A diák és a hivatal csoportok kivételével szerintem bármelyik csoport lehetséges, megbeszélés kérdése
Azt, hogy hol és hogyan találkoztunk először, az közös megbeszélés kérdése. Szerintem ez attól is függ, hogy milyen csoportod lesz végül
Szóval lássuk a jelent.
Az, hogy mit szeretsz bennem? Egyértelműen az elbűvölő és sziporkázó természetem
Tekintve, hogy a munkámon kívül máshoz nem értek, másra nem tudok gondolni. Oké, ez erős túlzás, bár nem tartom magam sokoldalú embernek és arra is egy hétig kell gyúrnom, hogy felporszívózzak, vagy elmosogassak. DE! Bármikor szívesen várlak mirelit pizzával és sörrel. Főleg, mivel én is azon élek. És zacskós levesen. De hátha te háziasabb vagy nálam. Ki tudja?
Egyébként cuki vagyok, laza és jó arc, bár kissé komolytalan és könnyen leszek nyűgös. Nem vagyok túl aktív, de ha a barátaimról van szó, szívesen kimozdulok. Egyedül nem nagyon szeretek eljárni.
Kit keresek benned? Valakit, aki hajlandó felrázni az életemet.
Valakit, aki idővel rávesz majd arra, hogy céltudatosabb legyek és jobban odafigyeljek az életemre. Aki motiválna engem, hogy élet telibb legyek.
Valakit, aki képes lesz őszintén szeretni és akit én is őszintén tudok majd szeretni.
Aki elfogad minden negatív tulajdonságommal, de képes lehetek mellette fejlődni.
Akivel jókat lehet szórakozni, de kellően komoly ahhoz, hogy igényeket támasszon felém a fejlődésem érdekében.
Akivel ki lehet állni a teraszra és ölelkezve elszívunk egy cigit egy pohár whiseky társaságában.
Valakit, aki művelt és igényes, de nem karót nyelt sznob.
Valakit, aki mellett nem csak boldog lehetek, de biztonságban érzem magam tudom, hogy hosszú távon is kitart mellettem.
Akivel meg lehet beszélni a problémákat, de lehet jókat vitatkozni is, hogy aztán örömünket leljük a békülésben.
Azt hiszem ezzel szinte mindent elmondtam, a többit megbeszéljük még
Nem kötelező új karaktert hozni, mert ha esetleg már itt vagy az oldalon, szimpatikus vagyok neked és hosszú távon elköteleznéd magad és lehet rád számítani, akkor írj bátran
Nagyon várlak