New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Seraphine Murphy
tollából
Ma 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 19:02-kor
Manuel Valderrama
tollából
Ma 18:55-kor
Jerome Whitlock
tollából
Ma 18:51-kor
Harvey Irvine
tollából
Ma 18:12-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 17:49-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 17:48-kor
Thibault Tellier
tollából
Ma 17:43-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 16:58-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

Blanche R. Harris
TémanyitásBlanche R. Harris
Blanche R. Harris EmptyPént. 14 Jún. - 16:13
Blanche R. Harris
Háromezer kanál állóvíz nem érhet fel egy merőkanál szenvedéllyel

Karakter típusa
Visszavárt/Újragondolt/Átdolgozott
Teljes Név
Blanche Rosewood Harris (sz.:Prestin)
Becenév
Blan
Születési hely
New York
Születési idõ
1989-01-05
Kor
35
Lakhely
Manhattan
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Családi állapot
Kétszeresen elvált
Tanulmányok
Harvard Medical University (végzett)- fogász és szájsebész
Foglalkozás
Klubtulajdonos
Munkahely
SINNER Nightclub and Lounge
Hobbi
Nem publikus

Csoportom:
Üzlet

Jellem
Az anyja szerint…Blanche mindig is kakukktojás volt a családban, éppen úgy mint a nénikéje Rosemary.Nem volt hajlandó elfogadni a szabályokat, örökké azt kereste hol tudna kibújni a családi kötelezettségek alól.”Talán ha jobban tudtam volna szeretni….talán ha tudtam volna szeretni”...az anyja sosem mondta ki ezeket a szavakat, de Blanche mindig érezte.
   Az apja szerint…sosem lett volna szabad olyan sokat engedni a lányuknak. Bár elvégezte az orvosit, ahogy azt a férfi akarta, de ettől többet nem volt hajlandó áldozni a családjára.Azt azonban elismeri, hogy a játékszenvedély alapjait egykor ő ültette el a lányában. Ő tanította kártyázni, és ő volt az aki huszonegyedik születésnapjára egy vegasi vakációt ajándékozott neki.
   Az első férje szerint...Blanche olyan mint a tornádó: kiszámíthatatlan hol csap le, csak az a biztos, hogy romokat hagy maga után.
   A volt első anyósa szerint...a fiát meg sem érdemelte volna két percre sem a felesége, nemhogy tíz évre.
   A volt első apósa szerint...a menye egy rasszista, törtető nőszemély, akit az tesz boldoggá, ha másokat tönkretehet. Ezen a véleményen Blan biztosan jót mosolyogna, tekintettel arra, hogy egy fekete férfival élt együtt tíz évig.Ez aztán a tömény rasszizmus!
   A volt első sógornője szerint...a bátyja a világ legszerencsésebb embere lehetett volna, ha soha nem találkozik a későbbi feleségével. Úgy véli, hogy a házasságuk eleve halálra volt ítélve, mert Blan egy nyitott, társaság központú ember, míg Benton inkább a visszafogottságáról híres.
   A volt sógora szerint…Blan egy kilenc pontos csaj. Csak azért nem tíz, mert soha nem adja be teljesen a derekát. Mindig tudja meddig menjen el, hogy a férfi agyát felhúzva tartsa.
   Az egykori asszisztensnője szerint…a doktornő mindig felkészült, szakmaiságában senki nem kételkedhet. Onnantól, hogy belép a rendelő ajtaján, egészen addig amíg ki nem lép rajta kizárólag orvos.Fegyelmezett, precíz, megbízható.
   A volt páciensei szerint...Blan nem csupán orvos, hanem ember is a fehér köpeny alatt. Rugalmasan kezel minden helyzetet, és nagyon kompromisszumkész.Talán ezért is érte őket váratlanul, hogy a nő egy évvel ezelőtt feladva magánpraxisát.
   Hazel, a Sinner üzletvezetője szerint….Blanche és második férjének, Lucian-nek a kapcsolata meglehetősen hullámzó volt, melynek oka elsősorban az, hogy Blan nem igazán akart elköteleződni, és arra sem volt hajlandó, hogy legalább igyekezzen hűséges maradni.Igazából úgy véli, hogy ennek a házasságnak már akkor halálra volt ítélve a jövője, amikor még csupán a dévaj gyönyörök iránti mértéktelen odaadás tartotta össze. Talán pont az volt a gond, hogy nem voltak képesek innen tovább lépni.Vagy nem mertek. De elsősorban Blanche.

Lucian Graham Harris, a második férj szavai azok amelyek talán leginkább tükrözik az igazságot, és benne van egyszersmind a válasz is arra, hogy ők ketten miért nem maradtak egymás mellett: mert kettejük boldogsága pusztán egy szépen kivitelezett, szenvedélyes illúzió volt.

* “Egy tökéletes világban most tanár lennék, mérnök, ügyvéd vagy orvos, lenne feleségem, aki egy fárasztó nap végén átölel és hozzám bújik az ágyban, és lennének gyerekeim, akikért lenne értelme léteznem a földön. Egy tökéletes világban Miss Rosewood egetverő, ragyogó szerelemből házasodott volna, egy olyan férfival aki megérdemli őt, Európába mentek volna nászútra, valószínűleg Párizsba, vagy Velencébe, olyan helyre, ahol a romantika édes felhőként lebeg az ember felett, és szinte bele lehet harapni, mint a vattacukorba. Egy tökéletes világban megtanultam volna szeretni, nem tartanám magam egy rakás szerencsétlenségnek, akiből nehéz bármiféle érzelmet is kicsikarni. Egy tökéletes világban minden egyszerű lenne, tiszta, és fényes mint a Nap. Egy tökéletes világban mi ketten alighanem soha nem is találkoztunk volna, és soha nem éreztem volna azt, amit most. De ha így történt volna... mégis, miféle tökéletes világ lenne az?
   A világ szar hely, soha nem lesz tökéletes, ahogy mi magunk sem benne. Mi csupán a tökéletesség látszatát tarthatjuk fenn, egészen addig míg az események hatására olyan illékonnyá nem válik, mint az álom.”

* részlet Lucian Graham Harris egyik reagjából.

Dakota Johnson

Múlt

2019. ősz

- A New York állam által rám ruházott hatalomnál fogva kijelentem, hogy az itt megjelent Rosewood kontra Rosewood ügyben részt vevők, fent nevezett Blanche Rosewood feleség és Benton Rosewood férj között 2010. május 4-én, New Yorkban kötött házasságot ezennel felbontom. A felek a vagyonmegosztásban megállapodtak, azon túlmenően egymás felé követelésük nincs. A feleség a beadványában kérte a Rosewood név megtartását, mely ellen a férj és jogi képviselője nem tiltakozott sem törvényes, sem egyéb keretek között.
   A bíró még tovább beszél, de ebből már vajmi kevés jut el hozzám. A terem másik végében ülő, immáron volt férjemet nézem. Kényelmesen dől hátra a székben ujjait maga előtt összefűzve, résnyire szűkülő szemekkel figyelve meredten előre. Próbálom megfejteni, ennyi idő és ennyi minden távlatából, hogy mégis miért mentem hozzá, vagy mi volt vonzó benne, mikor az égvilágon semmi közös nincs bennünk, de egyszerűen reménytelen a küzdelem a gondolatokat illetően. Talán egyszerűen már meg akartam állapodni. Untam az egész féktelen életet, a kártyaszenvedélyt, a rulett bolondériát...talán csak biztonságra vágytam, otthonra. Egy férfira akinek gyereket szülhetek. Anyagi jólétre, a magánpraxisra amit be akartam indítani, de tőke híjján nem volt rá lehetőségem.

2019. nyara

Nem értem az emberek miért ragaszkodnak annyira a nyári esküvőkhöz.A hőség szinte megolvasztotta az aszfaltot és felette a levegő vibráló fényekkel játszadozott. Az autók türelmetlenül dudáltak a rekkenő hőségben a pirosnál, a közkutaknál pedig a csobogó víz közelében lenni felüdülésnek számított.
   Luella Rosewood, a férjem húga gyönyörű lány. Hatalmas szurokszín szemei felett sűrű seprűbe rendezett pillák verdesnek másodperceként akár ezret is. Göndör sötét haja úgy ül meg a feje tetején, mint a mezőkön a gúlába rendezett boglyák aratás után. Vidám, mosolygós természetével mindenkit lekenyerez, és bőrének kellemes karamell színe egzotikussá teszi őt a férfiak számára. Luella-n kevésbé ütközik ki apja fekete bőrszíne, annál inkább jellegzetes haja vagy éppen a hatalmas sötét szemek. Az édesanyjuk igazi jenki szépség, aki egykor nem azért ment hozzá az ingatlanüzletben sikeresnek számító afroamerikai férfihoz, hogy a családját bosszantsa, sokkal inkább azért mert szerette őt.
   Lance, a jövendő sógorom igazán nem mondható unalmas alaknak. Két napos legénybúcsút tartott, és csak remélni merjük, hogy nem hagyott maga után elszórtan porontyokat Atlantában, ahol az egészet tartották. Nem mintha a szemére akarnám vetni a dolgot éppen én, csak azt nem értem, hogy miért akarja feleségül venni ezt a lányt, hacsak nem a pénze miatt. No igen, aki egy középkategóriájú családból jön, annak kifejezetten vonzó a Rosewoodékhoz hasonló gazdag new yorki-i família.
   Két óra volt még hátra a ceremóniáig, és mindannyian vártuk Luella belépőjét az apró kápolnában, aki a szüleivel érkezett meg a helyszínre egy tompa fehér limuzinon. Visszagondolva a mi esküvőnk sem volt kevésbé hatásvadász, talán azt az egy apróságot leszámítva, ami ebben a két órában történt a kápolnában, és ami tulajdonképpen mindent megváltoztatott. Tévedés ne essék, nem bántam meg amit tettem. Talán csak azt, ahogyan és amikor tettem. Akit könnyű táncba vinni, azt kár parlagon hagyni a parkett szélén, nem?
   Eredetileg egy apró flaskát akartam bevinni a hátsó részben egyedül várakozó, és kezeit tördelő Lance-nek, egy kis szíverősítőt, mert láttam rajta, hogy ideges. Talán ő is érzi, hogy hibás lépésre készül, hogy nem fog megváltozni, ahogyan nekem is éreznem kellett volna egykor, hogy én sem fogok. A férjemhez és a húgához hasonlatos csendes, szemlélődő emberek képtelen megkötni az olyanokat, amilyen én vagyok, vagy történetesen amilyen a sógorom. Valamiért mégis belementünk ebbe a házasságba, és csupán idő kérdése, hogy valószínű ők is eljutnak arra a szintre amelyiken most mi vagyunk.
   Nem vagyok alapvetően egy lelkizős tipus, a vigasztalgatás sem igazán az én asztalom, ettől függetlenül megpróbálkoztam vele. Először csak a flaskát nyújtottam át, aztán valami olyasmiről beszéltem, hogy az életben bizonyos dolgok törvényszerűek, bizonyos dolgokat pedig lehetőségünk van befolyásolni. Valami egyéb közhelyet is mondtam azt hiszem, végül odaléptem, hogy megigazítsam a nyakkendőjét, amit sikeresen összegyűrögetett idegességében.
   Amikor az ember a filmekre gondol, azokra a lassú másodpercekre, hirtelen olyan nevetségesen sziruposnak véli, olyasminek, ami a való életben nem történhet meg. Mégis megtörténik.
   Összeesküdnek a másodpercek, az illatok, a távolból beszűrődő zajok, a napfény, ahogy megtörik a frissen pomádézott haján, a kezének érintése.Nem érzelmekről szól ez, hanem valami olyasmiről, ami vágyakat gerjeszt gyomor tájékon, az alhason lesiklik, és a zsigerekben kel életre. Csókban. Először csak abban, aztán ziháló tiltakozásban, amit egyikünk sem gondolt komolyan, végül újabb csókban. Fullasztóban, döglesztőben, belepusztulóban. Ruha surrant, pánt pattant, gomb szakadt, anyag engedett. A földön csendesen terült el egy kék kosztümkabát, felette a vőlegény szmokingja, benne a virágcsokréta a hideg kövön pergett darabjaira.
   A hátam nekivágódott a kápolna hűvös falának. Valahol hallottam a bent gyülekező tömeg moraját, még talán a férjem mély basszusát is felismerni véltem amint engem keres. Lehunytam a szemeim, és hagytam, hogy Lance minden porcikája beterítsen. Pillanatok teltek el, vagy percek, vagy akár egy negyed óra is? A beteljesülés közben a fejem megtámasztottam a falon, és a nyakamra húztam az ajkait. Olyasmit akartam érezni, amit a férjemtől nem kaptam meg már régóta: szenvedélyt. Nyers szenvedélyt. Benton szerethető ember volt, aki a tenyerén hordozza a hitvesét, csak éppen a mézédes gyönyör marad ki a szeretetcsomagból.
   - Úristen...milyen...régóta...akarom...ezt!-a mondatai között tartott szünetben a levegőt próbálta venni, ami egyre kevesebb volt a nyakamra tapasztott ajkai és a nyelvének játéka között.
   És én milyen régóta akarom! Az ujjaim a hajába túrtak és rámarkolva vontam még közelebb bár már nem volt hova.
   - Hallgass! Csak csináld!
   Nem kellett felesleges szöveg, semmi más, csak tisztán a hús és a vér. Minden ami együtt ott és akkor lehetünk.
   Ólomként zuhant rám az egész elmúlás. Hirtelen minden olyan tompán csengett bennem, és minden olyan lassú volt. A világ egy vödörben született meg újra, a zajok elhalkultak. A saját szívverésem dübörgött őrületesen az agyamon.
   - Látom sikerült megnyugtatnod a vőlegényt!
   A hang mély volt, és gyilkos módon nyugodt. Mindketten felkaptuk a fejünket, és a kis helyiség ajtajában, a félfának támaszkodva a férjem elegáns, szürke szmokingos alakját pillantottuk meg.Felesleges lett volna bármit mondani, vagy tiltakozni. Ez bizony az volt aminek látszott. Mellzsebéből kiemelte a még ép csokrétát és az ajtó melletti apró asztalkára rakta, majd megfordult és indulni készült.
   - Luella tíz perc múlva itt lesz, most hívott anya. Szedjétek rendbe magatokat!
   Nem csapott botrányt, nem csinált egyszerűen semmit. Lance elvette a húgát.Benton pedig két nap múlva összecsomagolt, elköltözött és beadta a válókeresetet.Mai napig nem tudom miért nem tett semmit, miért nem akadályozta meg az esküvőt. De tán már nem is érdekel.

2009. március

Amikor felhívott, hogy nyolcra legyek otthon, de se ne hamarabb se ne később, még nem tudtam pontosan mire készül. Március volt, ha jól emlékszem éppen ötödike, mert aznap volt a szüleim házassági évfordulója. Azt hittem, hogy ezzel kapcsolatban akar beszélni velem, bár nem értettem, hogy akkor mi a fenének kell ennyire pontosan időzítenem.
   Akkor már másfél éve éltünk együtt, fél év randizgatás után költöztünk össze. Nem hiszem, hogy túlzottan belehabarodtam volna, de volt valami szívdöglesztően stílusos a megjelenésében, a kifogástalanul fésült hajában, a kölnije illatában. Udvarias volt, előzékeny, és nagyon művelt. Azokat a pasasokat, akiket előtte ismertem legtöbbször csak az elhasznált szállodai törölközők és a kinyomott fogpasztás tubusok különböztették meg egymástól. Habzsoltam az életet, és egy ideig azt hiszem nem is akartam lemondani róla. Az egyetemen éltem virágkoromat, de utána sem sok mindenben változtam. Aztán megismertem Benton Rosewoodot aki alapjaiban változtatta meg a gondolkodásomat. De semmiben nem változtatta meg az alaptermészetemet. Azt hiszem vágytam a nyugalomra. Vagy csak azt hittem, hogy vágyom rá. Lehet túl korán csörgött a biológiai órám, talán csak irigyeltem az évfolyamtársaimat, akik a féktelen egyetemi tivornyákat kifogástalanra vasalt kosztümökre, csinos kontyokra, visszafogott kispolgári életre cserélték. Azt hittem nekem is ez az utam, hogy ezt kell választanom. De a rohadt életbe is! Nem vagyunk egyformák!
   Mikor este beléptem az ajtón, és tökéletes csend, gyertyák vörösnarancs fénye fogadott, valahol tudtam, hogy nem a szüleim házassági évfordulója lesz ma terítéken. Bentontól távol állt a féktelen szenvedély, az őrület, a tökéletes beledöglés az együttlétbe. De nem hiányzott a vegytiszta romantika. Bár néha azt kívántam jó lenne ha a kettő között megtalálná az aranyközéputat. Nekem több kellett volna.
   Vacsorát rendelt. Kínai mézes csirkét sült tésztával, mert az a kedvencem. Valami régi évjáratú rozét, épp megfelelőre behűtve. A desszertre már nem is emlékszem, mert valahol előtte szinte a semmiből került elő a gyűrű és mellé egy rövid kérdés. Nem emlékszem, hogy mi volt az első reakcióm. Talán átmenet volt a “Hű bassza meg!” és a “Ez most komoly?” között. Mindenesetre nem sokat szóltam az első pillanatokban, csak a gyűrűt néztem aztán a férfit, aki megkérte a kezem. Azt mondta mindent megad nekem, a világot a lábaim elé teríti, csak tegyem őt boldoggá. Azt hittem ez egyszerű lesz: jó feleség leszek, csodás munkával, magánpraxissal, vadonatúj rendelővel, havonta kertipartikat rendezünk a barátainkkal, és idővel majd gyerekeink születnek. Fel kellett volna ismernem a csapdát. Nekem ez így nem megy. Én túl szabad lelkű vagyok, túlságosan érintés központú, túlságosan kell nekem, hogy valaki megfogjon és odavágjon az ágyhoz, hogy éreztesse velem, erősebb nálam.Minden szempontból. Könnyűnek hittem, megvalósíthatónak amit várt tőlem.
   Igent mondtam. Nem volt bizonytalan a hangom.Akkor azt hittem ezt kell választanom.
   A tévedésem beigazolódására nyolc évet kellett várni.

2021-2023

Milyen ostoba az ember alapvetően, mert sosem tanul semmiből.A válásomat követő évek áttörték az utolsó kozervatívnak hazudott viselkedésformáimat. Megéreztem a szabadság és szabadosság mámorát, melytől megrészegülten merültem el a dekadens hedonizmus mételyében.Nem érdekeltek a konvencionális kispolgári szabályok, nem foglalkoztatott bárkinek a lelkivilága, az érzései meg még kevésbé. Kifejezetten szerettem ha felfigyelnek rám, és ezt elsősorban vitriolos stílusomnak, vagy éppen annak köszönhettem, hogy beletöröltem én a lábam akárkibe aki az utamba került.
   Így lettem egykor volt önmagam veszettül nevetséges karikatúrája, a Rosewood família ügyeletes botrányhőse és udvari bolondja. Én lettem az egykor nagy reményekkel induló Benton Rosewood kitagadott, kiutált, de eltakarodni a színről mégsem képes exfelesége. Tántoríthatatlanul jártam az estélyeket, melyeket a volt anyósom adott, és rendre okoztam a botrányokat, melyeket Benton ha akart volna megakadályozhatott volna, de nem tette. Úgy hiszem valahol mélyen legbelül ő maga is megvetette a mátriárka anyja felfuvalkodott és bosszantó stílusát.
   Magam sem tudom, hogy mi az amit akkoriban kerestem. Már nem feltétlen a nyugalmat, vagy a szerelmet…ez utóbbiban nem hittem. Abban sem, hogy képes vagyok rá, éppen ezért olyanok társaságát kerestem, akiknek nem voltak elvárásai velem szemben.Akik pont annyit és pont annyi ideig éreztek, amennyire szükség volt és másnap mindenki ment tovább a dolgára. Nevek sem kellettek a füstös, whiskey szagú sóhajok és rózsa füstölő méla gőzében elrebegett, rekedt mámorító pillanatok melankóliájában. Csak annyi kellett, hogy akkor és ott megéljünk mindent amelyet gyarló testünkből és beteljesülés után vágyakozó lelkünkből ki tudunk szakítani.
   Mindez tarthatott volna még…mindez akár addig mehetett volna, amíg az önsorsrontó életvitelem, a tengernyi felhalmozott adósságom egy olyan útra nem taszít, amelyből már csak lefelé van, vissza többé semmi…elporlad a lehetőség akár a lehulló cigaretta hamu.
   Aztán berobbant az életembe Lucian.A férfi, akiért felfeszítettem volna az érzelmeim lezárt ládikáját, és nem tiltakoztam volna, ha rám zuhan és magával ragad.
   ….letarolt, porrá zúzott, megsemmisített, hogy aztán újjá szülessen belőle a nő egy napon, egy karácsonyi délutánon, ott állva a bólogató, idétlenül imbolygó gyertyák fényében. Belezuhanva azokba a bogárfekete íriszekbe, totális hittel önmagában, az összefonódó ujjaik elszakíthatatlanságában, és abban, hogy innen már nem lehet másfele, csakis előre. Ketten.
   Én hittem abban, hogy képes leszek rá….csak az agyam és a vágyaim nem voltak képesek hinni. Elbotlottam. Újra. Gondolatban. De ez pont elég volt ahhoz, hogy Lucian, annyi harc után, annyi hiábavalónak tetsző küzdelem után ne akarjon utánam nyúlni. Hagyta, hogy összetörjem magam, és amikor magamhoz tértem, megint egyedül voltam. De ez most fájdalmasabb volt mint először. Mert most szerelmes voltam.Őrülten, lázasan,ezer sebbel megsértve, agyam és lelkem úgy kapaszkodott egymás felé, mint eltévedt madarak a végtelen égbolton szárnyalva.
   Meg akartam halni.Eltűnni.Úgy tenni, mintha soha nem léteztem volna….egészen az elmúlt év tavaszáig.

A jelen

Lucian elhagyta New Yorkot, immár végleg.Válásunk utolsó záró akkordjaként egy ajándékot hagyott nekem. Illetve kettőt. A Sinner tulajdonjogát és Hazel lojalitását és barátságát.
   Hogy gondolok e rá? Nem múlik el nap, hogy ne tenném.De már jobb. Határozottan jobb.Talán végre nem leszek olyan ostoba és tanulok belőle.

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Blanche R. Harris
Blanche R. Harris EmptyPént. 14 Jún. - 21:29
Gratulálunk, elfogadva!
Livin' in New York új lakosa

Kedves Blanche!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

A történetedet olvasva rögtön az jutott eszembe, amit mondani szokás: fiatalság, bolondság. Vágytál valamire, egy tinédzserként kialakított, a környezetünkből belénk sulykolt tökéletes képre, amit a házasság, a család és a boldog gyerekek jelentettek. A kertvárosi ház, a fehér kerítés, a csók a férjedtől, amivel minden reggel és este üdvözöl, amit megkapsz, amikor elköszön és hazatér. Valóban, vannak, akiket ez boldoggá tesz, akiknek minden álmuk a házas élet a megfelelő ember mellett és úgy érzik, bejön. Te is említetted, de csak megerősíteni tudlak: nem vagyunk egyformák, így nem is fognak bennünket ugyanazok a dolgok boldoggá tenni. Nem mindenki útjába fér bele a házasság, a csendes, visszafogott élet és az, hogy elhajtsa a fejét, engedelmes feleségként.
Benned pezseg az élet, mint a kitöltött pezsgőben a buborékok, ezt pedig hiába akartad tagadni, hiába próbáltad ki, hogy milyen mások boldogsága, nem tudtad a sajátoddá tenni. Talán nem bántad meg, amit tettél, de úgy hiszem azt igen, ahogyan tetted. Szükséged volt rá, hogy felnyissa a szemedet az élmény, de egy olyan szabad szellem, mint Te, nem bírta volna, ha istállóba zárják. Így, vagy úgy, de kibukott volna, hogy hiába a steril romantika, egy házasságot, vagy talán sokkal inkább egy kapcsolatot - bármilyen kapcsolatot! - több kell, hogy összetartson. Mint ahogy mindannyiunkat ezernyi réteg épít fel és talán soha nem érünk a végére önmagunk megismerésének.
Mondd, nem épp most érzed igazán annak a valakinek magadat, aki Blanche Rosewood Harrisként bemutatkozva pontosan annak érzi magát, amit ezek a betűk egyenként jelentenek? Mindegyik egy-egy történetet mesélhetne, azokból az apró alkotóelemekből, amelyek téged alkotnak és amelyek téged jelentenek most, évekkel később is. Ez egy új fejezet számodra, új lehetőségek és akár azt is mondhatnánk, hogy egy új élet. Blanche R. Harris 2624752903
Színt hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

livin' in new york

a star without the law of gravity
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
mind álarcot viselünk
Isabel Marquina
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Blanche R. Harris 03ac8f96982682a3d8a3a9e4dfca4c115c95067e
Blanche R. Harris 5035deaafc5746432d8611ca62eec031050394c8
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've been I know that's all right Last night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home
And now I want more
★ családi állapot ★ :
Blanche R. Harris 422d44e1c95fdcd488000400445e8eca7949b5fc
See, what you don't understand
Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my man Doubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
Blanche R. Harris 7b944866794dd3922327ae035d0056a85a34464d
★ idézet ★ :
What are we then?
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.
Each others.
★ foglalkozás ★ :
Columbia (Business) student ⋆
★ play by ★ :
Sofia Carson ⋆
★ hozzászólások száma ★ :
971
★ :
Blanche R. Harris 3454716f3c9284f14c6ce278220b3d5463d560ca

Blanche R. Harris
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Jax Harris
» Lucian Graham Harris

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: