Még a gimi első évében ismertelek meg annak is kb. a harmadik napján. Valahogy rögtön sikerült megtalálnunk a közös hangot – bármennyire is különbözünk egymástól – és rövidesen legjobb barátok lettünk. Elválaszthatatlanok voltunk egészen addig míg a sors fintora közbe nem avatkozott. A nyáron kiderült, hogy féltestvérek vagyunk az apánk oldaláról. Utána nem voltál hajlandó beszélni velem, nem vetted fel a telefont és mindenhol letiltottál… A suliban bezzeg az első találkozásunkkor rögtön csúnyán összeverekedtünk. Én értem, hogy az apánk egy görény. Egyetértek. Tudok matekozni – jó nem annyira mint te, de na: ahhoz hogy én megszülessek akkor kellett apánknak összeszűrnie a levet az anyámmal amikor a tiéd már terhes volt. Faszfej. De mondd, miért haragszol rám ennyire? Én nem akartalak megbántani. Nem akartam ezt az egészet. Először örültem, hogy a testvérem vagy… De nem így, hogy utálsz miatta.
/// A név kérlek maradjon. Lehet így “Lenny” vagy akár Leonard is, vagy más amiből a Lenny becenevet ki lehet hozni.
Pb-ből sem engednék szívesen. Főként mert olyan pb-t szeretnék aki semmiben sem hasonlít Dylanre.
ET-m elolvasása kötelező, mert ott van az egész jobban kifejtve.
Család: Dylan nem tudja hogy az apjuk/Lenny szülei tudják e az igazságot, így ezt a részt közösen szeretném kitalálni. Van több ötletem is. De amúgy eléggé szabad a pálya. Tőlem lehet akár idősebb/fiatalabb testvére. Lehetnek a szülei jóban/rosszban. Dylan számára a családja mindig is tökéletesnek tűnt, de ez lehet akár egy hazugság is.
Lenny összeségében a tökéletes srác: éltanuló, jólnevelt, segítőkész és mindenki szereti. Mindig is ő volt a fék Dylan életében – ő maga pedig a gáz a másikéban. De ez az egész ügy ki tudja milyen irányba terelte… Ugyan úgy a személyiségének többi részének a kifejtése, kitalálása csak rád vár.
Egyéb kapcsolataiban, háttértörténetében, szerelmi életében szabad utat engedek.
Ha megtetszett a karakter csak dobj meg egy pm-mel vagy zaklass discordon. Nagyon várom szerintem szuper játékokat lehetne írni ahogy a két fiú megbékél.
Még mindig nagyon várom ha véletlen a kevés játéklehetőség rémiszt meg: sok fiatal karakter van az oldalon, és velem tuti rengeteg fogsz tudni játszani. Rengeteg ötletem van. Gyere gyorsan.