New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 71 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 56 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (136 fő) Szomb. Május 20 2023, 22:49-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Aerith Anderson
tollából
Ma 22:06-kor
Horatio R. Sinclair
tollából
Ma 22:04-kor
Crystal Steel
tollából
Ma 22:02-kor
Atlas Reid
tollából
Ma 21:58-kor
Meghan Montilio
tollából
Ma 21:55-kor
Jake Lester
tollából
Ma 21:52-kor
Jude Cowen
tollából
Ma 21:49-kor
Rebeca Rodríguez
tollából
Ma 21:25-kor
Horatio R. Sinclair
tollából
Ma 20:41-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
8
12
Diákok
54
35
Egészségügy
22
15
Hivatal
8
11
Média
40
30
Munkások
36
21
Oktatás
7
8
Törvényszegõk
14
30
Üzlet
24
28
Összesen
213
190

More than just right... - Petra & Shawn
TémanyitásRe: More than just right... - Petra & Shawn
More than just right... - Petra & Shawn EmptyVas. Feb. 18 2024, 13:02

shawn&petra

All of my whole life through
I never loved no one but you

A szüleim életében nem sok őszinte pillanat volt, de a házasságuk egyike volt azon kevés momentumoknak. Apa sokszor viccelődött is ezzel, hogy csak egy jelentőséggel bíró rablás történt az esetükben és az is csak a szíve volt.  
Ezt akkoriban nagyon kínos volt hallani tőlük, de ha ezt kivettük a képletből akkor tagadhatatlan, hogy felnéztem rájuk. Volt valami megingathatatlan összetartás kettejük között, amely mindig arra ösztönözte őket, hogy jóban s rosszban egyaránt kitartsanak a másik mellett. Érdekes, hogy ezek után sosem kerültek szóba közöttünk az én jövőbeli kapcsolataim. Semmi jó tanács vagy tiltás a részükről csak a fülsüketítő csend. Anya időnként elhintette, hogy ebben a világban aminek a részesei vagyunk a szerelem nem telepszik meg és ha mégis akkor csak megbánás lesz a vége. Azt mondta a mi életünk ehhez túl bizonytalan. És bár örömmel nyitottam volna szólásra a számat, hogy felemlegessem kettejüket, mint példát az ellenkezőjére, de nem engedte. Mintha valami mindig is ott lapult volna a felszín alatt amiről nem szívesen beszélnek. Kíváncsi lettem volna, hogy vajon mi tartja össze őket? Mit kell megtennünk egy kapcsolat működéséért egy kárhozatra ítélt világban? Amikor Ilya a szárnyai alá vett, nem gondoltam volna, hogy egyszer itt találok majd rá pont ezekre válaszokra. A szedett-vedett társaság minden tagja romlott volt a maga módján. És bár az elején azzal hitegettem magamat, hogy én különb vagyok tőlük, de ahogyan a csalások számai növekednek, úgy aljasodik le maga az azt megélt személy is a körülötte lévő szinthez. Ilya mellett csak tartozni akartam valahova és ő kérdés nélkül teljesítette mások vágyait. Azt hogy cserébe mit kért? Elsősorban hűséget, a többi meg képlékeny és úgy változik ahogyan a körülmények is. Shawn is ennek a csapatnak a részese volt és nem sokkal utánam bólintott Ilya a maradására. Eleinte voltak fenntartásaim vele kapcsolatban, de aztán minél több melót osztott ránk az úgynevezett főnökünk annál elviselhetőbbé vált, míg nem egy nap azt vettem észre, hogy többre fűzzük a kapcsolatot csupán a munkánál.  
Ilya előtt persze tartanunk kellett a szánkat, mert abban a pillanatban valamelyikünk repült volna innen, de a vérünkben volt mások átverése. Miért ne lett volna ez pont nekünk gyerekjáték?  
A Shawnnal együtt töltött hetek fantasztikusak voltak. Reményteliek. Sokszor eszembe jutottak anya szavai és nem értettem őket, hisz ez ami közöttünk zajlott több, mint működőképes. Tudja ki vagyok, én is hogy ő kicsoda. Nem kell megjátszanom magamat előtte és úgy tennem mintha tisztességes életet élnék, mert az első sorból követheti azt végig. És mégis ebben a ritka pillanatban amikor a többiek nincsenek a közelben a jövőnket tervezgetjük távol attól aminek jelenleg is részesei vagyunk.  
Ilya kezd az agyamra menni és amíg ennek felismerése kezdetben csak irritáló zümmögés volt a fejemben, az mostanra elviselhetetlen zsivajjá vált amitől minél előbb meg kellett szabadulnom.  
Egy melót kaptunk tőle a napokban amivel szerinte nagyot kaszálhatunk. Lefordítom: ő fog, mi elénk meg néhány morzsát odaszór és elnevezi a „részünknek.” Pedig mi visszük érte vásárra a bőrünket és kockáztatjuk a lebukást, mégis mi vagyunk azok akiknek néhány dollárral kiszúrja a szemét a hatalmas jutalékból.
Amikor először felhoztam Shawnnak az ötletet csak a színtiszta harag beszélt belőlem. Aztán másodszorra bepakoltam azt az őrült ötletek közé, míg nem elértük azt a szintet ahol tervet kovácsolunk a mi részünk lenyúlásáért.  
Az utolsó meló – így emlegettük. A nagy ugródeszka ami egészen addig visz minket amíg Ilya minden létező nyoma el nem tűnik. Szinte boldogsággal tölt el egy olyan elképzelt világ gondolata, ahol nem kell csettintésre mozdulnom és cselekednem még ha egy részem igenis élvezi mások átverését. Lehet csak amiatt ragaszkodom ehhez ennyire, mert eddig más életutat nem ismertem. Shawn gyorsan visszaránt a valóságba mielőtt túlságosan elbíznám magamat. Még mindig itt vagyunk ezen a nyomorult helyen, de minden nappal egyre közelebb a kijutáshoz.
Mosolyogva fogadom közelségét és úgy simulok bele karjaiba mintha mindig is ott lett volna a helyem. Az elején még őrültségnek ható ötlet mostanra már a mentőkötelet szimbolizálta számunkra. Számomra talán egy kicsit jobban is, mert vele ellentétben az én megtakarításaim végesek, de ez a mostani meló sok problémámra gyógyírként szolgálna. Nem mintha ez a beszélgetés szóba került volna közöttünk. Ahhoz túlságosan is elvette az eszünket a menekülés édes íze, mint ahogyan most is.  
- Minél messzebb innen. – könnyedén hangzik el tőlem a válasz mindenféle konkrétum nélkül mielőtt jobban átgondolhatnám azokat.  – Őrültségnek hangzik, ha egyszerűen csak el akarok vegyülni valahol? Nézzünk ki egy zsúfolt várost ahol senkit nem érdeklünk, aztán éljünk átlag életet, mint mások. – foglalom össze mire is gondolok itt pontosan. A szüleim jutnak újra eszembe és keresem azt az egy soha be nem vallott titkot. Idegesít, hisz nem tudhatom, hogy már a birtokában vagyok annak vagy még a közelében sem? De attól még mindez ugyanúgy működhet. - Nem vágyom sehova, csak kikerülni innen. Veled. Ennyi az egész. – egy sóhajtás hagyja el ajkaimat erre a gondolatra, közben a vállamat is finoman megvonom. Nem hoz lázba egyetlen turista látványosság sem amiért mások annyira remegnek vagy a világ körüli utazás ténye sem. Ezeket bármikor láthatom, nem úgy mint a higgadt életet, amit akarok és amire mellette most lehetőségem lett.  
- Az vagyok, Shawn. – jegyzem meg őszintén és a szemeit fürkészem miután felkerülök a korlátra. Kezem eközben végigfut arcának mentén és végül a vállán állapodik meg. – Most éppen igen. Akkor pedig még jobban, ha már nem leszünk itt. Szerinted nincsenek nagy igényeim, ugye? – jót mosolygok ezen, hisz néha csak ennyire egyszerű. Ha leválasztod magadról azokat az utánfutó embereket akik megkeserítik az életedet akkor sok problémád is egyből megoldódik.  
- Talán..az elején, de aztán nem fognak időt pazarolni ránk. Mégis mennyi idő beszervezni a helyünkre két ugyanilyen elveszett balekot? – játszom el a gondolattal, miközben Shawnnak már máshol jár az esze. Mosolyom szélesebb ívet ölt mielőtt teljesítve kérését egy csókra invitálnám őt. A vállán pihentetett kezem most erősebben talál ott kapaszkodót, miközben jobbomat a tarkójára simítom. Van kettőnkben valami ami feltölt és annak látszatát kelti, hogy bármire képes vagyok.  
- Már csak két nap és vége. – az ajkaiba suttogom eme csodás tényt, a homlokomat pedig az ő homlokára hajtom.  
- Nem is mondtam, hogy az a mocsok Mike próbált kitúrni minket a melóból. Arról győzködte Ilyat, hogy ő sokkal jobb lenne, de Ilya hallani sem akart erről. Szüksége van a kis csoda párosára. – szinte meghatódva görbülnek lefelé ajkaim, miközben Shawn íriszeit fürkészem.
Shawn Hawthorn imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Petra Hansen
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
More than just right... - Petra & Shawn 250171bac1398d4ff7f4cc80399d5359
More than just right... - Petra & Shawn Gif-crystal-reed-Favim.com-8252243
★ kor ★ :
35
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
More than just right... - Petra & Shawn 9ba20075ade49aca3223cbb0cc68c012
★ idézet ★ :
For me, guilt is one of the few lanterns that still light my way
★ play by ★ :
Crystal Reed
★ hozzászólások száma ★ :
28
TémanyitásMore than just right... - Petra & Shawn
More than just right... - Petra & Shawn EmptyHétf. Feb. 12 2024, 13:43
Prue & Shawn
Her aura is made of poetry, roses, and galaxies

Ha most agyoncsapna egy villám, nem lennék mérges... Az esőfüggyöny mögött állva eszembe jut, hogy még az istenverte időjárás is borúsan fest, mint a fejemben hömpölygő komor hangvitelű gondolatok és a készenlét állapota; hogy beszéljek magamról. Az eső cseppek kopognak a falon mellettünk, az erkély védelmet nyújt, mégis érzem a hűvös párát becsapódni közénk. Prue ujjai a korlátra markolnak, az én hormonoktól megvadult agyam pedig azon kattog, milyen gyönyörűek... Ez elég hülyén hangzik, mert mégis kinek vannak gyönyörű ujjai? Kezei? És ki az, aki észrevesz ilyesmit? De az ő ujjai tényleg azok. És, ha már merengőn figyelem baljára lépve, ezredszer is megállapítom, hogy külsőre minden gyönyörű rajta. A szembogarai, ahogy a sötét szemöldökök alól előragyognak, mint szikrázó napsütés a hullámzó vizeken, az állkapcsának élesen kirajzolódó vonala, határozott keretet ad az arcának. És az arccsontok elegáns ívei, a sűrű hajzuhatag, ami egyszerre tűnik kócosnak és tökéletesen ápoltnak... Kaján mosoly ül föl szám sarkába, tenyerem kígyóként csúszik dereka mentén körbe, mellkasom a hátának koccan. Elutasítom a mindenség negatív auráját, mert nem lehet, hogy rám telepedjen, amikor végre kettesben vagyunk...
- Szóval... - államat a vállára helyezem nehezékként -, az a szitu, hogy gyűlik a pénz a számlámon és már csak egyetlen balhéra van szükségünk - öblös, enyhén hullámzó nevetés tör elő belőlem. Gyenge kacagás ez, szerelmes búgásnak nevezné bármilyen író. Erősítve ölelésén, szabad kezem is útjára indul, ujjaim végül valahol a hasfalán keresztezik egymást. Orrom hegyével illatos tincsei közé szimatolok, esküszöm, sosem unom meg... Sosem kérdeztem tőle, mennyi pénze van, eltökélt szándékom saját zsebből finanszírozni a nagy lepattanásunkat. Mennyei érzés cirógatja a mellkasomat, ha arra gondolok, hogy hamarosan leszakadhatunk a bandától, nem kell majd rettegnem apám kezétől sem, az öcsém fenyegetéseit is elmossa a távolság... Hogy a végén már csak Prue marad. Valahol a világ másik oldalán, ahol még a nap is másképpen kel...
- Utána pedig - laza mozdulattal kényszerítem szembe magammal, járomcsontom érinti övét, ahogy bőre az enyémhez simul -, vége ennek a rémálomnak - a fülébe súgom, hogy még az zivatar se vehesse el tőlünk ezt a titkot. A szám megkeresi a fülkagylója alatti területet, finom, puha a bőre, csókokkal hintem körbe. Onnan veszem a levegőt, mintha eddig fulladoztam volna... Lefojtok egy mélyről feltörekedni kívánkozó sóhajt, ahogy a hátán maradt tenyereim közelebb marják csípőjét az ágyékomhoz. Hamar érezheti, milyen hatással van rám... Hiába fáradtunk bele a mai napba, felvillanyoz a közelsége. Pattog a feszültség közöttünk, érzem, hogy borzolja a kedélyeket.
- Még meg sem kérdeztem, hogy hová mennél először? - mielőtt letelepszünk, biztosítani akarom Pruenak, hogy láthassa a világ csodáit. Apámnak köszönhetően én már bejártam zöldfülűként a nagyját... Semmi érdekeset nem találnék benne magamnak, mert ami engem kíváncsisággal és izgalommal tölt fel, éppen a karomból néz fel rám. Picsába, milyen hatalma van fölöttem... Sosem gondoltam volna, hogy idővel lesz majd egy olyan nő az életemben, aki kénye-kedve szerint bábjaként rángathat keresztül egy egész életen... És tessék!
Feltolom a fejem, vagy legalábbis annyira el, hogy felvehessük a szemkontaktust. Negédes illatfelhője csiklandozza neki szentelt porcikáimat és persze, a gerjedelmem is reagál rá.
- Azt akarom, hogy boldog legyél - vallom be a nyilvánvaló célomat. Tudom, hogy eddig még csak a levegőbe beszéltünk, mert nem hittünk eléggé ebben az álomban, de mostanra a küszöbére léptünk és innen már ki nem dobhat minket senki... A két kezemmel tekerném ki a nyakát annak, aki megpróbálja az utunkat állni. A szabadság és szerelem ígéretével a tarsolyomban legyőzhetetlennek érzem magam. A boldogság túlteng a hasamban, combjai alá marva felkapom az ölembe. Felültetem a korlátra magammal szemben, el nem engedve, helyet harcolva magamnak a két lába közé. Egyszerre röhejes és csodálatos így érezni, létezni...
- Szerinted a többiek nem fognak utánunk jönni? - nem kell befejeznem hozzá, hogy tudja, mire célzok. Oszlopos tagjai lettünk a csapatnak, ráadásul engem befogadtak, amikor elmenekültem apámtól és nem kérdeztek semmit. Pedig tudom, hogy sejtették honnan jöttem és azt is, hogy ki lehetek. Mégsem kérdeztek, nem faggatóztak. Nyilván jól jöttek a képességeim, volt az a pénz, ami elfedte a kíváncsiságukat... De azt is tudom, hogy sosem egyeznének bele, hogy bontsuk a szövetségünket, mert ez egy fenekelten széf, amit fel akarnak tölteni. Hiába, ha nekem nem jelent semmit és másféle életre vágyok...  
- Csókolj meg - kérem tőle, olyan közelségből, ahol már rég megrészegít... Imádom, amikor pír jelenik meg az orcáin és hát szent kötelességemnek érzem, hogy előhívogassam őket. Kár, hogy szép ruha van rajta, mert fogalmam sincs, elbírom e viselni rajta még tovább. A mindenem ez a lány... - Vagy én foglak, de annak nem lesz vége hamar - a hangom pimasz éléből sejtheti, hogy nem viccelek. Más erre utaló jelek is vannak...


Petra Hansen imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Shawn Hawthorn
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
More than just right... - Petra & Shawn 2bf0720c4479460ea367f430a22cd87537d4c2d5
More than just right... - Petra & Shawn Tumblr_ov8res5V0o1qjx6n6o2_540
★ kor ★ :
35
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
More than just right... - Petra & Shawn 1a695d6ffe59d0c3d92ed3549fac71f3198908cd
"It is the things we love most that destroy us."
★ idézet ★ :
You can never plan the future by the past.
★ foglalkozás ★ :
[error]
★ play by ★ :
Aaron Taylor-Johnson
★ hozzászólások száma ★ :
35
★ :
More than just right... - Petra & Shawn Tumblr_ov8res5V0o1qjx6n6o3_540
 
More than just right... - Petra & Shawn
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Rule One: I choose You - Shawn & Petra
» Remember to remember me | Petra & Shawn
» Petra Hansen
» Petra & Blanche - The beginning,2017.Atlanta
» Shawn Howard

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Valahol máshol :: Múlt és jövõ-
Ugrás: