A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Nagyon sok ponton fantasztikus vagy. Ha egyszer valaki megkérdezné tőlem, hogy hogyan lehet egy igazán erős női karaktert felépíteni, kitalálni és létrehozni, egy olyan nőt, aki belevaló, és mindenképp eléri a céljait, akkor a Te lapodat küldeném el az illetőnek, mert úgy gondolom, hogy minden megvan benned ahhoz, hogy reprezentáld ezt a karaktertípust. Először is szeretném kiemelni az időt és a fáradtságot, amit nem sajnáltál a karaktered tökéletes kidolgozására. Gondolok itt elsősorban arra, hogy a jellemed nem szimplán a tulajdonságaidat tartalmazza, hanem egy teljes családfát, kapcsolatlistát és idővonalat is megkapunk, ami által tökéletesen be tudod mutatni, hogy Freja ezért olyan, amilyen. Nagyon tetszik a részletesség, a sok kis apróság amivel a karakteredet színesítetted, mert a te esetedben az előtörténet hossza csak erősíti a minőséget és nem a rovására megy. Az előtörténeted nem tartogatott különösebb meglepetéseket, aminek az oka a részletes jellem, amit korábban elém tártál. Tudtam, hogy az a tiszta, felhőtlen szerelem nem fog kitartani a lapod végéig, mert már megismertetted a viszonyokat velem. Ennek ellenére elszomorított, ahogy egy valamiben reménykedő, őszinte mosolyú lány egy megfakult nővé cseperedett, aki képtelen volt túllépni azokon a traumákon, amik az évek során sújtották. Nagyon remélem, hogy kettőtök között a kapcsolat nem halványult el annyira, hogy ne tudjatok visszajönni abból a gödörből, amibe ilyen vagy olyan módon, de mind a ketten belekerültetek. És azt is kívánom neked, hogy ne kelljen elszenvedned az ártatlan testvéred elveszítését, mert te is rengeteget szenvedtél annak ellenére is, hogy pont a családod okozta a kialakult helyzeted. És pont ebben rejlik a történeted legnagyobb tragédiája. Hogy hiába állsz a rossz oldalon, te ugyanúgy áldozata vagy mindennek, ami miatt több fájdalmat kell elviselned, mint bárki másnak. Egy komplex, nagyon erőteljes nézőpontból ismerhettük meg a ti történetetek másik oldalát, viszont biztos vagyok benne, hogy egy olyan nő, mint amilyen Te magad vagy, a végén úgyis eléri azt, amit igazán akart. Hiszen pontosan ugyanerről szólt az előtörténeted végig.
Most viszont már nem tartanálak fel, mert bőven elég feladatot osztott neked a sors, amikkel biztosan nagyon meg akarsz küzdeni... Illetve van valaki a másik oldalon, aki nagyon vár! Kérlek foglald le a csodás arcod, aztán irány a játéktér, mert sok-sok izgalomban lesz még részed. Köszönöm a fantasztikus, tartalmas élményt, amit nekem adtál ezzel a lappal! Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!
I left my home with any hesitation, I left it all behind me Nothing in my pocket, only my dream for music Feeling horrible especially when l know I wasn’t good enough But “I'm fine, no worries, all good, I’m not lonely”
I was the worst, and deep in my heart I was trapped by something like a wall, when loneliness came to wake me up, I pleaded for it to stay away, you were the only one in my life, yet I bury you in darkness