már csak pár hét és tuti valakin meg fog akadni a pillantásod. én meg majd hallgathatom az ábrádozásaidat
Ebből már jól nem jöhetek ki, igaz? Amúgy nem, vagyis fogjuk rá, de engem nem érdekel olyan értelemben Brad! Ne idegesíts! Pff, jó legyen, majd elmesélem minden kínos pillanatát a találkozónak.
Igen, kész szerencse, hogy a zongorát nem kell magunkkal hurcolni, mint pl a nagybőgőt. Vicces lenne.
Ez nagyon menőn néz ki Önként jelentkezem tesztalanynak, hogy engem lerajzolva próbáld ki az új szerzeményeidet.
Viszek zsepit és majd letörlöm a könnyeidet, de sajnálsz tőlem egy kis jókedvet? Tuti te is ki fogsz röhögni, ha elmesélem mi volt.
Jó viszek fagyit, csak mond meg milyet kérsz, vagy jöhet a szokásos?
Szuper, csak ha beijednék, akkor se hagyj itthon. hmm, esetleg majd készülhetnénk együtt...
Tökély, szerezz asztalt és ott találkozunk! Legalább a karod is pihen mielőtt még leszakadna a cipekedéstől. Csak nem, vagy majd kidumáljuk a szitut, ha nagyon keresnének.
Basszus, ne már... Tudom, hogy engem befogadnának a törpék, ezért te is arra hajtasz, hogy Ügyifogyi az unokatesójának gondoljon és nehogy egyedül maradjak velük? Megfoglak, ha idő előtt nem nyírod ki a telefonodat.
Azért légyszi az étteremben ne tegyél kárt, drága ebéd lenne...
introverted because she really liked being alone, but it turns out she just liked being at peace, she is very extroverted when she's around people who bring her peace.
feel free to hit'em whit a plot twist
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
student, skateboarding lover and pianist
★ play by ★ :
Sadie Sink
★ hozzászólások száma ★ :
152
★ :
Re: the fox and the unicorn
Hétf. Szept. 09 2024, 10:36
msg to
Hells
XDDDD addigra cska kinövöd a zavarba jovest vagymit... XDDDDD nem holnap lesz az eskuvo, még nincs is kihez hozzamenni
szivesen a baratsagomat XDDDDD azert majd eloben leci kicsit részletesebben is mesélj errol mert eléggé erdekel *smirk* mármint nem a srác, ot tartsd csak meg magadnak, bár megmutathatod, nem haragszom meg érte... akkor szted jól néz ki? XDDDD
az eletben kellenek a kihívasok, h ne legyen uncsi igen, arra gondolok XDDD milyen szerencse, h nem rajz szakra fogsz jarni
nem tűnt fel, mivl még mindig nemtok koncentálni mert boltbna vok
vettem egy ilyet, tisztára szerelmes vagyok awwww
szornyú vagy, tudod? XDDDD jóhogy vegyél nekem fagyit, ha már kirohogsz, ez a minimum ami jár, hogy ne sírva menjek hazaig (bár az új cuccaim majd jól megvigasztalnak sztem )
nekem oké, mehetünk a többi napon is, biztosan lesznek még tok joo felkepsk
*fellepok
oké, van itt egy pad thai, az jó? mondjuk engem várnak haza enni, de talál túléli a családom, ha most nem veluk ebedelek
na bakker megint leesett a telefonom, még jobban osszetört -.- find me plz
Nem, az kevés lesz. Ki lesz a tanúd, ha nem én? Ha nem jövök zavarba, akkor esélyesen még valami szép beszédet is mondanék. :DD
Totál dilis vagy the fox and the unicorn Így meséljek el neked bármi hasonlót, hogy közben meg kiröhögsz és ilyenek mondasz? :DD Minek nekem ellenség, ha ilyen barátom van. Amúgy nem bámulta a mellemet, se a foltot. *akkor tuti elszaladok céklavörös fejjel* Szerintem már rég kinőte azt a korszakát, ezért tudta bevallani. Meg amúgy én se tekintettem rá soha másként, mint egy barátra, de ha akarod, akkor megmutathatom a profilját, mert te tuti más szemmel néznéd őt. Csak pofára ne ess nézelődés közben!
Arra a mappára gondolsz, ami majdnem akkora, mint én? Tuti furán fognak nézni az emberek, mert el se lehet dönteni ki sétáltat kit. Felőlem, maximum esek egy nagyot, de ekkora áldozat belefér
Aham, fel se tűnt, hogy a besétáltál a csapdámba és már nem menekülhetsz? soul sista - ez tetszik, ily
Azt ne mond, hogy te sose agyalsz és nem fordul meg hasonló a fejedben.
Bleeeh Vigyázz, a végén addig piszkálsz, míg nem hagyok rád semmit se. Még Kerberoszt se. Aha, én fogok cipekedni, meg még én vegyek fagyit is, na szép...
Igen, arra. Kimehetnénk a többi napon is, nem csak azon az egyen, mit gondolsz?
Komolyan, még kincskeresőset is játszunk? Én vagyok Sparrow, és ha nem vagyok elég gyors, akkor rám küldöd Davy Jonest? Na jó, de akkor már tényleg valami jutalommal várj, ha sikeresen veszem az akadályokat. pl kajálhatnánk valahol, ma még nem is ettem.
introverted because she really liked being alone, but it turns out she just liked being at peace, she is very extroverted when she's around people who bring her peace.
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
152
★ :
Vas. Szept. 08 2024, 13:46
msg to
Hells
olyan kedves vagy ma :'))))) valami egészségeset is csinálhatnál, pl zoldsegkoret, nem akarok fiatalon meghalni...
ajandekot? meghívlak majd az esküvőre, az jó lesz? vagy lehetsz majd koszorúslány is, akár, de ahhoz eléggé viselkedned kéne
hű... vizespolo után ezt így bevallotta neked, miközben a melledet nézte? XDDDD jaj bocsi, ez egy komoly téma, tudom, de izé... vicces na XDDDDD
jól esik, hogy jönnél kiröhögni de közben segítesz is... egy kincs vagy, mondtam már? XDDDDDDD nem engedek meg ilyesmit akárkinek, de ha már ennyire erősködsz, hát legyen, de a rajzmappát te hozod, hogy teged borítsanak fel
jaaaa oh bocsi, az utcán voltam és csak a nincs lelked részt hallottam a dalszövegbol, de amjd otthon meghallgatom rendesen, ja de ohm... az én lelkemet gyűjtöd akkor, vagy mi? soul sista
nem, te simán örökösnő vagy, az pont elég XDDDDDDD inkább akkor gyere segíteni, ne agyalj... felvállalom magam előtted na. De vehetsz nekem egy fagyit cserébe
arra gondolsz, ahol a Trinitysek lépnek fel? arra menjünk igeeen!!
a lokatorban megtalálod, hol vagyok, sok sikert a megtalalasomhoz
Örülök, hogy tudtam értelmesen írni, mert annyira nevettem az üzidet olvasva. Ha átjössz, akkor sütök sült krumplit, hogy legyen mire a sült csirke megérkezik.
Aki tudja, csinálja, aki nem, az tanítja De ha igazam lesz, akkor kérek valami ajándékot.
Hívtalak, de nem vetted fel... Aham, előtte meg Timék kezdtek el szekálni, ők meg önkényesen vizes pólóra neveztek, mert leöntöttek vízzel. Akkor lépett közbe, majd egymást követték az események és elárulta miért lépett le évekkel ezelőtt...
Majd talán máskor, sajnálom! Másoknak is hagytál valamit, vagy az egész boltot kifosztottad? Merre jársz, ha gondolod találkozhatunk és segítek cipekedni, leszek a hordárod. Nem, nem csak a leégésed miatt mondom.
Először is ez a rész miatt küldtem: maybe my soulmate died idk De aztán elgondolkodtam, hogy lehet a kövi része a legjobb, meg egyébként is, nem ismered ezt: “When Redheads are born they don’t have souls, so we collect them from the people we meet in life and they show up on our skin as freckles.”
Hééé, nem vagyok trónörökösnő, meg unatkozni se unatkozom, annyira. De lehet megint kicsit túlagyalom a dolgokat. De nem meglepő az elmúlt napok eseményeit tekintve.
Múltkor mondtad azt a zenei fesztivált, arra gondoltam, hogy igazad van és ki kellene menni rá. Jól rémlik, hogy pár nap múlva kezdődik?
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
152
★ :
Kedd Szept. 03 2024, 16:02
msg to
Hells
aaawwww cuki vagy de amúgy… tegnaaaap!! Látom, nagyon figyeltél, mikor elhivtalak… lett színem, na ja, lehet mondani, hogy megsültem xDDD
ki gondolta volna, hogy ilyen nagy gyakorlatod van ezen a teren akkor a nope feliratú zászló csak kamu?
szép mentes próbált lenni de remelem a legjobbakat, mást úgyse tehetek xDDDD
MIIIII?!4?!?!4!!??4! és csak most mondod?
es ezt így elmondta neked most? el tudom képzelni, hogy milyen volt a fejed xDDDDD
jól nyomod… kész szerencse, h nem fulladtal bele
amugy jó volt, kar, hogy nem jöttél mobilrol írok, mert egész nap rajzos cuccokat veszek a suliba lehet megint kicsit sok izet vettem, nem bírok leállni
hat öhm… ahaaa o.O hogy jutottál arra, hogy nincs lelked? Eléggé foglalkoztat ez a kérdés vagy épp unatkozó örökösnő módban nyomod és hülyeségeken agyalsz? o.O
Még szép, mire valók a barátok?! Remélem, hogy onnan ide jössz és nem egyből haza. Ropogósra is sültél?
Mert nem kérdeztél és amúgy is ingyen osztogassam a tanácsaimat?
Úgy tartják, hogy elsőre a külső miatt figyelnek fel ránk, nem? Most nem a hajaddal, hanem így fogsz kitűnni a tömegből, aztán meg mire észbe kaphatna csapdába is esett, mert rájön milyen kis cuki csaj vagy és már esélyese sincs elfutni, mert odáig lesz érted.
Nem, vagy de. Nem tudom, talán.
Azért tűnt el minden szó nélkül 4-5 évvel ezelőtt és szakította meg a barátságunkat, mert akkoribban nem tudott már csak barátként tekinteni rám. Szerintem a pipacsok sírva könyörögtek volna a receptért, mert olyan színt produkálhatott az arcom. Majdnem el is futottam.
Esélyesen a bátorság, meg a menőség helyett olyan sorba álltam, ahol a ciki szitukat osztogatták. Lehet bele is estem az üstbe, mint Obelix. Csak ő legalább erős lett, de én?
Jó volt a strand? Ittatok is, vagy csak bizonyos ékezeteid vakációjukat töltik?
Valaki túlzottan elvonta a figyelmedet, hogy így jártál? Orra nem buktál nézelődés közben?
Legalább már tudom miért nem vetted fel a telefont, amikor kis milliószor hívtalak. Mert éppen azon voltál, ha már a színes hajat a szüleid megtiltották, akkor még is valamiről megjegyezzenek a tanárok.
Hmm, lehet pont emiatt fogod valami srác figyelmét felkelteni az egyetemen és fog megszólítani.
Én meg találkoztam a gyerekkori barátommal, évek óta nem hallottam felőle...
Egy kicsit kínos volt, még mindig az, ha visszagondolok, hogy mit mondott. Mármint inkább zavarba ejtő.