New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Jasper Whitmore
tollából
Ma 14:08-kor
Jude Cowen
tollából
Ma 13:03-kor
Enzo De Santis
tollából
Ma 10:12-kor
Nova Garcia
tollából
Ma 08:08-kor
Lambert Schultz
tollából
Tegnap 23:19-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 23:04-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 22:53-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:43-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:28-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

Arsenio Becerra
TémanyitásArsenio Becerra
Arsenio Becerra EmptySzomb. Aug. 17 2024, 15:41
Arsenio Becerra
chilli life is a good life

Karakter típusa
Keresettt
Teljes Név
Arsenio Becerra
Becenév
Arsi
Születési hely
Mexikó város
Születési idõ
1992.05.06
Kor
32
Lakhely
New York, Bronx
Szexuális beállítottság
Hetero
Családi állapot
Bonyolult
Tanulmányok
Érettségi
Foglalkozás
Ford autószerelő
Munkahely
Ford javító műhely
Hobbi
Túrázás

Csoportom:
Munkások

Jellem
- Szeretem a forró, csípős helyzeteket a beszédben, hiszen ezekből alakulnak ki a legjobb dolgok.
- Barátságos: Ha új vagy a környéken, biztos nem foglak elzavarni a picsába
- Védelmező: akik kedvesek számomra, azokra foggal és körömmel vigyázok.
- Zene a mindenem: Zene áthatja a lelkem, s szeretek minnél több dolgot csinálni zene mellett.
- Aki nagyon közel kerül hozzám, az vagy megég, vagy örökre emlékemben marad.

- Aki nagyon megbánt, az a örök ellenségem marad, persze vannak kivételek
- Félek, s remegek a magasságban, pl felhőkarcolók teteje s közepe.
- Szétszórt a magánéletben, nem tudom tartani magam a megbeszéltekhez.
- Tolakodó: Ha jó csajt látok, akkor magaménak szeretném tudni khmm.
- Csaló: Hamiskártyázással foglalkozom szabad időmben, hogy megtévesszek bárkit.
-  Nyers modorú: Néha odavágom az igazságot másokhoz.

Kinek arcát viselem?

Múlt
Szia! Arsenio Becerra vagyok, 1992-ben születtem, Mexikó városban. Apám autószerelő, míg anyám gyári munkás volt. Leginkább édesanyám foglalkozott velem, míg édesapámat ritkán láttam a sok munkája miatt. Szegénységbe születtem bele, s ez kíséri végig az életemet. A családom megküzdött minden egyes falatért, ami az asztalra került;  vagy megsínylette a költségeit, de csodálval határos módon még élek. Szomszéd gyerekeknek mindenféle új játékaik voltak, úgy én csupán anyám terhére voltam. Édesapám, mikor  4 éves voltam, egyszer magával vitt az autószerelő műhelyébe. Rögtön beleszerelmesedtem az autókba. Első autós élményem, mikor apám munkatársa, egy öregebb Ford modellel elvitt egy próbakörre. Száguldás, szabadság és szerelem. 7 évesen már bőszen arra készültem, hogy autószerelő leszek én is valamikor.  Sok időt töltöttem tanulmányaim mellett autószerelők között. Nem csupán érdekelt, de segíteni is akartam. Iskola mellett megtanultam szerelni a különböző típusú ford autókat. Mikor nem volt mit csinálni, akkor természetesen barátkoztam másokkal, vagy együtt lógtam velük. Szomszédban nagyon jó barátságba kerültem egy fiúval, akinek egy lánytestvére(Adriana Corazon Carrillo) is volt. Igazi nagyhaverok voltunk, s kiálltunk egymás mellett. Csináltunk pár marhaságot és bosszúságot a szűlőknek, mint például falfirkák készítése. 10 évesen kaptam az első pofont az élettől, mert édesapám meghalt váratlanul, maguk az orvosok sem tudták megmondani a halál okát. Anyámmal maradtam, s ő pedig az évek során épült le. Apám űrje megemészthetetlen maradt a számára. 14 évesen érdeklődni kezdtem a lányok irányába, de nem csak én voltam így, hanem a legjobb barátom is. Egy csúf napon, megtört a barátságunk mert azon kezdtünk el vitázni, hogy ki a legszebb végzős lány az iskolában. Nem jutottam dülőre vele, így feldúltan elküldtem melegebb éghajlatra. Utána se kértem bocsánatot tőle. Mire az érettségihez eljutottam, akkor addigra az anyám állapota olyan súlyossá vált, hogy korházi ápolásra szorult. Én elkezdtem gyűjteni a pénzt anyám javára, de hát fiatalként nem kaptam sokat, s nem mindig. 2 évnyi gürcölés után,  végül édesanyám szintén távozott az élők sorából. Magamra maradtam a nagy házban. Munkám autószerelés lett, s szerencsére 20 évesen könnyen vetettem bele magam a munkába.
De mi a zűrős része az életemnek?
20 évesen, összeszűrtem a levet a 10 évvel idősebb angol tanárnőmmel, aki szingli volt. Akkor vesztettem el a szűzességem vele. Tűzes éjszaka volt, én nem bántam meg, de ő igen. Szakítottunk minden további nélkül, így magamra maradtam.  Magamba fordultam, s a Ford műhelynek éltem. Távolról csodáltam csak a nőket, mert magamat haszonlatalannak hittem. 12 év után kaptam egy levelet a nagy Amerikából, hogy kapok egy esélyt meglátogatni New York egyik jól menő javító műhelyét Bronxban. Rögtön belementem a dologba, hiszen az unott életembe kellett egy kis változás. Mexikó várost elhagyva, végül New York egyik legmenőbb Ford szerelő műhelybe kerültem. Kaptam idéglenes szállást, menő fizetést és esélyt, hogy megmaradjak. Hát még jobban ráálltam a szerelésre, megmutatva, hogy én vagyok a legjobb.Néha lazításképpen összefutottam szépséges nőkkel, akikkel 1-2 éjszakát felüdülésképpen eltöltöttem.  Ennyi boldoságom volt az életben, azonban semmi más! A munkának élek, de úgy érzem néha kell mellém az igazi nő, akit szerethetek és viszont szeret.De hát hol van ő? Mi lesz velem? Nem tudom, a jelenlegi munkámnak élek. Tán egyszer lesz valami. Bronxban lakom, s próbálok túlélni.

livin' in new york

Adriana Corazon Carrillo imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Arsenio Becerra
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Arsenio Becerra 497b9bd54ccb70341174ce4e6e75cf731fa14150
★ lakhely ★ :
New york
★ play by ★ :
Maluma
★ hozzászólások száma ★ :
12
TémanyitásRe: Arsenio Becerra
Arsenio Becerra EmptyVas. Aug. 18 2024, 13:53
Gratulálunk, elfogadva!
Livin' in New York új lakosa

Kedves Arsenio!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Nehéz lehetett úgy felnőnöd, hogy sok mindenben kellett hiányt szenvedned, de azt hiszem, hogy éppen az formált ma azzá, aki vagy. Soha ne bánd azt, hogy a szegényebb réteghez tartoztál, mert éppen az miatt, hogy küzdened kellett az életben maradásért, hiszem azt, hogy sokkal több emberség szorult beléd, mint azokba, akik készen bele születtek a luxusba. Arsenio Becerra 4146035580  Egy kedves férfit ismerhettem meg a személyedben, akinek semmi más álma nincs is, csakhogy találjon maga mellé egy társat, aki olyannak szereti, amilyen. Hidd el vannak még olyan lányok, akiknek nem az anyagiak a fontos, hanem a szív. Neked pedig van szíved. Arsenio Becerra 2624752903  Ha jól sejtem, valaki már vár rád, hogy meghódíthasd, így nem is tartalak fel tovább. Arsenio Becerra 2451935670
Színt és rangot majd egy admin fog adni neked, de addig is érezd jól magad.  szívecske

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Deborah Winchester
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Arsenio Becerra Tumblr_inline_p7vfpwaGpv1sccn28_250
Arsenio Becerra Bf96f611e4b21aa9f564c3f8ff990ba0c96bf134
★ kor ★ :
30
★ elõtörténet ★ :
F*ckin' Perfect
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
Arsenio Becerra Tumblr_p14w054FqA1vn7wmzo3_250
★ idézet ★ :
 Dreams fade. Reality doesn`t.
★ foglalkozás ★ :
Gyerekorvos rezidens
★ play by ★ :
Blanca Suárez
★ hozzászólások száma ★ :
327
★ :
Arsenio Becerra Tumblr_p1cade9xjl1vn7wmzo6_250

Arsenio Becerra
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Arsenio y Flor
» Cora & Arsenio
» Arsenio Torres
» Rodrigo & Arsenio

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Munkások-
Ugrás: