★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 113 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 99 vendég :: 2 Bots Adriana Corazon Carrillo, Ariel Hella Wright, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Hadrian Rutherford, Joseph Brewster, Josephine F. Moreau, Kendra Chemblar, Killian B. Grimwald, Lambert Schultz, Layla Hunter, Mirabella Jimenes, Tyra Greene, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Ma 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Ma 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Ma 22:30-kor Amber Fleming
tollából Ma 21:17-kor Shelley Lane
tollából Ma 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Ma 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Ma 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 19:02-kor Manuel Valderrama
tollából Ma 18:55-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Carmela Whitman Kedd Okt. 30 2018, 23:59 |
| Carmela Whitman Play by: Shailene Woodley ? Születési hely: London Kor: 29-33 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: ??? Családi állapot: ??? Csoport: törnyényszegők valószínűleg Történetünk: A kapcsolatunk régebben határozottan jónak mondható volt. Én voltam az elsőszülött, aki mindig, mindentől megvédte a kishúgát. Éveken keresztül ott voltam neked, ha kellett, ahogy te is mellettem álltál az életem legmélyebb pontján is, mikor elveszítettem a kisfiamat. Borzalmas mélyponton voltam akkor, ám már sejtettem, hogy nincs minden rendben veled sem. Nem igazán tudtam rád figyelni, arra sem, hogy éppen tönkreteszed az életed. Bajba sodródtál, méghozzá egyre csak mélyebbre és mélyebbre temetett a drogterjesztés világa. Nem tudom, mi hajszolt oda, hogy szó nélkül, segítséget nem kérve keveredtél mindenféle baromságba. Sajnos mire észrevettem, nem akartam segíteni. Tudom, nem mentség, de csakis a munkába temetkeztem, és még azt sem tartottam a szemem előtt, hogy a családom ellen fordulok. Egy este fogtalak és gynútlanul bevittelek a fogdába. A szemedbe nézve, érzéketlenül csukattalak le, amit persze most már kezdek bánni, de te szóba sem akarsz velem állni. Végül is, teljesen érthető, de azért remélem, egyszer megesik majd rajtam a szíved. A play by kezdeti löket, de salami hasonló karaktert képzeltem el a csajhoz. Igazi lélekbe markolós játékokat képzeltem el, mind múltas, mind pedig jelenes tekintetben. A személyisége nagy részben alakítható, de azért szeretném, ha nem lenne az a nagyon nagy bunkó stílusú nő. Határozott legyen mindenképp, ártatlan kinézetű, de csalfa, kacérkodó jellem. Gyere, nagyon várlak már! Regizz és minden más részletet megbeszélünk négy szem közt! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Carmela Whitman | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |