★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 300 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 298 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
a daughter should not have to beg for a relationship with her father | |
| | a daughter should not have to beg for a relationship with her father Vas. Május 12 2019, 17:50 |
| Julian Sullivan Play by: Mads Mikkelsen Születési hely: New York Kor: 49-50 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: házas Csoport: hivatal/törvényszegők Történetünk: Nos, kapcsolatunk elég régre nyúlik vissza, de erre gondolom te is rájöttél. Éveken keresztül egy kipukkaszthatatlan buborékban tartottatok anyával, amíg én meg nem untam és lépett az életembe egy olyan valaki, aki kirángatott belőle. Nem lett jó vége, nem mondom, ezt belátom. Két éve már, hogy elküldtél otthonról, ami elég nagy változást hozott az életemben, hiszen kénytelen voltam a saját lábamra állni. A drog viszont még mindig az életem része, és habár az én segítségemre is megcsillogtattad egyszer ügyvédi tudásod, még mindig nem vagyunk kibékülve egymással. Ami azt illeti, nem is leszünk, mikor megtudom, hogy összeszűrted a levet az egyik korombeli kolléganőmmel. Remélem nem gondolod, hogy ez titokban marad anya előtt? A karakterről picit: Julian New York egyik nagykutyája (ügyvéd), képes a végletekig elmenni a cél érdekében. A cél szentesíti az eszközt, ugyebár. Éppen így történhet meg, hogy megfordul néha olyan helyeken is, amiket közel sem jellemez a legalitás. A személyiséget illetőleg nem egy érzelgős fajta, szereti az állandóságot, viszont ezzel együtt nem tud megragadni egy nő mellett, viszont ezt mindig remekül titkolta a felesége előtt. Túlságosan nem akarom megkötni, engedd szabadra a fantáziád. A play by-t szeretném, ha maradna. Volt már egy apám itt az oldalon, ő leadta a karit, így jó lenne, ha második nekifutásra is elvinné valaki és mehetnének a jó kis dilemmázós játékok a továbbiakban. Bármilyen kérdés-kérés-óhaj-sóhaj esetén dobálj meg egy üzenettel! <3 Plotolásra is van lehetőség bőven, Marco, Ben is jelen van, akikkel összefűzhető a karakter. Kérlek, csak akkor vidd el, ha aktív leszel, fontos Cher életében az apja! És még egy fontos dolog, hogy szeretném, ha lennének ötleteid, amiket együtt tovább ki tudunk dolgozni! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | a daughter should not have to beg for a relationship with her father | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |