★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 298 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 296 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Samantha Leroy - My best friend ever | |
| | Samantha Leroy - My best friend ever Szer. Jan. 10 2018, 00:05 |
| Samantha Leroy Teljes név: Samantha Leroy Play by: Katheryn Winnick Születési hely: Boston Kor: 35 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: hetero, de még mennyire Családi állapot: éppen szabad, de amúgy négyszeresen elvált Csoport: Munkanélküli, élete végéig se tudná a pénzét elkölteni
Samanthát a férjem baráti köre által ismertem meg, pontosabban a második férjén keresztül, aki az én hitvesem egyik legjobb barátja volt. A férfiak üzleti megbeszélései unalommal töltöttek el mindkettőnket, de míg nekem ott volt a parfüm és szépségipari kihívásom, addig ő otthon tengette a mindennapjait, mint Upper East Side-i feleség. Nagyon szeretem a karakán természetét, a szókimondó stílusát. Soha nem lehet mellette unatkozni, mindig kitalál valamit, de hogy is mondjam…a férfiakra nézve veszélyes. Állandóan ezen jár az esze, mostanra már a negyedik balféket is elfogyasztotta, és az ügyvédjének köszönhetően az összes válásából győztesen jött ki. Az asszonytartási pénze akkora, hogy már nem is tudja mire költeni, piszok gazdag, és nem rest ezt mások orra alá dörgölni. A legújabb, és legdivatosabb ruhákban jár, elrángat a legnagyobb partikra is. Kicsit felszínesnek tartottam, de amikor kiderült, hogy örökletes szívelégtelenségem van, és hónapjaim vannak hátra, akkor ő volt az, aki teljes hátvéddel sorakozott fel mögöttem. Vigyáz a kutyámra, bevásárol nekem, sőt ügyvédet ajánlgat, mert ugye jelenleg én is ahhoz a bizonyos váláshoz tartok. Ő ajánlotta az ügyvédjét, hogy tönkretegyem Dextert. Az életem némiképp összekuszálódott, mert előkerült az ex vőlegényem is, aki jelenleg a szívsebészem. Shane nagyon is tetszik neki, de nem tud róla, hogy egykoron a párja voltam. A titkaimat még előtte sem tártam fel teljes mértékben, akadnának bukkanók, ha kiderülne, hogy mit rejtegettem, de tudom, hogy nem hagyna cserben. Szeretném nagyon, hogy megérkezzél, hiszen kell egy biztos pont, aki kihúz a cápák kezéből. Két férfi ostromol, de nem tudom, hogy mi legyen…és úgy tűnik az a bizonyos kaszás is rám feni a fogát. Gyengülök Samantha, kellesz nekem. Gyere minél hamarabb. /Játékra szerintem lesz jelentkező, de én mint legjobb barátnő mindennél jobban várlak. Mindenkinek szüksége van egy legjobb barátnőre, nekem meg többszörösen. A PB, ha nem tetszik egyeztethetünk, de szőke hölgyeményt várnék. / |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Samantha Leroy - My best friend ever | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |