New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 196 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 195 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Let's have a fun night // Wang & Haruto
TémanyitásRe: Let's have a fun night // Wang & Haruto
Let's have a fun night // Wang & Haruto EmptyKedd Nov. 19 2024, 19:45

Wang & Haruto
- Igen, de nem gondolom azt, hogy ez egy olyan rossz dolog lenne - feleltem. - Szerintem jót tett az a sok szabály és tan, az a rendszer, ami a templomban volt. Elég sok embernek jót tenne ma is, ha eltöltene ott néhány évet. Fegyelem, rend és egészséges, sportos életben lenne részük. Sok emberre rá férne - ejtettem meg egy kis mosolyt.
A pincér távozik, én pedig újra ejtek egy kis mosolyt, csak most Haruto gesztusán a vizet illetően, majd figyelemmel kísérem a mondókáját a gyökereinkről és a csirkés ételről, amit édesanyja biztosan rettenetesen finoman készíthetett el. Néha én is így érzek. Sokszor nekem is van honvágyam, de most már rengeteg minden ide köt és nem lenne túl könnyű magam mögött hagyni mindent, hogy hazamenjek. De, ha már itt vagyok Amerikában, igyekszem magamnak megteremteni az otthonos környezetet.
Figyelmesen követtem a tekintetét és láttam, hogy nagyon elmerengett. Talán a múltján? Talán a családi életén? Nem tudhattam, de volt egy olyan érzésem, hogy bizonyára nosztalgiázhat.
Lassacskán újra visszatért közénk, ám nem voltam lenyűgözve attól, ahogy a fiamról beszélni kezdett. A legszívesebben felugrottam volna az asztalra és lerúgtam volna a fejét, de tudtam, hogy ezt itt és most nem tehetem meg. Értettem a célzást és ez nagyon nem tetszett.
Jelentőségteljes tekintettel néztem rá.
- Érdekes ez számodra? - kérdeztem kissé mogorván, utalva rá, hogy ő ne foglalkozzon a fiammal és a dolgaival.
Közelebb hajolt, nekem pedig kedvem lett volna megfejelni, de természetesen nem tettem. Majd ha eljön az ideje laposra verem. Nem lenne példátlan.
- Szerinted minden örökké tart? - kérdeztem vissza. - És ha eladom a cégem?

mind álarcot viselünk
Wang Weiguang
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Let's have a fun night // Wang & Haruto A68e404ab21c23712296204cc28ac6611b9fcfee
Let's have a fun night // Wang & Haruto E1d404f31a9b8628cbd993102905f4e8c3ac4bdb
★ kor ★ :
39
★ elõtörténet ★ :
Let's have a fun night // Wang & Haruto E8bda54d0581061123cb04c24f264f0dd0f7c825
Learn the way
and find your own way
♫ :
Wushu is a move in Chinese, a physical move.
An attack. Wushu is like an art.
★ lakhely ★ :
Trenton; New Jersey
★ :
Let's have a fun night // Wang & Haruto 95c4acd3ff2f123fca4a9525e427021d5f8b6e16
★ idézet ★ :
That’s why I like martial arts: it always tells you how to control your body, your mind, your heart. Balance.
★ foglalkozás ★ :
Businessman | Engineer | Shaolin | Hero | Thief
★ play by ★ :
Jet Li
★ szükségem van rád ★ :
Family, Friend, and Enemy
★ hozzászólások száma ★ :
84
★ :
Let's have a fun night // Wang & Haruto Cradle%202%20the%20GRave%201
Let's have a fun night // Wang & Haruto EmptyVas. Nov. 10 2024, 13:52

Wang & Haruto
Its always a pleasure to see you~
Nem vagyok perverz, de igen is élvezem, hogy kellemetlen helyzetbe tudom hozni. Tudom, mikor kirázza a hideg, ahogy hozzá érek. Mennyire szívesen eltörné a kezemet és alig várja, hogy vége legyen ennek a rémálomnak, amibe belerángatom.
- Tudom. Amennyire tudom a Templom eléggé megmondta mit ehetnek a papok és a tanítványok. - közben meg is jött a pincér és töltött nekünk bort. Azért persze a borospohár mellé tettem egy pohár vizet. Lehet, hogy a szokásaink és a gondolkodásunk más, de figyelek.
- Arról nem is beszélve, hogy az emberek nehezen hagyják el a gyökereiket. Én például a mai napig kívánok édesanyám yakitori-ját. - persze az étel olcsó és kevés volt egy teljes étkezéshez. De szegénységben éltünk, miután elhagytuk Japánt. És hiába teltek el évtizedek, anyám sosem tudta elhagyni a kulturáltját. Hetente főzött japán ételeket, mert nagy volt a honvágya. Nem zavarta a nevelő apámat. Bármennyire is ridegnek tűnt kívülről, szerette anyámat. Talán rajtam kívül ő volt az egyetlen, aki ténylegesen törődött vele.
Fel se tűnt, hogy elkalandoztam és a virágot bámultam pár pillanatig. De gyorsan visszatértem a vacsorához és visszatért a szokásos mosolyom, mintha nem történt volna semmi.
- A fiad az örököse a Wang Electronic Corp.-nak. Biztosan nincs gondja a pénzzel, még akkor is, ha szigorúan nőtt fel és meg kellett dolgoznia a pénzéért. Nemsokára egyetemre megy, igaz? Talált magának már egy egyetemet, ahova menni akar? - mosolygok ártatlanul rá. Sosem volt titok, hogy az egyetlen ok, amiért a fia biztonságban volt az életkora volt. De azt sosem kötöttem az orrára hol húztam meg a határt és mikor lesz nyílt préda a fiából. Ha jól emlékszem még van 3 éve. A kérdés az, hogy az apja nyomdokaiba lép e és nem kell majd félteni, vagy az embereim ráteszik a kezüket.
- Ha már szóba került a cég is.... - közelebb hajolok hozzá. - Tudom, hogy meg akarsz szabadulni a szerződésünktől. - mondom ezt halkan, majdnem suttogva.
mind álarcot viselünk
Haruto Huang
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Let's have a fun night // Wang & Haruto 17bbfba9bea7565c7e92c3592c59db7a
★ kor ★ :
40
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Let's have a fun night // Wang & Haruto 976208d12e4270bf9e723c48396c79cf
★ foglalkozás ★ :
Cég igazgató
★ play by ★ :
Mark Dacascos
7
★ :
Let's have a fun night // Wang & Haruto 2020-Oct-04-steveluvender-talladega-gifs-10
Let's have a fun night // Wang & Haruto EmptyCsüt. Okt. 31 2024, 20:13

Wang & Haruto
- Nem, dehogy gondoltam - feleltem, bár nem bántam volna meg túlzottan, hogy ha eltűnt volna a francba, mert több kellemetlenséget okoz, mint amennyi kellemes percet, bár azért anyagi haszon van a jelenlétéből. Néha nem tudom eldönteni, hogy jó, hogy van, vagy sem. Rengeteg kellemetlen percet tud okozni már csak a puszta jelenlétével is és tudom jól, hogy élvezi.
Szúrós szemekkel néztem rá, mikor ismét előtört belőle a "perverz". Jó páran néztek minket és füleltek is, hogy mi történik és eléggé zavaró volt, hogy lassan fél New York meleg párnak hisz minket. Nem igazán értettem mire jó neki ez a játszadozás, mi célt szolgálhat. Csupa kérdőjel volt a szemeim előtt és már az érintése is hidegrázós volt.
Sóhajtottam, majd rendeltünk is és hátradőltem, miközben ő kiselőadást tartott nekem a gasztronómia titkairól.
- Nem eszek hamburgert - feleltem, hiszen én lettem volna az utolsó, aki odáig süllyed, hogy az amerikaiak szemetét egye. Szerintem ő is tudta, hogy sokkal egészségesebben élek. - Szerintem csak sok hűhó semmiért. Nem látom értelmét ilyen ételeket készíteni - vontam vállat. - Egészségtelen, mint a sima, csak feketében. Olyan, mint a buborékos tea, vagy micsoda. Népszerű, csak értelmetlen és egészségtelen. Nevezz maradinak, de tartom magam hozzá, hogy a hagyományos zöld tea a jó tea - mosolyogtam. Igen, kettőnk közül szerintem én voltam a maradibb.
Felpillantottam rá, mikor szóba került a fancy szó is, majd megforgattam a szemeim. Sóhajtottam és dobolni kezdtem ujjaimmal. Okoska. Hát igen, nekem még bőven volt mit tanulnom az amerikai szlengről és a modern kifejezésekről.
- Hogy jön ide a fiam? - néztem rá meglepetten. Nem értettem miért hozta szóba.

mind álarcot viselünk
Wang Weiguang
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Let's have a fun night // Wang & Haruto A68e404ab21c23712296204cc28ac6611b9fcfee
Let's have a fun night // Wang & Haruto E1d404f31a9b8628cbd993102905f4e8c3ac4bdb
★ kor ★ :
39
★ elõtörténet ★ :
Let's have a fun night // Wang & Haruto E8bda54d0581061123cb04c24f264f0dd0f7c825
Learn the way
and find your own way
♫ :
★ lakhely ★ :
Trenton; New Jersey
★ :
Let's have a fun night // Wang & Haruto 95c4acd3ff2f123fca4a9525e427021d5f8b6e16
★ idézet ★ :
That’s why I like martial arts: it always tells you how to control your body, your mind, your heart. Balance.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Jet Li
★ szükségem van rád ★ :
84
★ :
Let's have a fun night // Wang & Haruto EmptyHétf. Okt. 28 2024, 07:49

Wang & Haruto
Kiadok egy mély kuncogást, ahogy rá mosolygom és megszorítom a derekát.
- Ne aggódj. Kárpótollak érte. Remélem nem gondoltad azt, hogy csak úgy elfogok felejteni egy fontos személyt az életemből. - egy kicsit közelebb hajolok és suttogok. - És remélem nem bánod, ha nemsokára izomlázad lesz. - persze direkt fogalmazok úgy ahogy. Elvégre én vagyok a hibás azért, mert a pletyka lapok félre értik a macska, egér játékunkat. De lássuk be, igen is élvezem, hogy reakciót próbálok kifacsarni Wang-ból. Néha, néha összejön és olyan kis aranyos olyankor. Még jó, hogy már elvált. Belegondolva....fogalmam sincs miért vált el az asszony tőle....lehet közöm volt hozzá és csak nem tudok róla? Eh.
Mikor hozzánk jött a pincér gyorsan rendeltem is.
- Kettő karfiol steak-et kérünk és egy üveg Hárslevelűt. - adtam a pincérnek az étlapot, aki gyorsan el is iszkolt.
- Fancy mert egy pogácsának nem kéne feketének lennie. Ha hamburgerre gondolsz akkor a legelső dolog, ami eszedbe jut az a még meleg, ropogós, arany barna pogácsa. És arról nem is beszélve, hogy nem egyszerű fekete pogácsát csinálni és jó íze is legyen. A színezékeknek mindig is erős aromájuk volt és lássuk be, senki nem enne kemikáliákat, főleg, ha úgy is néz ki, mintha laborban készült volna. - magyarázom el neki, hogy “természetes” újdonságok igen is ritkák, főleg, ha nem úgy kéne kinéznie ahogy.
- A fancy szó különlegeset, előkelőtt jelent. - kacsintok rá, mintha megéreztem volna, hogy nem tudja mit jelent a szó. - Persze ezt leginkább a fiatalok és a nem túl tehetősek mondják. És szerintem a fiadnak nincs gondja a pénzzel. - tudom, hogy Wang jól keres és jól próbálja nevelni a fiát, de na. Hadd szívjam a kis vérét. Úgy is imádni szoktam, mikor akaratlanul is kicsit megfeszülnek az izmai a fia hallatára. Mindketten tudjuk, hogy a fiát csak azért nem vette célba a szervezettem, mert még gyerek. Nem véletlenül vezettem be a semmi gyerek szabályt. És pont ezért még drogokat sem árulunk a gyerekeknek.
mind álarcot viselünk
Haruto Huang
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
40
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
Cég igazgató
★ play by ★ :
Mark Dacascos
7
★ :
Let's have a fun night // Wang & Haruto 2020-Oct-04-steveluvender-talladega-gifs-10
Let's have a fun night // Wang & Haruto EmptyVas. Okt. 06 2024, 13:10

Wang & Haruto
- Szakíthattál volna rám egy kis időt - feleseltem belemenve játékába. Ha így játszunk, akkor az én szerepem a sértett pár szerepe, nem? Akkor legyünk hitelesek, ha játszunk. Mert ő is csak játszik, nem? Ezeket, amiket sokszor mondd, ő sem gondolhatja komolyan. Bár átvitt és nem homoerotikus értelemben még helytálló is a beszélgetésünk szerintem. Csak nem kell belelátni semmit.
De az mondjuk igaz volt, hogy kettőnk közül én voltam az alaposabb és én figyeltem jobban a részletekre, az apróságokra. Pedig neki is illene, noha tudom, nem vagyunk egyformák.
Az ételekre tett megjegyzését egy sóhajjal díjaztam, majd megvontam a vállam. Ő dolga. Igaz, magam sem tudom mennyi az alapja a vallási és tudományos dolgoknak az ételekről. A vallás vélekedik valahogy, ahogy a tudomány is. Annyi különbséggel, hogy a tudományos álláspontok gyakran változnak. Együnk zsírt, ne együnk. A vörös hús nem rákkeltő, de később már rákkeltőként nyilatkoznak róla, mert voltak új vizsgálatok. A vallás hosszú évszázadok óta mindig ugyanazt tanítja az étkezésről is. Bizonyíték semmire sincs, de azt gondolom az a tudomány sem hiteles, ami mindig mást mondd. Szóval egyéni megítéléseinkre hagyatkozhattunk csak.
Bár volt igazság abban, amit mondott, nem hiszem, hogy a helyzet annyira rossz lenne, mint hiszi. Eddig még nem voltak panaszaim az egészségemet és a fizikumomat illetően.
Lapozott az étlapomon, én pedig végigolvastam, de hittem ajánlásának és a karfiol steak mellett döntöttem.
- És miért is fancy a fekete pogácsa? Ezt nem értem. Bár lehet csak én vagyok járatlan az ilyesmiben. Valamitől különleges a színe miatt? Mármint... valami luxus szósz, vagy egzotikus fűszer színezi feketére? Vagy csak fancy, mert fekete és a fekete szín népszerű? - kérdeztem, noha azt sem tudtam mit jelent a fancy szó, de ezt nem fogom az orrára kötni.

mind álarcot viselünk
Wang Weiguang
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
39
★ elõtörténet ★ :
Learn the way
and find your own way
♫ :
★ lakhely ★ :
Trenton; New Jersey
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Jet Li
★ szükségem van rád ★ :
84
★ :
Let's have a fun night // Wang & Haruto EmptyVas. Okt. 06 2024, 10:15

Wang & Haruto
Rászorítok a derekára. Nem annyira, hogy fájjon, hanem csak, hogy érezze.
- Na, na.... - hajoltam egy kicsit közelebb hozzá, kissé komolyabban. - Csak azért, mert elfoglalt voltam, nem jelenti azt, hogy nem jelentesz semmit. És amúgy is... - igazítottam meg a gallérját a nyakánál. - A részletek mindig is a te erősséged volt. - mosolyogtam rá. Ez nem jelenti azt, hogy nem tudok dolgokat róla. Bár azt sosem fogom elmondani neki, hogy névtelenül szoktam adományozni a templomnak, ahol nevelkedett. A végén eltörné a nyakamat a következő verekedéskor. Egyszer majd megkéne látogatnom azt a helyet is. Úgy is két hónap múlva be kell néznem a kínai irodába is. Nem mintha vallásos lennék. Utoljára akkor imádkoztam mielőtt anyám elhozott Japánból. És akkor is leginkább csak anyát utánoztam, nem értettem a vallási dolgokat. Talán azért, mert nagyapám naponta hangoztatta, hogy a puszta létezésem szégyen az istenekre nézve. Nem mintha a lelkemre vettem volna.
Mikor a találkánkat randinak nevezte akaratlanul is nagyobb lett a mosolyom.
- Tény, jobban szeretem a hús ízét, de időnként jól esik pár zöldség. - főleg, hogy van egy kétéves otthon, aki azt eszi, amit én. Nem hibáztatom én is ezt csináltam anyámnál. Akkor ettem, mikor ő és azt, amit ő. Szóval kénytelen voltam több zöldséget és gyümölcsöt venni. Az epret és a banánt nagyon szereti.
- De, ha a gondolkodásom érdekel akkor jobban foglalkoztat a tudományi háttere az étrendemnek. A zöldségekben nincs annyi vas és cink, illetve protein. Hacsak nem vesszük figyelembe a nem természetből eredő táplálék kiegészítőket. - én a kiegyensúlyozott diéta híve vagyok, de nem, nem fogok csúnyán nézni rá, mert vegetáriánus. Azaz ő dolga. Mellesleg én nem fogok panaszkodni, ha az étrendje miatt kicsit legyengül és ki tudom kötni egy szobában.
Wang étlapjához nyúltam és egyet lapozva mutattam neki a vegetáriánus opciókat. Volt karfiol steak, fokhagymás tészta gombával, miso leves, vegetáriánus burger, szójás tofu rizsel és még pár más.
- A szósz a karfiolhoz eléggé laktató, de ha fancy akarsz lenni akkor a burger pogácsák fekete. - ajánlottam pár dolgot, ami talán ízlik majd neki. Én eközben az ital lapot néztem, hogy az ételhez megfelelőt tudjam rendelni, ha választott.
mind álarcot viselünk
Haruto Huang
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
40
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
Cég igazgató
★ play by ★ :
Mark Dacascos
7
★ :
Let's have a fun night // Wang & Haruto EmptySzomb. Okt. 05 2024, 21:54

Wang & Haruto
- Egy hónapja. Az ember azt hinné, ha már ennyit jelentek neked, akkor jobban odafigyelsz a dátumokra is - szúrtam oda. - De látom, még mindig nem jelentek neked eleget, mert nem ügyelsz a részletekre - mondtam, de hogy én miért figyeltem oda? Én mindig mindent számon tartottam, így azt is, kivel mikor volt az utolsó üzleti megbeszélésem, vagy épp kinek-mikor vertem be utoljára a képét. Szerettem odafigyelni saját életemre és arra, mi mikor történik benne és annak milyen vonzata van.
Haladtunk befelé az étterembe, mely kedvemre való volt. Tetszett. Meg kell hagyni, bűnöző létére elég jó ízlése volt. De az is igaz, hogy a hozzá hasonló kifinomult bűnözőknek amúgy is remek ízlése szokott lenni, ami egyébként elmondható a megjelenésére is. Mindig elegáns, jó vágású volt.
Személy szerint én a vegetáriánus étrendet részesítettem előnyben. Már neveltetésemből adódóan is. A templomban mi nem ettünk húst, mert úgy tartották a tanítók, hogy megmérgezi a lelket és a testet. Az állatokat meggyilkolják, így a leölt állatok húsával mi is elfogyasztjuk az állatok félelmét, rettegését, a halál előtti érzéseit, amik megmérgeznek minket. Hogy ebben volt-e igazság, nem tudhattam, de inkább salátákat és magokat szoktam enni, vagy pékárukat és leveseket. Ritkán, de ettem húst, bár jól meggondoltam hol és milyet, kivéve, ha vendégségben voltam és kénytelen voltam illemből mindent megenni, ami nem tűnt életveszélyesnek.
Mikor kihúzta nekem a széket, leültem, behúztam magam a helyemre, de láthatóan mosolya töretlen volt, ám én nem mosolyogtam. Volt köztünk egy váza virág, noha azt vacsorapartnerem igen hamar eltette az útból.
- Nos, mivel készültél a mai "randevúnkra"? - tettem fel a nap kérdését és az étlapra néztem. - A helyedben nem ennék itt semmilyen húst. Amúgy sem tesz jót. De te tudod, te egészséged - oktattam ki. Na nem, mintha túlzottan érdekelt volna az egészségügyi állapota, csak egy jó tanács. Kár lenne, ha ilyen fiatalon tönkre tenné magát. Nem lenne buli, ha olyan könnyen laposra tudnám verni, mert a sok hús miatt megbetegszik és meggyengül. Nameg az üzleti viszonyunknak sem tenne jót, ha ágynak esne és ott is maradna. Persze lehet csak legenda, vagy babona, de miért kockáztatna?

mind álarcot viselünk
Wang Weiguang
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
39
★ elõtörténet ★ :
Learn the way
and find your own way
♫ :
★ lakhely ★ :
Trenton; New Jersey
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Jet Li
★ szükségem van rád ★ :
84
★ :
Let's have a fun night // Wang & Haruto EmptySzomb. Okt. 05 2024, 18:38

Wang & Haruto
Pontosan tudom, hogy gyűlöli, mikor ilyen közel vagyok hozzá és legszívesebben eltörné a karom. És talán még az orromat is. Meg a farkamat. Nem mintha azt gyakran használnám. A picuri óta nem volt ínyemre az egy éjszakás kalandok. Ami azt is jelenti, hogy már két éve nem voltam együtt senkivel. Sajnos, vagy nem anyám jól nevelt, így nem tudom a nőket tárgyként tekinteni. Rossz fiú vagyok, nem egy szörnyeteg. Tényleg meg kell kérjem Trisha-t, hogy locsolja meg a liliomot az irodámban.
- Hát persze! Mikor is láttuk utoljára egymást? 2 hete? Vagy több? - vezetem az étterembe. Két évvel ezelőtt rendszeresebben összetalálkoztunk, szinte hetente. Most, hogy jobban belegondolok utoljára egy hónapja láttam. Még nem voltak ott az ősz hajszálak a fülénél, mikor legutóbb láttam.  
- Eredetileg egy kis húsra és borra gondoltam. De egy kis desszert sincs ínyemre~ - vigyorgok rá. Fúh! Szinte már érzem magamon a verést, amiért ezért kapni fogok. De megéri. Imádom mennyire kényelmetlenül érzi magát. Apám már korán megtanított, hogy mindig tartsd az illetőt a markodban. Lehet nem így gondolta, sőt biztos, de azt nem mondta, hogy nem kefélhetem meg az ős-ellenségemet. Nem, mintha meg tenném. Nem azért, mert nem menne, hanem mert Ő nem akarná. Én meg nem erőszakolok meg senkit. Arra vannak az embereim. Időnként a tágítás nagyobb nyomot hagy, mint a csonkítás. Antonio is azt gondolta keresztbe húzhat nekem. És bevallom a kezére még szükségem volt és a füle nem jutott eszembe, így a drága mexikói fiúcska ki lett tágítva. Tudtommal Horhe jól szórakozott és azon a héten nem ment kurválkodni.
Az asztalhoz vezetve kihúztam Wang-nak a széket, mint egy úriember, majd leültem vele szembe még mindig tartva a mosolyom. Annyira kis aranyos, mikor nem találja a helyét, mert valamilyen szinten a markomban van. Arrébb is tessékelem az asztalon lévő vázát, amiben egy liliom van és pár centivel arrébb teszem, hogy lássam Wang- ot tisztán.
mind álarcot viselünk
Haruto Huang
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
40
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
Cég igazgató
★ play by ★ :
Mark Dacascos
7
★ :
Let's have a fun night // Wang & Haruto EmptySzomb. Okt. 05 2024, 17:59

Wang & Haruto
Életem során mindig nagyon igyekeztem független lenni és elkerülni azokat a helyzeteket, hogy kiszolgáltatottá váljak bármilyen élethelyzetben is. Ha függünk, az azt jelenti, hogy kiszolgáltatottak vagyunk. Márpedig én ezt nem engedhettem meg magamnak, mégis az élet néha szeret keresztbe tenni. Buddhistaként tisztában vagyok a karma működésével, tudom, hogy minden okkal történik, mindennek van egy keletkezése. De mit is értek azon, hogy az élet keresztbe tesz? Azt, hogy mégis csak volt egy olyan mozzanata az életemnek, ahol kiszolgáltatottá váltam.
A cégem jól jövedelmezett, a termékeimet jó áron tudtam tovább adni, olcsón, de ehhez nagyban hozzá járult az is, hogy Haruto cége nekem nagyon jó áron szerezte az anyagokat, amik az előállításhoz kellettek. A gond csak az volt, hogy így rákényszerültem, hogy fejet hajtsak neki és olyan dolgokat is elnézzek neki, amit másoknak nem. Ha felrúgom vele az üzleti kapcsolatomat, lehet, hogy sosem találok egy másik ennyire jövedelmező beszállítót és a termékeim ára akár a duplájára is nőhet a megemelkedett költségek miatt és egy nagy vevőtábort veszthetek el, ami hatalmas bevételi kiesés nekem és a hirtelen áremelkedés miatt a vevők még rossz híremet is kelthetik.
A gond részben ez. A másik pedig az, hogy Haruto nem egy átlagos üzletember, hanem egy maffiózó, akivel gyakran verjük egymást laposra, ha úgy hozza a sors. Továbbá nincs túl jó hatással a híremre, hiszen a médiában egyre inkább úgy tűntünk fel, mint holmi szerelmes pár, pedig a szerelemhez annyi közünk volt, mint Hitlernek a Buddhista szerzetesi élethez. Én lennék a legmeglepettebb, ha kiderülne, hogy Huang valóban szerelmes belém és nem csak azért teszi, hogy kellemetlen helyzetbe hozzon engem.
Ismét egy találkozó, ismét egy kellemetlen vacsora. Nem tettem szóvá, jobb volt ezen békében túlesni és majd ráérek laposra verni, ha egyik este összezörrenünk, amikor a másik arcunkat vesszük elő.
Szinte percre pontosan érkezek meg és parkolok le a vörös Cabriommal, aztán ki is szállok belőle. Már a megjelenése és a mosolya is elborzasztott, mert ez már annak az előjele volt, hogy ismét egy nagyon kellemetlen estének nézek elébe. Nem, ez akkor sem lenne kellemesebb, ha nem tudnám, hogy ki is Haruto valójában. Akkor is kellemetlen lenne, hogy egy meleg párként tűnünk fel a médiában, ha nem tudom, hogy ki ő, de így ez még rosszabb.
Kedvem lenne eltörni a karját, mikor a derekamnál átkarol. Talán egy fejjel lehetett nálam magasabb, ami még kellemetlenebb volt, hiszen dominánsabbnak tűnt így, de mindketten tudjuk, hogy a magasság nem jelenti azt, hogy ne tudnám jól fejbe rúgni, ha akarom. Mindennek megvan a módszere, én pedig elég gyakorlott vagyok benne, hogy felugorjak fejmagasságba és két lábammal is képen rúgjam közben.
Csak azt tudnám: őt ez miért nem zavarja? Pedig nem is meleg. Vagy igen? Már magam sem tudom... de úgy tudom volt csaja. Bár... ha a saját életemet megnézem, jobb ha én nem mondok semmit.
- Remek - mondtam, de igazán remek akkor lenne, ha egy jó hosszú svédasztal két végében ülnénk. Ő az egyikben én a másik végében. - Látom ma is kifogástalan jókedvedben vagy. - Persze, hiszen szívhatja a vérem. - És éhes is vagy, vagy csak egy süteményt fogsz elnassolni? - azon túl, hogy megszívja magát a véremmel és az életenergiámmal.

mind álarcot viselünk
Wang Weiguang
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
39
★ elõtörténet ★ :
Learn the way
and find your own way
♫ :
★ lakhely ★ :
Trenton; New Jersey
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Jet Li
★ szükségem van rád ★ :
84
★ :
TémanyitásLet's have a fun night // Wang & Haruto
Let's have a fun night // Wang & Haruto EmptySzomb. Okt. 05 2024, 09:06

Wang & Haruto
Már nagyon rég volt, hogy láttam Wang-ot. Picurit oltásra kellett vinnem és Hercegnőt az állatorvoshoz a mancsa miatt. Kigondolta volna, hogy allergiás a szőnyeg tisztítómra. Persze vettem másikat és azóta nem vörös a mancsa. Arról nem is beszélve, hogy az új kikötők nyitásával kicsit a céggel is kellett foglalkoznom. Tehát nem volt időm rossz fiút játszani és kicsalogatni a kis rókámat. De szerencsére bizonyos susmorgások voltak Wang cégében, ami miatt most elő csalogathattam, még ha nem róka ként.
Manhattan utcája tele volt nyüzsgéssel, főleg az este ezen órájában, mikor a szerelmesek éppen most vacsoráznak. Az étterem előtt várakozom nyugodtan. Mivel publikus ember vagyok már csak azért is, mert jó képű vagyok és, mert a NASCAR-on mindig ott vagyok, így néhányan meg is néznek és suttognak egymásnak mosollyal az arcukon. Nem zavar, volt időm megszokni. Nem is tudom Wang mennyire publikus figura, ha mást nem miattam az, mert valljuk be elég sok időt töltök vele munkán kívül is. Szeretem húzni az agyát. Olyan kis aranyos, mikor kényelmetlenül érzi magát, mikor hozzá érek. Szinte már megtudnám enni.
- Ch, ch, ch.... Wang, Wang, Wang.....remélem nem akarsz megint késni. Összetörőd a szívem. - mondom leginkább magamnak az órámat nézve. Szerencsére pár perccel később meg is jön az a várva várt autó. Mikor Wang kiszáll belőle egy hatalmas mosoly jelenik meg az arcomon.
- Ah! Pont időben. - sétálok oda hozzá a szokásos mosolyommal, ami először a hideg rázta ki. Imádtam az arcát, mikor rájött, hogy a rossz fiú, akivel éjszakánként verekedett az az üzlettársa.  Főleg, amikor láthatóan rosszul lett, mikor ártatlanul rámosolyogtam, mintha nem történt volna semmi.
- Erre kérlek. A foglalt asztalunk már készen is van. - intek az ajtó felé és a derekánál fogva vezetem az étterembe. Persze ez csak egy üzleti megbeszélés kettőnk közt, de ez nem jelenti azt, hogy nem fogom az agyát húzni és, hogy nem fogok az embereknek egy kis műsört leadni. Annyira imádom, mikor a pletyka rovatok rólunk beszélnek. Annyira félre lehet érteni egy kis “baráti” gesztust. Talán egy kicsit jobban élvezem ezt, mint kéne.

Wang Weiguang imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Haruto Huang
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
40
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
Cég igazgató
★ play by ★ :
Mark Dacascos
7
★ :
Let's have a fun night // Wang & Haruto Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Let's have a fun night // Wang & Haruto
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Haruto Huang
» Come on Barbie, lets go party!
» Lets go party - Jesus and Flor
» who lets the dogs out – lindy x paul
» Wang Jin Hai

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan :: Ettermek, cukrászdák, kávézók-
Ugrás: