New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 119 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 116 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Madilynn & Beatrix ⤙ the storm
TémanyitásMadilynn & Beatrix ⤙ the storm
Madilynn & Beatrix ⤙ the storm EmptyKedd Szept. 17 2024, 22:44

“When you’re surrounded by all these people, it can be lonelier than when you’re by yourself. You can be in a huge crowd, but if you don't feel like you can trust anyone or talk to anybody, you feel like you’re really alone.

Hogy képes a városba jönni anélkül, hogy felkeresne? Vagy legalább bármi életjelet adna, amit nem az elátkozott hírekből tudok meg. Akármi! Tulajdonképpen akármit elfogadnék az a síri csend helyett amiben jelenleg Madi részesít. De tudod mit, Madi? Ha a hegy nem megy Beatrixhoz, majd Beatrix megy a hegyhez. Szó szerint. Mert ideje szembesíteni az unokatesót, hogy milyen nagy szarban is hagyott magamra. Hogy mérges vagyok-e? Ááá... ugyan!
Idegesen és egyben bosszúsan térek be a szállodába, amelyikben Madi épp rejtőzködik... ezt is a hülye hírekből kellett ugye megtudnom, mert a családról rég megfeledkezett. Rosszul esik! Még szép, hogy rosszul esik, az istenit! A legnehezebb része a magánakciómnak talán annak kiderítése, hogy melyik szobában is bújik meg Madi. Szerencsére akad bőven elég ember és riporter a szállodában, akik nyilvánvalóan bármit megtennének azért, hogy kiderítsék ezt az információt. Így hát más dolgom nem igazán akad, csak várni, majd pedig amikor az idő elérkezik, egy ninját is megszégyenítő mozdulattal csenem el a takarítókocsiról azt a kártyát, amelyik ha szerencsém van, a legtöbb szobát nyissa. Márpedig szerencsém van. Most az egyszer.
Nem is húzom tovább az időt, átverekedem magam a tolongó emberek sokaságán a lobbiban, akik mind-mind válaszokra várnak. Pontosan úgy, ahogyan én is. A különbség talán az, hogy az én kérdéseim nem a szakításával lesznek kapcsolatosak. Leszarom a szakítását. Mindent leszarok! Habár ha tényleg mindent leszarnék, nyilvánvalóan nem lennék itt.
Egy laza mozdulattal használom végül a kártyát, megvárom amíg a pici lámpa zöldre vált, majd pedig iszkolok is befelé. Igyekszem természetesnek tűnni, nincs szükségem kidobókra. A zajokból megítélve Madi a fürdőszobában van, zuhanyzik talán... vagy csak szereti hallgatni a víz csobogását. Ki tudja, furcsa egy családom van, igazából bármi megeshet.
- Hello Hector! - Suttogom halkan és mosolyodom el az eb láttán, aki bár nem ugat meg, de mindenképpen elkezd körbeszaglászni, mintha nem tudná eldönteni, hogy ismer-e. Szó mi szó, már nagyon-nagyon rég találkoztunk, csoda, hogy egyáltalán én emlékszem rá. Mégis ahogy a kutya befejezi a szaglászást és felismer, szinte azonnal guggolok is le mellé, hogy megszeretgessem a rég nem látott állatot. - Legalább te nem felejtettél el... - Mondom kissé cinikusan, majd a szálloda mini hűtőjéhez lépve - igen, ahhoz amelyikre ránézni sem lenne szabad -, kinyitva azt kiveszem az egyik legdrágábbnak tűnő bort, hogy fittyet hányva a következményekre nyissam ki az üveget és üljek le vele a fotelba, a kutyával az oldalamon, hogy ott elhelyezkedve várjam meg amíg unokatesóm elkészül.
- A fehér ház már uncsi volt? Vagy kirúgtak? - Nézek is fel rá cinikusan, ahogy elhagyja a fürdőt és végre a szobába lép. A hangomból szinte süt a sértődöttség és igen, tudom, hogy nem a fehér házban volt... hülye azért még nem vagyok. Meghúzom a drága italt, még csak poharakkal sem bíbelődöm, egyenesen az üvegből... amit már sejthet, hogy bizonyára nem én fogok kifizetni.
the storm

Madilynn Lafayette imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Beatrix Lenford
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Madilynn & Beatrix ⤙ the storm F8b67e7fa0d63a856c668e0bae7ba64315f06720
Madilynn & Beatrix ⤙ the storm 48fcbd9e93175e91d521a13027db44ddd4fd9b74
★ kor ★ :
22
★ elõtörténet ★ :
If you think it's going to rain,  it will.
♫ :
||||||| | 0:10
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Madilynn & Beatrix ⤙ the storm Fdcd453cf470163bdd5918e015b35a26f1094d15
★ idézet ★ :
I used to think that the worst thing
in life was to end up alone. It's not.
The worst thing in life is to end up
with people who make you feel alone.
★ foglalkozás ★ :
Bartender
★ play by ★ :
Emma Mackey
★ hozzászólások száma ★ :
10
★ :
Madilynn & Beatrix ⤙ the storm 3a14f84d3f5564ed3dce8682aed973bcf0c9ecf3
TémanyitásRe: Madilynn & Beatrix ⤙ the storm
Madilynn & Beatrix ⤙ the storm EmptyVas. Szept. 22 2024, 17:10

Trixie & Madi
I know it has been though, but I'm still cheering for you (always).

Még mindig nem olyan régóta voltam New Yorkban, de már sikerült majdnem autó elé sétálnom a hiénáknak köszönhetően, de ennek volt az is köszönhető, hogy egy régi ismerőssel egymásba botlottunk. Régóta nem láttuk egymást Jack-kel, és hiába nem mesélt annyira sokat arról, hogy mi is történik körülötte aggódtam érte. Tényleg olyannak hatott, mint egy útszélén felejtett kutyus, akinek a szívét most törték össze, de közben remélné azt, hogy még egyszer újra minden jó lehet. Összerezdültem ahogy az egyik foltomat megérintettem és elfogott újra a kétely, hogy vajon tényleg jól tettem-e azt, hogy felfedtem előtte. Ijesztőnek és még valóságosabbá vált abban a pillanatban az egész, ami velem történt és történik. Ugyanakkor kicsit önzőnek is éreztem magam, amiért rábíztam egy ekkora titkot, hiszen ő volt az első, akinek kicsit bepillantást engedtem abba, hogy miért is tűntem el, miért is menekülök.
Itt volt Lee is, a barátnőm, aki szerencsére nem dobott ki páros lábbal, amikor felkerestem őt és itt van valahol a városban Trixie, az unokahúgom is, akit feltett szándékom volt megtalálni és helyre hozni vele is a kapcsolatomat, már ha engedi. Hallottam, hogy elköltözött és hallottam azt is, hogy anyáék miket meséltek, még ha érezhető volt az is, hogy ők se hisznek el mindent, amiket apám testvére mondott, de attól még a szívem összefacsarodott. Hol lehet az a lány? Hajdanán olyan volt, mintha csak az édes kishúgom lett volna, de ahogy másokat, úgy őt is cserbenhagytam, amikor Tristan valódi arca megmutatkozott és az bántalmazás jelei újra, meg újra a testemet díszítették, mintha csak egy különleges festékkel kentem volna össze magam alkotás közben.
Hosszú ideig időztem el most is a zuhany alatt, szükségem volt ezekre a csendes, de még se túlzottan békés pillanatokra, mert a víz nem mosta el a félelmeimet, az aggályaimat, sőt, néha olyan volt, mintha itt minden még erősebbé válna és jelenleg az egyedüli menedékem Hector lenne, a kutyám, aki képes volt a legzaklatottabb pillanataimból is visszahozni és kicsit elcsendesíteni a félelemmel, fájdalommal teli szívem dallamát.
Törölközőt magam köré csavarom, tükörről letörlöm a párát, majd mély levegőt veszek, ahogy a mellkasomon szemügyre veszem az egyik foltot, meg a karom egyes pontjain, a többit a törölköző elfedi. El fognak múlni, lesz olyan idő, amikor talán csukott szemmel se fogom tudni felidézni azt, hogy pontosan hol milyen foltom is volt. Egyszer véget fog érni ez a zűrzavar és minden csendessé fog válni, ahogy a tenger is néha megbékél. Mantrázom magamnak, miközben többször is mély levegőt veszek és lassan kifújom. Végül aztán elindulok a szobába, ahol hirtelen fel se fogom, hogy Trixie vár rám, ahogyan a hangból se tudatosul bennem, hogy egy nőé.
Félelemmel teli sikoly szalad ki ajkaim között, még össze is rezdülök, mint aki tényleg halálra rémült. A kezemet a mellkasomra csúsztatom, mert a szívem majd kiugrik. Hirtelen azt hittem, hogy Tristan vár itt, hogy még is utánam jött, mert netalán rájött ahhoz, hogy miattam robbant ki a botrány. Kell pár pillanat mire felfogom, hogy az unokahúgom néz velem farkasszemet.
- A rohadt életbe Trixie, a frászt hoztad rám! – nem igazán dühös a hangom, de attól még erőteljesebben csendül és amikor rájövök arra, hogy miként is feszítek előtte, sietve rohanok vissza a fürdőbe, hogy magamra öltsek egy köntöst, mielőtt még kiszúrhatná a sérüléseimet.
- Sajnálom, de tényleg megijesztettél. – ezzel lépek vissza a szobába és közelebb sétálok hozzá. Kíváncsian veszem szemügyre és legszívesebben az ölelésembe vonnám, de elég csak a pillantása kereszttűzébe kerülnöm, hogy tudjam nem lenne bölcs így cselekednem.
- Látom, otthon érzed magad. – kedvesen csendül a hangom, miközben az üvegre mutatok, miután a köntösömet összekötöttem magamon. Leülök vele szemben és megsimogatom Hectort, aki a sikítás óta el se szakad mellőlem.
- Hogy vagy? – nem kezdek el egyből bocsánatot kérni, arra majd picit később sor fog kerülni. Jelenleg inkább próbálom semlegesebb vizekre terelni a beszélgetést, mert úgy érzem, hogy jelenleg leperegne róla, semmit se érne.

credit • megjegyzés • szószám

Beatrix Lenford imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Madilynn Lafayette
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
Madilynn & Beatrix ⤙ the storm 9ffff804cc6482f67927320901e9bb2b951c3709
★ kor ★ :
36
★ családi állapot ★ :
trying to break up, escape
★ lakhely ★ :
again New York
★ :
Madilynn & Beatrix ⤙ the storm D1375251747b9c6e4e5839837600bf4a25db8ae2
★ idézet ★ :
Naked truths aren't always pretty.
★ foglalkozás ★ :
restaurátor, festőművész
★ play by ★ :
Jennifer Aniston
26
★ :
Madilynn & Beatrix ⤙ the storm Ecf34c3459f9f1a133c6767de4c48d6a4f1088c7
Madilynn & Beatrix ⤙ the storm EmptyCsüt. Szept. 26 2024, 10:44

“When you’re surrounded by all these people, it can be lonelier than when you’re by yourself. You can be in a huge crowd, but if you don't feel like you can trust anyone or talk to anybody, you feel like you’re really alone.

Már éppen teljesen elkényelmesedem a fotelban, jófajta borral a kezemben, Hectorral az oldalamon, szinte már-már el is felejtem, hogy miért vagyok itt, vagy éppen, hogy épp mérges vagyok, mikor végre Madi kisétál a fürdőszobából. Magam sem tudom, hogy hirtelen melyikünk is ijed meg jobban. Én nyilvánvalóan nem attól, hogy kisétál, hiszen vártam rá... sokkal inkább a sikítástól amit leművel. És bár nem utánozom le azt, mégis ugrok egyet ijedtemben. Még szerencse, hogy a boros üveg nem repül ki a kezemből. De le merem fogadni, hogy még Hector is megijed egy pillanat erejéig, tekingetni kezd, hogy most akkor kit is egyen meg. Aztán amikor elmúlik a pillanatnyi szívroham alkalmam adódik végig is nézni a nőn, akinek a látványától szinte azonnal az egekbe szaladnak a szemöldökeim. Ugyan nem kérdezek rá azonnal, mert annyira pofátlan azért még én sem vagyok, hogy ezzel kezdjem, de nagyonis megjegyzem a látványát. Azt a látványt amit három évvel ezelőtt még saját magamon is szinte naponta vélhettem fel.
Valószínűleg Madi is észreveszi, ahogy végignézek rajta, így aztán nem időzik túl sokáig, pillanatokon belül már iszkol is vissza a fürdőbe, hogy inkább egy köntösre váltson át... nem csodálom.
- Megérdemelted. - Szúrom is oda válaszul, mintha ő nem ijesztett volna meg engem. Sosem tudtam jól elrejteni ha morcos voltam, ahhoz túl őszinte vagyok, ha az arcomra nem ül ki minden amit gondolok, akkor a szavaimból bizonyára hamar kiderül minden.
- Megkínálnálak, de beleittam az üvegbe. A végén még valami nyavalyát elkapsz tőlem... - Természetesen semmi nyavalyám nincs, ezzel is inkább arra próbálok utalni neki, hogy mennyire megfeledkezett rólam mióta felvitte az isten a dolgát. Biztosan nem szívesen keveredik magamfajta pultosokkal mióta megvetette a lábát a fehér házban - igen, még mindig tudom, hogy nem a fehér házban volt. - Amúgy sem szívesen osztozkodom.
- Hogy vagyok? Tökéletesen! Kurva jól! Éhezem egy pár napja, meg ilyesmi, de amúgy minden szupi. - Válaszolom szarkasztikusan és még csak nem is túlzok a dologgal. Közel állok ahhoz, hogy kukázzak magamnak vacsorát, de mindjárt itt a hónap vége és remélhetőleg a következő hónapban nem leszek olyan marha, hogy hagyjam a "barátaimnak", hogy lehúzzanak. - És te? - Kérdezek vissza érdeklődve ugyan, de érezhetően még mindig szúrósan. - És miért nézel ki úgy, mint aki beleesett egy embernagyságú húsklopfolóba? - Vonom meg kicsit a szemöldököm ismét, de aztán rájövök, hogy ez talán kicsit érzéketlen volt, így aztán hozzáteszem a következőt is. - Úgy nézel ki, mint én néhány évvel ezelőtt... - Ha jól sejtem ez magyarázat arra, hogy miért próbálom meg elviccelni a nyomorát. Nem elviccelem, inkább csak ez az egyetlen módja annak, hogy megemésszem a dolgot, vagy épp beszéljek róla. Ugyan haragszom rá, de szörnyeteg még nem vagyok. Még. Ha szüksége lenne rám, még itt lennék neki, legfeljebb csúnyán nézek majd rá néha, de nem hagynám el... úgy ahogy ugyebár ő tette.
the storm

Madilynn Lafayette imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Beatrix Lenford
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Madilynn & Beatrix ⤙ the storm F8b67e7fa0d63a856c668e0bae7ba64315f06720
Madilynn & Beatrix ⤙ the storm 48fcbd9e93175e91d521a13027db44ddd4fd9b74
★ kor ★ :
22
★ elõtörténet ★ :
If you think it's going to rain,  it will.
♫ :
||||||| | 0:10
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Madilynn & Beatrix ⤙ the storm Fdcd453cf470163bdd5918e015b35a26f1094d15
★ idézet ★ :
I used to think that the worst thing
in life was to end up alone. It's not.
The worst thing in life is to end up
with people who make you feel alone.
★ foglalkozás ★ :
Bartender
★ play by ★ :
Emma Mackey
10
★ :
Madilynn & Beatrix ⤙ the storm 3a14f84d3f5564ed3dce8682aed973bcf0c9ecf3
Madilynn & Beatrix ⤙ the storm EmptyVas. Nov. 03 2024, 19:20

Trixie & Madi
I know it has been though, but I'm still cheering for you (always).

- Talán. – hangom higgadtan csendül, míg ő egészen olyan, mint egy kaktusz, ami elhatározta, hogy a lehető legtöbb tüskét fogja a másikba ereszteni az őt ért sérelmek és fájdalom miatt. Hibáztathatnám érte, de nem tudom, helyette szelíden elmosolyodom. – Ha ide szóltál volna, akkor akár még többet is kaphattál volna ebből, vagy még akár normális kaját is, hogy többet tudj inni. – kicsit részben talán visszaszúrok, ki akarom őt zökkenteni, még ha lappang is igazság a szavaimban, hiszen szívesen vendégül láttam volna őt, vagyis azt hiszem. A kétely ott él bennem, hiszen ahogy hajdanán mindenkit szép lassan a falaimon kívülre zártam, most pont annyira nehéz elbontani azokat, hogy megpróbáljam helyre hozni a múlt hibáit, miközben nem zúdítom rájuk a korábbi eltűnésem okát.
Lehet egyáltalán úgy megbocsájtást remélni, ha továbbra is őrizni akarom a fájdalmaidat és félelmeimet tápláló érzéseket és történéseket, amik miatt magukra hagytam a szívemnek kedves személyeket?
- Nem zavar, maximum majd együtt nyomjuk az ágyat, mint régebben és idióta meséket nézünk, meg kifigurázzuk a „hercegnőket”, amiért könnyedén a hercegek karjaiba omlanak. – rákacsintok játékosan, mert lehet azt hiszi, hogy elfeledkeztem róla, de nem így van. Emlékszem minden együtt töltött pillanatra, ahogy arra is mennyire szeretett velem lenni, olyan számomra mint egy kishúg, akit mindig óvni akartam és vigyázni rá, a legnagyobb támasza és drukkere akartam lenni, de még is elbuktam, mert magára hagytam amikor a sötétség elért és legjobbnak hitt döntést hoztam meg a védelmében, ami esélyesen valójában életem második legrosszabb döntése volt.
Szép lassan Hector is megnyugodni látszik, ahogy megsimogatom őt és ahogy érzi azt is, hogy már nem jár át úgy a félelem, mint ahogy kiléptem a fürdőből, de továbbra is kíváncsian pillanat a régi ismerős felé, de egyelőre nem mozdul el mellőlem. Mindig is ilyen volt, szerethet bárkit bármennyire is, akkor is mindig engem választana. Ő az én védelmező angyalom, aki sose hagyna magamra.
Szemem elkerekedik és döbbentem fürkészem őt, miközben a szemöldököm kicsit feljebb szalad. Érzem a szarkasztikus hanglejtését, talán még egy kis düh és fájdalom is társul az egész mellé, de hirtelen magam sem tudom, hogy komolyan gondolja, vagy csak a frászt akarja rám hozni.
- Ez nem vicces Trixie… - hirtelen csak ennyire futja, miközben újra végig futtattom a pillantásomat rajta, kutatom a vonásait és az aggódás egyre inkább kiül arcomra. – Nem viccelsz. – állapítom meg, ha csak ő nem felelt hamarabb a korábbi kijelentésemre. – Mit kérsz enni? Aztán pedig szépen elmesélsz nekem mindent, hogy miként lehetséges ez. Mindig is eszes lány voltál, előtted állt a fényes jövő… - komolyan csendül a hangom, hiszen nem feledtem el, hogy orvosnak szeretett volna tanulni. Miként siklott ki az élete? Mi történt? Mi törte őt össze? A kérdését hallva lefagyok, a fájdalom végigcikáz az egész lényemen és sietve fordítom el a fejemet. Ajkaimat egymáshoz préselem, de nem felelek, mert túlzottan fáj a nyers és bunkó stílusa, ahogy a sérüléseimre tér ki, amikről reméltem, hogy nem látta, mert még időben tűntem el a fürdőben. Az újabb megnyilvánulására sietve kapom fel a fejemet és elegendő ahhoz is, hogy az önmarcangolás tengeréből kirángasson. – Miről beszélsz???!! – sietve állok fel és hiába nem akarja, akkor is közelebb megyek hozzá és leülök a fotel karfájára, hogy végre megöleljem őt. Akkor is, ha küzd ellene, még mindig én vagyok a nagyobb és erősebb. Az se érdekel, ha megrúg, vagy belém harapna, akkor se akarom elereszteni őt. Idővel, főleg, ha megnyugszik az ölelésben, akkor megszólalok újra. – Mi történt veled Trixie? Ki bántott? – kezem arcára siklik, hogy magam felé fordítsam, miközben őt fürkészem. – Tudom, hogy magadra hagytalak, hogy úgy érzed, nem szeretlek, de azért tettem, mert csak védeni akartalak. Nem fogom azt mondani, hogy bocsáss meg, hogy bízz bennem, mert tudom ez nem így működik, de tudom kell, hogy mi történt veled. – hangom higgadtan és szeretet teljesen csendül. Tudom, hogy nem feleltem a kérdésére, de nem én számítok, hanem ő. Végül lecsúszom a karfáról és a földre ülök, a kanapé elé, miközben ha tudom legalább az egyik kezét fogom. Közben Hector is odajön és a fejét Trixie ölébe rakja, ha tudja, mintha csak érezné, hogy a lány is összetört, mint én. – Itt vagyok és nem vagy egyedül. – őszinte aggódás és szeretet lappang a pillantásomban, ahogy a hangomban is.  

credit • megjegyzés • szószám

Beatrix Lenford imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Madilynn Lafayette
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
Madilynn & Beatrix ⤙ the storm 9ffff804cc6482f67927320901e9bb2b951c3709
★ kor ★ :
36
★ családi állapot ★ :
trying to break up, escape
★ lakhely ★ :
again New York
★ :
Madilynn & Beatrix ⤙ the storm D1375251747b9c6e4e5839837600bf4a25db8ae2
★ idézet ★ :
Naked truths aren't always pretty.
★ foglalkozás ★ :
restaurátor, festőművész
★ play by ★ :
Jennifer Aniston
26
★ :
Madilynn & Beatrix ⤙ the storm Ecf34c3459f9f1a133c6767de4c48d6a4f1088c7
Madilynn & Beatrix ⤙ the storm Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Madilynn & Beatrix ⤙ the storm
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Madilynn Lafayette
» Rhett & Madilynn
» Beatrix Lenford
» by your side ⤙ Vance & Beatrix
» each day brings a storm

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: