★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 129 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 120 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Raphael Doan
tollából Ma 8:23 am-kor Balázs Csíkszentmihályi
tollából Ma 7:27 am-kor Dean Calver
tollából Ma 7:25 am-kor Chloe Loomis
tollából Ma 4:50 am-kor Amber Fleming
tollából Ma 1:56 am-kor Nadia Romanov
tollából Ma 1:24 am-kor Deidre Doherty
tollából Ma 12:14 am-kor Adrian Bartolomis Brouen
tollából Tegnap 11:43 pm-kor Rowan W. Mills
tollából Tegnap 11:32 pm-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Emily Peterson Szomb. Jan. 28, 2017 5:03 pm |
| Emily Peterson Ide jön az idézet Karakter típusa: Keresett, Saját Teljes név: Emily Theodora Peterson Becenevek: Em, Emi Születési hely, idő: 1992.01.11, New York Kor: 24 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: Hetero Családi állapot: Egyedülálló Csoport: Egészségügy Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Columbia egyetem + orvostudomány + ösztöndíjas - Doktoriját csinálja a munka mellett Ha dolgozik//Munkabeosztás: Rezidens Ha dolgozik// Munkahely: Kórház - Manhattan Hobbi: Sport, szórakozás, fényképezés
Társaságkedvelő ember vagyok. Nagyon is, hiszen ki szereti a magányt és ki szeretné az egész életét barátok és ismerősök nélkül leélni? Hát én tuti nem! Mindig is népszerű voltam, a főiskolán ugyan nem ismernek annyian, mint a gimiben, de itt is könnyen ismerkedem. Kedves vagyok, mindenkivel, de persze csak addig a bizonyos pontig, ameddig nem borítanak ki. Mondhatni, hogy rugalmas, gondoskodó (de az nagyon), intelligens és könyörületes vagyok az emberekkel. Mindenkin segíteni szeretnék, de legfőképpen azokon, akik betegek, megsebesültek. Ha kihoznak a sodromból akkor én is tudok önző és ítélkező lenni. Nyugi, ezt nem olyan nehéz összehozni! Elég nyugodt embernek számítok, könnyen tudom kezelni a különböző szituációkat. Fellépés, komolyabb megbeszélés, stb előtt hajlamos vagyok izgulni, nem aludni. Ha valamivel megbíznak akkor azt meg fogom csinálni, ha törik ha szakad. Ide jön az idézet Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Emily Peterson | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |