Dina első generációs olasz családban nőtt fel az államokban, de ő maga sosem járt még ott. A szülei éttermet üzemeltetnek Brooklynban Basilico e Pomodoro néven. | Szingli. | Nincs se kutyája, se macskája. | Nyomozó. Jelenleg egy nagyobb volumenű ügynek a részese, akik (ezen a ponton) még csak eltűnések után nyomoznak, de ez szépen lassan egy több területen átívelő nyomozássá formálódik. | Bár nem parti arc, de egy kis kocsmába bármikor szívesen beül iszogatni.
Venus Heighel
művészet
KAPCSOLATUNK jellegeyour #1 supporter Néha, meglepően jó dolgok tudnak kisülni abból, hogyha egy vak nőt átsegítesz az utcán, nem igaz?
Angelo D'Amore
sport
KAPCSOLATUNKjellegewho is the biggest s-face? Ilyen az, amikor két random ember élete váratlanul keresztezi egymást és kénytelenek kisegíteni a másikat.
Amarilla Gilberts
üzlet
KAPCSOLATUNKjellegebarátias depressziósas A szomorú emberek van, hogy vidámnak tűnnek. A vidám emberek van, hogy szomorúnak. A kérdés az: melyikünk melyik?
Ivy Spencer
törvényszegő
KAPCSOLATUNKjellegei could be your lover Lehet, hogy nem ennek indult. Lehet, hogy mi sem tudjuk mivé vált, de ma már fontosak vagyunk egymásnak.
Rudolph Chambers
munkás
KAPCSOLATUNKjellegekondi-spancis Hiába a korkülönbség, ha az évek mit sem változtattak azon, ahonnan jöttünk és amiből a nosztalgiát merítjük.
Declan McLennan
bűnüldözés
KAPCSOLATUNKjellegecolleagues to friends to lovers to enemies to colleagues Volt idő, amikor az életemet is rád bíztam volna, de ma már abban sem vagyok biztos, hogy egy döglött halat nyugodtan adnék a kezedbe.
Abraham C. Hyde
munkás
KAPCSOLATUNK jellegeszemem és fülem az utcán Mondjuk azt, hogy megbízom benned, ha az életemet nem is bíznám rád… Tudsz hasznos infokat csepegtetni és más nem is érdekel.
Caspian E. Lincoln
média
KAPCSOLATUNKjellegedrinking buddies Nehéz engem lelkesíteni, úgy nagy átlagban bármivel, de a Te oknyomozó írásaid felkeltették az érdeklődésemet. #notsosecretfangirl
Christian Whitlock
bűnüldözés
KAPCSOLATUNKjellegefrom not the best first meeting to a kinda friendship Az első találkozásunk élménye mondhatni kirobbanó siker volt és nem a szó jó értelmében. Sajnos tragédiával kezdődött, de a sok csoportos foglalkozás talán megtörte a jeget.
Flynn Eagleton
diák
KAPCSOLATUNKjellegethe totally random stepbrother Érdekes, hogy egy random szomszédi vita elfajulásából, Te keveredtél bele a szüleim életébe és végül is, mondhatom, hogy közöttünk is alakult egy fura testvéries viszony.
Ellaria Rousseau
oktatás
KAPCSOLATUNKjellegei cannot accept your decisions Valamikor szomszédok voltunk, de a postaláda melletti randevúk barátokká tettek minket, mapedig már csak nem értem a döntéseidet.
[Ha játékot nem is feltétlenül szeretnél, de plotolni bármikor szívesen plotolok. #biodiszlet]
"There is a stubbornness about me that never can bear to be frightened at the will of others. My courage always rises at every attempt to intimidate me." ― Jane Austen, Pride and Prejudice