New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 321 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 319 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Andy - my son
TémanyitásAndy - my son
Andy - my son EmptyCsüt. Május 30 2019, 20:12
Andy xyz

Play by:
a leírásaimban szőke hajat és világos (nem barna) szemet említek, 17-22 év között bárki jöhet ezzel (tipp: Jacob Hopkins, Rafferty Law)
Születési hely:
Colorado Springs vagy Denver
Kor:
18/19
Lakhely:
Brooklyn lesz
Szexuális beállítottság:
a lányokat szereted a többi szabad döntés
Családi állapot:
szingli
Csoport:
diákok
Történetünk:

Életed első öt évében az apád voltam, aki imádott. A következő tíz azzal telt, hogy az alkoholista anyáddal harcoltam a láthatásért, felügyeleti jogért és egyáltalán azért, hogy legálisan elismerjék a jogaimat, hiába nem én vagyok a vér szerinti szülőd. Nem volt könnyű, nem egyszer kerültem bajba, mert elvittelek, vagy szöktél meg és kötöttél ki nálam. Az egyetlen apa vagyok, akit valaha ismertél és te vagy az egyetlen fiam. Sosem akartam elhagyni az államot, ahol éltél.
Minden megváltozott, amikor Tris, a barátnőd terhes lett 15 évesen. Egyikőtök sem bízott az anyjában és a rokonaiban. A te ötleted volt, hogy fogadjam én örökbe a kicsit és menjek el, amilyen messzire csak tudok. Megtettem. Diana hamarosan két éves lesz és semmit nem tud a családi titkokról. A bátyjaként ismer a képekről, web kamerás esti beszélgetésekről, telefonból. Te pedig befejezted a gimnáziumot, most érettségiztél le és felvettek az egyetemre ösztöndíjjal. Hamarosan egy városban leszünk és én egyszerre várom az időt, amit a fiammal tölthetek és rettegek a lehetőségétől, hogy ezzel a lányomat veszítem el...

//A név alku képes, én mindig Andy-ként emlegetlek, de ez lehet egy becenév vagy középső név is. Nem tudom, anyád megengedte-e, hogy megtartsd az én vezeték nevemet. Elvileg csak szeptemberben kellene érkezned, de ha anyád rájön, hova tartasz, meglehet, hogy előbb vagy kénytelen távozni Denverből. Bármi, ami nincs konkretizálva itt vagy az előtörténetemben, abban szabad kezet kap az alkotó. Egy pm-et kérek, ha regisztrálnád!
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Andy - my son
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Andy & Kim - the first meeting
» Josie & Andy
» Fae's Bae || Andy Biersack
» Andy&&Ellie - Get out of MY gym!!
» firs date - Kim and Andy

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: