One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokmum's the word┃charlie & bae

Bridget Henson EmptyCharlotte M. West
Today at 12:08 amJust have fun ~ Elias & Tara

Bridget Henson EmptyTara Thredson
Yesterday at 11:06 pmMarshall x Nash - The first look

Bridget Henson EmptyClayton Nash
Yesterday at 10:11 pmFoglalt vezetéknevek

Bridget Henson EmptyKaylee Bennett
Yesterday at 8:52 pmA falka életben marad, a magányos farkas elpusztul

Bridget Henson EmptyAlan Bret
Yesterday at 8:35 pmHolden & Leslie

Bridget Henson EmptyLeslie Hewson
Yesterday at 7:07 pmAsh & Sofia - party in the U.S.A.

Bridget Henson EmptySofia I. Basora
Yesterday at 7:01 pmbetter me, better you ☆ Mila & Isa

Bridget Henson EmptyRosemary Mila Saville
Yesterday at 6:24 pmGrace Eileen Hoover

Bridget Henson EmptyBellamy West
Yesterday at 5:46 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 29 23
Diákok 29 30
Törvényszegõk 13 25
Bûnüldözés 10 16
Hivatal 6 6
Üzlet 12 17
Oktatás 6 5
Munkások 12 7
Egészségügy 11 13
Összesen 128 142
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Bridget Henson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Bridget Henson   Bridget Henson EmptySzer. Nov. 07, 2018 1:38 pm

Bridget Henson


Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Bridget Henson
Becenevek:
B, Bree
Születési hely, idő:
New York, 1992.07.27
Kor:
26
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
bonyolultan egyszerű
Csoport:
média
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
New York University, jog - befejezetlen, elvégzett: két félév; Columbia University School of the Arts, színház - befejezett
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
színésznő
Ha dolgozik//Munkahely:
Ambassador Színház, Broadway
Hobbi:
modellkedés, fotográfia, vitorlázás, sziklamászás, kosárlabda (és egyéb aktív sportok válogatás nélkül)
Play by:
Kassi Smith

Jellem

Vannak azok az emberek, akik öntudatra ébredésük első pillanatától kezdve kristálytisztán látják a jövőket, mint egy szent, évezredek óta kőbe vésett próféciát. Tudják felnőttként milyen szakmában szeretnének elhelyezkedni, hogyan indítanák be a karrierjüket, mikor akarnak családot alapítani, részletes és pontos leírással az alapító párjuk személyiségéről, külső jegyeiről, de még azzal is tisztában vannak milyen márkájú lesz az első autójuk, aminek hátulsó ülésére tekintve kísérteties valóságérzettel látják lelki szemeim előtt szerelmük első gyümölcsét. Elejétől a végéig mindent pontosan tudnak, megterveznek. A legtöbb ilyen ambíciókkal rendelkező embernek ez sikerül is. Bree? Nem. Ő egyáltalán nem ilyen.
Gyerekként az őrületbe kergette a körülötte lévőket a hétről hétre, napról napra, óráról órára, olykor percről percre változó ideáival. Négy éves korában antropológus akart lenni. Ötödik életévére ez asztronautára változott, nem sokra rá, pedig rögtön az állatorvos követte, a pilóta, a virágárus, a balerina, a csillagász és az operaénekes. A jelentőségteljes hatodikat betöltve fejébe vette vakvezető kutyákat fog kiképezni. Évszámainak gyarapodásával csalafintán rájött hogyan csavarhatja ujja köré az a nagy-nagy családfőt az általa is preferált szakmák felsorolásával. A maguk nemében mindegyikben megtalálta az őt motiváló tényezőket, az érdekességeket, amik lelkesedését táplálták. A tudományos irányába éppoly könnyedén hajlott, mint a művészeti vagy egyszerűbb képzettséget igénylő munkákéba. Az esze mindig vágott, csak azt az egy pontot kellett megtalálnia, ami hosszabb távon képes volt lekötni, kihívások elé állítja és nem hagyja az unalom lankáin kóricálni. Nem, mintha ne lenne képes bármiben megtalálni ezt a bizonyos összetevőt. Keresi, kutatja, rendszerint meg is találja. Nyitott szemekkel tekint a világra, egyfajta tudásvággyal az íriszeiben és éppen emiatt nem fogja soha senki egyetlen péntek vagy szombat este is otthon találni, ahogyan pokrócba bugyolálva kucorodik a kanapé párnákkal kitömött sarkába a kedvenc sorozata előtt. Az életet megélni akarja, nem nézni. Kihasználni az összes útjába tévedő lehetőséget, nem azokon keseregni, amiket kihagyott. Dióhéjban: nem bír megülni a seggén. A tétlenség az egyik legnagyobb ellensége és félelme. Rohanós napjain kifejezetten nehéz tartani vele az iramot és elgondolkodtatóvá válik honnan nyeri kifogyhatatlannak tűnő energiakészletét. Egy nap huszonnégy órából áll. Egy hét csak hét napból. Rengeteg programot bele tud préselni százhatvannyolc órába. Az idejét tudatosan kezeli, ha jobbá spontánnak, szórakozottnak tűnik a könnyedén változó napirendje mellett. Igaz egész lényégre. A felszínen egy üde, rugalmas, folyton mosolygós, de nem gyámoltalan vagy naiv lánynak tűnik. A felszín alatt, pedig komplexebb rétegek lapulnak és számtalan meglepetés. Imádja őket. Másnak okozni, megtapasztalni egyaránt. Vágyja az újat, az ismeretlent.
Az őt jellemző őszinteséget, egyenességet elvárja mindenkitől a környezetében. Ez és többnyire közvetlen stílusa miatt hamar, könnyen alakít ki pozitív elbírálású kapcsolatokat. A közös hangot ösztönszerűen találja és ragadja meg, kevés téma létezik, amibe ne tudna bekapcsolódni, ne lenne róla véleménye. Tanult, ismereteit folyamatosan gyarapító, intelligens, nyitott társalgópartner. Bárkivel bármiről szívesen beszédbe elegyedik és nem kell sok időnek eltelnie hozzá, hogy magához közelinek érezze az önmagáról valójában sok információt nem közlő nőt. Egyszerűséget vall, de nem a megfejtett rejtély, hanem a talány szerepét kedveli a színfalak mögött. Izgalmasabb, míg valahol biztonságosabb is. Tisztában van önmagával, annak értékével, amit kemény munkával, önerőből ért el és azzal, amit még nem, de el érhet. Tudja mit érdemel. Az a kislány, aki oly régóta próbálta lenyűgözni életének férfiját az apja képében jól tudja, hogy többet érdemel, mint a sorozatban lemondott találkozók vagy az előadások, amiken sosem jelenik meg a gyermekkori példaképe. Önhibáztatásba nem kezd. A düh magvai alattomosan növekednek benne az őt és testvéreit, saját anyjukat hanyagoló egyben megcsaló családfő iránt. Toleráns, tisztelettudó a szabadszájúsága és őszintesége ellenére, ha róla van szó. Szavait megválogatja, vitát nem gerjeszt, igyekszik újra s újra felülemelkedni a lenyelt sérelmein.
Múlt
Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa.

Vendég

Anonymous
Vendég

Bridget Henson Empty
Vissza az elejére Go down
 

Bridget Henson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ