New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 105 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 97 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Balázs Csíkszentmihályi
tollából
Ma 07:29-kor
Balázs Csíkszentmihályi
tollából
Ma 07:27-kor
Dean Calver
tollából
Ma 07:25-kor
Chloe Loomis
tollából
Ma 04:50-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 01:56-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 01:24-kor
Deidre Doherty
tollából
Ma 00:14-kor
Adrian Bartolomis Brouen
tollából
Tegnap 23:43-kor
Rowan W. Mills
tollából
Tegnap 23:32-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

goodbye childhood || Sel and Salva
TémanyitásRe: goodbye childhood || Sel and Salva
goodbye childhood || Sel and Salva EmptyKedd Jún. 25 2024, 01:14
Ez az este ma több ponton is meglepetéseket tartogat magában, én kis oktondi, azt hittem csak nekünk van bejelenteni valónk a társaság felé, mégpedig az új, immár közös otthonunk, valóban nem számítottam arra, hogy Salva beállít egy lánnyal, akarom mondani, nővel, nagyon csinos, és abból amit eddig láttam Salva női megfelelőjének tűnik, mondhatnám, hogy az új álompár, de valamiért ez a szó megakad a torkomon. Főleg, miután egy fél üveg rum társaságában felidézzük a sok sok elmúlt évet, olyan fura ezt elképzelni is, hogy felnőttünk, hogy már nem vagyunk kisgyerekek akik leselkednek és hamisan énekelnek, a szavainknak már súlya van, nem is kevés.
- Ó, jajj. Kezded elölről a hegyibeszédet? És azokat a nőket ki védi meg akiket te szedtél össze? Nem mindenkinek jut egy védelmező Salva. Hagynod kell, hogy mindannyian elkövessük a saját hibáink.
Nevetem el magam, egyre inkább tulajdonítom ezt a felhőtlen jókedvet az egyre fogyó tömény hatásának, de azért a társaságom sem utolsó. Amióta az eszemet tudom mindent megbeszéltünk Salvaval, a következő kérdése még is meglepett, oly annyira, hogy sikerült félre is nyelnem. Nyeltél már félre tömény alkoholt? Nem a legjobb érzés ahogy végig marja a légcsöved.
Végig sétáltam az üveg maradékával az ágyamig és a hátamra fekve bámultam a plafont, miközben próbáltam a tőlem telhető legnagyobb őszinteséggel válaszolni egy olyan kérdésre, amire igazából magam sem tudom a választ, de megérdemli a támogatásom, még ha nem is hangzik valódinak az érvelésem.
Lassan fordítom oldalra a fejem, miközben átnyujtom az üveget, sok emlék fut át az agyamon, hányszor beszélgettük így egymás mellett fekve a fél éjszakát? Nehéz kezelni azokat az emlékeket amik megrohamoznak.
Ujjaim fonom hajának egy egy tincsei közé, elbambulva a percek mozgását.
- Ha úgy érzed nem megy egyszerűen, talán csak nem tálaltad még meg az igazit. Akivel minden perc oly természetes, mintha mindig is ott lett volna, aki mellett nem gondolkozol, hogy te ezt akarod e, mert nem tudnál nélküle élni.
Tekintetem téved le a fürkésző szempárra és inkább elhúzom a kezem.
- Ez most biztos nagyon nyálasan hangzott.
Vihogom el magam az üveg után nyúlva, mégsem szakadok ki a szemkontaktusból.
mind álarcot viselünk
Selena Blaine
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
goodbye childhood || Sel and Salva MTIwOTcyOQ
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
goodbye childhood || Sel and Salva Margarida-corceiro-magui-corceiro

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

goodbye childhood || Sel and Salva Gif-margarida-corceiro-44171009-300-300
★ play by ★ :
Magui Corceiro
★ hozzászólások száma ★ :
10
★ :
goodbye childhood || Sel and Salva Friendship-losliya

You are my best friend
goodbye childhood || Sel and Salva EmptyPént. Jún. 14 2024, 16:14

A plan is only as good
as those who see it through.

Kellene egy kikapcsolóló gomb, ami megállít mindent, ami törli azt, ami majd jönni fog, az idő múlását, de ennek hiányában kénytelenek vagyunk beletörődni abba, hogy minden változik. Még mi is. Sel lassan komolyan gyerekeket fog pottyantani, pedig nem rég még egészen kicsi volt, az a szöszi kislány, akinek a világ egy nagy játszótér volt, és én ebben tökéletes partnere lehettem. Mókás életünk volt, tökéletes, és persze most sem rossz, csak más, amit nehéz elfogadni, hogy minden ennyire gyorsan megy a maga kis medrében és nem minden tetszik, van amin változtatnék, de magam sem tudom hogy és már késő is.
- Az elsőre emlékszem és nem fogadtad meg, nézd meg ott lent azt a melákot, akihez majd minden este hazamész, szerintem nem értetted meg a lényeget, hogy minden pasi szar alak, kivéve engem, mert én nem megdugni akartalak, hanem csak megvédeni azok elől akik mégis. Szóval nem voltál jó hallgatóság, és most sem hallgatnál rám, bár most már a józan eszed miatt. - nevetem el magam, amikor a ábtya felesleges próbálkozásairól beszél. Aranyos kisfiú volt, akárcsak én, kevesebb sikerrel a nőknél, bár lehet a főnök fiával nem akartak kezdeni semmit és a vendégek nem voltak tabuk, de erről persze nem kell a szöszinek mesélnem semmit sem.
A karaoke estékre csak fintorogtam egyet, miért is mentem bele ilyenbe, vagyis a jobb kérdés, hogyan hagyhattam, hogy belevigyen olyanfajta őrültségekben. Fiatalság bolondság, vagy csak rohadt nagy befolyása volt rám és talán még mindig ott van, és pont ezért is fordítom egy kicsit komolyabbra a dolgokat, hogy őszintén feleljen, bár több benne az alkohol, mint kellene ehhez a témához, de máskor úgysem lesz jó alkalom felhozni.
Kérdésem vagy túl meglepő lehetett vagy még csak gondolni sem mert ilyenre korábban tőlem, de a fuldoklását észlelve azt hiszem el kell gondolkodnom, hogy ez e az én utam. Kell nekem állandó barátnő, aki folyton a nyakamon van, de ha ennyire nyitott, mint Ciara akkor talán kell, és igen akkor lehet bele kellene vágnom. A szavai mégis meglepnek, de nem érzem őszintének őket.
Mellé fekszek és felé fordulok, hogy őt nézzem. - Most komolyan kérdezem Sel, nem éreztem egyik szavadban sem az őszinteséget, miért érzem azt, hogy ha belemennék mélyebben a dologba, akkor minden elbaszódna? Miért van az, hogy valakinek működik, mint nektek, és van akinek nagyon nem, mint nekem. - igaz mindig volt egy oldalam, ami egyszerűen csak elutasította az ilyesfajta kapcsolatokat, sokkal inkább vonzott az egyik csajba be másikba be és így tovább. De az élet nem ennyire egyszerű, minden változik, ahogy a gondolataink is, bár nem akarok feleséget, nem akarok gyerekeket, még csak egy rohadt kapcsolat is nehéz, de a felnőtté válás engem is elért már régen, csak éppen nem fogtam fel.

outfit || to:

mind álarcot viselünk
Salvador Ario
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
goodbye childhood || Sel and Salva 2qtcf5kkbqub1

goodbye childhood || Sel and Salva 111164e25c794c604f89e78659c75bfead977e3e

★ elõtörténet ★ :
goodbye childhood || Sel and Salva Tumblr_pcehu72LeP1qafbb8o4_400my story
★ lakhely ★ :
-
★ :
goodbye childhood || Sel and Salva C82aa931a64a75918f77f34911cc967c01a4bb40
★ play by ★ :
Taylor Zakhar Perez
★ szükségem van rád ★ :
goodbye childhood || Sel and Salva 59191734589f12dc007703224180cb86
23
goodbye childhood || Sel and Salva EmptyKedd Jún. 04 2024, 00:41

Salva & Sel

original.gif

I

gazából már meg sem kellene lepődöm Salva viselkedésén, hisz Ő olyan Salvadoros, ez mára már egy kifejezés lett a szótáramban, egy kifejezés ami mindig megnevettet, egy mára már férfira emlékezetet, akit soha nem akarok elfelejteni, bármennyire is kacskaringós és külön utakon járunk, Ő mindig a szívembe marad, oké azt hiszem a nosztalgia már túlnőtt rajtam, de ha körbenézek a szobámban megannyi emlék rohan meg, és a nagytöbbségük Salvahoz köt, vannak persze kivételek, amik Wild érdemei, mint a szüzességem, de hát előtte a közelembe se engedtek senkit, jó, ez túlzás, de jobban hitték azt, hogy Salva a pasim, mint a barátom, ami ma már csak megmosolyogtat, de talán pont tőlem indult a pletyka?
- Hála égnek, nincs kedvem újat keresni, hogy szépen sorban mindet tönkre tedd, amíg végre valami megfelel, jelzem a ruháim nagyon nagy része már a lakásunkban van.
Vihogtam ahogy körbe fordultam az amúgy sem túl sokat sejtető darabban, tényleg üres már a gardróbom.
Először meglepett kicsit az ital kérdése, azt hittem siet vissza a barátnőjéhez, de én örülök a társaságának, nagyon rég nem voltunk ennyit csak ketten, már el is felejtettem ez mennyire jó és mennyire hiányzik.
- De, mocskosul, a szobám minden pontja emlékekkel teli.
Húztam meg a rumos üveget és sétáltam át a nagy szobán, megállva egy lepel előtt, amit lerántottam.
- Emlékszem, hogy ez a tükör előtt tartottál nekem hegyi beszédet a férfiakról, pontosan itt álltam, te mögöttem és csak a tükörből néztem ahogy magyarázol. Vagy, a nagy sötétítő mögé bújva néztük ahogy a bátyám épp fűzi a személyzet fiatal tagjait a medence mellett.
Rántottam rajta egyet, hogy ne legyen teljesen belátható az udvarból a szobám.
- A karaoké estek, amikor a kanapémon ugrálva énekeltünk borzalmas hangon még borzalmasabb dalokat.
Nevettem és szinte ugráltam vissza hozzá, a szép emlékek varázsa, majd az üveg után nyúltam.
- Tényleg Sherlock? Hát észrevetted?
Nevettem egy nagyot, majd meghúztam az üveget, amikor kibökte a kérdését, hát mindenre számítottam csak erre nem, fuldokolni kezdtem ahogy félre nyeltem, hogy mi van? És, most nem a hármas lepett meg ennyire.
Elsétáltam az üveggel az ágyamhoz, majd kiterülve a hátamon néztem a plafont és húztam egy újabb kortyot.
- Hm, én nem ismerem annyira, mint te, de ha már megfordult a fejedben akkor valószínűleg igen.
Magam sem értem miért hangolt ez most le ennyire, hiszen Ő Salva, örülnöm kellene neki, de inkább csak egy újabb kortyot iszom.

mind álarcot viselünk
Selena Blaine
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :

★ play by ★ :
Magui Corceiro
10
★ :

You are my best friend
goodbye childhood || Sel and Salva EmptyCsüt. Május 30 2024, 19:37

A plan is only as good

Tudom, hogy egy igazi barát támogat és segít, de az én taplóságom talán ront ezen a helyzeten, így nem irigylem Selt, hogy ennyire szar barátja vagyok. Lehet túlságosan is őszintén mondom meg a véleményem még a pasijáról is, aki a barátom, de na azt tudni kell róla, hogy nem éppen tisztességes mindig. Mondjuk ameddig képes nem olyan mértékben nyomni, hogy már fájdalmas legyen a lánynak, akit elvileg szeret, addig leszarom, de ha túl megy rajta, mindegy milyen barátom a majdnem hugom az aki elsőbbséget élvez majd, ezért lehet betöröm az orrát. De egyelőre boldogok, ami aranyos, bár kicsit nyálas de aranyos. Talán az ő mintájukra akarok én is komolyodni, vagy csak Ciara kurva jó az ágyban nem tudom.
Nem tudom mi a pontos célom, bár sejtésem van, azzal hogy elrabolom és rövidesen le is öntöm, ami az ő érdeke, természetesen én csak segítek neki megszabadulni ettől a rongytól, amit ő ruhának hív.
Aztán gyorsan felviszem a szobába, és hazudnék ha nem fordulna meg semmi pimasz a fejemben, de hamar elűzöm, hiszen ő Sel, semmi több.
Persze azért a műsor nem marad el, nagyokat nyelve segítek neki megszabadulni a foltos gönctől és megvárom amíg átöltözik.
- Jaja nyugi ez tetszik, maradhat rajtad. - kacsintok rá, de összeszorítom a fogam, hogy eltereljem az agyam olyan gondolatokról, amiknek benne sem kellene, hogy legyenek. Már szinte csak menekülnék az alkoholba és szerencsére van neki, de nem is csalódtam benne, akkor tettem volna ha nincs neki.
- Ez életmentő, alap, hogy kérek. - mondom neki és nyújtom is a kezem felé. - Nem fog hiányozni? - nézek körbe és eszembe jut megannyi emlék, amit itt élünk meg ketten van akár többen is a srácokkal.
Beleittam egy nagyot és vele ellentétbe nekem nem kottyant meg az ital, sokal inkább adott egy pofont és fordultam Sel felé.
- Te lány vagy kérdezhetek valamit? - jó ez hülyén jött kis lehet nem is vele kellene megbeszélnem, de a haverommal jár, szerintem már mindenen túl vagyunk ilyen téren.  - Ciara szerinted olyan lány? Tudod, akivel lehetne tervezni, még az én személyemmel is, aki elviseli, hogy nem vagyok egy tisztességes ember és aki talán még egy hármasra is igent mondana. - megint iszok egyet és egy pillanatra bekussolok. - Ja az utolsón túl vagyunk, de érted. - nevetem el magam és visszaadom neki az italt.

outfit || to:

mind álarcot viselünk
Salvador Ario
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :

★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
-
★ :
★ play by ★ :
Taylor Zakhar Perez
★ szükségem van rád ★ :
23
goodbye childhood || Sel and Salva EmptyKedd Május 21 2024, 15:01

Salva & Sel

original.gif

S

alva a legjobb barátom, már nem is tudom mióta, talán az óvoda második napja óta, amikor meghúzta a hajam és én sírva belelöktem a homokozóba, furán indult tudom, de ma már elválaszthatatlanok vagyunk, vagyis voltunk... Az elmúlt időszakban elég keveset láttam és még kevesebbet hallottam róla, tudom, hogy ez az én hibám is, mert teljesen lekötött a munka és a lakás keresés, a csomagolás és a szervezés, kereshettem volna sűrűbben is, de most nagyon örülök neki, hogy itt van, és bár fura barátnővel látni, már megértem miért került minket ennyire, már sok éve nem nehéz számomra a műmosoly az arcomon, így most sem...
Rég beszélgettünk csak mi ketten, talán utoljára mielőtt megismertem Wild-ot, tudom, hogy nem illik ilyet mondani, de kicsit hiányoznak azok az idők amikor csak a legjobb barátom volt velem és megbeszélhettünk bármit. Nagyon szeretem Wild-ot, de valahogy más, az ember azért a pasijával titokzatosabb, mint a barátaival, nem?
- Azért ennyire ne szaladj előre, egyelőre még senki nem beszélt eljegyzésről vagy házasságról, Isten ments, ráérünk még, egyelőre csak kis lépésekben növünk fel, mint a közös lakás. Ne idegeskedj, nem leszel még keresztapa.
Nevettem el magam, mindaddig még nem landolt rajtam a borosüveg tartalma, ki a fene hagyta ezt itt és miért?!
A tini korunkra emlékeztetett ahogy felkapott és elcipelt, akkor is pont ennyire vicces volt, ha nem bírt velem csak felkapott és elcipelt, már akkor is elég kiforrott személyiségem volt.
Szinte hihetetlen, hogy már fel is nőttünk, mintha tegnap loptuk volna el az első üveg italunkat a szüleinktől, vagy löktük egymást a medencébe csak a vicc kedvéért, és most mindenem dobozban, és készülök elhagyni a szobám, a házat ahova megannyi emlék köt. Ezeken gondolkodtam miközben átöltöztem, elfogott a nosztalgia, hiszen életem egy nagyon fontos szakaszát készülök lezárni.
- Kérlek, ezt már ne öntsd le, a fehérből egészen biztosan nem jön ki a bor, inkább most mond ha nem jó.
Szabadon engedem a tincseim, majd pördülök még egyet nevetve.
- Éppenséggel van. Egy fél üveg rum még van elrejtve a cipőim között, a pakolászáshoz bontottam fel, de gyorsan csapott át bulizásba a szétdobált ruháim között.
Vihogtam miközben előbányásztam a rejtekéről.
- Kérsz?
Nyújtottam felé az üveget, de mielőtt el tudta volna venni vissza húztam és ittam egy kortyot, fintorogva ráztam meg a fejem és kacagtam egy nagyot, majd átadtam a lehetőséget Salvanak is.

mind álarcot viselünk
Selena Blaine
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :

★ play by ★ :
Magui Corceiro
10
★ :

You are my best friend
goodbye childhood || Sel and Salva EmptyCsüt. Május 09 2024, 19:11

A plan is only as good

Mire való egy jó barát ha nem arra, hogy megmondja simán, minden meggondolás nélkül a véleményét, bár lehet öltözködésben nem tőlem fogja ezeket elfogadni, bár lehet jobban járna, vagy megfázna…
Csak felhúzom az orrom arra, hogy tetszik a pasijának, mire Ciara oldalba bök, jó én még messze nem vagyok ennyire lelkes romantikus ficsúr, hogy mindenbe ennyire hízelegjek a csajnak, aki mellettem pihen hetekig hónapokig, vagy ne adj isten évekig. Én nem vagyok ilyen figura és tudtommal Wild sem, de Sel képes ennyire megszelidíteni, legalábbis amikor mellette van, jobb ha nem tudja mennyire meresztgeti a szemét ha nincs mellette a csaja. De még nem ment tovább, ha megteszi esküszöm én verem szét a fejét, de erre ne kerüljön sor, nem akarom sírni látni Selt miatta, és őszintén szólva meg sem tudnám vigasztalni.
Nem tudom hova tenni mennyire más lett Sel,kezd felnőni, mint mindenki körülöttem, de azt hittem, hogy mi örökre tinik maradunk, akiknek nincsen semmi gondja, erre benyögi, hogy a sok öreget aki itt van ismeri, hát elmegy az idő az is tuti elég hamar.
Nem akarom otthagyni őket, de azt hiszem kell egy kis kettesben lét Sellel, szeretek vele beszélni, olyan jó emlékeket idéz fel és teljesen más ha ketten vagyunk, mintha utánfutókkal.
- Ja igen fel kell nőni, de ne ilyen gyorsan, nem olyan régen még egészen kicsit voltál, akit a pasik közelébe se engedtem volna, nemhogy feleségül mnj valakihez aki ennyire Wild. - mutatok a srác felé, aki igaz, hogy a barátom, de tudom mennyire életképtelen tud néha lenni. Olyan érzésem van, mintha erősen le akarnám beszélni erről az egészről és mégis miért? Magához húz és átkarolom egy ölelés erejéig, mielőtt nyakon öntöm egy nagy adag vörösborral, nem kell ez a ruha, sokkal jobb és kényelmesebb valami sportos szerkó vagy a bikini. na jó összeszedem magam, hisz ő Selena Blaine a majdnem kishúgom mit agyalok én itt róla meg a bikiniről. De azért felkapom, hogy a szobába vonszoljam, tényleg csak az ő kedvéért, hogy neki jobb legyen. Ja áltatom magam.
Amint a szobába érek vonom meg a vállam, mert eszembe jut, hogy a cuccai nagy része már nincs is itt, de csak megvonom a vállam és leülök az egyetlen maradék székre, amit itt hagytak, kényelmes puha és még karfája is van. Keresztbe teszem a lábam és hátradőlök, mire szól, hogy segítsek neki. Felé pillantok és nagy nehezen felállok, hogy segítségére legyek. Megcsap az illata és egy pillanatra lefagyok, de a cipzár felé nyúlva igyekszem minél hamarabb lehúzni róla. Amint leesik róla a ruha lépek egyet vagy inkább többet hátra és a kezeimet a zsebembe dugom, erre jó okom van. Nagyokat kell nyeljek, hogy ne gondoljak rosszra miközben felöltözik.
- Ha neked kényelmes. - teszem a nagylazát, közben meg rohadtul nyom valami odabent, amit jobb lenne nem emlegetni neki, de barátok vagyunk nem. - Menni akarsz vissza? - mutatok a lépcső felé, kicsit szomorú fejjel. - Tudom, hogy van egy dugi piád itt, még akkor is ha már kilakoltattak magad. - vonogatom a szemöldököm és közeledek hozzá huncut vigyorral az arcomon.

outfit || to:

mind álarcot viselünk
Salvador Ario
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :

★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
-
★ :
★ play by ★ :
Taylor Zakhar Perez
★ szükségem van rád ★ :
23
goodbye childhood || Sel and Salva EmptyVas. Május 05 2024, 00:44

Salva & Sel

original.gif

M

ár csak nevetve forgatom a szemem ahogy a ruhám ócsárolja, pedig egyébként tényleg egy tök szép darab, diszkérten még is mélyen skiccelve a szoknyája, szeretném is ha nem épp egy kerti partira erőszakolta volna rám anyám, egy estélyhez ez jobban illett volna, bár szerintem ahogy anyát ismerem, ez is annak indult, csak megjelent apa, aki már unja az öltönyt és végre elő akarta venni a vicces ingjeit, Ő ezeket sokkal lazábban fogja fel, anya, meg hát, el is ájulna ha valami hasonló költeményben jelentem volna meg a nagyközönség előtt, és Ő erre nagyon is ügyelt, mindig is kényes volt arra mit visel a lánya.
- Wildnak tetszik.
Nyomok egy puszit a kedvesem arcára, remélve, hogy végre lezárhatjuk a ruhám kérdését.
Majd megjelenik Ciara, kedves, okos, gyönyörű, tökéletesen kiegészíti Salvat, és ez egy picit böki a csőröm, csak azt nem értem miért? Már az óvoda óta ismerem, a legjobb barátom, bizonyára csak azért mert még sosem hozott közénk olyan nőt, akivel elképzelnénk, hogy tervezni is tud.
Azt hiszem mostanában túl sokat dolgoztam, legalább is abból erre következtetek, hogy ezek az emberek közül csak én ismerem őket a mi kis négyes fogatunkból.
- Jól van már, jól van. Ha kötekedsz belelöklek a vízbe.
Nyújtom ki a nyelvem Salvara, és nem tagadom kissé meglepett amikor négyszemközt akart beszélni velem, de Ciara felé nyújtottam a tálcát és követtem Őt hátra ahol ketten lehetünk, elfogott egy furcsa érzés amikor vissza pillantottam Wildra, de gyorsan elhessegettem.
Megdöbbenve pislogtam felé a kérdés hallatán.
- Nos, hát ez a következő lépés nem? Mármint, már ezer éve együtt vagyunk Wildal, az emberek azt várják el, hogy végre felnőjünk, összeköltöttünk és a többi. Így ezt láttuk logikusnak.
A keresztapa gondolata megmosolyogtatott, szorosan öleltem magamhoz Salvat.
- Nyugi, minden rendben lesz.
Motyogtam a mellkasába, majd hátra léptem, és egy pillanat múlva tátva maradt a szám, ahogy a ruhámra öntötte a bort.
- Mi a fészkes ...?
Nem volt időm reagálni ahogy a ház felé indított, majd felkapott a vállára, így inkább csak nevettem, hisz ez egy elég szürreális kép.
- És még is mit vegyek fel?
Néztem rá érdeklődve, ahogy felkísért az emeletre. Besétáltam a félig már üres gardróbomba, és elő húztam egy zöld bikinit és egy fehér, horgolt strand ruhát, mégis csak emberek közt vagyunk.
- Öhm, Salva, egy kis segítségre lenne szükségem, nem érem el a cipzárt.
Kiabáltam ki, majd hátat fordítva neki vártam, hogy lehúzza és kibújhassak ebből a borfoltos csodából, felvegyem amit kikészítettem, így sétáltam vissza ki.
- Ez már megfelelő lesz?
Tettem csípőre a kezem, nem öltözöm át megint.

mind álarcot viselünk
Selena Blaine
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :

★ play by ★ :
Magui Corceiro
10
★ :

You are my best friend
goodbye childhood || Sel and Salva EmptyKedd Ápr. 30 2024, 09:01

A plan is only as good

Most komolyan egy olyan kaliberű lány, mint Sel kérdezi meg, hogy mi bajom van a nagyjából estélyivel egy kerti partin? Nők, és az ő igazán tetszeni akarásuk mindenkinek, én értem, hogy nem tudott ellenszegülni, de vannak észérvek, ami nem emellett a ruha mellett szólt aztán tessék ott van rajta. Nekem aztán hiába forog vele, csak elnevetem magam és megvonom a vállam. Nem szoktam neki hazudni, ilyenben sem fogok, csak azért, hogy ne bántsam meg, bár lehet nem ez lenne az amivel a lelkéig hatolnék.
- Ja semmi, ha te egy ilyen kényelmetlen izében akarsz feszíteni felőlem nyomjad. - tényleg az ő dolga, de nem hinném, hogy sokáig fogja bírni, lehet elég is lesz ha most viseli az anyja is látja, majd később beközli, hogy leitta, vagy a fogadott bátyja bedobta a vízbe, de ez még csak egy egészen mókásnak ható terv a fejemben, akkorra amikor már nagyon unom magam.
Nem tudom titkolni mennyire imádom, amikor egy kicsit makacs és visszaszólogatós énje előbújik, bár velem az a fura ha az vissza tud húzódni, mégis hamar hagyja abba, amit szerint Ciara jelenléte okoz. Nem megszokott, hogy én is hozzak valakit, ráadásul nem is szóltam róla senkinek, még én sem igazán terveztem el, csak kipattant az ötlet, ha már amúgy is egy nyugger bulin vagyunk, akkor legyen valami izgalmas is benne. És ha csaj van a közelemben az mindig izgalmas.
- Milyen kedves ez a lány. - kacsintok rá, amint a bikini ötlete testet ölt a fejemben és nem is tudom tagadni, hogy lelki szemeim előtt megjelent a csajom és Sel, amint a vízben mozgolódnak, de elég hamar el kell tüntetnem onnan, hogy ne legyen eredménye ezeknek a képzelgéseknek.
- Hát ez tényleg elég öreges volt. - nevetem el magam, miközben már a medence mellől még mindig Ciara derekát fogva nézem ahogy Sel savanyú fejjel húzza le Wild italát. Én is hasonlóan gyorsan iszom meg az italom, de a fejem nem torzul el, azért az már gáz lenne az én szintemen, mondjuk ez annyira talán nem nagy dolog.
Míg én csak felvont szemöldökkelhallgatom a tini korának visszahozását Ciara szinte kapva nyúl a kis pohárkáért. - Én téged kedvelni foglak! - kacsint Selre és lehúz egyet. Baszki ez a csaj tök kedves, lehet meg kellene tartanom, még akkor is ha tudom, hogy nem egy nagy kapcsolatmániás ő sem, csak talán intelligensebb nálam érzelmileg.
- Jajj ez de aranyos. - mondom Selnek lebiggyesztett ajkakkal reagálva a kedves megnevezésre, amivel  Wildot illeti, ennyire nyálas talán sosem tudnék lenni. Aztán csak sikerült elrabolni a vártnál hamarabb, ami persze nem baj, ott is hagyom a két másik felünket, barátkozzanak, ha Ciara annyira laza marad, akkor talán be is tudna illeszkedni a bandába. Fura gondolatok ezek, talán nem is kellene annyira a fejemben tartani őket.
A kert másik végében ülünk le, a sövény tökéletesen eltakar mindenkit tőlünk, csak akkor nézek ki egy kicsit mögé,amikor a fura kérdéssel kezdi az egészet és egy kicsit bizonytalan tekintettel néz rájuk majd rám. Nagyot kell nyelnem, mert tudom, hogy Wild nem csalná meg, vagyis eddig nem tette, de valóban elég közel van ahhoz már, ahogy Ciarára néz és ahogy néha hozzáér. De nekem a féltékenykedés nem a kedvenc elfoglaltságom, és mivel Sel is annyiban hagyta, jobb ha nem én feszegetem tovább a dolgot.
- Tudod, hogy Wild az egyik legjobb barátom, de azt is tudom, hogy mekkora tuskó tud lenni néha, biztos vagy ebben? - kérdezem a cigivel a kezemben mutatva a nagy felhajtásra, ami min csak azért van, mert elköltöznek. - Lassan jön a lánykérés és az esküvő és tuskó gyerekeitek lesznek, akinek én lehetek majd a keresztapja. - már ha a bátyja nem orozza el előlem ezt az egészet. - Gyere ide! - nyúlok egy nagyot a nem messze elhelyezkedő asztal felé, ahol egy szépen megkezdett vörösbor árválkodik és nemes egyszerűséggel öntöm le vele a csodás ruháját. - Mehetünk átöltözni. - vonom meg a vállam és a hátsó rész felé indulunk, hogy senki ne vegyen észre, viszem be felkapva a vállamra könnyű testét, mintha ez egy játék lenne, de az igazság az, hogy nekem nem igazán van kedvem itt lenni és talán tényleg menekülök. Még pár slukkot szívok mielőtt elnyomom és beérünk a házba, ahol visszateszem a talajra. - Majd kapsz ebből újat. - mutatok a ruha felé és elindulok az emeletre, szinte már hazajárok ide.

outfit || to:

mind álarcot viselünk
Salvador Ario
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :

★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
-
★ :
★ play by ★ :
Taylor Zakhar Perez
★ szükségem van rád ★ :
23
goodbye childhood || Sel and Salva EmptySzer. Ápr. 24 2024, 01:56
Igen, igen, persze, üres szavak, túl régóta ismerem már ahhoz Salvadort, hogy tudjam egyikünk anyjával sem szállna vitába, mert tudja, hogy úgy is alul maradna, olyanok ők, mint a kártya lapokban a dámák, elegánsak, gyönyörűek és nem tudsz vitatkozni az erejükkel. Ilyen anya mellett nem tudsz kimondottan lázadó kamasz lenni, így én sem voltam az a piercinget, tétovált lány, hülye frizurával és hat kiló sminkkel. Az én apró húzásaim fő felbujtója általában Salva volt, így szereztem az egyetlen test ékszerem is, ami a köldökömben van, és mai napig igyekszem erőteljesen titokban tartani.
- Biztos, hogy alul maradtál volna, ahogy én is. Mert miután kifejtettem ellen érveim, tíz percig győzködhettem, hogy nem kell mentő és nincs is szív rohama, így inkább csak felvettem. Amúgy mi bajod vele?
Még lassan meg is pördülök benne, azon kívül, hogy nem kerti partira való.
Gyorsan rendeztem a zavarom az arcomon, ahogy megjelent ez a feltűnően csinos lány, egyrészt nem kellene meglepnie, hogy Salvador mellett van, másrészt mégis, mert ha itt van, akkor már elég komoly ez a viszony.
- Miért? Neked van valami belül is?
Vonom fel nevetve a szemöldököm.
- Én azt hittem, hogy csak ez az összetákolt halom létezik amit látunk.
Lehet, hogy nem ártana lassan fékeznem a nyelvem és tudnom hol a helyem, ha már vendégünk van.
- Ha nem, adok kölcsön, így ránézésre egy méret lehetünk.
Jegyzem meg, miközben Wildba karolva követjük őket.
- Igen, én ismerem őket. Azok a partnereink, a támogatóink és az igazgatóság. Oh, ettől most öregnek éreztem magam.
A felismerés, hogy én ezeket az embereket mind ismerem, szinte gyomron vágott. Hirtelen felindulásból kaptam ki Wild kezéből az italát és húztam le, majd eltorzult az arcom.
- Mi volt ez a förmedvény? Még a hideg is kirázott.
Megállítottam egy pincér lányt aki épp arra járkált.
- Kérlek, a konyhában a hűtőben egy tálcán találsz kis műanyag poharakat, azt így egyben hozd ki. Köszönöm. Ne nézzetek így rám, tegnap este csináltam zselé vodkát, és mivel ma anya túl elfoglalt volt, így nem vette észre. Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem a tini korom hozza vissza.
Veszek le kettőt és összeroppantva a poharat engedem a számba.
- Ühüm, persze. Szívem, addig kérlek foglalkozz a vendégünkkel.
Egy kedves mosoly kíséretében léptem Salva után, nem tudom mit akarhat mondani, vissza pillantok a vállam felett és egy pillanatra úgy tűnt, mintha...
- Te, Wild nem túlontúl foglalkozik a barátnőddel?
Megrázom a fejem.
- Á, biztos csak rémeket látok, hosszú hetek állnak mögöttem. Hallgatlak Salvador kedves.
Hessegetem el a kétely apró gondolatait is.
mind álarcot viselünk
Selena Blaine
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :

★ play by ★ :
Magui Corceiro
10
★ :

You are my best friend
goodbye childhood || Sel and Salva EmptyKedd Ápr. 23 2024, 10:22

A plan is only as good

Mindenki aki itt van egy valamit ünnepel, a hogyan az már más kérdés. Sel anyja szerintem képes lenne a csillagokat lehozni, hogy maradjon a kicsi lánya a családi fészekben, de közben meg azt is akarja, hogy majd egyszer legyenek unokái, amihez elkerülhetetlen, hogy elköltözzön. De pont ezért érthető rongyrázás, amit itt csinál, bezzeg az apja, na vele aztán nagyon jóban lettünk az éves során, bár azért kicsit komolyabb és talán jobban kijön apámmal, mégis valamiért ő az akivel inkább el tudok beszélgetni, apám néha túlságosan is szigorú. Bár aki itt van, mindenki azt hiszi, hogy Salvador Ario egy viszonylag tisztességes férfi, talán még Sel sincsen tisztában azzal, hogy a túléléshez, ami néha kell nekem olyan dolgokba vetem bele magam, ami az adrenalint vagy olykor a mámorban úszást illeti. Jobb is ha a normális keretek között maradok egy kicsit lázadó a családom számára és nem ismerik milyen is vagyok, amikor elszabadul az éjszaka.
- Azért lehet megpróbálnám, de valószínűleg alul maradnék. - vonom meg a vállam miközben beleiszok nevetve az italomba. De azért néha igazán a talpára állhatna, amikor az anyja ilyen hacukába zavarja bele. Dögös kislány ő, de ezek a szarok túl sokat takarnak, és ezt a hülye pasija észre sem veszi. Most is legszívesebben elindulnék egy kis füvet elszívni, hogy legalább leengedjek kicsit, de Ciara és anyám visszatalál hozzánk. Ami talán jókor is jön, mégis szinte egy pillanatra zavartan nézek rá Selre, miközben a másik lányra kellene így rá lesnem. Anyám teljesen oda meg vissza van, nem szokta meg, hogy lányt hozok haza, de ma kellett, muszáj volt, hogy valaki mellettem legyen. Tudtam, hogy ha Sel továbblép, akkor anyám majd rám fog ülni és zaklatni fog, hogy én mikor jutok oda, mint a szöszi. Na nem köszönöm, ebből nekem nem kell, és Ciara valóban elég jó csaj és okos is, intelligens és talán ő eddig a legközelebbi akivel tudok valamit az ágyon kívül is kezdeni.
- Nagyon vicces, miért annyira meglepő, hogy vannak lányok, akik nem csak arra hajtanak ami kívül látszik? - kérdezem felhúzva a szemöldököm és ahogy átkarolom a csajom már indulok is ela medence felé.
- Mondjátok, hogy hoztatok bikinit lányok. - nézek Ciarára, le sem tagadhatom mennyire imádom,amikor bikiniben nyomják a nem is tudom, mondjuk bármit, de mondjuk a szülők előtt. - Azt hiszem anyámék elvannak egymással és csupa öreget hívtak ide. Sel egyáltalán ismeritek az ott lévőket? - ahogy körbenézek mindenki annyira messze esik azoktól, akikkel mi lógtunk bármikor is,leginkább azok szülei vannak itt. - Azt hiszem ez egy négyes buli lesz srácok. - veszem elő a kis füves zacskóm, hogy ha kell valakinek adjak belőle. Ciara kapásból ki is vesz egyet a kezemből, lehet,hogy a lány egy zseni és értelmes, de bulizni szeret, a drogot megveti de ez csak fű, ma nem akartam mindenféle szart idehozni.
- Selena tudunk dumálni majd? - kérdezem tőle, miközben rágyújtok az enyémre. Nem tudom mit akarok neki mondani, de azt hiszem ezt a ruhát gyorsan fogjuk lecserélni, annyira hivatalos és a hivatalos dolgoktól kiráz a hideg.

outfit || to:

mind álarcot viselünk
Salvador Ario
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :

★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
-
★ :
★ play by ★ :
Taylor Zakhar Perez
★ szükségem van rád ★ :
23
goodbye childhood || Sel and Salva EmptySzomb. Ápr. 20 2024, 17:05

Salva & Sel

original.gif

E

gyetlen dologért vártam a mai estét, hogy végre vége legyen, hogy túl lehessek rajta, a nagy puccos estén, amire nem vágytam, a sok emberrel akiket nem akartam, de mondjatok nekem egy embert aki szembe mer szállni az anyámmal? Mi már sok éve megtanultuk, hogy nincs értelme, igazi dráma királynő. Tudom, csak szereti a családját, de néha túlzásba viszi, főleg mikor egy egyszerű összejövetelre számítasz és helyette egy bál lesz, csak épp grillen sül a hús, igazából olyan ez az egész, mintha két világ vegyülne, anya aki mindig elegáns és koktélokat szürcsöl, és apa, aki a grill mellett áll, szivarozik és sörös üveg van a kezében, egy laza hawaii ingben, és sortban, Ők vagy nem találkoztak még ma este, vagy anya ráhagyta...
Hálás vagyok Salvanak azért, hogy ma este eljött, minden könnyebb ha itt van a legjobb barátom is, akkor biztos, hogy nem lesz unalmas az este. Amint átölel tudom, hogy Ő az, szó szerint megcsapott az illata, még mindig ugyan azt a parfümöt használja, elég jól ismerem, mondhatni túl jól is.
- Köszönöm szívem, de nem kell, meg tudom védeni magam. Mintha te szembe mernél szállni az anyukáddal, ugye Salvador kedves?
Még imitáltam is egy kicsit az anyukáját, majd vihogtunk rajta Wild-el, úgy érzem ennek lesz még böjtje, de nem hagyom, hogy csak úgy büntetlenül beszólogasson, attól, hogy sosem tudnék nélküle meglenni még csíp a nyelvem.
- Ah, pont annyira, mint egy három napos migrén.
Nyújtom rá a nyelvem, a valóság az, hogy tényleg hiányzott, nem is tudtam mennyire amíg meg nem jelent.
Egy pillanatra találkozott a tekintetünk ahogy anyukája megjelent a karján egy igen csinos leányzóval, azt sem tudtam, hogy most van valakije, de ha a családunkhoz elhozta elég komoly lehet, ez most miért is zavar engem?
Gyorsan felvettem a szokásos mű mosolyom és nyújtottam a kezem felé.
- Üdvözöllek nálunk, te aztán nagyon csinos vagy, mit keresel pont mellette? Pislogj kettőt ha elrabolt.
Öleltem át Wild-ot nevetve, fejem hajtom a vállára, tudom, hogy úgy is megvéd. Így követjük Salvat és a barátnőjét, nagyon fura ezt még gondolatban is kimondani.

mind álarcot viselünk
Selena Blaine
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :

★ play by ★ :
Magui Corceiro
10
★ :

You are my best friend
goodbye childhood || Sel and Salva EmptySzomb. Ápr. 20 2024, 10:02

A plan is only as good

Igazi minte gyerek, akár még barátnak is jó alapanyagnak tettem magam a mai bulin, hogy Sel anyja ne bukjon ki és az enyém sem. Ők olyan szinten össze vannak nőve, az a sok együtt töltött nyár, a szerintük együtt való felnövésünk, ami abból állt, hogy ameddig nem fedeztük fel Sel bátyjával az alkoholt na meg a nőket, addig voltunk a családi villában összezárva, közös programokra kárhoztatva. Aztán jtt az a bekattanás, amikor nem akartam csajozni, de rá kellett ébrednem, hogy Sel nem más, mint egy lízingelt tesó, akivel foglalkozom kell és ez sosem volt teher, csak nehéz volt belátni, hogy Wild oldalán találta meg a boldogságot. MOndjuk elfogadtam, hogy ne tettem volna, örülök annak, hogy bolond és talán ő és most Ciara az a két lány az életemben, akivel nem voltam paraszt amióta rájöttem, hogy nem kell nekem a hosszú kapcsolat.
Meglátom a kis alkatát és azonnal lecsapok rá, ha már az én csajomat lenyúlta anyu, akkor viszem Wildét, aki lepacsizik vele, miután megölelgettem a barátnőjét. Sosem volt féltékeny, mindegy mennyire közeli volt a viszonyom ezzel a csajszival, nem számított, mert az ő kis félresiklásai is elviselhetőek voltak, kb annyira, mint az én viszonyom a csajával.
Nem akarom észrevenni azt a ruhát rajta és nem akarok bunkó lenni, de azért amikor ital van a kezemben csak odafordulok Sel felé.
- Minek a báli hacuka, nem egy grillparti lesz? - nézek végig rajta már kicsit nyitottabb szájjal, mert nincsen a közelben egy szülő sem, akik ilyenért még a felnőtt gyereket is simán tockossal jutalmaznák.
- Mi ez a laza szerelés, anyád nem baszott még le érte? - néz rám Wild visszavágva megvédve a nőjét. Már nem zavar, ahogyan a derekára teszi a kezét, ahogy néz rá és ahogy Sel nézi őt. Egyszerűen elviselem őket együtt, nem fogadtam el. A legrosszabb, hogy tudom mindkettő stiklijét, mindegyik mély titkát, és nehéz köztük így lavírozni, főleg, hogy Sel majdnem a hugom, ha bármi lenne őt választanám, hába Wild a legjobb srác barátom.
- Nem de hiányoztam neki ugye Sel, majdnem annyira, mint neked. - kacsintok rá, mire egy éles pillantás érkezik rám Wild felől, aki néha még simán féltékeny tud lenni, de már csak látszatilag, mert tudja, hogy nekem tabu a barátnője, nyilván.
- Nagyon aranyos. - támad le anyám, Ciarával az oldalán, de csak úgy, hogy én halljam. Valamiért a tekintetem Ciara megjelenésekor Selre siklik, de csak egy pillanatra, majd átkarolom a csajom derekát és ahogy illik, na meg ahogy anyu elvárja bemutatom. - Srácok ő Ciara, Sel, és a seggfej barátja, a legjobb barátom Wild. - lököm vállba a srácot, akivel nem is lehetnénk együtt idiótábbak. A kezébe nyomok egy italt és elindulunk a csapattal a medence mellé, hogy a még éppen tavaszias időben élvezzük a kellemes napsütést és a meleg által okozott gyorsabb lerészegedést.

outfit || to:

mind álarcot viselünk
Salvador Ario
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :

★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
-
★ :
★ play by ★ :
Taylor Zakhar Perez
★ szükségem van rád ★ :
23
goodbye childhood || Sel and Salva EmptyPént. Ápr. 19 2024, 13:32
Egyszer mindenki felnő, hallottam ma már többször is ezt a kifejezést, pedig még csak az első kávémon se vagyok túl, értem én, hogy anya egész nap szipog és zsebkendőkkel tele a ház, de csak elköltözöm, és nem is olyan messzire, de hát magyarázhatom én ezt egy érzelemdús Spanyol nőnek, Ő csak annyit lát, hogy a pici lánya holnap kirepül, ma viszont ezt ünnepeljük.
Sose értettem egyet a felhajtással, a nagy családi banzájokkal, én most is csak szépen, csendben szerettem volna távozni és összeköltözni a férfival, akit sok éve választottam, hisz ez a következő lépés, nem? És én szabálykövető vagyok.
Már reggel hemzsegtek az udvarban, díszek csüngtek mindenhol, és esküszöm jobban hasonlított ez az egész egy kerti esküvőre, mintsem egy búcsú bulira, az előbbire még nagyon nem állok készen, nem vagyok benne biztos, hogy valaha is kész leszek.
- Lena!
Sipítozik anya a földszintről.
- Itt a sminkes és a fodrász!
Sóhajtottam egy nagyot, még csak reggel kilenc van, szerettem volna valami ehetőt is magamba tömni mielőtt egész nap Barbie baba leszek és koktélt is csak szívószállal ihatok.
- Egy perc és megyek.
Csak előbb megpróbálok belógni a konyhába, porcukros fánkokat láttam az asztalon amikor kávéért mentem.
Fogalmam sincs hány óra telt el, de lassan elalszom ülve a székben, még készítenek elő, ismétlem csak egy kerti parti lesz, nem bál...
- Lena, kikészítettem a lila ruhát az ágyra.
- Anya, nem akarok túl öltözni, ez csak egy kis összejövetel...
- Kis összejövetel?
Szinte láttam ahogy anyám ereiben megfagy a vér, és már kezdi is a drámát, szeretem őt, nagyon, de néha túlzásba viszi.
- Jó, jó, felveszem, csak hagyd abba.
Egyre többen érkeznek, eleinte még mindenkit köszöntöttünk, de egy idő után már kezdett nagyon fájni az a mű mosoly, így inkább csak kézen fogtam Wild-et, és elindultunk a bár felé, amikor érzem, hogy valaki átölel.
- Salva! Micsoda meglepetés. Hát ha néha felvennéd a telefont, akkor tudtad volna hamarabb is.
Csúsztatom az ujjaim a karjára és bújok bele az ölelésébe.
- Épp oda indultunk. Anyukád már nagyon várta, hogy megérkezz.
Vihogtam halkan, rég nem bosszantottam már a legjobb barátom, és bevallom, ez azért hiányzott.
mind álarcot viselünk
Selena Blaine
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :

★ play by ★ :
Magui Corceiro
10
★ :

You are my best friend
Témanyitásgoodbye childhood || Sel and Salva
goodbye childhood || Sel and Salva EmptyCsüt. Ápr. 18 2024, 17:25

A plan is only as good

Mintha egy nagyon fontos esemény előtt lennénk, bár már a modern kort éljük, így meghívó nem a postaládában landolt, amiről nem is tudok, hogy van e nekem, hanem az üzeneteim között. Már majdnem a kurva eljegyzés is lehetne ennyi erővel, de nem az, szerencsére. Nem állok készen arra, hogy a legjobb barátom elvegye Selt, szeretem őket, akár együtt is el tudom őket képzelni, de nem akarom. Anyám szerint én vagyok a legjobb mostoha báty, akit kívánhat ez a lány, hiszen élete szerelmét nekem köszönheti. Ja, de az a barom nem becsüli meg, én meg csak simán szemet hunyok, minden szarság felett, amit csinál, ameddig nem tesz olyat, amivel véglegesen megbánhatja, a hogy is mondják a szüleink, ja igen lízingelt húgom.
- Bébi, mennyire kell kiöltöznöm? - jön ki a fürdőből a lány, akit végre valamennyire megviselek magam mellett, de csak azért mert olyan mellei vanna és olyan segge, amit tökéletesen hasznosít ott ahol annak helye van.
- Semennyire, ez a kerti parti lesz, legyél dögös nekem a többi nem számít. - kacsintok rá a sörrel a kezemben ülve a kanapén, ugyanis már egészen 30 perce ott kellene lennünk, de nem sietjük el. Ciara aza lány, aki tipikusan többet készül, mint amennyit kellene, de most különösen hálás vagyok neki. Nem fűlik a fogam ehhez, jópofizni, amikor nem akarok ott lenni, de a családi összejövetelek anyámnak szentek és én szeretem az anyámat, az már más kérdés, hogy anyám nem fog örülni annak, hogy olyan lányt viszek magammal, aki nem olyan, mint mi. Szerencsére Ciara merőben más, mint a családunk, dögös, de mellette intelligens és okos is és nagyon művelt, így jogos a kérdés, hogy miért pont mellettem akar megállapodni. Mondjuk nem fog, mert nekem sokáig sosem elég egy lány, vagyis egy lány elég lenne.
Megrázom a fejem, amikor kilibben elém, felállok az asztalra teszem a söröm és magamhoz húzom. - Irány az Ario szenvedés. - csókolok bele a nyakába és elindulok le, a taxihoz, hogy a csodás esemény, csodás résztvevője legyek pillanatokon belül.

A hely már nyüzsög a pénzszórástól, de ez nálunk megszokott, Ciara toppan meg egy kicsit, de megfogom a kezét, hogy ez csak a látszat, belül mégrosszabb lesz de ezt csak a gondolataimban ejtem ki.
- Salvador! - köszönt anyám mosolyogva és meglepően ölelkezősen fogadja Ciarát is, akit kézen is fog, hogy elrabolja mellőlem és a lány máris simul a hangulathoz és vele tart, ami erősen meglep, de tetszik. Körbenézek, nyilván egy embert keresve, és meg is látom a szőke fürtöket, ahogy vidáman lóbálóznak a lány vállán. Mögé lopakodok és hátulról ölelem meg. - Egy rohadt üzenetből kell megtudnom, hogy te meg a tökfej pasid összeköltöztök? - mondom neki halkan a fülébe és nyomok egy puszit az arcára, miután elengedem és köszönöm Wildnek is. - Italt gyerekek? - indulok el a pult felé, amit alaposan a kidekoráltak a búcsúbulira. Rongyrázás, de ez az életünk, ebben nőttünk fel, és már meg sem kellene lepődnöm rajta.

mind álarcot viselünk
Salvador Ario
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :

★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
-
★ :
★ play by ★ :
Taylor Zakhar Perez
★ szükségem van rád ★ :
23
goodbye childhood || Sel and Salva Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

goodbye childhood || Sel and Salva
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» surprise me - Melody & Salva
» Travis & Gyda || Time to say goodbye

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Staten Island :: Lakóhelyek-
Ugrás: