New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 51 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 36 vendég :: 3 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Kiki C. González
tollából
Ma 14:29-kor
Lambert Schultz
tollából
Ma 14:00-kor
Seraphine Murphy
tollából
Ma 13:43-kor
Dorothea Haynes
tollából
Ma 13:40-kor
Dorothea Haynes
tollából
Ma 13:30-kor
Lambert Schultz
tollából
Ma 12:58-kor
Grace O'Connell
tollából
Ma 12:28-kor
Aleyna Poyraz
tollából
Ma 11:52-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
10
23
Diákok
47
36
Egészségügy
27
17
Hivatal
10
13
Média
48
36
Munkások
39
24
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
40
Üzlet
23
26
Összesen
240
225

Aby&Ryan
TémanyitásRe: Aby&Ryan
Aby&Ryan EmptyHétf. 29 Júl. - 18:58
Abby Morganstan írta:
Ryan & Abby
Oh My Mr. Slaughter...
Sosem gondoltam arra, hogy én leszek az, aki majd segít egy olyan emberen, akiről mindig az volt a benyomásom, hogy ura a helyzetnek. Még ha csak elvétve is váltottunk pár szót, kialakult bennem a szikla szilárd véleményem. Eltekintve a sérelmet, amit tudatlanul okozott, azt hittem, ő egy szikla. Egy veszélyes atmoszférával körül lengett szikla, amelynek titkai vannak. Talán sötét titkai. Démonai, mint mindenki másnak.
Amikor kilépek a lakásomból, az első ember, akit meglátok Mr. Stevenson. Napról-napra egyre bátrabb a műlábaival, és széles vigyorral az arcán int nekem. Ő volt az első nagyobb betegem, akivel megjártuk az érzelmi skála összes pontját. Mélyről indultunk, nagyon mélyről. Azóta röhög a helyzetén és illetlen vicceket süt el. Persze ehhez egy jó terapeuta is szükséges volt. A férfi úgy a korai hetvenes éveiben járhat, de a gyógytornáimnak köszönhetően meglehetősen fitt.
- Szóval Abby? A diós süteményed friss kávéval, vár rád – int a nyitott terasz felé, ahonnan kedvesen integet az új partnere Margie Gibson. A kis Casanova…
- Sietnem kell, de este ígérem, hogy benézek hozzátok – intek vissza.
- Rúgd seggbe azt a pasast, ha nem bír magával!
Visszafojtok egy nevetést, miközben a kocsimba ülök. Egy részeg éjszakámnak köszönhetően, amikor véletlenül kizártam magam a lakásomból, Stevenson és a nője befogadtak éjszakára. Azt hiszem, kicsit túlságosan is megeredt a nyelvem.
A megadott címre hajtok, miközben heves szívdobogásaimat nyugtató légzésekkel próbálom csillapítani. Ujjaimmal türelmetlenül dobolok a kormányon, és élesen kifújom a levegőt. Ryan Slaughter… Idejét nem tudom annak, mikor láttam utoljára. Tudok a helyzetéről, és semmi jóra nem számítok. Egy ilyen eset nem csak a betegre van hatással, hanem a körülötte lévőkre is.
Amikor leparkolok, kisimítok egy hajtincset az arcomból. Kócos lófarokba fogtam a nagy sietségben, és fogalmam sincs sikerül-e tükröznöm azt a látványt, mintha lazán, mégis szexisen kaptam volna össze magam. De ez nem számít. Profi vagyok, és most munka miatt vagyok itt, az az ki kell zárnom Ryan-t, amennyire csak tudom.
Impozáns a hely, ahol él, és ahogy végigsétálok a macskakövön, majd az ajtóhoz lépek, hogy kopogásra emeljem a kezem, megigazítom magamon a termo felsőm.
Ebben a pillanatban az ajtó kitárul, és ott áll előttem Ő.
Ryan Slaughter egy hegylakó. A fenébe is… Régen olyan letisztult volt, most pedig olyan, mint egy magányos cowboy. Lenőtt borosta, kócos haj, ételmaradékos felső, megviselt tekintet… Az első szó, ami eszembe jut, az a káosz.
Felmérem őt, alaposan, nem törődve azzal, hogy hozzám beszél. Magas test, izmos combok, széles vállak… ez az ember hatalmas!
Aztán amikor szavai eljutnak végre hozzám, meglepetten felkapom a fejem. A felismerés hiánya szinte tarkón vág. Nem emlékszik rám…
Gondolkodj Abby! Légy profi! Itt az idő, hogy mindent újra kezdj. Menj bele a játékba, tegyél úgy, mintha soha az életben nem találkoztatok volna!
Odanyújtom neki a kezem, és feszes mosolyra húzom a számat.
- Örülök, hogy találkozunk végre Mr. Slaughter! Abby Morgansten – mutatkozom be.
Érdes tenyere az enyémbe simul, és a vibrálás végigcikázik a karomon. Elhúzom tőle a kezem, a combomba törlöm, és megköszörülöm a torkom. Amikor félreáll, és belépek a házba, körbe nézek. Erős kávé illat csapja meg az orromat. Egy kislányt találok a nappaliban, aki játszik. Hatalmas szemeit rám kapja, ahogy meglát, és a mosolyom sokkal őszintébbé válik.
- Azta, hát úgy néz ki ez a játék nem ment ki a divatból– guggolok le hozzá. – Én is játszottam vele gyerekkoromba – mutatok Gwen babára, ami egy igazi klasszikus.
A lány elmosolyodik, fejét oldalra billenti.
- Te ki vagy?
- Abby – nyújtom neki is a kezem, ő pedig aprócska tenyerét belecsúsztatja.
- Te vagy Ryan bácsi barátnője?
Jézusom… Érzem, hogy a férfi mögöttem van, én pedig kissé remegő térdekkel felegyenesedem.
- Nem, szívem. Igaziból az anyukádhoz jöttem.
Megfordulok és Ryan viharvert szemeibe nézek.
- Akkor… hogy kezdjük?
●  Aby&Ryan 3874598021  ● b
[/i]
mind álarcot viselünk
Abby Morgansten
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Aby&Ryan 72a0f530d70e63f6da3da8131ee112e90f465281
★ elõtörténet ★ :
Aby&Ryan 72a0f530d70e63f6da3da8131ee112e90f465281
★ családi állapot ★ :
I hate to love you...
Aby&Ryan Tumblr_nnr8zmm4Tl1s0fz2lo2_500
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Aby&Ryan F8c0750cdd1292099db8990a1709ff12ddd4fd74
★ foglalkozás ★ :
Gyógytornász
★ play by ★ :
Lily James
★ hozzászólások száma ★ :
3
★ :
Aby&Ryan Tumblr_inline_o32980SPox1qlt39u_250
TémanyitásAby&Ryan
Aby&Ryan EmptyHétf. 29 Júl. - 18:14
To Aby
IT COULDN'T HAVE HAPPENED ANYWHERE BUT IN LITTLE OLD NEW YORK.
- Nem mondhatsz ilyet Emily, légy szíves, legalább egy kicsit egyél - a tányér szó szerint ekkor borult az ölembe, miután a nővérem dühös lendülettel lökte meg a tálcát, amin felvittem neki az ételt. Próbáltam nem kifordulni magamból, nem felhúzni magam azon, amit csinált, és inkább magamba fojtottam a kikívánkozni készülő dühömet. Le kellett higgadnom, de már egyre nehezebben kezeltem azt a helyzetet, amibe belekeveredtem egyik pillanatról a másikra. Egy baleset vetett véget mindennek, a nővérem teljesen padlón volt, nem tudott magáról gondoskodni, ahogy a kislányáról sem, aki épp odalent játszott a babáival. Nekem ez túl sok volt, én erre nem voltam lelkileg kész.
- Jól van, akkor nem eszel - dünnyögtem végül, aztán felkeltem az ágya széléről, félre raktam a tálcát és a tányért, majd egy konyharuhával feltöröltem a kiömlött ételt, a takaróját pedig félredobtam, míg huzatot cserélek, addig pedig egy pléddel takartam be. Emily viszont a legkisebb jelét sem mutatta annak, hogy bármi is érdekelné, a fejét oldalra fordítva bámulta a plafont. Még csak azt sem kérdezte meg, hogy mi a helyzet a kislányával.
Kezdtem úgy érezni, hogy egy komoly csomagot kaptam a nyakamba, és ha nem érkezik meg sürgősen a megoldás, akkor kénytelen leszek berakni őt egy otthonba, mert nekem ez tényleg nem fog menni, hiába a nővérem, hiába is szeretem. Ekkor hallottam meg a csengőt, ezért már szaladtam is le a lépcsőn, hogy ajtót nyissak. A pólómon még ott virított egy kis ételmaradék, ami rám fröccsent és nem is voltam a legjobb formámban, hónapos borosta tarkította a képemet. Az ajtót kinyitva egy nő állt velem szemben, nekem fel sem tűnt, hogy ismernem kéne, bár a vonásai ismerősek voltak. - Üdv, ugye Ön az, akit a másik hölgy helyett irányítottak ide? - reméltem, hogy azért jött, hogy segítsen, mert ha nem, akkor nagy bajban leszek.  
mind álarcot viselünk
Ryan Slaughter
Oktatás
ranggal rendelkezem
★ :
Aby&Ryan Tumblr_ozmlf3gX8q1tc5gvpo9_250
★ lakhely ★ :
New York
★ play by ★ :
JL
★ hozzászólások száma ★ :
8

Aby&Ryan
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Ryan J. Craig
» Say something! - Falcon & Ryan
» Elkészültem az elõtörténetemmel...
» Ryan Henigan
» Ryan Slaughter

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Staten Island :: Lakóhelyek :: Házak-
Ugrás: