New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 83 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 82 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. 18 Okt. - 21:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deborah Winchester
tollából
Ma 9:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Ma 0:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Ma 0:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 23:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 23:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 22:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 22:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 21:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 21:22-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

hold me tight // Sora & Tim
TémanyitásRe: hold me tight // Sora & Tim
hold me tight // Sora & Tim EmptyHétf. 18 Nov. - 11:46

Hold me tight
More real, more there, like it's just the most incredible thing in the world that we're both still alive and I feel my chest get all funny and tight and I think, Here she is, right here, she came for me, she's here.
Széles mosoly jelenik meg rajtam a megjegyzésére, arra, hogy gyorsan átlátok rajta. Ezzel sokáig vitatkoztam volna, most sem feltétlenül tudok teljesen hinni neki, de nagyon kellemes vallomás ez Soratól, ami megerősít abban, hogy még mindig működik köztünk az a bizonyos sokadik érzék. Arrébb megyek, ezzel együtt pedig be is invitálom magam mellé a takaró alá. Különleges érzés, hogy megint Sora mellett feküdhetek. Ez azért sokáig eszembe sem juthatott, pláne, hogy közben észreveszem szemeiben azt a csillogást, amit eddig a hotelben történő találkozásunk óta ilyen őszintén és felhőtlenül nem láthattam rajta.  
Mégis van Soraban egyfajta titokzatosság, nehezen kiismerhető, amiért nem mindig mondja ki, mit gondol, így a szemei az egyetlen, amikbe kapaszkodhatok. Az sokat elmond, hogy önként bújt be mellém, azt is tudom, hogy valami nincs rendben vele, őszintén szólva, meg tudom tippelni, mi miatt lehetnek még álmatlan éjszakái, de most nem hozok fel semmit, ami kellemetlen lenne. Teljesen felesleges. Eldöntöm, hogy nem fogom hagyni, hogy elkezdjem túlagyalni ezt a helyzetet, nem görcsölök rá, hogy mondjak neki valamit, vagy épp felhozzak egy beszédtémát, mivel már túl hosszú volt ez a nap mindkettőnknek ahhoz, hogy sok értelmes dolgot hozzunk fel. Nem most fogjuk kibeszélni az életünket és ebbe a gondolatba bele is nyugszom. Jól esik csak elengedni magam és teret engedni az ösztöneimnek.
Valószínűleg elég sok érzelem egyvelegéből fakad tőlem az a csók… Öröm, amiért itt van velem újra, itt fekszik mellettem, ennyire közel. Hiányérzet, mert most öntudatomon kívül van bennem egy kényszer, amitől vissza akarok repülni a múltba és újra átélni vele mindazt, ami akkor volt köztünk. Amikor még roppant fiatal tinédzserpár voltunk. És bizony ott van bennem a szeretet. Nem titkolom már magamtól sem, hogy mit érzek iránta. Ahogy vágyom is rá, hiszen, igen, ezekben a pillanatokban is érzem, hogy testem automatikusan ébred és pörög fel attól, hogy érezhetem Sora illatát és magamhoz ölelve csókolhatom őt.
Reflexből vágnám, rá, hogy megérdemli a segítségem, hiszen ilyen ügyesen helyt állt ebben a nehéz időszakban, persze, hogy megérdemli és nem is várható el tőle, hogy ennyi állatot koordinálni tudjon egyszerre. De tudom, hogy miért fogalmaz így és mondja azt, hogy nem feltétlenül evidens az, hogy mi azonnal rohanjuk a másik segítségére.
- Nem akarok többet rágódni a múlton, Sora. Azzal magamat őrjíteném meg és közben megfosztanám magamat attól, amire igazán vágyok. - Mert igen, rá vágyom, mostmár tudom. - Úgyhogy de, megérdemled… - simítok végig hüvelykujjammal arcán. Belefáradtam a nyomkeresésbe. Kissé Harriettnél is ezt érzem, de most kaptam néhány olyan információt, ami nagyon foglalkoztat, így míg abba rengeteg energiát beleölök, addig kétségtelen, hogy Sora múltbéli döntését kezdem elengedni. Nem elengedni, egyszerűen csak elfogadni, hogy megtörtént és megemészteni azt, hogy csak mert esetleg megtudom, mi miért zajlott úgy a szakításunkkor, attól jelen helyzetben nekem nem lesz se jobb, se rosszabb. Ezt az ő esetében meg tudom lépni, úgy érzem, Harriettel már viszont nem. Ott nem tudom elfogadni, ami történt és soha nem is fogom tudni. Ezekben a pillanatokban azonban nem szeretném gyötörni magam azzal a témával. Elmosolyodom, mikor felhozza a verekedő srácokat.
- Nem éreztek fájdalmat - felelem míg kényelmesen elfekszem mellette és bár nem hiszem, hogy magyarázkodásra szorulok, mert kutya bajuk sem lett, azért szeretném, ha tudná Sora, hogy nem az erőszak híve vagyok. Én aztán biztosan nem. - Csak tudtam hol és hogyan kell hozzájuk érni, amitől a testük egyből összecsuklik. - Szerintem ez nem lepi meg Sorat, tekintettel arra, hogy mióta szétváltak útjaink, katona vagyok. Mondjuk már azelőtt is tanultam önvédelmet, apám nem igazán hagyta, hogy úgy nőjek fel, hogy nem vagyok tisztában a legalapvetőbb taktikákkal, mozdulatokkal, úgyhogy felkészített minket (aztán már csak engem) arra, hogy mikor hogyan kell viselkedni, ahhoz, hogy ne essen nagy bajunk. Nem csak verekedésekben, mikor valaki ránk támad, de például akkor is, amikor meglátunk valakit fegyverrel a kezében, mellettünk robban valami, vagy esetleg gázszivárgás van. Őszintén szólva, azokkal a mozdulatokkal, amit a nappaliban tettem, néha van, hogy egy felfegyverzett gorillát is földre lehet kényszeríteni, nekem pedig két részeg, saját lábaikon alig álló kölyköt kellett kibillentenem a nem éppen létező egyensúlyukból, hogy szétválasszam őket egymástól. Nem volt nehéz dolgom, hiába nézett ki távolról úgy, mintha hős lennék.
- Kérdésedben benne van a válasz - mosolyodom el én is és izgalomtól csillogó szemekkel veszem két ujjam közé az állát, hogy újra csókot adjak az ajkaira egyfajta válaszként, hogy mik tetszettek legjobban. Átlátok rajta, tudom mire utal, hát milyen huncut már a mosolya! Pontosan tudja a válaszomat, mégis rákérdezett, amiből megértem, hogy mit akar közölni velem. Azt, hogy az ő teste is szomjazik. A csókot követően jobban megemelem magam, az álláról a kezem derekára csúszik, egyik lábamat áthelyezem az övéin, így jobban rádőlök Sorara, hogy félig rá tudjak feküdni. Súlyommal nem nehezedek rá, de kétségtelenül több ponton érezhetem ezúttal testét. - Imádtam, mikor csak úgy letámadtál - nézek rá huncutan, pont ahogy ő is az imént rám. - Olyan vad voltál! - Néha egyből megadtam magam neki, máskor visszatámadtam, nem kellett minket félteni az ágyban az biztos. Már-már az agyát húzom, olyan tekintettem pillantok rá, hogy kétség sem fér hozzá, hogy mennyire kíváncsi vagyok, hogy mennyit változtunk. Mert változtunk, ez biztos, de vajon mennyit? Viszont mielőtt még nagyon elmerülnék a tekintetébe, egy közepesen halk nevetés tör ki belőlem a horkolásra. Hihetetlen ez a nő!
- Itt most lesz lehetőséged elmenekülni, ha nem bírnád tovább a horkolásom. - Bár nem tudom, hogy horkolok-e. Én ugye nem hallom, mások meg nem mondták, ami lehet jófejség, meg lehet azért is, mert mostanság nem horkolok. Nyomok egy puszit Sora mellkasára, ha már itt fekszik félig alattam.
A következő kérdése viszont megakaszt. Gondoltam volna-e… Nem tudom, mármint azontúl, hogy sokat gondoltam rá, Sorara, tudtam, hogy férje és gyereke van, így nyilvánvalóan nem fordult meg a fejemben, hogy ennyire közel leszünk mi még egymáshoz. Nem vagyok olyan ember, aki elveszi mások feleségét, viszont megpróbálok olyan válasszal előállni, amivel nem rontom el a hangulatot, vagy kérném számon Sorat már a feltételezés miatt is.
- A szakításunkat követően igen. - Igen, akkor még gondoltam rá, mert nem tudtam felfogni, hogy tényleg vége. Azt sem, hogy mit jelent az, hogy vége, mert annyira váratlanul ért, hogy nehezen tudtam megemészteni, hogy már soha többet nem érhetek hozzá. - Akkor még megfordult bennem párszor az a gondolat, hogy megpróbálok újra közeledni feléd, hogy tegyük rendbe a dolgokat… - felelem, aztán a hátamra fekszem, mert ettől a témától rossz irányba változik a hangulatom, annak ellenére is, hogy próbálom nagyon szolidra fogni. Lehet csak el kellett volna viccelnem, hogy „oh, nem, dehogy gondoltam…”, ami nem igaz, ahogy annak ellentétje sem, viszont Sora ezekkel a közvetlen kérdéseivel pont azt hozza ki belőlem, hogy én is teljesen önmagamat adjam mellette. Na meg kinek akarok én bizonyítani? Mi már megjártuk a poklot és a menyországot is együtt. - De mikor megtudtam, hogy családod lett, utána nem. - Megnyomom a „nem” szót, akaratlanul is határozottabban sikerül kiejtenem, mint azt akarnám, de ezzel csak nyomatékosabban Sora tudtára adom, hogy onnantól lemondtam róla. Az volt az az időszak, hogy elkezdtem saját történettel és hihetőnek tűnő, logikus magyarázattal lezárni a szakításunk ki nem mondott valódi miértjét. Egy pillanat erejéig megfordul most is a fejemben, míg a plafonra pillantok Soraról, hogy ebben az őszinte éjszakában megérheti újra rákérdezni, de nagyon gyorsan elvetem magam miatt. Nem akarom tudni, most nem. Lehet már sohasem, mert olyan ez, mint a dohányzás. Le kell tenni, el kell fejben határozni magam emellett és megpróbálni nem visszaesni, cserébe viszont egy sokkal jobb jövőt érhetünk el. És akkor most jöhetne az, hogy visszakérdezek, de nem, nem fogok, hasonló okokból, ellentétben engem nem is az érdekel, hogy mit gondolt a múltban.
- És te gondolod, hogy újra, ennyire közel leszünk egymáshoz ezután is? - ismétlem meg majdnem szó szerint az ő kérdését, csak épp a jövőre vonatkoztatva. Bár nem akarok semmit kőbe vésni, jó lenne tudni, hányadán állunk és hogyan tekint rám. Függetlenül attól, minek nevezzük azt, hogy itt fekszik ma este mellettem. A kérdésem után aztán újra teljesen felé fordulok, hogy arcának minden rezzenését láthassam ebben az apró éjjelifénnyel épp hogy megvilágított hálószobában.  
note: Végre!!! | words: 1326 | tag: @Soraya Fitzgerald

I know
I will fly
back to
you

Soraya Fitzgerald imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Timothée Léon Chauvet
Elhárítás
ranggal rendelkezem
★ :
hold me tight // Sora & Tim SWTIE
hold me tight // Sora & Tim SW6aa
The hardest thing to do in military is
WAITING
★ kor ★ :
40
★ elõtörténet ★ :
« Normal » is a setting
on washing machines but not life

hold me tight // Sora & Tim SWdvG
♫ :
« Je te pardonne; Maître Gims »
Tu m'as demandé pardon, j't'ai repoussé. J'voulais
qu'tu comprennes que je souffrais mais t'as laissé
ton odeur sur les draps. J'ai tenté d'te haïr mais la
colère est partie. J'ai fait d'la place dans mon cœur.
Je veux qu'tu saches que tu m'manques et les bons
souvenirs l'emportent sur la haine et la rancœur.

───────────────────────────────────────────────────
JE N'VEUX PLUS JAMAIS TE DIRE AU REVOIR

★ családi állapot ★ :
hold me tight // Sora & Tim JSJzEJV
We are more than the worst thing that is ever
appened to us. We need to stop apologizing for
having been to hell and come back breathing.
★ lakhely ★ :
Jersey City
★ :
HEY, BE PATIENT!
Time will come in your life when people
will regret why they treated you wrong.

hold me tight // Sora & Tim SWdve
★ foglalkozás ★ :
Combat Rescue Officer
★ play by ★ :
Richard Madden
★ szükségem van rád ★ :
« Unknown child »
« Lost sister »
★ hozzászólások száma ★ :
127
★ :
There's some things that cannot be taught; they
must be experienced. You never learn the most
inestimable lessons in life until you go through

« YOUR OWN PERSONAL JOURNEY »
hold me tight // Sora & Tim SWTIu
hold me tight // Sora & Tim EmptyKedd 22 Okt. - 0:09

The best place in the world is in the arms of someone who will not only hold you at your best, but will pick you up and hug you tight at your weakest moment.  

Nem vagyok nyugodt. Kicsit sem. Sőt, mi több, borzasztó feszült vagyok, idejét sem tudom, mikor volt rajtam ilyen nagy nyomás. Mikor húsz éve úgy döntöttem, ahogy tettem, tudtam, hogy benne van a pakliban, hogy egyszer majd szétdurran az a burok, amit felhúztam magunk köré. Az évek során nagyon jól ment minden. Már-már elhittem, hogy ezt “sikerült elsimítanom”, hogy nem kell majd szembe köpnöm magam azért, mert kvázi  két ember döntését is elhessegettem magamtól és önző módon csak magamra hallgattam, de eljött ez a pillanat. Képtelen vagyok nézni, ahogy Tim és Brad beszélgetnek egymással vagy ahogy cinkos tekintettel néznek egymásra. Hibásnak érzem magam, mert elvettem tőlük a lehetőséget. Timtől, hogy lehessen egy fia. Bradleytől pedig, hogy tudja, ki az igazi apja.
Ahogy végső kétségbeesésemben benyitok a vendégszoba ajtaján, egyszerre örülök és válok még kétségbeesettebbé, mikor Tim meglendíti a levegőben a telefonját, de talán mégiscsak inkább boldog vagyok, hogy talán nem kell egyedül álomra hajtanom a fejem ma este. A megjegyzésre máris őszinte mosolyt csal az arcomra.
- Inkább elszoktam attól, hogy van, aki átlát rajtam elég gyorsan - mondom az igazságot, zavaromban pedig a szobát pásztázom. Tényleg elszoktam tőle. A helyzet az, hogy Timnél jobban talán csak Henry ismert egész életemben -bár azt is megkockáztatnám, hogy Tim lekörözi ebben a volt férjemet, de ez nem egy verseny, csak úgy mellékesen-. Tim előtt sosem voltak titkaim, épp ezért tartok attól, hogy rájön az igazságra azelőtt, minthogy én mondanám el neki. Ezt semmiképp nem akarom, mert épp eléggé megforgatja a kést ez az egész fennálló helyzet a szívemben, nem kell még, hogy ennél is nagyobbat csalódjon bennem.
Nem akarok a terhére lenni, késő van, megértem, ha pihenne, így azért felajánlom neki, hogy ha egyedül akar maradni, nem fogom benne megzavarni. Mikor azonban a kezem után nyúl, megnyugodva ejtem a földre a párnát és egy mély levegőt veszek, majd lassan ki is fújom azt, remélve, hogy ezzel távozik a bennem lévő feszültség egy része. Engedem, hogy behúzzon az ágyba, hisz ezt akartam, ezért jöttem ide, így megemelve a takarót alá is bújok, a megjegyzése azonban egy pillanatra megakaszt. Felcsillanó szemmel és halvány mosollyal pillantok rá, mert nagyon jól esik, hogy ezt mondja. Hiányzik, nekem is, persze… Hogyne hiányozna. Azt is tudom, ha most ebbe belebonyolódunk, akkor tényleg nem lesz visszaút, mellesleg magamat is kiteszem egy hatalmas csalódási lehetőségnek, ugyanis nem gondolom, hogy Tim majd csak legyint egyet, ha megtudja, hogy mi volt a szakításom fő oka. Ó, nem. Nem olyan fából faragták, aki ennyire könnyelműen veszi a dolgokat, de nem hibáztathatom ezért, hisz én sem venném egykönnyen ezt a kanyart. Szóval talán ésszerűbb lenne már most azt mondanom, hogy ne menjünk ebbe bele. Épp ezért nyitom a számat szinte automatikusan, hogy én is azt mondjam: “Nekem is hiányoznak”, de végül mégis csak csendben maradok. A tekintetem azonban nem hazudik, láthatja, hogy hasonlóan érzek én is.
Magamra húzom félig a takarót és Tim felé fordulok az ágyban, a párnára hajtva a fejem vizsgálom a vonásait. Arcának minden négyzetcentiméterét bejárja a tekintetem, elidőzve egy-egy ponton, a szeme sarkában felsejlő szarkalábakon és az ajkain, végül visszatérve a tekintetére. Mikor megszólal, már én sem maradok csendben. Elég volt abból, hogy túlgondoljak mindent.
- Te is nekem - súgom szinte már az ajkaira, ahogy közelebb hajol. A szívem olyan vad dübörgésbe kezd, mintha vissza csöppentem volna az évekkel ezelőtti önmagunkhoz. Szokatlan a helyzet több szempontból is, de mégsem gondolkodom azon, hogy nem helyes vagy hogy ez esetleg nem a megfelelő alkalom lenne. Jólesően ízlelem meg az ajkait, mikor közelebb hajol és jobbom rögtön az arcára simítom, a balom pedig a vállára kúszik fel. Érzem, ahogy rögtön meglódul a vérnyomásom és az érzékeim is kiéleződnek rendesen. Mégis elszakadok tőle egy kicsit, pedig legszívesebben örökre ideláncolnám magamhoz, hogy biztos legyek, többé nem válnak el az útjaink, de nem lehetek önző.
- Köszönöm, hogy ennyi idő után is számíthatok rád, Tim - mondom halkan a szemeibe nézve komolyan, miközben hüvelykujjam végigsimít az arcának bőrén. - Még akkor is, ha nem érdemlem meg - teszem hozzá teljesen őszintén. Tényleg nem érdemelném meg, ahogy azt sem, hogy most így viszonyuljon hozzám, de nem akarom most elrontani az estét. Egész biztos, hogy elviharzana azonnal, ha most kiteríteném elé a lapokat, én pedig nem akarom, hogy errefelé kanyarodjanak az események. Szükségem van rá. Itt és most. A karjaiban szeretnék lenni, biztonságban és egy kicsit azt érezve, hogy minden rendben lesz.
- Nagyon menő volt az a leszerelés a srác irányába - mosolyodok el, felidézve az este történését,  miközben az ujjaim Tim hajával kezdenek babrálni. Tényleg az volt. Olyan hamar helyre tette a helyzetet, hogy kettőt pislantani sem volt időm. - Mondjuk nem csak az én állam esett le - utalok ezzel arra, hogy többen tényleg szájtátva nézték végig a jelenetet.
- És… mondd csak, a közös éjszakák mely része hiányzik a legjobban, hm? - utalok vissza a korábbi megjegyzésére, miközben a szám sarka huncut mosolyra húzódik, de mielőtt kiszélesedne, az alsó ajkamba harapok, hogy meggátoljam. Több, mint tizenöt évig nem volt más Henry-n kívül. Csak ő létezett és én nem vagyok hűtlen típus, eszemben sincs más felé kacsintgatni, ha kapcsolatban -vagy házasságban- vagyok. Szóval furcsa ez a helyzet, de nem érzem egy kicsit sem kellemetlennek vagy úgy, hogy nem szabadna ezt tennem. Mi több, jelenleg tényleg semmit nem akarok ennél jobban. Egyébként sem gondolom, hogy magányosan kellene tovább élnem és ha Henry tudna nyilatkozni erről, egész biztos, hogy ő sem akarná azt.
- Mondjuk az a része nekem nem hiányzik, hogy ne tudjak elaludni a horkolásodtól - heccelem halkan nevetve, hisz tényleg volt pár alkalom, mikor annyit edzett, hogy teljesen hulla volt nap végére és úgy kidőlt, hogy alig lehetett megébreszteni. Megannyi emlékem van az együtt töltött időnkről, amik most sorra jönnek elő a fejemben. Van ott bőven kellemes és kevésbé, hiszen azért veszekedni is tudtunk, ha úgy adta a helyzet, de sosem bántam, hisz végül mindig béke lett a vége.
- Gondoltad valaha is, hogy újra, ennyire közel leszünk egymáshoz? - kérdezem, kíváncsian várva a válaszát. Nekem is eszembe jutott rengetegszer a húsz év alatt még akkor is, mikor boldog házasságban éltem. Tim valahogy mindig a gondolataim része volt, nem igazán szabadultam tőle azután sem, miután utoljára kiléptem a szobája ajtaján…
just stay and hold me tight

Secrets I have held in my heart,
Are harder to hide than I thought.
Maybe I just wanna be yours.

Bradley R. Fitzgerald ölelést küldött

Timothée Léon Chauvet imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Soraya Fitzgerald
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
hold me tight // Sora & Tim 4ea6c798697a14371d1cd7de08a4a17233fa8ee9

hold me tight // Sora & Tim Tumblr_inline_p0qenxdI8W1uvaycf_250
★ kor ★ :
41
★ elõtörténet ★ :
adventure is out there
♫ :
you look like a movie,
you sound like a song,
my god this reminds me,
of when we were young
★ családi állapot ★ :
crush on a man from the past
hold me tight // Sora & Tim 7b9fa9020c6125ee80fd618a38c3d8d63a54f013
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
hold me tight // Sora & Tim Tumblr_inline_p0n0umcTrc1uvaycf_250
★ foglalkozás ★ :
hotelmenedzser - Hotel Artemis
★ play by ★ :
Gal Gadot
74
★ :
hold me tight // Sora & Tim Tumblr_inline_p0n0vrtbEh1uvaycf_250
hold me tight // Sora & Tim EmptyVas. 29 Szept. - 20:24

Hold me tight
More real, more there, like it's just the most incredible thing in the world that we're both still alive and I feel my chest get all funny and tight and I think, Here she is, right here, she came for me, she's here.
Nem nyugtatott meg az, hogy Bradley is furcsálta az anyja viselkedését. Ez az érzés bennem is megbújt már mióta Sorával a fürdőben szót váltottunk egymással. Nem tudtam nem észrevenni, hogy az érkezésem után mennyire rendben volt a hangulat, majd azt követően mintha Sora fokozatosan kezdett volna befeszülni valamin. Eleinte nem is csodálkoztam rajta, merthogy lehet én is hasonlóképpen reagálnék, ha fáradtan hazaérkeznék egy elmaradt repülőút után és az fogadna, hogy a fiam szétbarmolja a házat a haverjaival. Még úgy is, hogy tudom, Sora az ilyen helyzeteket egészen lazán tudja kezelni. Brad kérdésére viszont tényleg elbizonytalanodtam. Ő mégiscsak napi szinten ismeri az anyját, ha még ő is furcsáll rajta valamit, akkor ez esetben valóban hozzám is köthető az ok, mely megváltoztatta a hangulatát. Hogy őszinte legyek, még erre is van egy sejtésem, ami kétségtelenül logikusnak tűnik és Bradley is utalt rá a beszélgetésünkkor. Bármennyire is erősek és elhivatottak arra, hogy nem adhatják fel a boldogságukat - amivel én teljes mértékben azonosulni tudok -, azért egy apa és férj elvesztését nem lehet traumák nélkül kiheverni és a jelenlétemmel bizonyára felkavarhattam bennük az emlékeket. Sora erősnek mutatja magát, nem is tudtam ebben megingatni, mikor fürdés előtt beszéltem vele, azonban afelől kétségem sincs, hogy még nincs vele minden rendben.
Nem szeretem tehetetlennek érezni magam, de Sora esetében ezt élem át. Azt gondoltam, hogy ami húsz éve volt köztünk, azt már magunk mögött tudjuk, de ahogy egyre több időt töltök együtt újra Soraval, rá kell döbbennem, hogy ez nem így van. Ugyanazok az érzések fel-felsejlenek bennem, amiket a szakításunkkor éreztem: bár Sora kommunikál velem és nem tudok rajta fogást találni, mégis úgy érzem, hogy nem teljesen őszinte velem. Közvetlen és mégis távolságtartó és ez így van akkor is, amikor kettesben vagyunk, akár a munkahelyén a hotelben, de itt náluk sem különbözik a helyzet. És ez zavar… de már nem tinik vagyunk, hogy mindenért patáliát csapjunk.
Jól esik lefürödni megint a takarítás után. Mire végzek már mindenki elvonul a szobájába. Alsónadrágban bújok az ágyba, melyet még Sora készített el nekem, de nem fekszem le egyből. A félhomályban fedezem fel a szobát, mely valószínűleg mindig is vendégszobaként funkcionált, mivel nem látok elrejtve sem nagyon személyes tárgyakat. Egy idő után meg is unom ezt a fajta kíváncsiskodó nyomkeresést és fejemet a párnára hajtva kezdem nyomkodni a telefonomat, lényegében folytatva azt, amit elkezdtem a fürdés előtt. Próbálom elterelni mással a figyelmemet Soraról, igyekszem elengedni a fejfájást, melyet a bennem tomboló kétségek okoznak. Nem igazán járok sikerrel, úgyhogy mikor már épp eldönteném, hogy abbahagyom a hírek böngészését és leteszem a telóm, meghallom, hogy valaki a szoba ajtaja elé lép. Már a kilincset figyelem, ahogy azt végül tényleg le is nyomják kívülről, ha gyorsabb lennék, el is játszanék azzal a gondolattal, hogy vajon Sora vagy Brad lesz az, aki megjelenik, ám túl lassan, finoman mozdul az ajtó ahhoz, hogy egyértelműen nőies szándékot fedezzek fel mögötte. Elmosolyodom amint végül meg is látom Sorat.
Kezemben megemelkedik a telefon egyfajta válaszként, hogy nem, mint látja nem alszom. Ez az a kérdés, amire, ha igennel válaszolok, akkor troll vagyok, ha meg nemmel, akkor pedig boomer. Le is teszem azzal a lendülettel a telefont az éjjeliasztalra és alsó karomat a bordáim alá gyűrve támasztom meg magam, míg Sora bentebb lép. Nem tagadom, meglep, hogy újra megkeresett, mivel az imént úgy köszönt el tőlem, hogy szinte biztosan aludni fog a fürdést követően, de ezek szerint mégiscsak elmondhatom magamról, hogy ismerem őt már valamennyire, merthogy valóban, valami mégsem hagyja őt aludni.
- Huh, ezt még nagyon gyakorolnod kell, elszoktál a hiteles kamuindokok kitalálásától - kacagok fel hallkan, miközben billegetem is fejemet. Tudom, miért van itt, vagyis nagyjából tudom, hátrébb is kúszok az ágyban, de még így is meglep, hogy a vicces kamuindok után mennyire őszintén és kendőzetlenül kérdez meg. Egy pillanat alatt válik aggodalommal teli tekintetem komollyá. Ezt a kérdés most pont olyan törékenyen hangzik tőle, mint amitől féltem. Éreztem, hogy Soranak van egy másik arca is, az igazi a maszk mögött, s talán most először érzem azt, hogy hagyja, hogy meglássam. Hogy megérintsem… őt.
- Sora! - állítom meg lágy mosollyal az arcomon, miközben csóválom a fejem és le sem veszem róla a szemem, majd karja után nyúlok, hogy végigsimítsak rajta és húzni kezdem, ezzel már kérve őt nonverbálisan, hogy bújjon mellém. - Hiányzanak a közös éjszakák. - Bevallom, mert nem tagadom. Mit ferdítsek, hiszen már így is megsejtette, hogy az iránta érzett érzéseim miatt zártam le olyan hamar az előző kapcsolatomat. Nem miatta szakítottam, de miatta zártam le hamar és igen, szeretném, ha tudná, hogy mit érzek.
Nem kérdezek tőle, pedig furdal a kíváncsiság, hogy mi nyomhatja a lelkét. Nekem most épp elég öröm az, hogy be mert jönni ide hozzám és ezzel az egy kérdéssel nagyon sokat elárult magáról. Ha nem is enged majd újra annyira közel magához, mint a szakításunk előtt, most mindenképpen tudtomra adta, hogy szüksége van rám. Én pedig azóta rájöttem, hogy nem lehetek telhetetlen. Nem kaphatunk meg mindig mindent, vannak bizony kérdések, amikre nincsenek, vagy épp nem lehetnek válaszok és ezekkel együtt kell élni. Ebben a nővérem miatt egész jó vagyok és nem tagadom, nekem is szükségem lenne egy olyan alkalomra, amikor nem azt nézzük, hogy mik a gondok. El akarom felejteni őket és ha ez a hírek olvasásával nem ment, lehet épp Sorával közösen tudjuk eléri.
Csendben maradok, még a villanyt is lekapcsolom, mert nem kell fény, ilyen közelségből nem. A sötétségbe burkolózva sokkal őszintébbek tudunk lenni egymással és magunkkal szemben is. Még mindig az oldalamon fekszem, így mellkasom enyhén kiemelkedik az ágyból. Sora tekintetét keresem, miközben szabad kezemmel felé nyúlok, lágyan simítok végig állkapcsának ívén és vezetem ujjaimat végül egészen a tarkójáig.
- Nagyon hiányoztál! - suttogom egyfajta vallomásként, miközben mélyen belenézek az ő még sötétben is megcsillandó íriszeibe. Arcom meghittséget, valamint millió régről előfakasztott érzelmeket áraszt. Nem gondolom túl a dolgokat, ebből nekem már elegem van, meguntam. Nem kezdek el egyből konteókat gyártani, hogy mi lesz velünk a jövőben, csak élvezni akarom, hogy végre megint magamhoz ölelhetem Sorat úgy, hogy abban már semmi és senki sem gátol meg.
A testem nem épp az alvás felé tendál, én pedig nem akarom magam visszafogni, mikor nincs miért. Az, hogy Sora itt van és önként feküdt be mellém a kezeim közé, tökéletesen azt jelenti, hogy nincs miért. Már nem tinik vagyunk. Pár másodperc után így hát elveszem fejem alól a kezemet, ujjaim a nyakára csúsznak, míg érzelmekkel telve csókolom meg azt a nőt, aki túlzás nélkül az egyik legnagyobb nyomot hagyta bennem az életem során.
note: Végre!!! | words: 1074 | tag: @Soraya Fitzgerald

I know
I will fly
back to
you

Soraya Fitzgerald imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Timothée Léon Chauvet
Elhárítás
ranggal rendelkezem
★ :
hold me tight // Sora & Tim SWTIE
hold me tight // Sora & Tim SW6aa
The hardest thing to do in military is
WAITING
★ kor ★ :
40
★ elõtörténet ★ :
« Normal » is a setting
on washing machines but not life

hold me tight // Sora & Tim SWdvG
♫ :
« Je te pardonne; Maître Gims »
Tu m'as demandé pardon, j't'ai repoussé. J'voulais
qu'tu comprennes que je souffrais mais t'as laissé
ton odeur sur les draps. J'ai tenté d'te haïr mais la
colère est partie. J'ai fait d'la place dans mon cœur.
Je veux qu'tu saches que tu m'manques et les bons
souvenirs l'emportent sur la haine et la rancœur.

JE N'VEUX PLUS JAMAIS TE DIRE AU REVOIR

★ családi állapot ★ :
hold me tight // Sora & Tim JSJzEJV
We are more than the worst thing that is ever
appened to us. We need to stop apologizing for
having been to hell and come back breathing.
★ lakhely ★ :
Jersey City
★ :
HEY, BE PATIENT!
Time will come in your life when people
will regret why they treated you wrong.

hold me tight // Sora & Tim SWdve
★ foglalkozás ★ :
Combat Rescue Officer
★ play by ★ :
Richard Madden
★ szükségem van rád ★ :
« Unknown child »
« Lost sister »
127
★ :
There's some things that cannot be taught; they
must be experienced. You never learn the most
inestimable lessons in life until you go through

« YOUR OWN PERSONAL JOURNEY »
hold me tight // Sora & Tim SWTIu
Témanyitáshold me tight // Sora & Tim
hold me tight // Sora & Tim EmptyKedd 17 Szept. - 0:09

The best place in the world is in the arms of someone who will not only hold you at your best, but will pick you up and hug you tight at your weakest moment.  

Nehéz. Talán nehezebb volt ez az órácska így hármasban, mint előtte, hogy küzdöttem a kamasz gyerekemmel és a haverjaival azért, hogy ne törjék rommá a házunkat. Nem gondoltam át rendesen, hogy idehívom Timet, hogy egy helységben lássam a fiamat és őt, az apját, mindkét részről boldog tudatlanságban. Csak én tudtam az igazat és engem mardosott belülről a bűntudat, amiért megfosztom őket attól, hogy tisztában legyenek a felállással. Fogalmam sincs, hogy valaha elmondom-e nekik, hogy több közük van egymáshoz, mint hinnék… Hogy több köti őket össze, mint holmi közös vonások az italok, vagy éppen a motorok és kocsik terén. Nem tudtam, hová tartunk és mit hoz a jövő, de érzem én is, hogy izzik már a talpam alatt a talaj rendesen, mégsem zúdíthattam a nyakukba az igazságot. Pedig talán jobban járnék, mert ha maguktól jönnek rá, az még rosszabb… Már ha lehet ennél is rosszabb a helyzet.
Végre elcsendesült a ház, már csak Brad egy-egy hangos horkantása töri meg a csendet. Roppant fáradt vagyok, mégsem jön álom a szememre, egyszerűen képtelen vagyok lehunyni azokat és elengedni magam és a nap fáradalmait. Az agyam tekervényei ezerrel pörögnek, a nap is sok volt, így egyszerűen csak azt érzem, hogy minden szinten borzalmasan kimerültem. A plafont bámulva temetem az arcom a tenyerembe és dörzsölöm végig azt, a maradék álmot is kiűzve onnan.
Most az eddiginél jobban érzem azt, hogy szükségem lenne valakire, aki megölel és azt mondja: “minden rendben lesz”. Még ha nem is biztos, hogy elhinném, akkor is jólesne.
Oldalra fordulok, hátha éppen úgy majd könnyebben elalszom és leállnak a gondolataim is.
Mi van, ha már sejtik? Ha csak azért nem vonnak kérdőre, mert még ők is csak emésztik magukban a gondolatot, hogy “mi van, ha?”.
Nagyot fújva ülök fel az ágyon és kapcsolom fel az éjjeli lámpát, mielőtt végigsimítok az üres ágyon magam mellett. A fejem még mindig, mintha kicsit fájna, bár már sokkal jobb, vélhetően az sem ártott neki, hogy tényleg elvonult mindenki már a szobájába.
Valami mégsincs rendben…
Hirtelen indulattal kapom fel a párnát, felállok az ágyról és az motoszkál a fejemben, hogy esetleg… mi van abban, ha most mégis… egyszerűen szükségem van Timre? Halk léptekkel indulok meg a vendégszoba irányába, bár úgy vagyok vele, hogy nem szeretném felébreszteni. Biztos ő is fáradt már, a háta közepére sem kívánta ezt az estét. Nyilván lett volna neki is jobb dolga, mint pár huszonéves huligánt helyretenni.
Megállok a szoba előtt, pár pillanatra csak hallgatózom, hogy van-e még bármiféle nesz, ami arra utal, hogy még nem alszik. Végül ettől függetlenül döntök úgy, hogy alig hallhatóan kopogok kettőt az ajtón és résnyire nyitom aztán azt.
- Alszol? - kérdezem szinte suttogva, de aztán kicsit jobban is kinyitom az ajtót. Ha nem válaszol, akkor nem folytatom, de ha utal bármiféle jel arra, hogy ébren van, akkor picit beljebb merészkedem. - Csak… nem emlékeztem, hogy adtam-e párnát - kezdek bele egy totál idióta álindokkal, mire aztán rögtön rá is jövök, hogy ez nagyon gáz, és egyáltalán fogalmam sincs, miért nem vagyok őszinte? - Vagyis… Tim... nem aludhatnék itt? - nyelek nagyot és a párna sarkát morzsolgatom zavaromban. - Persze megértem, ha inkább egyedül pihennél, akkor fordulok még párat az ágyban, hátha mégis jön álom a szememre - teszem hozzá hadarva és egy zavart mosoly kíséretében. Ezt mondom, de igazából mindennél jobban vágyom arra, hogy végre egy erős, biztonságos karban érezhessem magam. Csak hogy átöleljen. Talán borzasztóan éhes vagyok a szeretetre és vágyom a megnyugvást még akkor is, ha tudom, ezzel semmi sem lesz újra a helyén…
just stay and hold me tight

Secrets I have held in my heart,
Are harder to hide than I thought.
Maybe I just wanna be yours.

Timothée Léon Chauvet imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Soraya Fitzgerald
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
hold me tight // Sora & Tim 4ea6c798697a14371d1cd7de08a4a17233fa8ee9

hold me tight // Sora & Tim Tumblr_inline_p0qenxdI8W1uvaycf_250
★ kor ★ :
41
★ elõtörténet ★ :
adventure is out there
♫ :
you look like a movie,
you sound like a song,
my god this reminds me,
of when we were young
★ családi állapot ★ :
crush on a man from the past
hold me tight // Sora & Tim 7b9fa9020c6125ee80fd618a38c3d8d63a54f013
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
hold me tight // Sora & Tim Tumblr_inline_p0n0umcTrc1uvaycf_250
★ foglalkozás ★ :
hotelmenedzser - Hotel Artemis
★ play by ★ :
Gal Gadot
74
★ :
hold me tight // Sora & Tim Tumblr_inline_p0n0vrtbEh1uvaycf_250
hold me tight // Sora & Tim Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

hold me tight // Sora & Tim
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Hold on tight - Jayla & Raúl
» You were holding me tight ⊿ Nam Joon & Ye Na
» hold on Holden
» on hold - kat & cece
» you got me in a tight grip - Kira & Alfonso

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan :: Lakóhelyek :: Házak-
Ugrás: