Az imádott nővérem vagy akiért bármit megtennék és meg is teszek. Hiszen képes voltam lemondani érted a boldogságomról. Hiszen annyi pasi közül pont a tiédbe habarodtam bele. Amiért bűntudatom is van, na meg azért is, mert meg is csókoltam, amit nem lett volna szabad. Még akkor sem, ha te nem is szereted és nem is értékeled őt. Én bármit megtennék érte. Nagyon jó a kapcsolatunk, ami nem volt mindig így, fél éve még elég távol álltunk egymástól. Nem akartál különösebben foglalkozni velem, megvoltál a baráti köröddel, engem koloncnak gondoltál. Viszont a barátaid befogadtak maguk közé, így hozzád is közelebb kerültem. De én már korábban is felnéztem rád, még akkor is, ha elég balhés voltál. Nem sokat foglalkozol mások véleményével, teszed ami éppen jól esik.
/Ezen kívül nem szeretnék mást megkötni, a karakter szabadon alakítható. Viszont bonyodalomban nem lenne hiány a kapcsolatukat illetően, ha kitudódik, hogy Lexi belehabarodott Cole-ba. A Riri csak egy becenév, bármilyen keresztnevet választhatsz neki. A pb-hez sem ragaszkodom. Lexi Et-nek elolvasása erősen ajánlott. De siess, mert nagyon várlak.