Dragan, Rykerhez hasonlóan egy örökséget kapott születése pillanatában a nyakába, és ez az egész életére bélyeget nyomott, olyan fajtát, amit kurva nehéz elcipelni. Profi pókerjátékosként akár móka és kacagás is lehetne az élet, de az alkohol, a drogok és a nők nagyobb húzóerő néha, mint a hírnév és a dicsőség, amit a fiúknak az apáik felé kellene megszerezniük. Őket az előbbi legalábbis jobban leköti. A két fiú elég rossz kapcsolatot ápol, és elég régóta, mára pedig az egy légtérben megmaradás sem opció sokszor a számukra. A helyzet gyerekkorukban sem volt egyszerű, mert a közös élményben való barátságkötés helyett inkább a másik alá tettek, sokszor elég durván, mégis, a mélyrepülés a négy évvel ezelőtti világbajnokság végett jött létre, ahol Dragan pont Rykerrel szemben kapta meg a trófeát, de mocsok módon elcsalta az egészet. Évek óta pénzeli az osztókat cinkelt lapokért, ezt azonban még nem sikerült rábizonyítani, Ryker viszont kész tényként kezeli az információt, és ráolvassa a másikra, akárhányszor lehetősége akad rá. Ez, illetve ott van még a tényező, hogy bosszúból elkezdett kavarni Dragan húgával, annak ellenére, hogy egy verekedés alkalmával a másik ráüvöltötte, hogy ne merészeljen hozzáérni. Az viszont mindenki számára világos, hogy a titkok pontosan azért jönnek létre mindig, hogy idővel szépen kiderüljenek. // Nem titkolt célom viszont, hogy az úriemberek megtalálják a hangot, addig viszont elég sok új traumát tervezek nekik még, nehogy egyszerű legyen az út a békéig. A karakter húga, @Mila Jovanovic már megérkezett, úgyhogy semmi akadálya egymás agyára menni mindhármójuknak. A névhez kicsit ragaszkodnék, mert már egészen hozzánőtt a karakterhez, az arcnak is örülnék, de azon nem fog múlni semmi. Ha szimpatikus az agymenés, discordon megtalálsz minket és megbeszélünk mindent. Ryker ET-jében egy közös, a tavalyi világbajnokságon történt botrány olvasható, azt mindenképpen érdemes elolvasni. Várunk //
A mi utunk nagyjából közösen fut már gyerekkorunk óta, bár igaz, kis kihagyás volt, míg te kiköltöztél Las Vegasba, én befejeztem a sulit otthon, utána azonban már nem volt kérdés, hogy én is csatlakozom hozzád a tengerentúlon. Még akkor is, ha sokszor a távolból is az őrületbe kergettél a túlzott féltéseddel. Messziről nehéz volt kontroll alatt tartani, az apánkat pedig elég könnyen meg lehetett vezetni, míg te az esetek többségében könnyen átláttál a szitán. Hullámzó a testvéri viszony köztünk, de abban megegyezhetünk, hogy mindketten a tűzbe mennénk a másikért. Az viszont rohadtul nem tetszik, hogy sokszor meg akarod mondani nekem, mit csináljak. Jó lenne, ha elfogadnád végre, hogy nem vagyok már kislány, akire vigyázni kell. Folytonos kereszttűzben lenni közted és Ryker között nem egyszerű, de ha konfrontálódni kell, megteszem. Persze neked egyelőre fogalmad sincs arról, hogy összeszűrtem a levet a legnagyobb ellenfeleddel, ahogy neki sincs arról, hogy nekem tudomásom van arról, hogy sokszor nem játszol tiszta lapokkal.
/Nagyon várunk, én is és @Ryker Van Doren is, hogy egy kicsit még jobban megpiszkáljuk az állóvizet. Fentebb mindent leírt Ryker, ami a PB-t illeti, szóval ehhez nem fűznék hozzá többet. Gyere-gyere! /