★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 41 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 33 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Jayda Winters
tollából Tegnap 23:13-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 23:12-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 22:35-kor Horatio R. Hayes
tollából Tegnap 21:52-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:39-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:35-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 19:52-kor Andrés Casado
tollából Tegnap 19:26-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 19:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | ____ Harper Szer. Feb. 27 2019, 18:05 |
| ____ Harper Play by: Emma Stone? Születési hely: ide Kor: 33-35 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: hm?! Családi állapot: elvált Csoport: média Történetünk: Mindig is azok a gyerekek voltunk, akik ha megjelentek bárhol, az összes szem rájuk szegeződött. Nem sűrűn lát az ember ilyen tökéletes gyerekeket, mint mi. Jól neveletek is voltunk emellett persze, de ahogy elemelték a szüleink a tekintetüket rólunk, már egymást hecceltük és csínytevésen törtük a fejünket. Én mindig belevittelek a rosszba, és valahogy mindig azt hitték, hogy te voltál, aki kitalálta a hülyeséget. Ma már csak jobban megbizonyosodnak róla, amikor híres írónőként botrányos cikkek jelennek meg rólad az újságban. A regényeid erotikától túlfűtöttek, és a nép odavan értük. Mindig én vagyok az első, aki elolvashatom a könyveid, és véleményt mondhatok róluk, mert én nem vagyok elfogult. Eddig LA-ben éltél, de most elváltál, és új életet kezdesz New Yorkban. Az öcsénk, Vincent is épp az én kanapémon hesszel, ugye nem gondolod komolyan, hogy egy kis ideig te is ezt tervezed? Éljen a szingli-lét! Ez az, amit vallasz, de most komolyan... Tényleg pont arra kell rámásznod, akivel nem éppen vagyok jóban a kardiológián? Steve Lawrence ugyanis a második legjobb szívsebész a Presbiterben -mert hát az első nyilvánvalóan én vagyok-, szóval nem igazán fogom jó néven venni, ha kiderül, ő az új kiszemelted. Várlak nagyon, immáron rényleg nagyon sokadszori próbálkozásra, szeretném kérni, csak olyan vigye el, aki nem hagyja itt a karit. A play by változtatható akár, ez csak egy hirtelen jött ötlet volt, ahogy sok más is, de ez a kardios szál szerintem elég jó lehetne. Steve is jelen az oldalon, szerintem ő is nagyon vár, illetve az öcsénkkel is kialakítható a plot! (: Bármi kérdés, óhaj-sóhaj esetén állok rendelkezésedre PM-ben. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | ____ Harper | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |