New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 33 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Victoria Greenaway
tollából
Ma 07:32-kor
Waylon Hudson
tollából
Tegnap 21:50-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 21:18-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:57-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 20:55-kor
Yara Noalie Walker
tollából
Tegnap 19:33-kor
Joe Weaver
tollából
Tegnap 18:40-kor
Cain Blackstone
tollából
Tegnap 17:56-kor
Yara Noalie Walker
tollából
Tegnap 17:07-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
47
36
Egészségügy
27
17
Hivatal
9
13
Média
49
38
Munkások
39
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
40
Üzlet
23
26
Összesen
241
228

Regina Stewart
TémanyitásRegina Stewart
Regina Stewart EmptyKedd Márc. 21 2017, 16:16

Regine Stewart

Nem akkor leszel híres, ha megjátszod magad..

Karakter típusa: Saját
Teljes név: Regina Stewart
Becenevek: Regi, Gina
Születési hely, idő: Nicsközöd hozzá év, ne édekeljen hónap, valahányadikán
Kor: 28
Lakhely: Manhatttan
Szexuális beállítottság: Majd megtudod
Családi állapot: Nem vagyok híve az elköteleződésnek
Csoport: Üzlet
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: válasz ide + milyen szak + még tanul/már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás: szórakozóhely tulajdonos vagyok, jól megy a biznisz
Ha dolgozik// Munkahely: Jinx Club
Hobbi: Idegeskedni miattad.. mit akarsz?

Pozitív tulajdonságok:

• Kezdti szimpátia esetén barátságos
  • Optimista
  • Laza
  • Ravasz
  • Jól informált
  • Magabiztos
  • Fantáziadús
  • Született vezető
  • Rugalmas
  • Végtelenül őszinte
  • Körültekintő
  • Humoros
  • Leleményes
  • Titokzatos
  • Meglepetésekkel teli

Negatív tulajdonságok:

• Tapintatlan
  • Engedetlen
  • Makacs
  • Lobbanékony
  • Menthetetlenül türelmetlen
  • Szigorú
  • Túlbuzgó
  • Kíváncsi
  • Kritikus
  • Néha bántó és durva
  • Hihetetlenül csúnyán beszél olykor
  • Kiismerhetetlen
  • Bosszúálló és kegyetlen

Dolgok, melyeket nem árul el:

• Sosem volt szerelmes, nem hisz benne
  • Két tetoválása van: 1. melle alatt egy rózsa 2. található egy apró pillangó a bal kezén lévő középső ujjának jobb oldalán
  • Tizenkettő volt, mikor először berúgott
  • Szereti a közelharcművészeteket
  • Apja már kétéves korában eldöntötte ki lesz a férje, de tavaly elhunyt egy autóbalesetben

Dolgok, melyeket jobb tudni:

• Nem szereti a nyomulós embereket
  • szereti a rendet és a fegyelmet
  • Utálja, ha visszapofáznak
  • Övé a Jinx klub
  • Kedvenc itala a whisky

Az élet egy játék és nekünk jól kell játszanunk

Egyetlen jó dolog van az ilyen filmekben, mint a Szürke Ötven Árnyalat, mégpedig a zenék, most mondjuk a második részéből megy az "I don't wanna live forever", be kell látnom Taylor Swiftnek borzalmas hangja van, de Zayn nem csak jól néz ki, még hangja is van. Zene ütemére dobolok a kormányon ujjaimmal, John -kedves unokatestvérem- azt mondta sürgősen be kell mennem ma, mert valami baj van. Közöltem már vele, hogy csak akkor hívjon, ha leég a klubbom, de hát ő gyakran hívogat mostanában. Sietek, amilyen gyorsan csak tudok, de bassza meg, hát nem dugó van? Tövig nyomom a dudát, szeretek mások agyára menni ezzel, majd olyan fél órával később megérkezem a helyre.. Nem is tudom, hogy mi a francért kellett nekem idejönnöm, de hamarosan kiderül. A parkolóból hallom már a zenét, ez Justin Bieber? Mi a franc folyik itt? Na ne, az én klubbomban ilyen szar nem szólhat, csak úgy viharzok be az ajtón és leesik az állam, minden rózsaszín, rózsaszín lufik, rózsaszín poharak, torta, konfetti.. Nem sokkal később megjelenik egy lány koronával a fején, nem lehet több tizenhat évesnél, de már most egy odvas kurvának néz ki..
- Ez egy magán rendezvény, távoznod kéne. - mondja nekem orrhangon, bár ne szólalt volna meg és ez a lenéző stílus. Elnevetem magam és közelebb hajolok hozzá. - Én vagyok a tulaj édesem, tiplizz míg nem baszlak ki innen.. - mondom neki kevésbé kedvesen és mit sem foglalkozva vele elkezdem keresni Johnt, akit mintha a föld nyelt volna el. Járkálok, mire végleg megtalálom, nem volt szó Sweet Sixteen buliról, istenem de megölöm, ha megtalálom.Elindulok az irodámba, ahol szerencsére összefutok vele, látja rajtam, hogy robbanni fogok és kurva ideges vagyok, csípőre teszem mindkét kezem és olyan csúnyán nézek rá, mint még sosem.. Semmit sem lehet rábízni, esküszöm, ha nem lenne rokonom és nem lenne ügyes könyvelő, akkor már kirúgtam volna a picsába.
- Megmagyarázom.. - kezdene bele, de én felemelem a kezemet és ezzel belé fojtom a szót, nem kell mentegetőznie, tudja nagyon jól, hogy mennyire utálom. Csak azok az emberek nem akarják magukat mosni, akik nem sárosak és ezek szerint ő elég sáros lehet.. Sóhajtok egyet, ma nem akarok kiabálni, nem akarok veszekedni és semmi mást sem, mint egy nyugodt napot. - Rendezd el a szart, amit kavartál és este hívj, hogy hogy ment. - mondom neki és elindulok kifelé az irodámból, majd rácsukom az ajtót mielőtt még valamit kérne tőlem. De utálom, ha ilyen kis bugyuta libákkal van tele ez a hely, nem is értem miért engedte meg, hogy idejöjjenek, én érzem magam gázul, mert a tudtom nélkül tizenhat évesek buliznak, de már csak egy nap és péntek.

Idegesen kiabálok a telefonba, mások talán hülyének néznek, de baromi ideges vagyok. - Valamelyik köcsög buzi csöves betörte az ablakot és a kibaszott biztosító nem akar perkálni. - kiabálom már bele közvetlen a mikrofonba, mikor John beközli, hogy nem érti a helyzetet. Ez egy méregdrága ablak lesz, kibaszottul nagy és elég vastag is volt.. Fogom a fejemet és próbálok gondolkodni, mitévő legyek. - Kihívtad a rendőrséget? - megáll az eszem, ez teljesen idiótának néz engem, már rég felvették a jegyzőkönyvet és lefotóztak mindent, de a fukar biztosítani egyetlen egy dollár sem akar nekem perkálni a károm miatt. - Kihívtam cseszd meg... Idiótának nézel? - már megszokhatta, hogy ilyen trágárul beszélek vele, ez velem jár.. Hát nem jutottam semmivel sem előrébb, van elég pénzem, nem is ezzel van a baj, hanem azzal, hogy kevesebb piát fogok tudni rendelni jövőhétre és akkorra van beharangozva egy bazinagy buli, na nem mintha a biztosító ilyen hamar fizetne, ha hajlandó lesz rá egyáltalán. - Akkor nincs para, de most nem érek rá. Szia. -egyszerűen kinyomta a telefont, csak úgy fogta magát és ujját a piros gombra helyezte..

Péntek este van, ami azt jelenti, hogy ma este bulizni fogunk és már mindenki izgatott, mindenki bazira várja már a péntekeket. Felvettem egy újabb rövidebb szoknyát, ami természetesen merész volt, de nem kurvás és el is indultam a klubba. Nem kellett fél óra és már a bejáratnál voltam, hát.. meg kell értenem, hogy miért lesz egyre több férfi meleg. Olyan undorítóak a mai lányok, buták vagy rondák vagy egy kiélt kurva az összes, de van hogy egyszerre mindhárom illik rájuk. Nem fogom magam felhúzni eleget idegeskedtem már ezen a héten, átengednek a fiúk, Bobby és Robby tök jó kidobok, szerencsére nem engednek be senki olyat, aki ne illene ide, gondolok én most a tizenhat és tizenhét évesekre.. Nem is értem, hogy mit várnak.
Besétálok a pult mögé és csinálok magamnak egy vodkanarancsot, természetesen narancs nélkül és már indulok is a táncparkett felé. Rohadt jó a hangulat, rengetegen táncolnak, szeretem amikor jól érzik magukat. Donna és Marlee táncolnak ma este, mikor meglátnak, akkor már invitálnak is fel táncolni, nem mondok nemet, szeretek táncolni és csak egyszer élünk. Én nem bírom olyan jól, mint ők, én nem csinálom ezt minden buliban, így hamar elfáradtam és lemásztam onnan. Elindultam a pult felé megint, majd leültem az egyik bárszékre és mellettem egy srác próbált épp piát venni. - Nincs az az isten, hogy te elmúltál huszonegy. - nevetek fel, de ő csak elővesz egy személyit, megforgatom a szemeimet, látszik raja, hogy hamis. - Nézd meg magad, bébi. - kérdőn vonom fel a szemöldökömet a megnevezésre, mire ő közelebb hajol hozzám.. Hátrább hajolok, nem fog velem szórakozni egy szaros, megcsípem a fülét. - Számodra véget ért a buli. - mondom, majd rángatni kezdtem a fülénél kezdve a kijárat, de egy idő után átvették a kidobok. Felsétáltam a lépcsőn és megálltam a tetején, onnan néztem le.
Minden az enyém, én építettem fel a hangulatot én szereztem be mindent, ami kellett.. Az én érdemem, hogy ma itt lehetnek és jól esik, nem hittem volna, hogy ennyire tetszeni fog nekem ez az egész, hogy ennyire bejön majd, de mégis így lett.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Regina Stewart
Regina Stewart EmptySzer. Márc. 22 2017, 18:14

Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Regina! Very Happy
Igazán élettel teli hölgyeményt tártál a szemünk elé, aki nem fél megmondani a véleményét és az új kihívásokkal is szembe néz. A szórakozó iparban biztos nem könnyű a toppon lenni, megtartani a helyedet a ranglistán és elérni, hogy ne unjanak rá a helyedre, így nem lepődöm meg, hogy ennyire csúnyán beszélsz. Sőt, szerintem érthető, hogy miért vagy ilyen, mármint hahó John ennyire vaksi, hogy nem látja mi jó és mi rossz a klubodnak? Regina Stewart 1842050612
Tetszettek a kiragadott pillanatok a lapodban, hogy láthattuk, milyen vagy munka közben, de azért egy kis szórakozás is belefért a dologba. Remélem összefutunk valamikor a játéktéren, mert a klubod nagyon menő helynek hangzik Cool
Foglalózz, ha még nem tetted, aztán hódítsd meg a játékteret! Regina Stewart 3874598021

mind álarcot viselünk
Admin 2.0
Admin
ranggal rendelkezem
★ :
Regina Stewart 497b9bd54ccb70341174ce4e6e75cf731fa14150
★ play by ★ :
Admin
★ hozzászólások száma ★ :
240

Regina Stewart
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Declan & Regina
» Logan & Regina - Iroda

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: