New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 39 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 34 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18, 2024 8:45 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Victoria Greenaway
tollából
Ma 7:32 am-kor
Waylon Hudson
tollából
Tegnap 9:50 pm-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 9:18 pm-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 8:57 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 8:55 pm-kor
Yara Noalie Walker
tollából
Tegnap 7:33 pm-kor
Joe Weaver
tollából
Tegnap 6:40 pm-kor
Cain Blackstone
tollából
Tegnap 5:56 pm-kor
Yara Noalie Walker
tollából
Tegnap 5:07 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
47
36
Egészségügy
27
17
Hivatal
9
13
Média
49
38
Munkások
39
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
40
Üzlet
23
26
Összesen
241
228

Aramis Ritter
TémanyitásAramis Ritter
Aramis Ritter EmptySzer. Okt. 30, 2024 10:00 pm
Aramis Ritter
get up and fight

Karakter típusa
Saját
Teljes Név
Aramis Michael Ritter
Becenév
Muskétás (bár ennek rohadtul nem örül)
Születési hely
Queens, New York
Születési idõ
1988. július 16.
Kor
36
Lakhely
Queens, New York
Szexuális beállítottság
hetero
Családi állapot
elvált
Tanulmányok
John Jay College of Criminal Justice - Kriminológia és Büntető Igazságszolgáltatás (már végzett)
Foglalkozás
FBI-ügynök a hírszerzésnél, sok közös akciója van a DEA-vel
Munkahely
New York Field Office, FBI
Hobbi
a szülei színésznek szánták, énekelni még mindig szeret, de igyekszik titkolni

Csoportom:
Elhárítás

Jellem
Háromféle jelzőt szoktam hallani velem kapcsolatban: pokróc, hatékony, karizmatikus. Igen, ezek kvázi köszönőviszonyban sincsenek egymással, mégis előfordult már, hogy valaki bele tudta sűríteni őket egyazon mondatba. Valaki alatt a volt nejemet értem, aki a szidásom közepette hajlamos ezeket a szavakat és persze a szinonimáikat a fejemhez vágni. Mindezt bravúrosan, de legalábbis szórakoztató módon kivitelezve. A múltkor konkrétan ezt mondta: "Az ég szerelmére, hogy lehet valaki ennyire produktív a munkájában, és ennyire modortalan a mindennapokban, mégis ilyen erős kisugárzású?" Életem volt értelme, kérlek alássan, ez a kifejezésmód önmagában válóoknak minősül szerintem. Ilyen szedett-vedett megnyilvánulásért más már ráhívta volna az orvost, hátha túl nagy katyvasz van ott fent a buksiban. Mindig megmosolyogtat egyszerre rám dobálva hallani ezeket a sértésnek szánt jelzőket, még ha, be kell legalább önmagam előtt ismernem, valóban ezek az ismérveim. Csak általában a körülöttem lévők nem kapják meg az arcukba mindhármat. A munkatársaim egytől egyig tudják, hogy kíméletlen és precíz vagyok a hivatásom végzésének minden pillanatában, ugyanakkor van, akivel goromba tuskó vagyok, mert szimplán nem érzek rá affinitást, hogy feleslegesen bájologjak az illetővel, és van olyan is, aki ellenben megismeri az elbűvölő oldalam. Ez kis túlzással élve olyan fifti-fifti arányban működik. Nem kell félreérteni, aki igazán ismer - és nem az idegesítő volt feleségem, aki a gyerekkori legjobb barátommal csalt hónapokig -, az tudja, hogy alapjáraton elég nagy szívem van, és ha valakinek megengedem, hogy a köré emelt nagy páncél mögé lásson, az nem egy prosztó paraszttal találja szemben magát.

Aaron Tveit

Múlt

Most költöztem új lakásba, és még minden szarságom dobozokban pihen, kivéve a felfújható matracot. Ja, mivel ágyam sincs. Ha anya ezt hallaná, gond nélkül leteremtene. De mivel már rég nem él a városban, sőt az államban sem, így nem tanúja annak az agóniának, ami közepette próbálok legalább egy nyamvadt kést találni valamelyik istenverte dobozban, hogy egy vajas kenyeret kenhessek magamnak. Mindjárt fogom, és az ujjammal kenem meg, basszus. Na végre!
- Jé, ez a régi naplóm. - Észre sem veszem, hogy hangosan reagálom le a múlt szellemének felbukkanását. A régi kecómban minden szarságot fogtam és egymás után hánytam be őket a dobozokba, nem is néztem, mi akad a kezem ügyébe, így ez sem tűnt fel, sőt azt hittem, már rég elhagytam valahol vagy kidobta anya. És igen, naplót vezettem, hiába röhögtek ki sokan, mondván, ez "lányos szokás", egy időben dúlt bennem a művészhajlam. Aztán valami átfordult bennem... Önkéntelenül nyitom ki az első oldalon, bár a tekintetem csak óvatosan csúszik le az első sorokra.

1996. december 23.

A szüleim gyakran nincsenek itthon a munkájuk miatt. A karácsonyt sem fogják velünk tölteni idén, így a bátyám odaadta ezt a kis könyvet, hogy írjak. Hát... írok, de mit? Már tudom! Nekem van a legjobb bátyám a világon. Az én nagytesóm, ő már 16 éves. Én csak 8 vagyok, de mindig törődik velem. Ő az egyetlen, akinek elhiszem, hogy az "Aramis" név nagyon is menő, és anya Három Testőr mániájának hálával tartozhatok, mert a bátyám szerint, amíg mások nem ismernek meg jobban és nem veszik észre, milyen különleges vagyok, a nevem alapján máris annak tarthatnak. Vagy valami ilyesmi. Nem mindig értem, amikről vakerál, de azért szeretem. Jó, mindegy, mára ennyi.

Egyszerűen nem tudok nem mosolyogni. Gyerekként még tényleg szinte mindenki milyen ártatlan, gondtalan és boldog. Bár ez most feltép bennem néhány sebet, szinte fizikailag érzem, mennyire nem kéne tovább olvasnom a naplót, mégsem bírok magammal. Nagyokat nyelve lapozok kb. a közepére. Tudom, mit keresek... csak abban nem vagyok biztos, hogy tényleg meg is akarom találni...

2001. szeptember 13.

Két nap telt el... két őrülten lassú, gyötrelmes nap. Mintha folyamatosan lebegnék, mintha már nem lennék ezen a világon... én sem. Anya is olyan, mint valami élőhalott. Fel fogunk ebből állni valaha? Apa nincs itthon, egy hete utazott el munkaügyben. Repülővel gyorsan itt lenne, de... most egy gép sem szállhat fel. Mondjuk anya hisztérikus rohamot kapna, ha apa inkább megvárná a járatindításokat. Egyszóval kocsival jön, de ez beletelik még 1-2 napba. Én meg... lebegek. Ja, ezt már írtam. De mit kéne tennem? Meghalt a bátyám. Egyike a hősi halált halt tűzoltóknak. Kösz, hova ragasszam fel ezt a szépen csengő klisét?

Mi a francért kínzom magam? Még egy kurva zsebkendő sincs nálam, mert a hatos csomag papírzsepi garantáltan az egyik doboz mélyén pihen. Kell is nekem múltidézősdit játszanom?! Most záporként hullanak rám az emlékek. Aznap valami átfordult bennem... és az egész világban. Színésznek készültem, mert szerettem szerepelni, gyerekként álltam is színpadon, még musicalt is játszottam. Úgy volt, hogy majd a Juilliard-ra megyek, de Zane halála után valami eltört bennem. Valami más kezdett el hívogatni. A szüleim örültek volna, ha maradok az eredeti tervemnél, hiszen az "veszélytelen", nem halhatok bele. Nem is értették meg, hogy a művészlelkem eltemettem jó mélyre, és már semmi mást nem akartam, mint a terroristákat megállítani, vagy legalábbis megnyirbálni a hatalmukat és erőforrásaikat. Apa a sok munka vagy anya szerint épp az én "önzésem" miatt infarktust kapott, ami el is vitte, amikor 17 voltam. Még egy dolog, ami miatt én lehetek a "család szégyene."
Veszélyes a munkám? Rohadtul. Rengeteg infót gyűjtünk az egységgel minden ügy kapcsán, a megfigyelésekből és az akciókból is bőven kiveszem a részemet. Sérültem már meg? Igen, egyszer vállon lőttek, utána anya percekig csak szitkozódott a telefonba. Szóval nem váltottam be a hozzám fűzött reményeket... de még élek. És igyekszem nem olyan sorsra jutni, mint drága bátyám. Egyrészt anya miatt, mert minden összekülönbözésünk ellenére nem lenne fair, ha még egy fiát temethetné. Másrészt pedig még sokáig szeretném üldözni a gennyládákat, hátha tényleg létezik a túloldal, ahonnan ha Zane figyel engem, büszke lehet rám. Na, de most meg hova tettem a kést? Kell az a vajas kenyér.

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Aramis Ritter
Elhárítás
ranggal rendelkezem
★ :
Aramis Ritter 898d3af9dcf0670c4fbfda4642902d4b570bb242
★ kor ★ :
36
★ elõtörténet ★ :
get up and fight.

Aramis Ritter 31e21a60afc7bce8fc9426193379e58c79476d72
★ családi állapot ★ :
♡ elvált
★ lakhely ★ :
♡ Queens
★ :
Aramis Ritter 65997f8aa2d483fb03b98997a870f2f9d42f3438
★ foglalkozás ★ :
♡ FBI-ügynök (hírszerzés)
★ play by ★ :
♡ Aaron Tveit
★ hozzászólások száma ★ :
3
★ :
Aramis Ritter 19613e1b4b490ebe44a7bcdba2af571843a37e55
TémanyitásRe: Aramis Ritter
Aramis Ritter EmptySzomb. Nov. 02, 2024 6:06 pm
Gratulálunk, elfogadva!
Livin' in New York új lakosa

Kedves Aramis!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Szeretném először is azt megjegyezni, hogy mennyire tetszik a neved, szerintem nagyon menő, hogy így hívnak, a bátyádnak ebben igaza volt Aramis Ritter 4146035580 .
Sosem könnyű elveszíteni valakit, aki ennyire közel áll hozzánk, mint ahogyan hozzád a bátyád is, és bár tudom, hogy ez a legbénább vigasztalást, de... Az élet megy tovább. Akkor is ha már semmi sem lesz olyan, mint azelőtt. Már abból is tökéletesen érthető a számomra, hogy mennyire fontos szerepet töltött be az életedben a testvéred, hogy képes voltál lemondani a célodról is azért, hogy az Ő nyomdokaiba léphess. Én biztos vagyok abban, hogy büszke rád, sőt egészen biztos, hogy akkor is az lett volna, ha követed az álmaidat és megmaradsz a színészet mellett. A legfontosabb az, hogy önmagadat soha ne veszítsd el. Na meg ha az erősít igazán, hogy újra meg újra elolvasod a napló bejegyzéseidet, akkor tedd azt.  Aramis Ritter 2624752903  Kívánom, hogy sikerüljön begyógyítanod a saját sebeidet és elengedned a bátyád emlékét, hogy azáltal Te is megnyugvást találj.  Aramis Ritter 2624752903
Színt és rangot majd egy admin fog adni neked, de addig sem tartalak fel tovább. Érezd magad jól!  szívecske

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Deborah Winchester
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Aramis Ritter Tumblr_inline_p7vfpwaGpv1sccn28_250
Aramis Ritter Bf96f611e4b21aa9f564c3f8ff990ba0c96bf134
★ kor ★ :
30
★ elõtörténet ★ :
F*ckin' Perfect
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
Aramis Ritter Tumblr_p14w054FqA1vn7wmzo3_250
★ idézet ★ :
 Dreams fade. Reality doesn`t.
★ foglalkozás ★ :
Gyerekorvos rezidens
★ play by ★ :
Blanca Suárez
★ hozzászólások száma ★ :
321
★ :
Aramis Ritter Tumblr_p1cade9xjl1vn7wmzo6_250

Aramis Ritter
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Aramis & Joseph || A new chapter

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Bûnüldözés-
Ugrás: