Többféle elképzelésem is van, arról, hogy ki is legyen Clarck, azért is adtam meg ennyi csoport lehetőséget. Horatio jelenleg egy felfüggesztett rendőr nyomozó, aki a rendőrség munkáját külsősként segíti, egyfajta konzultáns nyomozó, aki rendőrségi felkérésre segíti a munkájukat, támogatja őket a nyomozások megoldásában. Clark lehet rendőr őrmester, vagy sima rendőr nyomozó, de semmiképp sem valami magas rangú tiszt. Rendőrként együtt dolgozik a külsős Horatioval. Lehet oknyomozó újságíró, aki egyfajta "magánnyomozóként" működik együtt Horatioval és együtt nyomoznak különböző ügyekben. Lehet Horatio asszisztense, akár csak Holmesnak volt Dr. Watson. Sok a lehetőség, de majd kiegyezünk.
A karaktert mindenképpen egy szentimentális, azaz érzelmes, lelkis srácnak képzeltem el. Fiatal, a munka iránt lelkes, de érzelmes, hajlamos a befelé fordulásra, bizonytalan az életét és az őt körülvevő dolgok terén. Kissé elveszett, amit talán szülei korai, hirtelen halálának köszönhet. Sokszor van szüksége iránymutatásra, erős jellemek támogatására, biztatásra és lelkesítésre. Mindig kell, hogy valaki az úton tartsa, motiválja, segítsen neki komoly döntéseket hozni. Gyermekként burokban élt, így nagyon sok minden elég új lehet neki a világban, amit eddig nem tudott megtapasztalni szülei túlzott féltése miatt.
Horatio ezért is lehet számára remek társ és példakép, ugyanis ő pont az a határozott, erős, karizmatikus, maximalista, intelligens, magabiztos férfi, akire az életében szüksége van, aki meg tudja adni neki azt a fajta társat, példaképet, vezetőt az életébe, akire szüksége van. A nyomozó élete során többször volt már mentor, példakép, mint rendőrként, mint helyszínelőként, a csapata és korábbi csapataiban is mindig vezető, mentor szerepet töltött be. Az NYPD-nél felügyelőként szolgált, amikor felfüggesztették (erről PM-ben többet tudok mondani). Talán apa figurának, vagy egyfajta nagy testvérnek is lehetne nevezni őt...
Szerintem nagyjából elmondtam a dolgokat, de PM-ben többet is tudunk majd beszélni a karakterekről és a kapcsolatukról, meg úgy mindenről.
Szeretném, ha a PB maradnak, mert vannak közös képek és gifek hozzájuk, de a nevét nyugodtan megváltoztathatod, ha szeretnéd