5 év, pontosan ennyi ideje ismerjük egymást, és fele ennyi időt töltöttünk egymás társaságában megszakításokkal, és persze nulla érzelemmel. Aki ismer tudja, hogy a nagy szerelmi sztorik nem fértek bele az életemben, vagy addig nem ameddig a megfelelő nő be nem lépett az életemben, te mégis egészen közel járhattál ehhez a pozícióhoz, ameddig talán egyikünk sem szeretett volna eljutni, mert nem láttuk értelmét. A szex, az vadító veled állandóan, de ebbe nem akartunk többet látni. Aztán egy fél éve tettem pontot az egészre, amikor Dawn és én egy kicsit kezdtünk közelebb kerülni egymáshoz, lehet nincs meg a pontos félév, mert ameddig ki nem mondtuk, hogy ez mi is köztünk, Te és én szerettünk összejárnia szórakozni egymással. Azóta csend van köztünk, sértettség vagy a tudat, hogy szex nélkül nincs szükségünk egymásra? De úgy néz ki a sok rossz dolog miatt, amit tettem, most minden egyszerre szakad rám, mert megjelensz az életemben és közlöd velem, hogy a gyerekemet várod. Nem kis sokk, hiszen éppen Dawnnal közös gyerekünket sem dolgoztuk fel, hogy érkezik lassan. Azt sem tudom, hogy mondom el annak a nőnek, akit szeretek, akivel minden annyira bizonytalan és mi is azok vagyunk.
// Az érzelmeit Adriano iránt nem szabom meg, lehet szerelmes, vagy csak hajthat a pénzére, a lényeg, hogy a gyerek nem Vizzini sarj lesz, de mivel egyszerűbb egy biztos pontot találni, aki mindig támasz volt, így marad az akinél még hihető is lehet. Benne van a pakliban, hogy a lány sem tudja, hogy ki az apa, csak azt akarja hinni, hogy Adriano-é. A lényeg, hogy szeretnénk egy igazán izgalmas kalamajkát az életükbe, ha nem lenne elég így is, de minek élünk, ha nem zajlik az élet? //
U.i.: Nem szerelmi plot, indulhatott annak, a lány részéről ha ez neked belefér, de Adri nem egy hősszerelmes figura, de törődik azzal akit kedvel és ilyen kiiindulásban benne vagyok. Szóval gyere csak nem hagyunk plot nélkül @Dawn Gilberson -nal.