Ethan Sharp. A neved sokaknak cseng ismerősen, ugyanis nemrég szabadultál a börtönből. Jobban mondva, körülbelül fél éve. Hogy miért voltál ott? Azért kedves nagybátyám, mert többet ittál, mint kellett volna. Persze nem ennyi volt a bűnöd, hanem leginkább az, hogy sajnálatos módon ilyen állapotban volán mögé is ültél és elütöttél egy nőt, aki a helyszínen életét vesztette. Annyi szóljon melletted, hogy becsületesen megvártad a mentőt és a rendőröket, igyekeztél segíteni, de már hiába. Hét évet töltöttél emiatt a baklövésed miatt rács mögött. Kapcsolatunk mindig is szoros volt, sokat szórakoztunk együtt, amíg persze az imént említett eset nem szólt közbe. Mindig úgy éreztem kicsit, hogy a lányodként szeretsz, mindent tudtál rólam és én is sok mindent tudtam rólad. A börtönben is rendszeresen látogattalak, persze erről anyám mit sem tudott, hiszen ő volt a minket körülvevő emberek közül, aki a legjobban elítélt. Apám sejtette, hogy bejárok hozzád, ő nem szakított meg veled minden kapcsolatot, ami szerencse, hiszen idekint már nem találkozhattál vele, ugyanis három éve rákban elhunyt. Örök agglegény vagy, sosem értettem, miért nem állapodsz meg végre valaki mellett, aki megtesz érted mindent. Az életed a szórakozás, a szerencsejáték, a nők, de tudsz te komoly lenni, ha akarsz. Az a sejtésem, hogy nem vagy velem teljesen őszinte a múltaddal kapcsolatban, rejtegetsz valamit, az okát annak, amiért ilyenné váltál. (Ethan igazából Melody vérszerinti apja, ami persze sosem derülhet ki. Legalábbis Mel anyja a lelkére kötötte. Az, hogy éreznek-e még valamit egymás iránt az anyjával, és így, hogy az apja már nem él, szabadjára engedik-e, rád bíznám, kedves megalkotó. Hogy kiderül-e a titok, azt megbeszéljük privát üzenetben, de örökké semmi sem marad rejtve, ugyebár?! A play by változtatható, ha van más, aki szerinted illene a karakterhez, és igazából nagyon sok minden a fantáziádra van bízva. Egy biztos, izgalmakat ígérhetek és egy jó kis plotot is! Várlak nagyon! )
livin' in new york
Raelyn J. Winters and Ashley Clyborne imádják a posztod