New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Horatio R. Sinclair
tollából
Ma 20:41-kor
Angelien Lindvall
tollából
Ma 20:38-kor
Sophie L. Collins
tollából
Ma 19:55-kor
Alina Roche
tollából
Ma 19:45-kor
Ethan Sharp
tollából
Ma 19:38-kor
Lindy Lockers
tollából
Ma 19:31-kor
Angelien Lindvall
tollából
Ma 19:04-kor
Cale Braxton
tollából
Ma 19:01-kor
Andrés Casado
tollából
Ma 19:00-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
8
12
Diákok
54
35
Egészségügy
22
15
Hivatal
8
11
Média
40
30
Munkások
36
21
Oktatás
7
8
Törvényszegõk
14
30
Üzlet
24
28
Összesen
213
190

Meet me there where it never closes
TémanyitásMeet me there where it never closes
Meet me there where it never closes EmptyKedd Feb. 06 2024, 11:02


A végeláthatatlan SMS váltások után végre eljött az az időpont is, amit Charmaine megadott, mint találkozó. Már az üzenetek alapján lazának és szimpatikusnak tűnt, de ez édes kevés. Persze, ha tehetségtelen, de dögös, márpedig a képei alapján kurvára az, akkor is megtartottam volna, mivel Sid sem azért volt a Sex Pistols tagja, mert annyira királyul nyomta. De mivel ő Remy rostáján is átment, biztos nem egy szánalmas kiscsaj volt a sokból.
Amint beléptem a helyre, már elnyerte a tetszésemet. Szeretem a kisebb, de jól felszerelt, sufni hatású klubokat, ahol adnak helyet a nem túl népszerű bandáknak is, akiknek még nincs különösebb hírneve. A színpadi összkép is tetszett, habár egyértelműen a drága Csilisbab kisasszony volt a legfeltűnőbb jelenség, aki kilógott közülük. Kibaszottul nem ide teremtették, hanem hatalmas színpadra, ahol kiugrabugrálhatja magát és a jelenléte felszántja a burkolatot is.
Egy ideig igyekeztem fapofával figyelni őket, de végül egy mosoly költözött az arcomra. Túl jók voltak, és tetszett, hogy adta azt a tipikus érzést, amit szerintem minden zenében jártas embernek. A basszust nem hallani, de ha nincs, akkor azt viszont igen. Tökéletes volt, pont, ahogy elvárható volt.
-Tessék, ez a tehetséges babos cukorkáé, hódolatom jeleként. –léptem a csaj mellé a pultnál, átnyújtva neki egy pohár whisky-t, amihez hozzá is ütöttem a sajátomat. Megfordultam, hogy a könyökeimmel megtámaszkodhassak a pulton, alig észrevehetően, de alaposan végigmérve őt. Élőben még jobban nézett ki, mint a képeken az instáján. Alacsony, vékony, már-már fiús testalkat, szőkés haj, kékesszürke szemek. Az erős festék és extrém megjelenés alatt pedig természetesen szép külső. Tényleg főnyeremény lehet a bandába.
-Örülök, hogy meghívtál, és nem valahova máshova mentem el eltölteni az estémet. Viszont az már biztos, hogy nem ebben a bandában van a helyed, hanem abban, amelyiket Remington nekünk szánja. Csak gitározol, vagy esetleg vokálozol is? –ha nem, az sem baj, de jó tudni, ha valaki multifunkciós.

BEE
I feel responsible for certain fans, but I've never said I'm a role model.

-J.C.B.mind álarcot viselünk
Aziel W. Darkbloom
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Meet me there where it never closes 46f85fa5222c788fb9d4760c5aacd3ce94168067
Meet me there where it never closes Untitled-85
★ kor ★ :
32
★ elõtörténet ★ :
Skeletons in the closet
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ idézet ★ :
" I'm a dirty kid:
I like to be outside,
I like to run about, I like to get messy.
So I spent a lot of time outside as a kid,
skating and just being a disaster."
★ foglalkozás ★ :
★saxomuch szinti boy★
★ play by ★ :
Jamie Campbell Bower
★ szükségem van rád ★ :
Meet me there where it never closes 884d68083124302b1e1d769a7fcb5fdd119db1f4
My beautiful right hand
★ hozzászólások száma ★ :
205
★ :
Meet me there where it never closes Tumblr_inline_ovk05aBsbm1u2zsxp_400
TémanyitásRe: Meet me there where it never closes
Meet me there where it never closes EmptySzer. Feb. 07 2024, 10:19
to Aziel
Azielnek mákja volt, hogy elfogadta a meghívásomat és el is jött, hogy természetes körülmények között csekkolhassa a tudásomat, ne ilyen művi izébizék között, az nem tudná visszaadni az egész varázsát. Nem lehetek olyan felszabadult, mint mikor egy egész zenekarral állok a színpadon, ahol csak tovább spanol a közönség is, még akkor is, ha csak mondjuk ötvenen vannak. Nem ez a lényeg. Persze szeretnék híres lenni, nagy színpadokon állni, nagy közönségnek játszani, de akkor is ugyanezt érezném. Nyilván nagyobb katarzissal. De nem vagyok telhetetlen. Szóval a lényeg. Aziel-t élete végéig basztattam volna, ha nem tolja ide a képét ma.
Bár már volt bennem nem egy pohárkával, eszem ágában sem volt visszautasítani a pultnál mellém lépő gesztusát.
- Whisky? - vizsgálgattam felvont szemöldökkel az italt.
- Jó ízlésre vall. Köszi. - aztán fel is hörpintettem, mint más a vizet.
- Örülök, hogy eljöttél. - csaptam össze a tenyereimet széles mosollyal, aztán magamhoz húztam egy ölelésre, puszi-puszi meg minden. Ilyen egy igazi, olaszos üdvözlés. Szokj hozzá, drágám.
- Én sem ilyen formációkban szeretnék megrohadni. - de ezt nélkülem is sejthette.
- Nagyon fellelkesített, amiket Remy a leendő bandáról és rólad mesélt. Szívesen a tagja lennék. - részemről se lenne akadálya.
- Vokált ritkán vállalok, de nem zárkózom el tőle. - húztam magabiztos, elégedett mosolyra a számat, majd elnevettem magam.
- Viccelek! Nehogy komolyan vedd! A hangommal világokat lehetne elpusztítani. - inkább nem is tartanék belőle ízelítőt, mert rögtön lerohan minket a terrorelhárítás.
-A gitár az egyetlen és igazi nagy szerelmem. Ha a húrok közé csaphatok, rögtön átszellemülök. Csak a zene van és én, illetve a közönség. Imádom azt az érzést. Legszívesebben csak a színpadon léteznék. Olyan, mint valami szuper ütős drog. Képtelenség leállni vele. - osztottam meg vele határtalan lelkesedésemet a téma iránt.
- Oh, el ne felejtsük! Show elemnek még jó vagyok, de csak némán. Plusz a közönséget is szívesen szórakoztatom, és általában vevők is rá. Szeretem bevonni őket, mert így azt érzik, hogy a buli, a kis családunk részei, és nem csak sima közönség, akiket lehúzzuk pénzzel, aztán utána elfelejtük őket. - én már csak ilyen kis cuki vagyok, nem tehetek róla.
- Na és te? Várod már, hogy énekelhess? Izgulsz, hogy milyen lesz kilépni a szinti mögül? - kértem ki magunknak egy újabb kör whisky-t.
Aztán megragadtam a kezét, hogy valami csendesebb asztalhoz húzhassam. Ott nyugodtabban tudunk cseverészni és nem most kell megtanulnom szájról olvasni.


BEE

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Meet me there where it never closes
Meet me there where it never closes EmptySzer. Feb. 07 2024, 12:59


Meglepett a közvetlen köszönési forma, de nem volt ellenemre, mivel én is hasonlóan nyitott személyiség vagyok. Viszonoztam az ölelés-puszi kettőst, egy hitetlen mosollyal fűszerezve, majd csak bólogattam arra, hogy fellelkesült attól, amiket Remy mondott neki. Na, azzal mondjuk pont nincs egyedül.
Figyeltem, ahogy elégedett magabiztossággal megszólalt, aztán vele együtt nevettem azon, hogy a hangja igazi fegyver, és nem a jó értelemben.
-Teljesen egyetértek veled! A zene egy szenvedély, egy életforma, ami vagy szívből jön, vagy nem. A legtöbb ember szeret zenét hallgatni, de az nem azt jelenti, hogy imádod is, és csak azt csinálnád. Nekem ott a Lucifer, de ha választanom kellene, ezerszer inkább a zene, mint az. Imádom a klubot, félre ne érts, csak… abban nem tudok… kiteljesedni. A zenét használhatod önkifejezésre, egy szórakozóhelyet, ami másokért van, már nem. –de ez persze csak az én véleményem. Nem kell, hogy egyetértsen velem mindenki, viszont egy számmal át tudsz adni olyasmit is, amit beszélgetés során sem biztos.
-A közönség és a zenész egymásért vannak. Ha nincs meg az összhang, baszhatod. Lehetsz te a legjobb együttes a földön, ha nem tartod a kapcsolatot a rajongókkal. Időnként kell velük beszélgetni, fotózkodni, aláírást adni. Ráadásul én is bírom az interakciókat, amikor megénekelteted a közönséget, „játszotok” valamit, kommunikáltok. Sokszor nagyobb élmény ez nekik, mint maga a zene a koncerten. –nyilván azért jönnek, mert az imádják, de akarva, illetve akaratlanul is közelebb akarnak kerülni a tagokhoz. Főleg, ha azok dögösek, szépek és jófejnek tűnnek.
Nem válaszoltam meg a kérdését, amíg le nem ültünk, mivel nem akartam volna menet közben magyarázni. Díjaztam a csendesebb, nyugisabb környezetet, illetve az újabb kör italt is.
-Igen és nem. Nem igazán szoktam megcsillogtatni az énektudásomat, inkább csak karaoke alkalmával szoktam tolni, meg a zuhany alatt. Egészen addig, amíg Remy elő nem állt ezzel, eszembe se jutott, hogy kitörjek a szintim mögül. Szeretem azt a közeget, azt a hangszert, és nem szerettem volna a másik zenekar, de főleg Remy rovására feltűnősködni. Igyekeztem a háttérben maradni, mert szerintem az a hülye nem kap annyi figyelmet és elismerést, mint kellene. A Saxomuch-ban pedig igen. Szereti a közönség, szeretik a zenésztársak. De így, ebben a formában már várom, igen. Főleg, hogy beleszólhatok a szövegírásba is. Elég sok szarság van mostanság, amit kiírhatnék magamból. –húztam meg a whisky-t egy vállrándítással.
-Mindig is úgy gondoltam, hogy szeretek a színpadon állni, oda születtem, és imádok a figyelem középpontjában lenni. Szeretnék rajongókkal beszélgetni, valakik bálványa lenni. Felelősséget vállalni a rajongók iránt, de közben kihangsúlyozni, hogy nem vagyok követendő példa. Arra vágyom, hogy végre teljesen önkifejező lehessek valamiben, ami a zenéhez kötődik. Szerintem ebben lehet esélyem rá, amit felépíthetünk. –Charmaine szimpatikus csaj, hasonlóan gondolkodik, mint én, szóval szerintem jól kifogunk jönni.

BEE
I feel responsible for certain fans, but I've never said I'm a role model.

-J.C.B.mind álarcot viselünk
Aziel W. Darkbloom
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Meet me there where it never closes 46f85fa5222c788fb9d4760c5aacd3ce94168067
Meet me there where it never closes Untitled-85
★ kor ★ :
32
★ elõtörténet ★ :
Skeletons in the closet
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ idézet ★ :
" I'm a dirty kid:
I like to be outside,
I like to run about, I like to get messy.
So I spent a lot of time outside as a kid,
skating and just being a disaster."
★ foglalkozás ★ :
★saxomuch szinti boy★
★ play by ★ :
Jamie Campbell Bower
★ szükségem van rád ★ :
Meet me there where it never closes 884d68083124302b1e1d769a7fcb5fdd119db1f4
My beautiful right hand
★ hozzászólások száma ★ :
205
★ :
Meet me there where it never closes Tumblr_inline_ovk05aBsbm1u2zsxp_400
TémanyitásRe: Meet me there where it never closes
Meet me there where it never closes EmptySzer. Feb. 07 2024, 16:12
to Aziel
- Arról nem is beszélve, hogy zene hallgatás és zene hallgatás között is óriási különbségek vannak. Nem mindegy, hogy háttérzaj, vagy tetszik a dallam, a stílus, vagy érted és érzed is, amit hallasz. Tudatosan választod ki a dalt a lelkivilágodnak, az érzelmeidnek megfelelően. Mert én például mindig is ebbe a típusba tartoztam. Olyat kerestem, ami a legjobban illett a hangulatomhoz, és vagy csak erősítette az érzést, vagy kirángatott belőle. Sosem tudtam kizárni a zenét és csak valamiféle mellékesként, aláfestésként felfogni. Mindig meghallom a dallamot és a szöveget is, képtelen lennék figyelmen kívül hagyni, akármit is csinálok. A zene tényleg egy életérzés és mindenkié, akár van tehetséged hozzá, akár nincs. Lehet, hogy nincs jó hangod, lehet, hogy nem játszol hangszeren, de attól még nagyon élheted, lehet a lényed része. - ez a közönségen is látszik, kinek mit jelent egy adott dal. Ki az, aki át is adja magát, és ki az, aki csak eljött.
- Jártam a klubbodban. Szuper hely! - villantottam egy elismerő mosolyt.
- De megértem a választásodat. - kezdtem el bizonytalanul az ajkamat rágcsálni, de végül úgy döntöttem, beavatom a titokba.
- Én például ügyvédnek tanulok, rengeteget kereshetnék vele, mert apuci is húzónév a szakmában, de inkább gitározok életem végéig egy csöves kocsmában, mint hogy jogászkodjak. Ezt csak a hozzánk hasonlók érthetik. - persze ha nem lenne más választásom, ráfeküdnék arra is, de talán hamarosan eljöhet a kitörés lehetősége.
- Szóval te is olyan vagy, aki hálás a közönségének és nem rest adni nekik valamit cserébe a sok szeretetért és rajongásért. Máris bírlak, Aziel. - bólogattam lelkes mosollyal.
- Az új ingerek vonzzák az embereket, teljesen felpörgeti őket, és eléri, hogy újra és újra akarják az élményt. Nem hátrány, ha a koncerten nem egy unalmas, YouTube-on is megnézhettem volna előadást kapnak. Attól nem félek, hogy tőlem olyat kapnának. Téged még nem ismerlek ezen a téren. Alig várom, hogy minél előbb együtt zenéljünk, és megtudjam, van-e közös jövőnk a szakmában. - ha csak áll, mint egy faszent és nem partner a hülyeségeimben, akkor megette a fene az egészet. Nekem egy szende kis fiúka nem kell partnernek, nem még frontemberként.
Ahogy beszélt, újabb mosoly kúszott az arcomra.
- Jó barát vagy. Remy hálás lehet érted. Érthető is, amiket mondasz, de a kitörési lehetőségedet soha ne áldozd fel semmiért és senkiért sem, mert később megbánhatod, és az lesz a valódi romboló erő köztetek, nem az, ha a saját kiteljesedésed mellett döntesz. Neked is jár az elismerés, és hogy a színpad közepén állj. Pláne ha Remington mondja. Kevés olyan jó fej, de kritikus embert ismerek, mint ő. Szép dolog a barátság és nagyon fontos is, de az üzletben ezt tudni kell külön kezelni. Szerintem te és Remy is profik vagytok, hogy ne lehessen gond. - mindketten céget vezetnek, ismerik a dörgést.
- Dalokat írni én is szeretek. A legjobb kifejező eszköz és terápia. - és az énekléssel ellentétben ebben még jó is vagyok.
- Ezzel a hozzáállással tökéletes frontember és bálvány lehetsz. - csillantak fel a szemeim.
- Több olyan előadó kellene, aki törődik a rajongókkal és tanítani akar nekik, nem pedig azt játszani, hogy minden szuper, ő maga hibátlan, és mindenki csináljon, amit akar, vagy hogy drogozni vagy akár rosszabbakat csinálni menő. Neem, a gengszterkedés és a szemétkedés nem az. Érhetsz el úgyis dolgokat az életben, hogy bár nem annak nézel ki, közben mégis egy cuki maradsz. - pislogtam ártatlanul, magam felé bökve a mutató ujjaimmal.
- Az őrült, magamutogató, perverz basszeros csaj, aki igazából egy szelíd és kedves csilisbabos m&ms's. Az imidzs és a valóság nem ugyanaz. - tártam szét a karomat nevetve, majd beleittam a whisky-be.


BEE

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Meet me there where it never closes
Meet me there where it never closes EmptySzer. Feb. 07 2024, 19:22


-Alapvetően teljesen egyet is értek veled, de azért nem mindenben. Én képes voltam kizárni a szöveget, főleg, ha halkabban nyomtam be valami mellé. Vagy, ha mondjuk olyat csinálok, amihez fullban koncentrálni kell, akkor olyat választok, aminek nincsen szövege. Valami zongorajáték, vagy ilyesmi. De a zene tényleg egy egyetemes nyelv, amit mindenki ért. Ha rossz a kedved, ha jó, ha sétálsz, ha bulizol... mindenre van egy jó aláfestés. És az a szép benne, hogy mindenki értelmezheti úgy, ahogy akarja. Nem kell ahhoz ragaszkodni, amit a szövegíró kitalált az aktuális lelkivilágában. Neki szomorú, neked vidám, érdekes, elgondolkodtató, vagy semleges a maga módján. Plusz a zene legfontosabb része a basszus, és ezt nem azért mondom, mert te vagy itt, hanem mert tényleg így gondolom. A vak ember hallja a zenét, ahogy a néma is, de a süket ember a basszust érzi, ahogy dübörög. -szóval ezért is van az, hogy ha nincs, akkor nagyon észrevenni, de ha ott van, akkor fel sem tűnik senkinek.
-Köszönöm, nem sok csaj értékeli teljes valójában. -engedtem meg magamnak egy hálás félmosolyt, hogy aztán csak félredöntött fejjel nézhessek le rá, a vonásait vizsgálgatva. Vártam volna, hogy benyögi, csak poénkodott, de nem történt meg.
-Azta, nem gondoltam volna rólad, hogy ügyvédnek tanulsz. De akkor tényleg pontosan megérted, hogy mit gondolok erről az egészről. Egyébként ki az apád? Ha nem titok, persze. -főleg, hogy én úgy cuccoltam ide, hogy valakinek a kitartott kisfiúja legyek, aztán ha meghal, legyen valami vagyonom, ami független a nevelőszüleimtől.
-A közönség nélkül nem lennénk sehol sem, egyértelmű, hogy hálával tartozunk. Az őrült, zaklató kiscsajokat nem szeretem, de ők meg a szükséges rossz. De szeretem, ha szeretnek. -mivel rajtuk kívül senki sem teszi meg.
-Igen, én is várom már. Tetszett a színpadi jelenléted, de egymás mellett lenni egész más. Nekem fontos, hogy meglegyen a kémia a zenekarban, ne csak egyszerű bandatársak, de barátok, vagy haverok is legyünk. Ez fontos, különben baszhatjuk. Ráadásul ebben a punk-osabb, rock vonalban kiélhetem a feltűnési viszketegséges polgárpukkasztásomat is. -már nagyon várom!!
-A barátságunk addig tart, amíg be nem vonszoljuk a seggünket a stúdióba. A szakmában Remington nem csak a barátom, hanem a "főnököm" is lesz, elvégre ő a bandánk menedzsere, még ha ez egyelőre csak a fejünkben létezik, akkor is. A legjobbat akarja nekünk, és ő hajlandó meghallgatni az ötleteket. Nem látom okát, hogy ez ne működjön. Plusz előny, hogy nem két napos az ismeretségünk vele. -úgyhogy nagyjából vágjuk egymás baromságait is, és innentől kénytelen leszek mindenről beszámolni neki, pont amiatt, hogy gördülékenyen dolgozhassunk a bandán, a számokon, mindenen.
-Klassz!!! Akkor legalább a dalok tényleg minket tükrözhetnek, nem csak valamelyikünket. -pillantottam rá egy őszintén lelkes mosollyal. Imádom a zenét, és szeretem, ha valaki lelkesedik érte.
-Remélem, így lesz. -nem vagyok egy túl pozitív példa, legalábbis orvosi papírom van róla, hogy valami nincs rendben az emeleten.
Jót mosolyogtam a monológján, aztán azon is, ahogy maga felé bökött, kihangsúlyozva a megjelenése, a színpadi viselkedése és a magánéletében lévő viselkedése közötti különbséget.
-Te azért elég cukinak nézel ki. Dögös cukinak. -engedtem meg magamnak egy ártatlan vigyort.
-De tény, hogy az, amit az ember mutat és az, amilyen, nem egyenlőek. Szeretnék rámutatni arra, hogy nekem is vannak hibáim, ahogy mindenkinek, sőőőőőt. Megjártam nagyon mély, és nagyon magas időszakokat is az életemben. Jelenleg a hullámvölgyek alján vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy feladom és hasonlók. Régen azt gondoltam, hogy egy kis pia és pár bogyó, aztán minden fasza, de már... nem tudom, hogy így gondolom-e. -ráztam meg a fejemet egy sóhajjal.
-A lényeg, hogy szeretném, ha a szőke, harsány hülyegyerek mellett valami... más is lehetnék a rajongók szemében. Főleg, hogy ennek a bandának eleve a kitörés, a nagy áttörés a célja, nem úgy, mint a saxo-nak volt.

BEE
I feel responsible for certain fans, but I've never said I'm a role model.

-J.C.B.mind álarcot viselünk
Aziel W. Darkbloom
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Meet me there where it never closes 46f85fa5222c788fb9d4760c5aacd3ce94168067
Meet me there where it never closes Untitled-85
★ kor ★ :
32
★ elõtörténet ★ :
Skeletons in the closet
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ idézet ★ :
" I'm a dirty kid:
I like to be outside,
I like to run about, I like to get messy.
So I spent a lot of time outside as a kid,
skating and just being a disaster."
★ foglalkozás ★ :
★saxomuch szinti boy★
★ play by ★ :
Jamie Campbell Bower
★ szükségem van rád ★ :
Meet me there where it never closes 884d68083124302b1e1d769a7fcb5fdd119db1f4
My beautiful right hand
★ hozzászólások száma ★ :
205
★ :
Meet me there where it never closes Tumblr_inline_ovk05aBsbm1u2zsxp_400
TémanyitásRe: Meet me there where it never closes
Meet me there where it never closes EmptyCsüt. Feb. 08 2024, 11:50
to Aziel
- Egy csomó dal a függőségekről szól, és a legtöbben szerelmes vagy szakítós számnak gondolják, attól függően, hogy a mámorról, a lebegésről vagy a szenvedésről, az ürességről, az elvonási tünetekről írnak. - szóval tényleg mindenki úgy értelmezi, ahogy csak szeretné.
- Aaaaw. A basszeros szívem hálás ezért a mondatért. - kaptam is a mellkasomhoz meghatódva.
- Sajátos klub, azt nem mondom, de én sem vagyok épp egy átlagos csaj. - néztem végig magamon.
- Képmutató, kamu-prűd pedig főleg nem. Az élvezetek az élet része, legyen az evés, ivás, pénz, zene, tánc, szex, vagy csak egy jó beszélgetés, akármi. Kár letagadni és megfosztani magunkat tőle csak azért, hogy vajon mások mit gondolnak. A Lucifer nem a pokol, hanem a tiltott paradicsom. - én így látom, de mint tulaj, majd kijavít, ha szeretne.
- Én sem gondolnám magamról. - ráztam meg a fejemet undorodva.
- Ez ilyen családi hóbort, hogy legyen mindenki ügyvéd. Én nem szeretném követni, szóval foggal-körömmel lázadok. De tudok ám ügyvédesen is kinézni, ha akarok. - kacsintottam rá.
- De... hát tudjuk, hogy nem akarok. - tettem hozzá két korty whisky között.
- Nem titok, csak nem szoktam reklámozni. Marcus Shaw. Elég nagykutya. Lehet, hogy láttad már valahol a nevét. Újságok, TV, netes portálok, mindenhol mutogatják azt a barmot. - forgattam meg a szemeimet. Talán Will segítségével le tudjuk majd buktatni, hogy fel kelljen hagynia a kártékony tevékenységeivel.
- Szóval nem tervezed kihasználni az őrült, zaklató kiscsajokat? - pillantottam rá fürkészőn.
- Persze... idegesítőek, de a legtöbben nem tudnak ellenállni a kínálkozó lehetőségnek. A turnébuszok rejtelmei... - vonogattam a szemöldököm az alsó ajkamba harapva.
- Drágám, a feltűnési viszketegséges polgárpukkasztásban bármikor szívesen támogatlak. Az egyik lételemem! - ha csak a fele igaz annak, amiket itt mond nekem, jó kis csapat lehetünk. Dinamikus duó. Vagy ilyesmi.
- Tudod mit!? Kíváncsivá tettél! - böktem rá a poharammal.
- Valamelyik napra összehozhatnánk egy rögtönzött közös zenélést. Mit szólsz? - néztem rá kérdőn.
- Az egyik romkocsmába leszervezzük, hogy szívesen leszünk hangulatfelelősök. A szedett-vedett bandáimból hozom a többi zenészt, arra nem lesz gondod. Írj egy listát, hogy milyen feldolgozásokat vállalnál be, aztán átnézetem a többiekkel, mit gondolnak. Minél előbb élesben teszteljük magunkat, annál előbb rátérhetünk majd a többi tag castingjára. Még az is lehet, hogy már rég köztünk van a jelölt, csak nem tudunk róla. - mire Remy hazaér, nélküle is megváltjuk a világot, és neki már csak menedzserkednie kell.
- Egyszerűen tudnom kell, milyen a kémiánk!!! Ha csak valami langyi fos, akkor amúgy is jobb, ha hagyjuk egymást. De ha próbák és összeszokás nélkül is ki tudunk hozni valamit, amit mi és a közönség is kibaszottul élvez, akkor nem kell tovább keresgélnünk. - néztem végig rajta.
- Remy egy cukifej. Vele sehogy sem lesz nehéz a közös munka. - legyintettem széles mosollyal.
- Szeretem, ha mindenkinek van beleszólása a szövegbe és a hangszerelésbe is. Nem kell, hogy minden tag értsen hozzá, de tényleg fontos, hogy mindenkiből gyúrjunk bele egy kicsit. - senki se érezze kihagyva vagy kevesebbnek magát. A frontember az isten, de azért a szupport halandókat is hagyja érvényesülni maga körül.
- Ez rólad is elmondható. - a dögös cuki jelző.
- A banda miatt megéri majd felhagynod ezekkel. Vagy legalább is nem csak ezektől kell várnod a megváltást. Onnantól majd csak a zene lesz az, amitől minden fasza. És a hullámvölgyed legnagyobb mélységéből is kirángat majd. Én teszek róla!!! A pszichodokimnak is én vagyok a dilidokija. - húztam ki magam büszke, elégedett, nagyképű fejjel.
- Bármi gondod van, hozzám gyere. Én meghallgatlak és felrázlak, ezt megígérhetem. - a mosolyom most őszinte, kedves, megértő és visszafogott volt, nem a szokásos Charmaine-hurrikán.
- Egyértelműen sokkal több van benned, mint "a szőke, harsány hülyegyerek". Alig várom, hogy ezt másoknak is megmutathasd. - vigyorogtam rá.


BEE

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Meet me there where it never closes
Meet me there where it never closes EmptyCsüt. Feb. 08 2024, 15:17


-Igen, és amikor benne van valamiben, hogy vannak magaslatok vagy mélységek, akkor is az van, hogy ezek biztos kapcsolati drámákról szólnak, meg arról, hogy de kurva szerelmes valaki imádata tárgyába. Pedig közben az imádatának tárgya a whisky. -lásd a HIM száma.
Jót mosolyogtam a reakcióján a basszussal kapcsolatos megjegyzésem kapcsán, aztán érdeklődve hallgattam a megnyilvánulásait, aminek a végső konklúziója az lett, hogy a Lucifer nem pokol, hanem a tiltott paradicsom.
-Ez lesz az új szlogenünk. Mármint komolyan. Majd alkalom adtán lecserélem. -húztam egy finom félmosolyra a szám.
[color=#80F623-De egyébként ebben teljesen egyetértünk. Tervezgethetünk, ráfeszülhetünk dolgokra, de a végén mégis oda lyukadunk ki, hogy akkor vagyunk a legboldogabbak, amikor engedünk ezeknek. Ehhez nem kell illegálban, vagy full ribancban nyomni, akár pasiként is. Csak legyél önmagad, a többi kurvára nem számít. [/color]-kivéve persze, ha van valami defekted, akkor annyira ne légy önmagad, mert nem fognak szeretni, de amúgy meg legyél önmagad, mert akkor egy hazug farok vagy. Ki érti ezt a világot?
-Kár, pedig szívesen megnéztelek volna valami... ügyvédesben. -jelentsen ez bármit is, de az ajakharapás nem maradhatott el a mondat végéről.
-Aaaaaaz igen. -néztem rá akkora szemekkel, hogy simán én lehettem volna a csodálkozós emoji a facebook beszélgetésekben.
-Elég nagykutya?! Konkrétan szerintem mindenki, akinek van két agysejtje, tudja ki ő. Akkor mostantól nem árt a hátam mögé nézni? -hátha jönnek apuci emberei és lecsapnak, hogy a sztárügyvéd sztárgyerekével beszélgetek.
-Sok dologra képes vagyok, de a rajongók tabunak számítanak. Első kézből is megtapasztaltam, hogy rajongót felszedni nem okés. -persze Evelyn és Remy ügye nem emiatt siklott félre, de akkor is.
-Ráadásul lehet, hogy a turnébuszok elrejtik a dolgokat, de csak addig, amíg valaki ki nem robbant egy botrányt. Ne úgy akarjanak belőlem egy darabot, hogy keféljek meg valakit egy hátsó ülésen két perc alatt. Ha meg találkozok olyannal, aki tényleg érdekes és/vagy szimpatikus, de rajongó, az úgysem csak ennyiből fog állni. -alapvetően ez ellenkezik az életfelfogásommal, de nem szeretnék mindent is kockára tenni azért, mert elszáll az agyam és hasonlók. Nem akarom, hogy mi is csak egy szánalmas banda legyünk, akik a csajok vagy pasik miatt csinálják az egészet.
-Máris tetszel nekem. -és még csak nem is hazudtam. Ha valaki nem pörög az én fordulatszámomon, azzal nem akarok egy bandában lenni.
-Oké, benne vagyok! A legjobb élesben tesztelni ezt az egészet. Nem elég, ha egy szituban van kémia közöttünk és jól elbeszélgetünk. Ha nincs meg az összhang, nem gyújtjuk fel a színpadot, akkor sajnos, mint a rossz szex esetében, könnyes búcsút veszünk egymástól. Majd üziben átdobom a listát, aztán ami nem fekszik, azt nyugodtan kukázzátok ki a picsába. -nem fogok ezen megsértődni. A bandában kivételesen tényleg demokrácia hívő vagyok. De amúgy meg egyeduralkodót az egész világnak.
-Tényleg! Ezt már nála sem értettem, de nem akartam ezzel idegelni jobban, meg akkor még ott volt a nője is, de... ti sosem...? -mindent is tudni akarok, és nincs nálam tabu téma. Plusz Remy nincs itt, hogy gyilkos nézéstől kísérve lefejeljen. Tuti azért ilyen a haja, hogy tompítson és ne üljön gyilkosságért, ha valaki felkúrja.
-Igen, pontosan. Attól, hogy valaki nem tud dalszöveget írni, még beleszólhat. Adhat témát, stb. Azt hiszem a Led Zeppelin pont arról kapta a nevét, hogy az egyik tagnak azt mondták, hogy előbb fog repülni egy ilyen... ólom zeppelin, mintsem belőle híres zenész legyen. -imádom ezt a témát.
-Oh, igen! A nevünknek pedig olyasmit akarok, aminek van jelentése, de amúgy poén. Mivel ismered Remy-t, gondolom tudod, honnan jött a Saxomuch név is. -imádom, hülye állat. Majd talán ezen a hajókázós-kajáláson és azért, mert lett utódja, magára talál.
-Majd elirányítalak az én pszichodokimhoz is. Will-nek sem ártana, ha néha valaki kirángatná a munkájából. Kicsit... Remy vibe-ja van a csókának, csak Dr. Redmond olyan, mint egy nagypapi, aki lelkiekben soha nem is volt fiatal. -egy idős velem, de közben meg olyan, mintha sokkal, de sokkal öregebb lenne. Nem lesz ez így jó.
-Nagyon cuki vagy, de szerintem a problémáim a te lelkivilágodat is lerombolnák. -nem kételkedem abban, hogy tényleg meghallgatna, így azért kapott egy hálás mosolyt, de nem akarok ezekkel traktálni senkit sem. Majd lesz valami. Eddig mindig volt. Chester cuccoljon hozzám, a többi nem érdekel.
-Igen, én is várom már. A zene az egyetlen, amin keresztül igazán jól ki tudom fejezni magam. Vannak fiók szövegeim, esetlegesen majd azokból is tudunk szemezgetni, ha tényleg összeáll ez a banda. -most már egyre jobban várom! Charmaine eddig nem negatív tapasztalat, de... másról is hittem már ezt, szóval majd meglátjuk.

BEE
I feel responsible for certain fans, but I've never said I'm a role model.

-J.C.B.mind álarcot viselünk
Aziel W. Darkbloom
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Meet me there where it never closes 46f85fa5222c788fb9d4760c5aacd3ce94168067
Meet me there where it never closes Untitled-85
★ kor ★ :
32
★ elõtörténet ★ :
Skeletons in the closet
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ idézet ★ :
" I'm a dirty kid:
I like to be outside,
I like to run about, I like to get messy.
So I spent a lot of time outside as a kid,
skating and just being a disaster."
★ foglalkozás ★ :
★saxomuch szinti boy★
★ play by ★ :
Jamie Campbell Bower
★ szükségem van rád ★ :
Meet me there where it never closes 884d68083124302b1e1d769a7fcb5fdd119db1f4
My beautiful right hand
★ hozzászólások száma ★ :
205
★ :
Meet me there where it never closes Tumblr_inline_ovk05aBsbm1u2zsxp_400
TémanyitásRe: Meet me there where it never closes
Meet me there where it never closes Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem
 
Meet me there where it never closes
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» We meet again!
» Meet Again
» J & J - if we ever meet again
» Ash && Clary ~ first meet
» Meet again | Jake & Meena

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: