★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 60 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 53 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Yelyzaveta Kravchenko
tollából Ma 00:30-kor Yelyzaveta Kravchenko
tollából Ma 00:29-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 23:13-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 22:35-kor Horatio R. Hayes
tollából Tegnap 21:52-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:39-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:35-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 19:52-kor Andrés Casado
tollából Tegnap 19:26-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
Kristen, my daugther & Ray, love interest | |
| | Kristen, my daugther & Ray, love interest Csüt. Feb. 07 2019, 18:49 |
| Kristen Connor Play by: Nicola Peltz (vagy akit szeretnél) Születési hely: New York City Kor: 17 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: egyedülálló Csoport: diák Történetünk: Az én lányom vagy, lázadó és makacs. Kiváló szövegeket írsz, szeretsz színpadra lépni, bár egyébként nem vagy az a mindenkivel barátkozós típus. Édesapád meg én elváltunk hatéves korodban, de ezzel együtt sosem tiltottam meg, hogy találkozz vagy beszélgess vele, mert a válásunkkal csak én és ő fejeztük be a kapcsolatot. Velem a kapcsolatod mindig szoros volt, mindent elmeséltél a napodról, talán ez picit megváltozott úgy pár hónapja. Azóta, hogy megjelent életemben Ray, akit te nem kedvelsz, nem tudod hogyan kezelni, hogy randizom valakivel, akit igazából legalább húsz éve ismerek. Ha épp vitába torkollik a beszélgetésünk, te eltűnsz szobádba, barátnődhöz, vagy a két bácsikád egyikéhez, akiket imádsz. Többször is mondtam amúgy Ray-ről, nem apaként kell tekintened rá, de bízz bennem, hogy ő sem akar úgy viselkedni egyik napról másikra, mintha az ő lánya lennél. Szeretném, ha a kettőtök közötti feszültség egyszer tovatűnne. Infók: A név szeretném, ha maradna, viszont a PB csak egy hirtelen ötlet volt, de ha van jobb ötleted, változtass bátran, ha van más tizenhét évesnek tűnő PB. Nem csak én lennék a plotszálad, hanem ott van a két bácsikád is - Dave és Grayson Connor -, őket is zaklasd nyugodtan, meg bárkit, szerintem vevő bárki itt plotra. Üzenetekben mindent megbeszélünk. Gyere, várlak/várunk! Ray ... Play by: Jon Hamm Születési hely: New York (?) Kor: 45+ Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: egyedülálló (még) Csoport: média/bűnüldözés/üzlet Történetünk: Fél éve annak, hogy felvetted a kapcsolatot velem. Egy nem randinak nevezett vacsorára hívtál, amit én rögtön elfogadtam. Aztán jött a következő, meg a következő. Még egyikünk sem akarja kimondani, hogy igen, együtt vagyunk, mert még nem érezzük, legalábbis én még nem érzem magam úgy, hogy kijelentsem. Egyre több időt töltünk egymással, amit a lányom, Kristen nem tud elfogadni. Nem kedvel téged, pedig sosem ártottál neki. Nem akarsz te sem apapótlék lenni, mivel apja már van. Te maradnál csak Ray, aki szereti őt, bízhat benne, számíthat rá. Mindketten sokat dolgozunk, ezért is nehézkes összehozni valami programot, amiben ti ketten jobban megismernétek egymást, de mindenképp szeretném, ha egyszer tényleg megbékélne veled. Infók: A keresztnév maradjon, így említettelek, de a vezetéknév bármi lehet. Jon Hamm, mint PB, nem nagyon alkudható, kivéve, ha tudsz jobbat! Nem szeretném a múltad megszabni, annyi, hogy húsz éve ismerjük egymást (hogy honnan, üzenetben megbeszéljük), abba sem szólok bele, hogy te hogyan lettél ismét szabad ember - elvált vagy megözvegyültél, rád bízva... A foglalkozásod szintén a megalkotóra van bízva, fentebb lévő csoportokból kerülhetne ki a hivatásod, de bármi lehet az is. Gyere, nem maradsz plotok nélkül, az öcséimtől sem kell félned. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Kristen, my daugther & Ray, love interest | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |