★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 89 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 87 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | someone from the shadows Szomb. Május 11 2019, 13:18 |
| Csodás neved Play by: Noah Centineo (new változtatható) Születési hely: ide Kor: ide Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: ide Csoport: ide Történetünk: Évfolyamtársak voltunk a gimiben és azóta nem hallottam rólad. Mindig megvolt a magadhoz való eszed, így valószínűleg valami jól menő egyetemen kötöttél ki. Világéletünkben jó kapcsolatot ápoltunk egymással, ám én egy ideig vakon azt hittem, hogy mindez a te oldaladról is mindössze baráti dolog. Hah, mekkorát tévedtem! Emlékszel még arra az ominózus hét perc a mennyországban játékra tizenegyedikben? Mi ketten kerültünk sorra, ketten mentünk a szekrénybe, s míg én elkezdtem elemezni, hogy ez mennyire abszurd, hogy köztünk bármi is lehetne, te addig megcsókoltál. Teljesen ledöbbentem, álltam ott és bámultam rád, mint aki nem tudja, hogy most éppen mi történt. Nem igazán foglalkoztam magával a csókkal, őszintén megvallva arra sem emlékszem, hogy egyáltalán jó volt vagy rossz. A következő hétfőn már kerültelek a suliban, mivel minden kép összeállt bennem a hétvége alatt. A sok bók, a sok random ajándék, a random kávézások és mozizások a te részedről nem mindössze ártatlan baráti gesztusok voltak, hanem valami sokkal többről volt szó. Belém zúgtál, s én észre sem vettem. Egészen a ballagásunkig kerültelek, ám most megjelentél abban a pultban, ahol dolgozom és újra szembe kell néznem veled. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | someone from the shadows | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |