★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 327 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 325 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Paul Gallagher Vas. Feb. 04 2018, 18:17 |
| Paul Gallagher Teljes név: Paul Gallagher Play by: a képen lévő arc: Eric Bana - csak egy apró ötlet, és teljesen alkuképes Születési hely: New York (vagy más) Kor: 35 felett Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: házas Csoport: alkotóra bízva, de nálam nyerőek: média/üzlet/egészségügy csoportok
Gyönyörű nap volt, mikor megismerkedtünk. A tél épp, hogy megmutatta, mire képes. Hogyan képes szeretetet és pillangókat varázsolni a hóeséssel... Szeretlek szívből, talán senki mást nem szerettem ennyire, mint téged. Öt éve kérted meg először kezemet, akkor még nemet mondtam, aztán két éve beadtam a derekam... Akkor még nem sejtettem semmit. Minden nagyon jó volt kettőnk között, nem volt okom aggódni vagy gyanakodni reád egészen idáig. Paul igazán elképesztő férfi, átkozottul jófej és segítő jellem, mégis manipulatív tulajdonsága az, amire későn jön rá az ember. Beleestem ebbe a körbe én is, én sem vagyok tökéletes. Egy bűnöző, aki rohadt nagy szarban van. Van bizonyítékom rá, hogy ő különböző bűncselekményeket követett el, de fogalmam sincs, kinek mondhatnám ezt el. Szeretem mégis a férfit, a nő maradna csendben, míg az ügyész elítéltetné. Melyik a jó döntés? *** Ezen kívül semmit nem szeretnék megszabni, ahogyan a foglalkozásod sem, csupán annyi kitételem lenne, hogy egyelőre ne törvényszegő csoportot válaszd, hiszen nem fedted fel igazi éned, még én is csak nyomozgatok utánad, semmi nem biztos. Lehet, hagylak menekülni, lehet sittre kerülsz. Érzelmileg megterhelő játékok várnak ránk, és másokkal is nyugodtan alakíthatsz kapcsolatokat... Várom érkezésed! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Paul Gallagher | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |