One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokKapcsolatkeresõ

Benjamin Henson EmptyLana Dumarché
Today at 11:33 pmArchiválást kérek!

Benjamin Henson EmptyJake Lester
Today at 11:10 pmJake&Dorian - keepin' it real

Benjamin Henson EmptyJake Lester
Today at 10:56 pmAm I in big trouble?

Benjamin Henson EmptyAveline Everhart
Today at 10:04 pmNataael Ryan Norton

Benjamin Henson EmptyNataael R. Norton
Today at 10:02 pmSorry, my gurl ~ Isa && Jade

Benjamin Henson EmptyJaden Emmaline Foster
Today at 9:35 pmTe minden szörnyet szeretni tudsz....

Benjamin Henson EmptyChastian A. Wing
Today at 9:17 pmYoon & Ava ~ Let's do it!

Benjamin Henson EmptyAveline Everhart
Today at 9:17 pmAva && Jade ~ this is so biological...

Benjamin Henson EmptyJaden Emmaline Foster
Today at 8:47 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 16 16
Diákok 24 19
Törvényszegők 11 16
Bűnüldözés 8 9
Hivatal 6 6
Üzlet 11 14
Oktatás 4 5
Munkások 10 7
Egészségügy 12 9
Összesen 102 101
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 39 felhasználó van itt :: 18 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots

Adeline Brown, Aveline Everhart, Bellamy West, Charles Hampton, Choi Dae Won, Daniel S. Ramsay, Dorian J. Lester, Freddie Berles, Gabriel Healy, Henry H. Marsh, Joyce H. Henson, Kaylee Bennett, Leo Drom, Marissa Grey, Min Ye Bin, Prima Polignac, Rosie L. Moreau, Veronica J. Rhodes


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Benjamin Henson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Benjamin Henson   Benjamin Henson EmptyPént. Jún. 16, 2017 3:30 pm


Benjamin Henson

- work hard play hard -


Karakter típusa: saját
Teljes név: Benjamin Henson
Becenevek: no
Születési hely, idő: 1989. 06. 07.
Kor: 28
Lakhely: Manhattan
Szexuális beállítottság: kizárólag hetero
Családi állapot: bonyolult
Csoport: üzlet
Egyetem: Stanford Graduate School of Business
Munkabeosztás:  Chevrolet márkavezető// General Motors
Munkahely: General Motors Building, Manhattan
Hobbi: a munkája és a szebbik nem képviselői
»  család: Őszintén szólva lassan alig ismerik, de ha mindenképp nyilatkozni kellene róla, első helyen biztos, hogy a munkamániás állna, a szülőktől büszkén és elismerően, a húgától már sokkal kevésbé.
»  barátok: Nagyvonalúnak tartják, és olyannak, akire bármikor lehet számítani. Grátiszban kedvesen szabadszájú.
»  hölgyek: Ha bevallják, ha nem, máshogy viselkednek a közelében, hogy ez pontosan mit takar, az már elég bő skálán mozog, de a vége azért általában egész hasonló.
»  exek: Szerintük egy faszkalap, de hát pontosan ezért mentek szét, a szíve mélyén viszont egyik sem lenne képes utálni, ahogy ő sem lenne képes hátat fordítani, ha szükség lenne rá.
»  gyerekek: Kölcsönösen idegen bolygóként kezelik egymást, akik több-kevesebb sikerrel, és többnyire kellő távolságból, óvatosan méregetik egymást.
»  ügyfelek: Egy végtelenül udvarias, ám hatékony tárgyalópartnerrel találkoznak.
»  ismerősök: Mindenki tartozik neki valamivel, és tudják, hogy bármikor szükség lehet rá, szóval igyekeznek megtartani a jó viszonyt. Munkája során számos hírességgel kerül kapcsolatba.
»  főnökök: Vagy elégedettek, vagy nem, de ezzel most nem mondtunk újat.
»  hasonló beosztású, vagy más területhez tartozó kollégák: Az ő szemükben haver, aki sok baromságra vevő. A humorfaktor kimeríthetetlen erőforrás.
»  beosztottak: Látszatra megvan a felhőtlen, gördülékeny viszony, de hát nincs mit szépíteni, nagy átlagban rettenetesen utálják, ám sohasem mondanák a szemébe, oka aztán mindenkinek van rá, ő közli a rossz híreket, ő az ügyeletes szemétláda, de hát márkavezetőként ezt a szerepet hivatott betölteni, föntről ő a játékszer, a nyomás pedig óriási. Azt azonban már kevesen gondolják végig, hogy a betöltött szerep és a mögötte lévő ember, nem feltétlenül egy és ugyanaz a személy. Az egyik céges tanagyagban, ha nem is teljesen konkrétan, de egyszer megtalálta leírva: „azt a vezetőt, akit mindenki szeret, el kell távolítani, mert nem alkalmas a feladatra”.
»  amilyennek ő látja saját magát: Általában nincs ideje ilyeneken töprengeni, de próbál egyensúlyt teremteni az erőben, vagyis beletenni a munkába azt a bizonyos pluszt, ami a lelke mindennek, és ami előre viszi a dolgokat, közben pedig a lehetőségekhez mérten igazságos lenni, az arra érdemes kapcsolatokat megtartani és megerősíteni. Sajnálja, hogy a családjával nem igazán találja a közös hangot, de igyekszik a nőkkel és a barátokkal kompenzálni.
»  amilyen valójában: A munka felemészti, egyre kevésbé bírja a stresszt, az egészsége meredeken hanyatlófélben, de nem hajlandó tudomásul venni. Ha be kellene ismernie, hogy nem az a szupersztár, aminek látják, és amit ő is szigorúan elvár magától, tart tőle, hogy nem lenne képes tovább folytatni. Gyakran arról ábrándozik, hogy egyszer vesz egy helikoptert, és kibaszottul leszar mindenkit, bárhol lenne munkája, nincs benne semmi stressz, azt csinál, amit csak akar. De persze ő is tudja, hogy ez sosem fog megvalósulni.
A kapcsolataiban érdekes keveréke a törődő, mindenre figyelő pasasnak és a gyerekesen mindent lazán kezelő típusnak, egy pontig mindent azonnal megold, de nem bírja elviselni, ha sokat problémáznak körülötte, ez bizonyára szakmai ártalom. Hajlamos kíméletlenül őszintének lenni, könnyen kritizál, de inkább csak azokat, akik közel állnak hozzá. A szex az első számú stresszlevezető faktora, tudja, hogy túlzásba viszi, de nem igazán akar rajta változtatni. Egyébként nagyátlagban véve szellemes, kellemes társaság.


Why not? Life is short. Life is dull. Life is full of pain. And this is a chance for something special.


If you want a happy ending, it depends on where you stop the story.

Na de mi a helyzet, ha az életednek tulajdonképpen se füle se farka, csak zajlik, kétségkívül tart valamerre, ám azon kívül, hogy előre, szigorúan mindig csak előre, aligha tudnád megnevezni a konkrét irányt. Célt. Kinek mi a komfortosabb.
Az enyém állandó pörgés, mindig a topon, száz százalékos jelenléttel, idejét sem tudom, mikor lustálkodtam utoljára; nem azt mondom, hogy nem utazom el olykor Barcelonába, vagy nem rontom a levegőt a francia tengerparton, hanem úgy igazán, az ágyon fetrengve, tévézve, kávét szürcsölgetve és kibaszottul nem csinálva semmit. Nem az én világom.
Bármelyik pontján is állítanánk meg ezt a fáradhatatlan neverendig sztorit, biztos, hogy izgalmas végeredményt kapnánk, és kilencvenhat egész nyolc százalékos valószínűségi rátával a happy ending is garantált.

Hogy mi a helyzet a maradék három egész kettővel? Vérbeli köcsög a kérdés, csak jelzem, az ilyesmit nem szokásom szó nélkül hagyni, de azért válaszolok. Miért ne tenném?
A maradék három egész kettőben, kérlek, a hisztiző csaj helyett az anyámat hívom fel egy már-már rutinszerű, kedd esti szakításra. Síkideg vagyok, ez a ribanc képes volt bosszúból megkarcolni a Sedant.
- Bazd meg magad, Kitty, hidd el, nélkülem is menni fog... Anya?!!
Öt helyett fél tízig maradok bent a cégnél a másnapra bejelentett kontroller miatt, a bejárton ötös sebességgel áthaladó idős hölgyre pedig rácsukódik a fotocellás ajtó, nekiesik a bemutatótermékként kiállított biciklinek, és mire magához tér, máris perelni akar.
- Nem volt figyelmeztető jelzés!
Mit lehet tenni. Végül is igaza van, semmi nem hívta fel a figyelmét, hogy az ajtó nem csupán kinyílik, de bezáródni is be fog. Miután kiderül, hogy a cég jogásza gyakorlatilag az ő férjétől tanulta a szakmát, pláne szarban vagyunk. Ekkor viszont még nem tudom, hogy az egyik idősödő kollégám a két hétig javított, frissen elkészült autóval sikeresen megtalálja a vállalati kapuoszlopot.
- Nem tudom, hogy történt, még sosem fordult elő.
- Jól van, Steve, menj haza, igyál meg egy sört.
Sem azt, hogy egy csereautóval betévedt baromarcú ügyfél lazán áthajt a lecsukott sorompó alatt, félig lehámozza a kocsi tetejét, majd előadja, hogy fogalma sincs, mi történhetett.
- Nem a sorompó alatt hajtott át véletlenül? Első ránézésre egész specifikus a kár.
- Ugyan már, mit képzel? Már ilyen volt, amikor beszálltam. – A pasas továbbra is tagad.
- Akkor talán nem haragszik, ha megnézzük a biztonsági felvételeket. – Merthogy olyan is van kis barátom, elmész te a.
A főnök aláírásra küldi a teljesíthetetlenre szabott, minden mértékben irreális, ám sikerhez kötött fizetés alapú éves profittervezetet. Nem érti, mi bajom vele.
- Miért te hogy csinálnád?
- Úgy, hogy vonnék egy átlagot az előző öt évből, és reális növekedési értéket adnék meg, ami motiválja is az embert, nem egy mesebeli olyan számot, amiről most tudni, hogy nem tudjuk megugrani. De ha mondasz három ötletet, hogyan valósítható meg, máris aláírom.
Nem tud. Persze, aláírom neki, de nem tartok igényt a saját példányomra sem. Jobb, ha viszi is előlem.
Nagyjából pont ilyen boldog vagyok, amikor a hétvégi házam kapujában jövök rá, hogy másfél órás vezetés után a kulcsokat az irodámban hagytam. Hiába rugdosom a lábtörlőt, bizony nincs alatta pótkulcs.
A nő, akihez gyakorlatilag egy aprócska problémán kívül már semmi közöm nincs, felhív, hogy a gyerek keze beszorult a küllők közé, orvoshoz kell vinni, de nem tudja kikergetni a bernáthegyit a kocsiból. Bepánikolt, gőze sincs, hogy mit csináljon.
- Mióta van bernáthegyid? – akadok le eme sarkallatos pontnál.
- Nem a miénk, Niall, ne idegesíts, öt másodpercre hagytam nyitva a kocsi ajtaját, hogy becsukjam a kaput, mire visszamentem, már bent volt! – Ó, te jó ég.
Ha már orvos... két éven belül harmadszorra visznek kórházba, mert a szokottnál kissé lendületesebben pöccintek el egy megfáradt csikkdarabot, részegen, igen, de most nem ez a lényegi infó. A hirtelen mozdulat miatt a vállam megint kiugrott, meg kéne műttetni, ez most már világos, de nincs rá három hónapom. Holnapután Detroitból jönnek, jövő héten én repülök Németországba az új asszisztensemmel.
Napi hat-hét eszpresszó általában tudja a trükköt, hogyan tartson ritmusban, fasz tudja, mikor voltam utoljára kivizsgáláson, amivel a kávézós kiscsaj szívja a vérem szabad idejében tehát folyton, jóban vagyunk egyébként, én fűzöm, ő pedig basztat, de a legutóbbi EKG-m biztos, hogy teljesen rendben volt. Mindenkinek elszorul néha a mellkasa, a hipochonder pöcsöket pedig mindig is utáltam. Nem mintha csajban sokkal felemelőbb lenne. Épp egy tárgyalásra tartok, a dugótól kétszáz a vérnyomásom. Küldök egy sms-t a kávézós szöszire, az estém végül is még szabad.
Már csak a szüleim utódnemző projektjét kéne leállítani valahogy. Sajnos nem nyugtatja meg őket, hogy már van egy közel hat éves unokájuk, akinek a létezését sem sejtik. Nem akarok megnősülni, gyerekhez meg pláne nem érzem magam elég... Minek is kellene? Még erről sincs halvány fogalmam sem. Hogy feldobja a napomat, beszélek néhány percet a húgommal, mire nagy vidáman bejelenti.
- Képzeld, szereztem egy kis plusz pénzt. Jelentkeztem gyógyszerkísérletre.
- Hogy mit csináltál...?
Mielőtt kidobnám az agyam a legközelebbi kukába, néhány másodpercre lehunyom a szemem, megmasszírozom a homlokom, és emlékeztetem magam, hogy mindez az életemnek csak a három egész két százaléka. A mardék kilencvenhat egész nyolc pazar, irigylésre méltó, a tökéletesség utánozhatatlan nevotábbja.


Benjamin Henson
Üzlet
Play by :
Matt Bomer
Kor :
29
Foglalkozás :
General Motors # Chevrolet szerviz- és márkavezető
Hozzászólások száma :
311

Benjamin Henson Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Benjamin Henson   Benjamin Henson EmptyKedd Jún. 20, 2017 1:01 pm


Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Niall! Very Happy
Uh ez a pofi tipikusan a gyengéim közé tartozik, szóval ezt muszáj megemlítenem és már lépek is tovább, hiszen nem arra vártál, hogy elmondjam, mennyire ahhw avataralanyod van, aki amúgy nagyon illik a karakteredhez is Benjamin Henson 3874598021 Razz
Tetszett, hogy egyedien mutattad be a karaktered jellemét, hogy több szemszögből is megismerhettük, hogy ki mit gondol róla. Mindig szeretem a különleges, egyedi írásokat és ötleteket, így ez most különösen tetszett nem csak olvasatilag, de esztétikailag is szépen felépítetted (igen, most teljesen ráfüggtem az esztétikusságra....) Smile
Az előtörténeted is felettébb elnyerte a tetszésemet, hiszen olvastatta magát, a fogalmazásmódod gördülékeny és egy szót se untam belőle, mert olyan lazára vetted a dolgot, mint egy hétköznapi beszélgetésnél szokás. Mindegyik pillanat annyira emberi volt, hogy meg kellett mosolyognom őket, egyébként meg komikusnak tartom, hogy a három egész két tized százalékáról az életedből többet tudtál írni, mint a maradék nagyobb részéről, de itt voltak a jó pillanatok, így nem is panaszkodom. A húgod gyógyszerkísérletes beszólásán egyébként amióta elolvastam azóta röhögök, kiégtem rajta nagyon :törp2:
Foglalókat ne felejtsd el még útba ejteni játék előtt, aztán már nem is lesz semmi, ami visszatartson a játéktértől! Benjamin Henson 3673325056 Benjamin Henson 3874598021 Benjamin Henson 4146035580 Benjamin Henson 1159569709Admin 2.0
Admin
Play by :
Admin
Hozzászólások száma :
240

Benjamin Henson Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Benjamin Henson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Üzlet-
^
ˇ