New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 190 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 186 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Vera & Aud - Little steps to salvation
TémanyitásVera & Aud - Little steps to salvation
Vera & Aud - Little steps to salvation EmptyVas. Okt. 06 2024, 22:06

To my dear old girlfriend
A barátság elengedhetetlen az emlékezet kifogástalan működéséhez. A múltunkra emlékezni, magunkkal hordozni talán előfeltétele, hogy sértetlenül őrizzük meg énünket. Hogy ez az én el ne csökevényesedjen, dússága megmaradjon, ápolgatni kell az emlékeket, mint a cserepes növényt, ehhez pedig elengedhetetlen a kapcsolattartás a múlt tanúival, vagyis a barátokkal. Ők a tükrünk, az emlékezetünk; nem várunk el tőlük mást, mint hogy néhanapján felfényezzék ezt a tükröt, és mi nézegethessük benne magunkat.
Elképesztő szégyenérzet gyötört azért, amit a legutóbb tettem a múzeumban. Végre újra láthattam Verát, erre megaláztam és kellemetlen helyzetbe hoztam. Majdnem elvesztettem újra. Nem tudtam, hogy az, amit vele teszek, az mit von maga után. Nem tudtam, hogy az, amit mondok, mit vált ki belőle. Úgy tűnik isten adta tehetségem van hozzá, hogy akaratom ellenére ártsak másoknak és másokat akaratlanul is kellemetlen helyzetbe hozzak.
Bántott, amit tettem és mikor hazamentem és elővettem a telefonszámot, féltem, hogy kiderül Vera csak egy kamu telefonszámot adott meg, hogy lerázzon, de nem. Kicsengett. Nagy kő esett le a szívemről, de csak akkor könnyebbültem meg igazán, amikor meghallottam a hangját. Megbeszéltük, hogy a hétvégén átmegyek hozzá és beszélgetünk, meg minden, ami jön. Gondoltam nasizunk is majd, vagy megnézünk egy filmet, vagy esetleg elmegyünk valahová, bár lehet a múltkori után már nem akarna velem mutatkozni sehol. Minden esetre beszélgetnünk kellett. Mindent tisztáznunk kellett és el kellett kezdenünk újra felépíteni a kapcsolatunkat, a barátságunkat, az egymás iránti bizalmat. Én bízok benne ma is, de tudom, hogy részéről vége a bizalomnak. Talán soha nem is kapok tőle újra.

Szombaton megbeszéltem Hankkel, hogy találkozom egy régi barátnőmmel, de csak nagyon nehezen vettem rá, hogy ne akarjon ő elvinni, vagy velem jönni. Megértettem, hogy megrendült bennem a bizalma, de voltak határok. Nem engedhettem meg, hogy velem jöjjön. Elvégre Vera a lakásában/házában fog fogadni, ráadásul ő nem is akárki. Nem szeretnék bevonni egy harmadik felet is abba, hogy hol lakik, milyen ember, stb.
Nem, mintha nem tudná ki Vera, hiszen ő és én egyszerre házasodtunk meg, Vera is nagyjából ismerheti Hanket, bár akkor a férfi még sokkal tenyérbemászóbb, meghunyászkodóbb volt, ám mára már valamelyest megváltozott és ez a múltkori verésből is jól látszott. A gond itt az volt, hogy Hank jól tudta, hogy annak idején megszakítottam a kapcsolatot vele, így nem is érti mit akarok én most vele. Miért akarom újra látni? Talán ezért is hihette azt, hogy nem is Verához megyek, hanem titkon egy másik férfival találkozok.
- Lehetetlen kiigazodni rajtad, Aud - morgott Hank.
- Most miért mondod ezt?
- Nem te mondtad, hogy az a nő kifordult önmagából? Akkor meg mit akarsz most vele?
- Megváltozott, Hank. Hidd el. Láttam őt a múzeumban. Tudom, hogy más lett.
- Tehát volt valamilyen, majd lett másmilyen és most megint másmilyen? Vagy most megint a régi? - tanakodott próbálva kitalálni mit gondolok.
- Nem tudom - nyöszörögtem idegesen, némiképp talán tanácstalanul.
- Basszd meg... - bukott ki belőle. - Ennyire szőke nem lehetsz.
- Oké, jó. Tudom. Furcsán beszélek, de...
- Nem kicsit furcsán.
- De nem úgy értettem. Úgy értettem, hogy vannak érzései. Láttam őt szomorúnak és láttam félni, amikor rájött, hogy én még mindig szeretem őt. Talán... talán újra olyan, mint rég és végre visszakaphatom a nőt, akit úgy szerettem és akit nem tudtam azóta sem pótolni.
- Ahha. Tudod miért nem tudtad még pótolni? Mert nem is akartad. Vagy mert vannak napok, hogy 12-14 órákat dolgozol és időd sincs normális barátnőket szerezni.
- Ne mondj már milyeneket.
- Aud az ég szerelmére - tette össze kezeit. - Az a nő bolond, te is tudod jól. Olyan sötét és ijesztő, mint Demóna. Találsz nála normálisabbat is.
- Gonosz vagy! - vágtam oda, mire ő kitárta karjait és fejét csóválva combjaira csapott.
- Oké... oké, legyek én a gonosz. De ne csalódottan gyere haza! Ne az legyen, hogy nekem volt igazam. Szerintem a férjét is ő nyírta ki. Ha nekem lesz igazam, ne is gyere haza
Erre a mondatra mérgesen és rémülten vágtam pofon, mire ő döbbenten arcához kapott.
- Hogy mondhatsz ilyet? Miért nem tudsz csak egyszer támogatni? Mit követtem el, hogy így viselkedsz velem?
- Mert őrültség, amit beszélsz, azért. És ha még egyszer megütsz, eltöröm a kezed!
- Mondja ezt az, aki a múltkor megtette! Te is megütöttél!
- Hogy helyre rázzam az agyadat, Audrey! Mert olyan vagy, mint, aki drogozik, vagy iszik!
Sértetten és dühösen csörtettem el mellette, majd kiléptem az ajtón.
- Aud, várj! - sietett utánam. - Mikor jössz haza?
- Majd egyszer - szóltam rá sem nézve, mire ő dühösen bevágta az ajtót, én pedig összerezzentem. Nincs ki a négy kereke, esküszöm.
Beültem a kocsimba és a megadott címre mentem, ahol becsengettem. .
Audrey & Verena

mind álarcot viselünk
Audrey Peyton
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
Vera & Aud - Little steps to salvation Tumblr_nubpoqB47S1tjcelqo1_250
Vera & Aud - Little steps to salvation C5a51b1820cdbbec4d90731fe362d7c920d12c24
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
Vera & Aud - Little steps to salvation 2ad7f6648cca690fa50f46258a133d94bd12b8ff
A girl should be two things
Classy and Fabulous
♫ :
You know what I want,
and I got what you need
★ családi állapot ★ :
True Love
★ lakhely ★ :
Manhattan - Upper West Side
★ :
Vera & Aud - Little steps to salvation 4bbb9331083ec708ef620d9a5f0d6c08575e58d2
★ idézet ★ :
I don't believe you know me,
Although you know my name

I don't believe the magic,
Is only in the mind
★ foglalkozás ★ :
Tárlatvezető, művészetkritikus, művészetvlogger
★ play by ★ :
Kylie Minogue
★ szükségem van rád ★ :
I stand in the distance
I view from afar
★ hozzászólások száma ★ :
60
★ :
Vera & Aud - Little steps to salvation 4674c2e08b6cd3f49af7ada41e768eca309e4a5d
TémanyitásRe: Vera & Aud - Little steps to salvation
Vera & Aud - Little steps to salvation EmptyHétf. Okt. 07 2024, 22:06

Little Steps to Salvation;
Verena & Audrey

Azt hitte megúszhatja az egészet annyival, hogy odaadja az elérhetőségét és eltűnik a homályban. Nem akart szembenézni a múltjával, rájönni, hogy ugyanannyira hibázott azzal, ahogy viselkedett, mint Audrey, hogy otthagyta őt ezért érte. Minél többet törte a fejét annál inkább lett világosabb, hogy igenis ezer meg egy ok állt volt barátnője oldalára, ami miatt azt hihette, hogy jobb lesz kettejüknek egymás nélkül. A ki nem mondott búcsúzásuk akkortájt történt, amikor ő meg Cornelius mézesmázos heteiket töltötték, Verena fülig szerelmesen elvakult és nem látta, hogy emberek tömkelegét veszti el az idősebb férfi miatt. Bár Audrey-val szinte egyszerre esküdtek, ezt barátnője nem tette meg vele, még úgy sem, hogy a múzeumban hallottak alapján ezekszerint semmivel sem kisebb manipulátor, mint az ő férje volt. Ezek a tényezők egyáltalán nem kedveztek a sorsának, így amikor hirtelen ötlettől vezérelve a telefonbeszélgetésük során meginvitálta magához a tárlatvezetőként dolgozó göndört, elfogta őt egyfajta pánik és szorongás találkozójuk végkifejletét illetőleg. Ha újból jóba lennének, akkor örökre enné őt a bűntudat, hogy milyen emberré változott Cornelius miatt, a siker miatt, a pénz miatt, ha viszont eltávolodnak ismét az egy olyan sebbé fog alakulni, ami végigér az egész hátán.
Ezen nem gondolkozhatott többé ugyanis csengettek. Itt volt az, akire nem tudta, hogy vár-e vagy sem, a múltja, a hibái felsorakoztatója, az az ember, aki minden titkáról tud csak egyetlen egyről nem, ami nem más, minthogy miért is kellett meghalnia Cornelius Rotschildnak aznap este a saját kanapéján vérbe fagyva.
Ő nem a csengőt hallja, hívást kap a recepcióról, ez külön kérése volt, mikor megvette a lakását a tetőtéren. Bár elköltözött Manhattan felhőkarcolóinak fullasztó nyomása alól, nem volt ő már kisvárosi lány se testben se lélekben, így Brooklynban is megkövetelte a luxust, de legfőképp a biztonságot. A ház csengőrendszere a lakók neveivel együtt a bejárat előtt volt megtalálható, ahonnan csak engedélyt kapva léphettek tovább a hallba, ezt követően a lifthez, majd a liftből nyíló szobába. Formaiság, semmi több.
- Engedjék be. Köszönöm - teszi le a telefont, eldarálva a sablonszöveget, majd amíg várja a kegyetlennek tűnő percek múlását újabb pohár bort tölt magának. Olyannyira bestresszelt, hogy úgy érezte segítségül kell hívnia valamit, ha ténylegesen fel akar oldódni a másik társaságában. Amikor meghallotta a lift hangját, a kijelzőn látott számokat figyelve hörpintette le poharának tartalmát, majd felragasztva magára egy széles vigyort készült fel a vendége fogadtatására.
- Audrey, szia! - indult meg felé széttárt karokkal, hogy ölelésre invitálja őt. Utólag ezt már ballövésként kategorizálta be, ugyanis semmi oka nem volt ilyen kedvesnek lenni.
A lakás egyébként kétszintes volt, stúdió berendezésével azonban a második emelet nyitottsága miatt belátható volt, ott csupán hálószobája és egy fürdő helyezkedett el, míg lenn hatalmas nappali, konyha és tetőtéri terasz fogadta az embert. Óriási belmagasság, industrial loft hatás, csak a szokásos pénzszagú kinézet, semmi több.

Audrey Peyton imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Verena Tolliver
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Vera & Aud - Little steps to salvation 0e1d2a97cd27d5ef36923010f5d403f5
Vera & Aud - Little steps to salvation SBLqx
★ kor ★ :
35
★ családi állapot ★ :
Özvegy
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Vera & Aud - Little steps to salvation SBLqw
★ idézet ★ :
No one can steal your thunder,
when you are the fucking
Storm.

Vera & Aud - Little steps to salvation Tumblr_p2x02fIWMh1uz2os4o1_540
★ foglalkozás ★ :
Vállalkozó, a VERENA cég tulajdonosa
★ play by ★ :
Charlize Theron
43
Vera & Aud - Little steps to salvation EmptyKedd Okt. 08 2024, 17:55

A barátság elengedhetetlen az emlékezet kifogástalan működéséhez. A múltunkra emlékezni, magunkkal hordozni talán előfeltétele, hogy sértetlenül őrizzük meg énünket. Hogy ez az én el ne csökevényesedjen, dússága megmaradjon, ápolgatni kell az emlékeket, mint a cserepes növényt, ehhez pedig elengedhetetlen a kapcsolattartás a múlt tanúival, vagyis a barátokkal. Ők a tükrünk, az emlékezetünk; nem várunk el tőlük mást, mint hogy néhanapján felfényezzék ezt a tükröt, és mi nézegethessük benne magunkat.
Meglepő volt számomra mennyi mindenen kellett végig mennem, átestem, mire eljutottam Verena szállására. Biztos voltam benne, hogy még Biden elnöknek sincs ekkora biztonsági rendszere. Még a fehér ház urához is hamarabb és könnyebben el lehetne jutni, nem úgy, mint Verához. Nem tudtam mire vélni ezt a nagy elzártságot, ami őt és a lakhatását övezte.
Összességében tetszett a hely, ahol élt, de nekem túl modern volt és túl extra. Jobban szerettem a hétköznapibb lakhatásokat, mintsem ezeket a jövő századi képződményeket, mint ez a lakás, ami neki van. Nem volt rossz, vendégként el vagyok itt benne, de úgy éreztem hosszú távon lakva nem érezném jól magam benne.
Mikor tárt karokkal, kedves mosollyal indult meg felém lélekben örültem, mert jól esett, ugyanakkor gyanakodtam is, hiszen eddig nem így mutatta az érzéseit felém. Kicsit szkeptikus voltam, de ettől független boldoggá tett és jól esett látni, hogy így reagál rám, még akkor is, ha éreztem, hogy nem teljes őszinte ez az érzés, amit mutat.
Megindultam felé én is, majd magamhoz öleltem.
- Szia - mosolyogtam bátortalanul és hátát simogatva hajtottam fejem a vállára kiélvezve a jól eső összebújást, amíg lehetőségem van rá, de mikor elhúzódtunk egymástól, még mindig éreztem az illatát és a közelségét. Legalábbis azok friss emlékét. Kezét azért megfogtam, bár ujjaink most össze nem kulcsoltam.
- Jó látni. Őszinte leszek, kicsit féltem, hogy csak le akartál rázni és egy áltelefonszámot adtál meg, de nagyon jól esik, hogy nem. Talán kicsit paranoid lettem Hank mellett. Boldoggá tesz, hogy itt lehetek veled - mondtam őszinte mosollyal. - Szép, modern lakásod van. Jól érzed itt magad? - kérdeztem, aztán őt is végig mértem. - Nagyon jól nézel ki. Még mindig fiatalos vagyok és jó ízlésű. Jó látni, hogy a szépséged semmit sem fakult - mondtam és ezt így is gondoltam. Még mindig a legvonzóbb nők egyike volt, pedig rengeteg mindenen ment már keresztül. Többen is, mint amiről én tudok és talán sok mindenről nem is fogok tudni soha.
Audrey & Verena

Verena Tolliver imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Audrey Peyton
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
Classy and Fabulous
♫ :
You know what I want,
and I got what you need
★ családi állapot ★ :
True Love
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :

Is only in the mind
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Kylie Minogue
★ szükségem van rád ★ :
I stand in the distance
I view from afar
60
★ :
Vera & Aud - Little steps to salvation EmptyCsüt. Okt. 10 2024, 09:08

Verena & Audrey

Nem is tudta pontosan mit gondolt, amikor azt hitte, hogy Audrey majd hirtelen kifordul magából és egy szempillantás alatt nyugodtabb jellemmé változik, ha ő is kedvesebben közelíti meg. Habár ismerte barátnőjét, az egyetemi évek alatt a konfliktusmentesség végett nem igen kellett ennyire pánikolva látnia őt, később pedig amikor a viszonyuk csak veszekedésekből állt ő sem volt ugyanez a nyugodt lélek. Ő arra az Audreyra emlékezett, aki vagy ordítozik ha ideges vagy elnémul, szinte kínozva a hallgatásával. Ez a minden lében kanál, agyonbókolós, szívedbe benyalós Audrey most teljesen új volt neki.
Nehezen viselte el a túlzott közvetlenséget. Bár a közös élmények és az együtt töltött idő jegyében esélyt akart adni ennek a barátságnak újra, de egyre inkább azt érezte, hogy mindketten annyira megváltoztak, ami már működőképtelenné tenné a dolgot.
- Cornelius halála után vettem, de erről biztosan tudsz te is. Addig Manhattanben laktunk egy 3 emeletes házban. Túl nagy is volt kettőnknek - nevette el magát kissé keserédesen, ugyanis annak idején nem gyermektelenül képzelte el a harmincas éveit. Volt férje valószínűleg ugyanarról fantáziálhatott, mint ő, hisz házukban 6 hálószoba volt, ebből 3-at gyerekeknek szánt berendezésekkel pakoltak tele. Egyszer sem sikerült. Az orvosok nem értették mi a probléma, az eredmények alapján a páros nemzőképes volt. Verena egy idő után a szerencsétlenséget elkezdte azonban sorsszerűnek látni. A Jó Isten se akarta, hogy egy ilyen embernek tovább öröklődjenek a génjei. - Nem sokat vagyok itthon, így nem feltétlenül érdekel, hogy minél otthonosabbá tegyem. Csak aludni járok - magyarázta nyugodtan, egy apró bólintással és mosollyal összegezve. A bókokra szándékosan nem szólt semmit, ugyanis rettentő kellemetlenül érezte magát tőlük, furcsa dinamika lengte körbe őket, ahogy Audrey megállás nélkül fényezte, ő pedig csak bólogatott. - Köszönöm, te sem panaszkodhatsz - felelt az utolsó mondatra, hisz így volt illedelmes. Nem mintha más véleményen lett volna. Audrey minimum 10 évet letagadhatna a korából, ha szeretne. Nem véletlenül voltak ketten megállíthatatlanok friss huszasokként. - Kérsz valami italt, esetleg? Van borom, pezsgőm, söröm, whiskym, vodkám - nézte végig az előtte lévő, fényekkel tarkított bárpultot. - De ha valami alkoholmentesre vágysz van vizem, narancslém, őszibaracklém, teám.. És tudok főzni kávét is - pillantott hátra a nőre.

Audrey Peyton ölelést küldött

mind álarcot viselünk
Verena Tolliver
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
35
★ családi állapot ★ :
Özvegy
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
when you are the fucking
Storm.

★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Charlize Theron
43
Vera & Aud - Little steps to salvation EmptyCsüt. Okt. 10 2024, 21:37

Biztosan én is sokat változtam, én is más ember lettem és ő is más ember lett. Az elmúlt évek mindkettőnkre rátették a bélyeget. A sikereink és a csalódásaink, a megváltozott élethelyzet, új környezet, új ismerősök, barátok, új kapcsolatok. Szóval elég sok minden közre játszott ahhoz, hogy más ne azok az emberek legyünk - legalábbis ne teljesen - akik egykoron voltunk.
Végignéztem a rendkívül elkészült bárpulton, amin az italok voltak, majd elgondolkodtam, mit is kérjek. Régebben jobban és többet ittam az alkoholt, de mára már csak keveset fogyasztottam belőle és ritkán. Pedig mikor elmentünk egy diszkóba, vagy tartottunk egy görbe pénteket sokszor csiccsentettem be. Azóta már visszafogottabb életet éltem, mely főleg a házasságom és a művészeti karrierem miatt alakult ki.
- Egy Vodkanarancsot tudsz csinálni? És egy kávét is elfogadok, köszönöm - mosolyogtam hálásan a vendégszeretetére, majd megkerestem szemeimmel a kanapét és leültem. - De igyál velem. Szeretnék koccintani - dobtam keresztbe lábaim. - Hank nem örült neki, hogy eljöttem hozzád, de nem érdekel. Most az lesz, amit én szeretnék. A sarkamra álltam. Nem fogom hagyni, hogy csak úgy beleszóljon abba, mikor mit csináljak. Amúgyis kezdem unni, hogy fölényeskedik nekem - jegyeztem meg.
Jacob is megmondta, a helyemben még a válópert is beadná, de egyelőre idáig még nem mennék el. Nem, mintha nem találnék új férj jelöltet elég könnyen és hamar, de adok neki egy esélyt, hogy kapja össze magát és változzon. Régebben nem ilyen volt. Majd csak vissza talál a régi önmagához.
Mikor kész lett a koktélom - ha tudott keverni, ha nem, csak sima vodkát kértem - elvettem és egy koccintás után belekortyoltam.
- A múltkor azt kérdezted igaz-e, amit az őr mondott. Igaza. Megvert. Nem durván, de megvert. Rajta kapott egy férfival, akivel kicsit összebújtunk. Nem volt köztünk semmi, csak barátok vagyunk, jól éreztük magunk. Félre értett minket, megrángatott és felképelt. Aztán otthon is.
Audrey & Verena

mind álarcot viselünk
Audrey Peyton
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
Classy and Fabulous
♫ :
You know what I want,
and I got what you need
★ családi állapot ★ :
True Love
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :

Is only in the mind
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Kylie Minogue
★ szükségem van rád ★ :
I stand in the distance
I view from afar
60
★ :
Vera & Aud - Little steps to salvation EmptyPént. Okt. 11 2024, 17:52

Verena & Audrey

A huszas évei közepén sose gondolta volna, hogy valaha is ilyen elegánsan fog alkoholt fogyasztani, mint most. A szülőknek szokása emlegetni, hogy milyenek is voltak azok az egyetemi évek, erre pedig tökéletes példa lenne a páros, akik reggeltől estig csak bulival töltötték a szabad-, meg a nem annyira szabad idejüket is. A töménytelen piamennyiség, az undorító, gusztustalan jelenetek, ahogy egymás haját fogva engedték távozni a torkukon keresztül a gyomorsavas folyadékot, amit aligha pár perccel ezelőtt fogyasztottak, az emlékezetkiesések, a vad szex, mind-mind távoli emlékként merengenek már csak számára. Most itt ül, egy pohár martinivel a kezében, melyet a többezer dollárt érő bárpultból kotyvasztott, Audrey-t vodkanaranccsal kínálja, kizárólag a legdrágább összetevőkből és egy chesterfield barna bőrkanapén elterülve hallgatja, ahogy egykoron vadóc barátnője a férjével való kapcsolatát elemezgeti. Mennyire sokat is változik a világ, de a félelmetesebb az, hogy milyen rövid idő alatt.
- Ne haragudj, de a kávétól most megkíméllek, ugyanis főben járó bűnnek tartanám, ha vodkanarancsra egy csésze cappucinoval ajándékoználak meg - neveti el magát, majd ismerőse kezébe nyújtva a narancssárga folyadékot kényelmesebben helyezkedik mostmár el. Lábait keresztezve, egyik kezét pedig a kanapé támláján támasztva hallgatja a mesét.
Bár esze ágában sincs beleszólni, megint nem tudja teljes mértékben kontrollálni magát, így leküzdve kimért karakterét beszédre nyitja a száját.
- Mióta történik ez, Audrey? - kíváncsiskodott finoman, végig a tekintetét fürkészve a másiknak. Nem tudta, mikor is fog átlépni egy bizonyos határt, hisz bár annak idején egymás legfőbb bizalmasai voltak, azóta évek teltek el, így nem igazán találta a helyét kettejük kapcsolatában jelenleg. Tapogatózva, félve, óvatosan próbálta megtalálni a saját kereteit. - Hank mióta ilyen veled?

mind álarcot viselünk
Verena Tolliver
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
35
★ családi állapot ★ :
Özvegy
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
when you are the fucking
Storm.

★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Charlize Theron
43
Vera & Aud - Little steps to salvation EmptyPént. Okt. 11 2024, 18:12

- Rendben, biztosan jobban tudod - vontam vállat. Akkor most nem kávézom. Nem hiszem, hogy olyan vacak élmény lett volna a kettő együtt, de ki tudja. De az is igaz, hogy hazafelé, vagy majd otthon is tudok kávézni, most akkor nem keverem az alkoholfogyasztást a kávé fogyasztással.
Miután leült hozzám, rátértem a magánéletemre is, de csak mert a múltkor szóba került és akkor még érdeklődött, csak nem volt lehetőségünk beszélgetni róla. Nameg nem is akartam. De most akkor ráveszem magam, beszéljünk róla. Biztosan nekem is könnyebb lesz és talán majd el tud látni hasznos tippekkel, ötletekkel. Rutinosabb róka, mint én, ha a pasikat nézem. Valahogy ő mindig jobb emberismerő volt és mindig jobban értett a férfiakhoz. Én csak ahhoz, hogy használjam őket, de ő neki esze is volt hozzájuk.
- Nem tudom - feleltem kérdésére. - hónapok óta. Szerintem. De fokozatosan változott meg. Először csak irányítás mániás lett, kemény kezű és elnyomó, majd egyre féltékenyebb és most az utóbbi néhány hétben jött rá, hogy kezet emeljen rám. Volt, hogy csak fenyegetett az öklével, de a napokban már használni is kezdte rajtam a kezét. Nem tudom miért. Úgy érzem egyre jobban kezd elgurulni a gyógyszere és sokszor teljesen alaptalanul. Nem akarok szentnek tűnni előtted, főleg, mert ismersz. Nem vagy teljesen hűséges. Sose gondoltam rá, hogy elhagyjam, de volt, hogy félre dugtam mellette. De ő ezekről nem tud és sokszor olyan férfiakkal vádol meg, akikhez tényleg semmi közöm. Még ha tényleg olyan pasira mutatnak, akinek szét is tettem a lábam, még érteném is, de... így nem.
És az sem tetszik, hogy ő akar irányítani az életünkben. Nem tetszik, hogy hatalmat akar gyakorolni felettem. Ha valaki, te biztos megértesz engem. Nem fogom neki eltűrni, hogy döntsön a dolgaim felett.
Mielőtt eljöttem, felpofoztam. Pont ezért
- kortyoltam a vodkanarancsból. Elismerően emeltem meg a poharat jólesően hümmögve. - Ez nagyon jó. Putyintól van ez a vodka? - vigyorogtam.
Audrey & Verena

]

Verena Tolliver imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Audrey Peyton
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
Classy and Fabulous
♫ :
You know what I want,
and I got what you need
★ családi állapot ★ :
True Love
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :

Is only in the mind
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Kylie Minogue
★ szükségem van rád ★ :
I stand in the distance
I view from afar
60
★ :
Vera & Aud - Little steps to salvation EmptyPént. Okt. 11 2024, 21:35

Verena & Audrey

Egyre ijesztőbbé vált a kettejük közti beszélgetés. Ahogy hallgatta Audreyt, szinte listát tudott volna írni a közös pontokról, amiket felfedezni vélt a sorok között. Hank hirtelen rettenetesen hasonlítani kezdett Corneliusra, ami megijesztette, hisz tudta, hogy az ő házasságuknak mi lett a vége a férje cselekedetei miatt. Minden tettnek következménye van s bár páran szeretnek úgy élni, hogy minden írott és íratlan szabályt is magukat nagynak képzelve áthágnak, a sors fintora, hogy nincsenek kivételek, a karma az összes létező embert utoléri, ha pedig ez nem történik meg kellő időben, egy-kér bosszúra éhes feleség nagyon szívesen besegít a folyamatba.
Esze ágában sem volt megnyílni volt kapcsolatáról vagy az elhunyt férfi halálának körülményeiről, ennél azért eszesebb volt. Bár egyelőre nem feltételezte, hogy barátnője bármilyen nemű rossz szándékkal látogatta volna meg őt, minden befolyásos ember legfőbb stratégiája az elővigyázatosság és körültekintés, ugyanis ilyen vagyon mellett sose lehet tudni, ki fog hátbaszúrni a saját érdekeit szem előtt tartva. Biztonsági játékot játszott, így színlelve a naivitást és a meglepettséget, támogatóan érintette a mellette ülő nő vállát, közelebb csúszva hozzá.
- Sajnálom Audrey, fogalmam sem volt, hogy Hank és közted ennyire elromlottak a dolgok. Tudom milyen az, amikor egy házasság mélyponton van.. - sóhajtott fel. - Ettől függetlenül remélem tudod, hogy semmi, de semmi sem lehet alapos érv amellett, hogy egy nőre kezet emeljenek. Egy bántalmazó férfinél rosszabb nincs is - nézett komolyan a szemeibe. - Próbáltál már beszélni vele? Hagyjuk is, biztos próbáltál, ha idáig fajultak a dolgok, valószínűleg már nem lehet nyugodtan kommunikálni - sóhajtott újból, majd maga elé meredve gondolkozott. - Boldog vagy a házasságodban? Szereted őt? Kielégít? - kérdezgette puhatolózóan. Nem tudta mit tehetne anélkül, hogy ne árulja el saját magát. A jelenlegi kíváncsiskodásával nem önmaga, ami barátnőjének is hamar szemet fog szúrni, viszont semmiképp sem engedheti, hogy kitudódjon a legféltettebb titka. Szorult helyzetbe került, amire nem készült fel. Szidta magát amiért nem próbált el előre egy hosszú monológot arra az esetre, ha Audrey túlságosan is kitárja számára a lelkét, hisz már a biztonsági őr elszólása óta tényként kezelte a bántalmazó házasságot, nem döbbent meg a részleteken. Hevesen törte a fejét, hogy mit is kezdhetne a jelenlegi szituációval, de egyszerűen elveszett. Poharát szorította, míg egybe le nem húzta annak tartalmát. - Még egy kört? - mosolygott rá a másikra, feltűnően feszülten. Csak remélni merte, hogy a nő nem fog megjegyzést tenni a szinte kitapintható idegességre.

mind álarcot viselünk
Verena Tolliver
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
35
★ családi állapot ★ :
Özvegy
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
when you are the fucking
Storm.

★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Charlize Theron
43
Vera & Aud - Little steps to salvation EmptySzomb. Okt. 12 2024, 18:39

Furcsa volt kicsit, hogy Vera a hirtelen távolságtartásból közeledésbe ment át, de ez biztosan csak az együttérzés miatt volt. Nem gondoltam, hogy azért tenné, mert újra érezni kezdte a régi szeretetet és köteléket, sokkal inkább sajnálat volt benne és a sajnálat váltotta ki belőle a közeledést és gyengédséget.
- Nem, ne sajnáld, tényleg nem tudhattad. Titokban tartottam, mert szégyelltem - mondtam kissé szánalomraméltóan. - Szeretem kifelé a szépet mutatni, szégyelltem, hogy ilyen rossz lett a házasságom. Nem beszéltem róla senkinek, azaz szinte senkinek, hogy mi történik köztünk - feleltem, majd helyeslően bólintottam a barátnőm szavaira. - Igen, így van, igazad van. Erre nincs mentség.
Hátradőlve hallgattam további szavait, közben bólogattam, de ő maga is kapcsolt. Persze, sokszor próbáltam már beszélni Hank fejével, de szélmalomharc.
Jól esett, hogy a helyzetem Verát ennyire ellágyította. Örültem a figyelmének, kedves szavainak és törődésének, amit most felém mutatott. Kezdtem szeretve érezni magam. Minden esetre hirtelen nem tudtam mit felelni a kérdésére, csak mélyen magamba nézve gondolkodtam.
- Én... azt hiszem igen. Mert, amikor normális, akkor nagyon jó vele. Csak néha elgurul a gyógyszere. De szeretem őt. Csak... megváltozott - mondtam, de talán úgy tűnhetett össze-vissza beszélek. Talán így is volt. Lehet annyira keszekuszák voltak az érzéseim, hogy magam sem tudtam kiigazodni a lelkemen, a szívem dolgain. - Nem tudom. Annyira össze vagyok zavarodva - túrtam hajamba elnyűtten és kissé könnyesen. - Nem tudom mit érzek. Szeretem, de annyira nehéz most minden. Nem tudom - ingattam fejem teljesen zavarodottan, kissé kétségbeesve.
Figyeltem, amint az italos pultnál áll, engem néz, mosolyog. Bólogattam.
- Köszönöm, igen - ejtettem meg egy kedves mosolyt. - Kérek még. Valami jó erőset.
Audrey & Verena

Verena Tolliver ölelést küldött

mind álarcot viselünk
Audrey Peyton
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
Classy and Fabulous
♫ :
You know what I want,
and I got what you need
★ családi állapot ★ :
True Love
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :

Is only in the mind
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Kylie Minogue
★ szükségem van rád ★ :
I stand in the distance
I view from afar
60
★ :
Vera & Aud - Little steps to salvation EmptyVas. Okt. 13 2024, 13:16

Verena & Audrey

Verena hamar leszűri barátnője szavaiból, hogy semmi mással nem lesz képes segíteni neki, csak ha megosztja a saját történetét. A Corneliussal való házassága egy az egyben ugyanezen a folyamaton ment keresztül, az elején, mint egy elvakult szerelmes ő is túlidealizálta a párját, a gazdag, befolyásos üzletembert, aki bőven hozzátett a róla kialakult, hamis képhez. A friss házasságban tejben-vajban fürösztötték, az égvilágon mindent megadtak neki, romantikus vacsorákra vitték, elhalmozták ajándékokkal, támogatták a karrierjében, minden egyes nap azt éreztették vele, hogy ő a legszebb nő a földön, nem mellesleg pedig a szexre sem lehetett panasza. Cornelius maga volt a megtestesült isten, az a tipikus angyali fickó, aki negyvenes éveit koptatva is a legsármosabb férfiak közé tartozott New Yorkban. Ősz szálakkal tarkított borosta, gyönyörű, dús, ébenfekete haj, cingár alak, intelligens tekintet, határozott mozdulatok, érdes, mély, cirógató hang. Ha belegondol, máig beleborzong a látványba, sose gondolta volna, hogy mindez megváltozik majd. A végén ugyanis Corneliust mintha kicserélték volna. Mogorva lett, rideg, de birtokló és üldözésmániás, Verena minden egyes lépését szemmel tartotta, egy idő után pedig nem volt rest a fizikai erejét is bevetni annak érdekében, hogy kontroll alatt tarthassa a feleségét. A szerelem helyét gyűlölet vette át, a gondoskodó férjét egy zsarnok, a mindent megadó feleségét pedig egy nő, aki bosszút akart állni, amiért elhitették vele, hogy fojtónyakörvet tehetnek a nyaka köré, megfosztva őt a szabad akaratától.  
- Remélem tudod, hogy nem normális az, amit Hank csinál. Ezt soha nem kell elviselned senkinek. Ne hagyd, hogy elnyomjon egy férfi, Audrey - nézett a szemeibe a másiknak, olyan komolyan kihangsúlyozva a szavakat, hogy azok szinte bekúsztak az ember bőre alá. - Nem lesz jobb ember. Most mutatja ki az igazi oldalát. Sajnálom, ha ezzel megbántalak - sóhajtott fel, miközben hevesen töltötte tele a poharát egy újabb adag vörösborral, amiből hatalmasat kortyolt, talán, hogy csak saját feszültségét oldja, mielőtt túlzottan nyíltan kezd el mesélni a magánéletéről. - Cornelius sem volt különb - jegyezte meg. - Isten nyugosztalja - tette hozzá, hogy továbbra is játssza a gyászoló feleséget. Újabb vodkanarancsot csinált barátnőjének, ám a kérés miatt megváltoztatta az arányokat, az ital így már csak halványnarancssárga volt, amit inkább lehetett narancsos vodkának hívni. Azt a kezébe nyújtotta, majd megint visszaült. Nem tudta hol is kezdje, egy ideig magába temetkezve próbálta összeszedni a gondolatait. - Nem volt fényes házasságunk. Egyikünk se volt tökéletes ember, én is hibáztam és ő is. Viszont Cornelius tett olyan dolgokat, amiket sose szabadna az embernek megbocsátani. Olyan dolgokat, mint amiket veled tesz most Hank - pillantott rá félően, aggódóan, hogy milyen reakciót is fog kapni. A tökéletesnek tűnő üzletasszony képe most szertefoszlik, Verena jelenleg nem más, mint egy bántalmazott feleség, egy tehetetlen, sebezhető nő. A gondolat marcangolja legbelül, de még képes megküzdeni a méltósága elvesztésével, még megy neki.

mind álarcot viselünk
Verena Tolliver
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
35
★ családi állapot ★ :
Özvegy
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
when you are the fucking
Storm.

★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Charlize Theron
43
Vera & Aud - Little steps to salvation EmptyHétf. Okt. 14 2024, 19:49

Bólintottam barátnőm szavaira. Igaza van. Nem hagyhatom és nem is akarom hagyni. Az, hogy ma itt lehetek azt is annak köszönhetem, hogy a sarkamra álltam és szembe mentem Hankkel. Még egy pofont is lekevertem neki, amire büszke voltam. Nem hagytam és a jövőben sem fogom hagyni, hogy irányítsák az akaratomat.
- Nem hagyom Vera. Nem hagyom - bólintottam újra, de következő megjegyzése meglep és tagadóan meg is csóváltam a fejem. - Nem bántottál meg, dehogy is! Legyél őszinte és mondd ki, amit gondolsz, amit érzel. Nem kérném tőled, hogy ködösíts, csak azért, hogy jobban érezzem magam és nem akarnám, hogy álomképekben ringass. Mondd ki, amit ki kell mondanod, ha jól érzem magam tőle, ha megbántasz. Tudnom kell, hisz csak akkor tudsz segíteni, ha őszinte vagy...
Az ismét meglepett, sőt, most már inkább megdöbbentett, amit mondott. Nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz volt a házasság, talán még az enyémnél is sokkal rosszabb. Hallottam, hogy voltak gondjaik, de hogy ennyire. Lehúztam a koktélom felét, hallgattam és mélyen gondolkodtam azon, hogy mennyire is hasonló a sorsunk. Nem csak fiatalabb korunkban voltunk hasonlóak, nem csak az életmódunk volt hasonló az egyetem alatt, de még ez is. Hasonló férjet választottunk és hasonlóan pórul is jártunk. Ha nem éreztem volna tragikusnak, ami velünk történt, még szórakozottan mosolyogtam is volna.
Egyszerre éreztem magamat boldognak és savanyúnak is, miközben tudatosítottam magamban közös sorsunk, életünk hasonlóságait, de elszomorított az, amilyennek láttam őt. Koktél maradékának egy részét szintén megittam, majd végigmértem őt tetőtől talpig, elnézegettem arcát, majd közelebb csúsztam hozzá, átkaroltam a válla felett és csókot nyomtam ajkaira.
Audrey & Verena

mind álarcot viselünk
Audrey Peyton
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
Classy and Fabulous
♫ :
You know what I want,
and I got what you need
★ családi állapot ★ :
True Love
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :

Is only in the mind
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Kylie Minogue
★ szükségem van rád ★ :
I stand in the distance
I view from afar
60
★ :
Vera & Aud - Little steps to salvation EmptyKedd Okt. 15 2024, 10:42

Verena & Audrey

Cseppet megnyugszik, amikor azt hallja a barátnőjétől, hogy vele ellentétben ő ellenáll a férfi uralkodásának és határozottan felszólal az őt ért sérelmekkel kapcsolatban. Csak remélni tudja, hogy ez mindig így maradhat majd és Hank sem fog átesni a ló túloldalára, ugyanis ha valaki, Verena biztosan tudja, hogy ez mindig így kezdődik. Ha a kapcsolat egyik percről a másikra alakulna át mennyországból földi pokollá, mindenki az első szabad percben lelépne, viszont az ilyen emberek taktikusak. Aki mérgezni akar, azt hosszasan fogja csinálni, úgy, hogy az érzés szinte már beleivódjon az ember szervezetébe, hogy már fel se fogja, hogy milyen helyzetben is ragadt. Feltűnésmentesen, lassú tempóban kiépítenek egy rendszert, ügyelve a fokozatosságra, hogy ne legyen túl szembetűnő a változás, így csak akkor érzékelheti valaki, hogy 180 fokot változott a kapcsolata, ha hónapokkal ezelőtti dolgokon kezd el töprengeni, ugyanis az egyik napról a másikra itt nem játszik.
Ahogy ül ott és mesél, érzi, hogy elönti a mellkasát valami rettentően nehéz, szinte szorítja őt, súlyként húzza a föld felé. Nyakán vezeti végig a kezét, terelni akarja saját arcáról a figyelmet, mindent megtesz annak érdekében, hogy ne akadjon bele a szavaiba, nem bírná ki, ha nemcsak sebezhető, de sebzett is lenne Audrey előtt. Bármit tesz azonban, az őszinteség fájó sebként húzódik végig a testén, az évekig magába fojtott élmények, a traumák mind kiszökkennek belőle, melyre szerencséjére nem kap se fejmosást, se kelletlen tanácsokat. Végtére minek is? Akiről beszélünk, már évek óta halott.
Barátnőjére pillant, aki mélyen visszanéz a szemeibe. Szinte már zavarba is jön a határozott tekintettől, de még jobban megrökönyödik, amikor megszűnik köztük a távolság és megérzi Audrey ajkait. Hirtelen cikázik végig a fején több év, fejben már máshol jár, úgy érzi, megint 20 évesek. Hisz a Corneliussal való titka után ez a második legféltettebb emléke, a legjobb barátnője, akivel talán sose voltak csak barátok.
Bár örök tabuként kezelték, egyszer egy buli után, ahogy feküdtek egymás mellett, ugyanez a jelenet játszódott le kettejük között. Egy puszta csók, egy rövid érintkezés, egy részeg félrehajlás, semmi több, egészen, amíg folytatni nem kezdték a játékot és éjszakába nyúlóan nem falták egymás ajkait. Soha többé nem beszéltek arról az estéről, bár Audrey szeretett volna, hiszen sokkal szabadosabban gondolkodott, Verena úgy érezte, hibáztak. Akkoriban a társadalom sem úgy állt ehhez a témához, mint most, az emberek ítélkeztek, kígyót békát kiabáltak bárkire aki más volt, így nem engedhette meg magának, hogy hátrányból induljon. Eleve nem értette mi ütött belé aznap, hogy mit érzett akkor, amikor először megízlelte az eddig barátnak hitt nő ajkait, hogy miért nem tudott betelni vele, hogy miért könyörgött többért. Sokat gondolkodott ezen azóta, melynek annyi lett az eredménye, hogy ha megkérdeznék a szexualitását, nem kívánna válaszolni rá. Már nem tudná magabiztosan állítani, hogy csak a férfiak játszanának, hiszen érzett valamit akkor, amit egy ellentétes nemű személy sem tudott előidézni benne, de Audrey után nem szerzett tapasztalatot mással. Barátnője vele ellentétben vállaltan biszexuális lett, így legalább megbizonyosodott róla, ha ők kerülték is a témát, hogy hasonlóan érezhettek akkor.
Mélyen eltemette magában az emléket, szándékosan felejtve, most mégis, szempillantás alatt zuhant vissza ugyanoda. Megint megérezte azt az ízt, amit akkor. Az érzés villámcsapásként kúszott végig teljes testén, felrázva teljes lelkét. Azon kapta magát, hogy kezeit Audrey arcára vezeti, majd egy határozott mozdulattal közelebb rántva őt hevesebben kezd viszonozni.

mind álarcot viselünk
Verena Tolliver
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
35
★ családi állapot ★ :
Özvegy
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
when you are the fucking
Storm.

★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Charlize Theron
43
Vera & Aud - Little steps to salvation EmptyKedd Okt. 15 2024, 18:23

+16 A mély beszélgetés és a meghitt, őszinte percek és talán az alkohol is, de meghozták az eredményt. Bár nem hiszem, hogy olyan sokat ittam volna, vagy részeg lennék, józannak éreztem magam; sokkal inkább a múlt köszönt vissza, hiszen voltunk mi egész közeli viszonyban is. Nem csak barátnők voltunk, de több is volt köztünk akkoriban. Sokkal több.
Ismét előtörtek belőlem az érzelmek. Vera gondoskodása és féltése, a régi emlékek, régi érzelmek, melyek most megújultak és újra eluralkodtak rajtam. Talán túl érzelmes voltam, túl szentimentális, de annyira hatalmába kerített minden, hogy nem tudtam parancsolni magamnak.
Átkaroltam, megcsókoltam, de akkor el is kezdtem idegeskedni kicsit, hogy mit fog rá reagálni, ám kellemes meglepetés ért. Viszonozta, sőt, még közelebb is húzott, hevesebb is lett. Hevesebben viszonozta, mint én adtam, lélekben újra átéltem a régi együttlétünket és még inkább megkívántam. Akartam. Tarkójára téve kezem viszonoztam hevesen, vágyakozóan, egyre jobban követelve ajkait.
- Kívánlak - suttogtam két csók között, ahogy egyre többre vágytam. Eldöntöttem a kanapén és felsője alá csúsztatva kezem simogattam hasát és túrtam lentről hajába eddig tarkóját cirógató kezem ujjaival.
- Olyan jó érzés, hogy újra törődsz velem. Jól esik, hogy úgy féltesz még mindig, mint rég - nyomtam újabb csókot ajkaira, majd kis léptékben indultam útra arcán és nyakára.
Mindig ő volt kettőnk közül a józanabb, az óvatosabb és mindig ő féltett engem jobban, mint én őt. Én sokkal meggondolatlanabb és naivabb voltam, bár azért a magam módján én is két lábbal álltam a talajon, de ő mindig tisztábban tudott gondolkodni és mindig meggondoltabb volt. Talán ezért is futott be ilyen jó üzleti karriert. Meg voltak hozzá a képességei. A képességei, amivel az én mindennapjaimat és életemet is szépen kordában tudta tartani így mindig óvá tudott inteni a meggondolatlanságaimtól. Nem véletlen lettem művész: határozott jellem voltam, erős, de kissé elvarázsolt. Elvarázsoltabb és szabadosabb, mint ő. Én is féltettem Őt, ha láttam, hogy gondjai vannak, vagy bajban van, de kettőnk közül ő volt mindig a józan ész és a szilárd jellem. Éppen ezért olyan fájdalmas, hogy ő is miken ment át. Hogy ő is abba a hibába esett, mint én. Én nem voltam ott neki, de ő most itt van nekem és ez nagyon megható volt.
- Most már itt vagyunk egymásnak újra. És nem hagylak el még egyszer. Itt leszek neked. Itt leszünk egymásnak - Lehúztam róla a felsőt és mellkasára csókoltam, a melltartó által nem fedett részekre, ujjaimmal hasát cirógattam és simogattam, mellkasáról pedig vágyakozó, forró csókokkal árasztottam el nyakát, miközben éreztem egyre jobban izzó nőiességem és a bennem tomboló vágyakat, melyek csak őt akarták. Újra.
És aztán is...
Audrey & Verena

mind álarcot viselünk
Audrey Peyton
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
Classy and Fabulous
♫ :
You know what I want,
and I got what you need
★ családi állapot ★ :
True Love
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :

Is only in the mind
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Kylie Minogue
★ szükségem van rád ★ :
I stand in the distance
I view from afar
60
★ :
Vera & Aud - Little steps to salvation EmptyKedd Okt. 15 2024, 21:07

Verena & Audrey

Vele ellentétben a barátnője nem igazán szeretett volna habozni. Ahhoz képest, hogy hány évvel ezelőtt értek utoljára így egymáshoz, a tempó szinte saját magát diktálta, amihez Verena egyáltalán nem volt hozzászokva. Félően, bizonytalanul próbálta meg viszonozni a gesztusokat, s míg teste folyamatosan áhítozott a folytatásra, a fejében háború dúlt. Bár sosem ítélte el a melegeket, ez távol állt tőle, ő nem feltétlenül szeretett volna osztozni a fájdalmukban. Tudta, hogy képes férfiakhoz vonzódni, így nem értette mi értelme lenne annak, hogy önként vállalja be a megaláztatást és a fejére osztott ítéleteket, amíg van választása, normálisnak és egészségesnek kívánja mutatni magát a világ felé.
A heves mozdulatokból nehezen sikerült csak kikecmeregnie. Percekig azzal kísérletezett, hogy lassítson a tempón, de mivel ez elkerülte Audrey figyelmét, ahogy a vágyai kerültek előtérbe, ő is egyre határozottabban lépett fel, egy idő után már eltolva magától a lányt. Hatalmas bűntudatot érzett, amiért magához húzta őt, most pedig egyúttal ő az, aki el is taszítja.
- Ne haragudj, de nekem ez nem megy. Én ezt.. - ült fel a kanapén, zavarodottan, kuszán, üveges tekintettel. Hajába túrt újra és újra, ahogy próbálta összeszedni a gondolatait, ruhája legördülve a válláról, sminkje elfolyva, egy külső szemnek úgy tűnhetett volna, hogy már túl is estek az első meneten. - Ki kell mennem a friss levegőre. Kérlek, egy picit maradj még itt és ne kövess. Egyedüllétre van szükségem - mondta úgy, hogy feltűnően figyelt a szemkontaktus elkerülésére. Újból a bárpulthoz lépett, majd mostmár tömény whiskyt öntött ki a borospoharába, csordultig töltve azt. Ezt követően komótos - hiszen már érezte magában az alkoholt - léptekkel megindult a hatalmas terasza felé, melyről egész New York-ot csodálhatta. Leülve a kinti székek egyikére rágyújtott egy cigarettára, majd csak élvezve az esti szellőt arcán próbálta kitisztítani a fejét. Fogalma sem volt hogyan tovább, hatalmasat hibázott újból, ezt pedig már sehogy sem fogja tudni elfelejteni.

mind álarcot viselünk
Verena Tolliver
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
35
★ családi állapot ★ :
Özvegy
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
when you are the fucking
Storm.

★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Charlize Theron
43
Vera & Aud - Little steps to salvation EmptyKedd Okt. 15 2024, 21:30

Az események furcsa, kellemetlen fordulatot vettek. Kezdetben úgy tűnt mindketten akarjuk és minden rendben ment, mégis, mikor kicsit tovább haladtam, barátnőm heves ellenkezésbe kezdett. Kezdetben, mikor még csak kicsit ellenkezett, azt hittem csak a kezdeti bizonytalanság, ám végül kiderült, tényleg nem akarta. Nem tudtam mit rontottam el, vagy mi történt, miért viszakozott.
Meglepetten, szégyenkezve hallgattam és hirtelen nem is tudtam mit mondjak, csak aprót bólintottam. Némán néztem, majd el is fordultam kicsit, amikor itta az italát, szemeimmel végül követtem, amint kiment a teraszra. Elképesztően kellemetlenül éreztem magam, főleg, mivel úgy hittem ismét elszúrtam és most megint annyi mindennek. Épp csak kaptam tőle egy második esélyt, most elszúrtam. Nem is tudom mit gondoltam, hogy csak így neki estem. Talán nem is gondoltam semmit, csak hagytam, hogy az ösztöneim és a vágyaim vezéreljenek.
Tudom, azt kérte ne kövessem, mégis kis idő múlva utána mentem, de csak az ajtóig.
- Én... azt hiszem, jobb lesz, ha most elmegyek - szólaltam meg, majd ajkamba harapva gondolkodtam, hogyan tovább. - Pihenésre van szükséged, nekem meg... egy kis kocsikázásra - oké, ez csak duma volt, de úgy éreztem képtelen vagyok ezek után itt maradni és szerintem ő sem szeretne visszajönni hozzám ezek után. - Majd beszélünk és... találkozunk majd valamikor. Ha szeretnéd. Valamikor - motyogtam halkan és éreztem, hogy elsüllyedek. Szégyelltem magam és sajnáltam Verát, hogy ilyen helyzetbe hoztam. Ezt nem lett volna szabad. Vagy nem ilyen hévvel.
Tettem néhány lépést hátra, majd megfordultam és célba vettem az ajtót, de már most megduplázódott a bűntudatom. Mi van, ha úgy érzi újra el fogom hagyni? Nem fogom. Nem fogom, csak neki és nekem is jót tesz egy kis távolság. Túl közel merészkedtem hozzá és nem lett volna szabad.
Visszafordultam.
- Nem hagylak el! Csak... időt akarok adni, hogy... túllépj rajtam... - hadartam el és menekülőre fogtam, hogy ne kelljen tovább folytatni ezt a búcsút.
Audrey & Verena

mind álarcot viselünk
Audrey Peyton
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
Classy and Fabulous
♫ :
You know what I want,
and I got what you need
★ családi állapot ★ :
True Love
★ lakhely ★ :
★ :
★ idézet ★ :

Is only in the mind
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Kylie Minogue
★ szükségem van rád ★ :
I stand in the distance
I view from afar
60
★ :
Vera & Aud - Little steps to salvation EmptySzer. Okt. 16 2024, 10:26

Verena & Audrey

Fogalma sem volt mit kéne tennie. Harcolt magával ott legbelül, olyan volt, mintha a bal- és jobb vállán két kis emberke vitatkozott volna, hogy mi is lenne a helyes döntés, az egyik azt diktálta, hogy adja fel a büszkeségét egyszer az életben, hogy tegye amit a szíve diktálna és élje meg a pillanatot, a másik hang azonban sokkal erősebbnek és agresszívabbnak bizonyult. Ő parancsolt, határozottan utasította őt, hogy verje ki a fejéből még a gondolatát is, hogy egy másik nővel kezdjen bármit, nyomja el magában a vágyat, a szenvedélyt, a vonzódást, tegye félre az érzéseit ugyanis fontosabb az imázsa, fontosabb a státusza, mint egy kósza éjjel az eddig barátnak hitt tárlatvezetővel.
Túl gyorsan történtek a dolgok ahhoz, hogy feltudja fogni az egészet. Nem állt még készen rá, hogy Audrey olyan helyeken érintse őt, hogy hirtelen a kettejük lévő kapocs valami teljesen más lehessen. Olyan rég történt az a tabuként kezelt este, hogy már szinte el is felejtette annak idején mit gerjesztett benne a másik, a szapora tempó miatt pedig ez nem tudott újra a felszínre törni, amikor megtette volna, visszahúzta őt egy mélyen burjándzó, elfeledett sarokba a félelem és a megszeppenés.
Tudta, hogy követni fogja őt a másik, ahogy valahogy sejtette azt is, hogy ezzel a tettével ő ejt majd csorbát a nő becsületén. Végtére senki se szereti, ha faképnél hagyják, végképp nem Audrey, aki hajlamos túlgondolni és bepánikoltatni magát a legkisebb tettnél is.
Nem szólt semmit, némán hallgatta a monológot, maga elé meredve. A New York-i felhőkarcolók fényei, a magasság miatti heves szél és a lentről kiszűrődő mozgalmas zajok mind segítettek, hogy elűzze a gondolatait az esetről. Szinte olyan lett, mint egy érzéketlen robot, aki se lát se hall elven működve újabb tőrt szúr a másikba, csakhogy ő maga ne sérüljön. Bár a szíve hevesen dobogott, mondhatni majd kiugrott a helyéről az események hatására, az arcáról semmit sem lehetett leolvasni.
Végighallgatta az egyre távolodó lépteket, majd az ajtó nyitódását, már csak arra fordult hátra, hogy észrevegye, egyedül maradt. Csend honolt a lakásban, ahogy cigarettáját elnyomva visszamerészkedett a nappaliba. Fogalma sem volt, hogy jól döntött-e, hogy a tetteinek vagy a tetteiknek milyen következménye lesz. El akart felejteni mindent. Nem engedhette meg magának, hogy emlékezzen.

mind álarcot viselünk
Verena Tolliver
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
35
★ családi állapot ★ :
Özvegy
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
when you are the fucking
Storm.

★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Charlize Theron
43
Vera & Aud - Little steps to salvation Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Vera & Aud - Little steps to salvation
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» like, two steps... - Nikita & Matteo
» Khaled & Thorian || Dangerous steps
» Vera x Abe ∣ it's not what you think
» Aud & Vera // Shelter
» Vera L. Morris

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: