úgy megemlékeztetlek, hogy járni is elfelejtesz utána
a humorodért foglak egyszer elvenni... ja nem
el tudom képzelni.... apád:
te:
egy szavadba kerül és röpke... fasz tudja hány óra alatt odaér a felmentősereg...
hát minimum karácsonyig oszd be ezt a verset... nem ám itt elkapatlak aztán szavalhatok minden nap
hát na.. azért van rutinom.. egy pár évig meg kellett oldanom a képeiddel, amíg nem tudtad, hogy rád vagyok faszulva #no_shame #no_regret hát nagyon ajánlom, hogy csak hervadjál nélkülem.. de na izgulj, amint hazajössz helyreteszlek életem
Persze, egy kis emlékeztető sosem árt... ha több, akkor meg főleg nem
Azt hiszed, viccelek? Nagyon nem.
Ha látnád apám most is hogy néz rám! Nem tudom eldönteni, hogy azért, mert a telefonon lógok ahelyett, hogy az üzleti partnereivel jópofiznék, vagy azért, mert kezdem túlzásba vinni a borfogyasztást
Mindenesetre lehet, hogy még meg is kell innen szöktetned. Mint egy börtönből Rabolj el, pls
Awwww ez gyönyörű vers volt, életem könnyekig hatódtam úgy sejtem, ezzel ki is maxoltuk a romantikázást erre az évre
Váljék egészségedre, édes fiam, még jó hogy ilyen találékony és önellátó vagy Én pedig itt hervadhatok a végtelenségig
Have you ever •• heard the wolf cry to the blue corn moon, or asked the grinning bobcat why he grinned? Can you sing with all the voices of the mountains? Can you paint with all the colors of the wind?
"For the two of us, home
isn't a place. It is a person.
And we are finally home."
★ lakhely ★ :
Manhattan ↔ Queens
★ :
★ idézet ★ :
If you only live once,
today is as good as any day
to live the life of your dreams.
★ foglalkozás ★ :
studying veterinary medicine
★ play by ★ :
Madison Bailey
★ szükségem van rád ★ :
"You think you're one
of millions, but you're one in a million to me."
★ hozzászólások száma ★ :
164
★ :
Re: CJ & Ro | text romance
Szer. Feb. 21 2024, 16:19
Mrs. Charlie
a szatyor jó lesz, abban pont elfér a kis csöpp testem
ha hazajössz azért emlékeztetlek biztos el ne felejtsd
na még csak az kéne... a lófasznak is van vége, úgyhogy a csoda flúgfesztiválos kiruccanásodnak is életem.... így is már álló fasszal tárt karokkal várlak haza
„Jöjj, hölgyem, jöjj és vetkőzz le velem, vágy kínoz, mikor nem szeretkezem. S mint harcos, ha ellenségre talál: lándzsám megfájdul, mert nem döf, csak áll.”
nesze neked úrilány.. romantika meg udvarlás egy kibaszott úriember rendelésre
mert szenvedek, úgyhogy szenvedjél te is...
hát nem mondom, hogy nem oldottam meg a képpel, amit küldtél.................. de azért arról a telefonhívásról sem mondanék le kicsit később
Legközelebb téged hozlak el egy szatyorban, vagy amiben szeretnéd. Mit szólsz?
Óóóó, tudom én jól, hogy a kettő nem zárja ki egymást, még jóóól emlékszem
Hidd el, nem akarjuk, hogy levessem az úrilány álcát. Még apám kitalálná, hogy itt fog plusz néhány napra, csak hogy gyakorolhassak, és ne szokjak el a helyzettől.
Duplán szívni, mi? Hát az udvarlás teljesen kihalt ebből a világból? Emlékeztetnélek arra, hogy úrilány vagyok
Miért kínzol?
Alig várom a varázstrükködet
De lassan úgy tűnik, a nagy durranás meglesz még a telefonhívás előtt, ha már most így beleéled magadat...
Have you ever •• heard the wolf cry to the blue corn moon, or asked the grinning bobcat why he grinned? Can you sing with all the voices of the mountains? Can you paint with all the colors of the wind?
"For the two of us, home
isn't a place. It is a person.
And we are finally home."
★ lakhely ★ :
Manhattan ↔ Queens
★ :
★ idézet ★ :
If you only live once,
today is as good as any day
to live the life of your dreams.
★ foglalkozás ★ :
studying veterinary medicine
★ play by ★ :
Madison Bailey
★ szükségem van rád ★ :
"You think you're one
of millions, but you're one in a million to me."
★ hozzászólások száma ★ :
164
★ :
Re: CJ & Ro | text romance
Pént. Feb. 02 2024, 11:02
Mrs. Charlie
mondja má' nagysasszony kérdőjel van eladó egy pár darab? mert látom magának akad egy pár felesleges szar a telód vagy ott flúgfalváról még az emojik se jutnak ki élve?
1 TELJES NAPJA! ASSZONY! MEGHALOK NÉLKÜLED!!!4!négy!! ha túlhajszolom magam a te hibád lesz mert itt hagytál
szerintem Craig még (vagy már) az órát sem ismeri... Fred pedig... hát na azt hagyjuk is, hogy ő milyen állapotban van..
az, hogy én lökött vagyok az nem engem minősít, hanem a te ízlésedet
Vonulj félre és hívlak is, ami mondanivalóm lenne a számodra azt jobb ha nem közönség előtt hallgatod meg
a kurva élet... tudod, hogy azt szeretem a legjobban, amikor az én pólóimban feszítesz, de azt a ruhát azért boldogan letépném rólad