★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 130 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 118 vendég :: 2 Bots Aaron Cunnigham, Ariel Hella Wright, Diego Carmona, Dok Min-Joon, Hadrian Rutherford, Harvey Irvine, Jayda Winters, Kendra Chemblar, Lambert Schultz, Layla Hunter, Tyra Greene, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Ma 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Ma 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Ma 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Ma 22:30-kor Amber Fleming
tollából Ma 21:17-kor Shelley Lane
tollából Ma 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Ma 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Ma 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Zoe Monroe. Kedd Jan. 23 2018, 10:19 |
| Zoe Monroe Teljes név: Zoe Monroe Play by: Katie McGrath Születési hely:Los Angeles Kor:29-31 Lakhely: Bronx Szexuális beállítottság:Hetero Családi állapot:tudtommal szingli Csoport: Munkások
Legjobb emberem vagy. Minden döntést rád hagyok, ha netán Parker lebetegszik, és nem tudok ott lenni. Tudod min mentem keresztül, ott voltál, míg lecsenget a válás. Végig vitted velem azt a katasztrófát, amin egy stabil építésű ház sem bírt volna ki. Számomra te egy olyan barát vagy, akire rátámaszkodom, ha megfáradnék. Parker imád téged, fogalmam sincs mit tettél a kölyökkel, de oda van érted! Szinte könyörög, hogy ma veled legyen. Sőt, ha bejön a klubba az első dolga, hogy végig szalad a lányokon, míg nem talál, és a nyakadba ugrik. Örülök, hogy a fiam talált egy olyan embert, akivel letud beszélgetni azokról a témákról, amikről én nem tudok segíteni. A kapcsolatunk szilárd lábakon áll, amit én nem tudok, hogy te már ovis korunk óta belém vagy zúgva. Még is elnézted, hogy más nőt ejtettem teherbe és így sem tántorodtál meg. Érzeted, hogy talán nem lesz hosszú idejű? Nem tudhatom. De azt igen, hogy a legjobb táncosom vagy és imádod a szakmádat. Ahogy a férfi szemek falják az idomaidat, de te csak az én tekintetemet keresed. Én viszont rád sosem tudnék úgy nézni, hogy te nő vagy. Nekem ugyan az a lány vagy, akivel a sárban dögönyöztünk az udvarba a nagy esőzés után. De tudod mit? Sosem tudjuk, mit tartogathat nekünk Fortuna. // pb és név nem kötött, ha megérkeztél üzenetben várom az egyeztetést. Nem vagyok egy gyors reagáló, szóval türelmedet kérném. Olyan embert várnék, aki nem tűnik el két nap leforgása alatt, mert nem írtam. Köszönöm! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Zoe Monroe. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |