One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága


Kérnénk mindenkit, hogy a könnyebb átláthatóság kedvéért csak rövidebb OOC üzengetésre szorítkozzunk ezen a felületen, a személyesebb hangvételű vagy IC üzenetekhez pedig használjuk a nagy chatet vagy a PM-et.
Új posztok
hozzászólások



Are you my savior, who found me alone? ⁂

Hírek, bejelentések EmptyRhea Osbern
Today at 3:00 am



Elkészültem az elõtörténetemmel...

Hírek, bejelentések EmptyCarley Wilkinson
Yesterday at 7:27 pm



Welcome party!

Hírek, bejelentések EmptyGracelyn D. Lockhart
Yesterday at 6:04 pm



Phoebe & Chester - Fatal shooting at hospital

Hírek, bejelentések EmptyChester Sullivan
Yesterday at 1:33 pm



Here we go again

Hírek, bejelentések EmptyAidan Guinness
Yesterday at 12:42 pm



still with you | Yebi & Natie

Hírek, bejelentések EmptyNatalie Young
Yesterday at 12:00 pm



Kockadobás

Hírek, bejelentések EmptyAdmin
Yesterday at 8:25 am



Rosalie & Cassidy

Hírek, bejelentések EmptyRosalie A. Silvera
Yesterday at 12:15 am



Lopez & O'Neal

Hírek, bejelentések EmptyEzra O'Neal
Kedd Május 04, 2021 5:16 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 17 14
Diákok 26 23
Törvényszegők 8 16
Bűnüldözés 10 11
Hivatal 5 7
Üzlet 18 15
Oktatás 6 7
Munkások 23 17
Egészségügy 15 15
Összesen 128 125
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 3 Bots

Nincs



A legtöbb felhasználó (106 fő) Hétf. Feb. 15, 2021 11:58 pm-kor volt itt.
Discord
csatlakozz hozzánk!


Regisztráláskor felhasználónévnek a karakteretek nevét/becenevét használjátok. Köszönjük. :)

Share
 

 Hírek, bejelentések

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptyKedd Feb. 23, 2021 5:21 pm

Figyelem!

Kedves Játékosok!

Szeretnénk veletek tudatni, hogy mivel az oldal jövőjével és vezetésével kapcsolatos véleményünk és elképzeléseink sajnos néhány pontban eltérnek, Bellamy West moderátorunk úgy határozott, hogy távozni szeretne a Staffból, illetve az oldalról, és máshol próbálni szerencsét.
Egymás döntéseit tiszteletben tartva, és hálásan köszönve mindazt, amit az elmúlt két évben az oldalért tett, kívánunk neki minden jót a továbbiakban!

A Staff

Livin' in New York

Admin
Admin
Play by :
New York, New York
Kor :
4
Foglalkozás :
Adminkodás
Hozzászólások száma :
200

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptyCsüt. Okt. 15, 2020 12:41 pm

Figyelem!

Kedves Játékosok!

Mivel továbbra is aktívan részesei vagytok az oldal életének és tehetséges írásokkal teszitek azt jobbá, ezért egy-két plusz dologgal mi is érkeztünk nektek. Hírek, bejelentések 2624752903
- Gondolom észrevettétek, hogy korábban egy az oldalhoz tartozó discord is elkészült (ha mégsem, egy kicsit lejjebb görgetve megtaláljátok) ahol nagyobb lehetőségetek van beszélgetésbe kezdeni és ismerkedni a többiekkel. Annyi kérésünk van csupán, hogy csatlakozásotok alkalmával olyan nevet válasszatok magatoknak, ami az egyik karakteredhez kapcsolódik és ami által majd felismerhetünk.
- A mai naptól kezdve pedig részt vehettek egy játékban, amit ITT megtaláltok és ami némi segítséget nyújt nektek abban, hogy akár jobban is megismerkedjetek ti is a karakteretekkel. Hírek, bejelentések 690269075
- És korábban pedig létrejött egy alternatív játékok rész is, ahol jelenlegi játékaitok mellett egy alternatív univerzum részesei is lehettek. Szóval ha kipróbálnád karaktered miképpen boldogulna egy Harry Potter szereplő bőrébe bújva, esetleg egy másik bolygón vagy egyszerűen csak egy jövőbeli esemény részeként, akkor itt lehetőséged van rá. Wink

A Staff

Livin' in New York

Admin
Admin
Play by :
New York, New York
Kor :
4
Foglalkozás :
Adminkodás
Hozzászólások száma :
200

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptyVas. Szept. 13, 2020 11:26 pm

Figyelem!

Csillagvirágjaim!  Hírek, bejelentések 3672866238

Mostanában nem voltam aktív, és ezen terveztem volna változtatni. Sajnos azonban a magánéletemben olyan változások jönnek, ami miatt minimálisan is fél évre visszavonulok a szerepjátéktól.
Nem véglegesen búcsúzom, és elhihetitek, hogy ha lenne más megoldás, akkor nem is lépném meg. De nem tudok egyszerűen fejben itt lenni, nem tudom azt a színvonalat és lendületet hozni, amit megszoktatok tőlem.
Terveim és reményeim szerint visszatérek.
Addig is köszönöm a rengeteg élményt, ezt a másfél évet amióta itt lehettem, azokat akiket megismertem, és azt a staff-csapatot, akik szerintem az egyik legjobbak a szerepjátékos világban.
Hírek, bejelentések 108800823
Hírek, bejelentések Tenor

Olivia Valens/ Ennio Grandi/ Corinne M. Pellegrini

Livin' in New York
Vendég

Anonymous
Vendég

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptyKedd Jún. 16, 2020 7:22 pm

Figyelem!

Kedves Játékosok!

Az utóbbi időben egy-két újabb ponttal és változtatással bővült a szabályzatunk, melyeknek elolvasását ajánljuk mindenki figyelmébe. Próbáltunk ugyanakkor egy érthetőbb, átláthatóbb képet alkotni az oldal működésével kapcsolatban, hogy ezzel is a segítségetekre legyünk.

Változások történtek az inaktív karakterekre vonatkozóan:
◊ Abban az esetben, ha valaki inaktív státuszából szeretne visszatérni, időközben viszont már a korábban használt PB alanyával jelezte egy másik karakter az elkészülését, akkor az elsőbbség azé, aki jelenleg az elfogadójára vár. Ennek indoka, hogy lényegében az inaktív karakter sem elfogadott karakter, ezért figyelnünk kell az 'elkészülés' sorrendjére.
◊ Ha egy hónapon keresztül nem érkezik új hozzászólás egy karaktertől a játéktérre, az adott játékos kap egy ezzel kapcsolatos figyelmeztető üzenetet, amely után plusz egy hete van még bepótolnia a reagjának megírását, mielőtt inaktív csoportba kerülhetne és a foglalásai pedig felszabadulhatnának. A játékosnak további két hónapja van, hogy inaktív karakterével visszatérjen, játékba kezdjen, és jelezze a Staff felé maradási szándékát, mielőtt törlésre kerülne. Kivételt képez ez alól, ha a távolmaradásodat külön jelezted, vagy kérted a karaktered inaktív csoportban maradását.
↳ Szeretnénk, hogy az előrelátható hosszabb kihagyásokat mindenki a hiányzásnaplóba vagy az adminok/moderátorok felé is jelezné a játékostársain kívül, felsorolva üzenet formájában a multikaraktereit is mellette a kavarodások elkerülésének érdekében.
◊ Mivel inaktiválás után a karakter összes foglalója elveszik, ezért a visszatérő karaktereknek mindig újra ki kell tölteni majd a foglalókat.

Az Activity Check utáni teendőknél:
◊ Ugyan mindenkit üzenetben értesítünk az AC kezdetéről, ettől függetlenül megeshet, hogy valaki mégis elfeledkezik róla. Aki első alkalommal elfelejti magát beírni, ő feljegyzésre kerül és az inaktívakra vonatkozó visszatérés menetét követve hozhatja vissza a karaterét. Aki viszont másodszorra is elfelejti, ő viszont már csak két hét elteltével térhet vissza karakterével.
◊ Az AC-re felhasznált reagoknál minimum szószám: 500 szó. (Értelemszerűen a telefonos és egyéb ehhez hasonló hozzászólások nem egyenlőek a reagokkal, ezért azok felhasználását ha lehet, mellőzzétek.)
◊ Továbbá mindenki figyeljen oda, melyik időszakra vonatkozóan kell a reagját linkelnie. Pl: ha májusi hozzászólást kérünk, akkor ne a januárit másolja be.
◊ Ezen felül a staff tagjai havonta ellenőrzik az aktivitást a szabályzatnak megfelelően, melyről az Inaktiválás résznél bővebben olvashattok.

A foglalókkal kapcsolatban:
◊ Abban az esetben, ha egy már elfogadott karakter nem foglalta le a pb alanyát, az újonnan érkező kapja meg helyette, ezáltal pedig annak az illetőnek kell másikat keresni, aki korábban kihagyta a foglalókat.

És a chat használatát illetően:
◊ Ha lehet, mellőzzük a chaten történő +18-as tartalmú játékokat a többi beszélgetni vágyó felhasználó érdekében, akiket ez zavarhat.

A Staff

Livin' in New York

Admin
Admin
Play by :
New York, New York
Kor :
4
Foglalkozás :
Adminkodás
Hozzászólások száma :
200

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptySzomb. Május 02, 2020 10:20 pm

Figyelem!

Kedves Játékosok!

Egy személyes bejelentéssel érkeztem ma este.  Hírek, bejelentések 2451935670  
Akik az utóbbi hónapokban követték valamennyire a bejegyzéseimet a Hiányzásnaplóban, azoknak nem lesz nagy újdonság, ám a többiek kedvéért, és mert ez mostanában egyre jobban kihat az admini jelenlétemre is, úgy döntöttem, pár szóban közzé teszem itt is, és elárulom: babát várok. Ami azt illeti, már a várandóság 35-36. hetében, vagyis a 9. hónap elején járok. A pici jövevény heteken belül érkezik, emiatt érthető módon a prioritásaim a következő (minimum) egy-két hónapban máshol lesznek. Eltűnni, elpárologni semmiképpen nem szeretnék, és nem tervezek, igyekszem aktív maradni, amennyire lehetséges, de az utóbbi időben egyre kevesebbet láthattatok elfogadókat írni, vagy másban aktívkodni, és ez a közeli jövőben csak még inkább így lesz.
Ha bármiben, amihez admin szükséges, gyors választ vagy segítséget reméltek (karakter jegelése, törlése, névváltoztatás, stb.), ajánlott egy ideig inkább Dorianhez fordulnotok, ő örömmel áll a rendelkezésetekre helyettem is.  szívecske
Köszönöm mindenkinek a megértést!  Hírek, bejelentések 3672866238

Raelyn

Livin' in New York

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆





crazy




about you




Raelyn J. Winters
Egészségügy
Play by :
Chloe Bennet ★
Kor :
30
Foglalkozás :
paramedic, self-defense instructor ★
Hozzászólások száma :
428

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptySzer. Ápr. 15, 2020 9:13 pm

Figyelem!

Kedves Játékosok!

Talán már néhány embernek feltűnt, hogy a főoldalról eltűnt Tara arcképe és a helyére Olivia Valens került egy másik arcocskával.
Sok összetevője van annak, hogy főkaraktert váltottam, de úgy éreztem Tarának egy időre vissza kell vonulnia.
A user ugyanaz maradt, és remélem, hogy a jövőben az új arcocskámhoz is bizalommal lesztek úgy üzenetekkel, mint bármi mással. cukika
Továbbra is állok rendelkezésetekre, ha néha nem a megszokott gyorsasággal, de azért igyekezni fogok.
Fogadjátok Oliviát is nagy szeretettel.
Pusszancs
Hírek, bejelentések 108800823

Olivia ( aka Tara)

Livin' in New York
Vendég

Anonymous
Vendég

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptyVas. Márc. 22, 2020 5:12 pm

Figyelem!

Kedves Játékosok!

Nagyon sokan ugyan már ügyesen beírtátok magatokat a foglalókba, azonban mégis akadnak olyanok, akiknél erre még nem került sor, ez pedig a későbbiekben kavarodáshoz vezethet. Ezért szeretnénk mindenkit megkérni, hogy még egyszer ellenőrizze le a foglalókat és ha hiányosságot tapasztal, akkor pótolja azt. Ezzel az új tagoknak is segítjük a választást a megmaradt nevek közül és megkíméljük egymást és magunkat is a plusz félreértésektől. Akik pedig regisztráción törik a fejüket, őket pedig arra szeretnénk kérni, hogy szánjanak egy percet a lista végigfutására és ezután döntsenek a nevükkel kapcsolatban.Hírek, bejelentések 4146035580

Amit még pluszban akartunk tisztázni, hogy az oldalon a vezetőség azért van, hogy segítsünk nektek és bármilyen probléma is adódik, arra közösen megoldást tudjunk találni. Ennek menetében viszont a staff rendszeresen egyeztet minden egyes felmerülő kérdéssel kapcsolatban és semelyikünk sem jár külön utakat, hogy a saját módja/elképzelése szerint oldja meg ezeket. A modik szava ugyanúgy egyenrangú az adminokéval, szóval a későbbiekben szeretnénk, hogyha ezt figyelembe venné mindenki és ha tanácsot-kérést kap tőlük, ugyanúgy meghallgatná/lehetőség szerint teljesítené, hiszen nekünk sem célunk feleslegesen senkit sem zavarni, csak ha egy adott problémára szeretnénk együtt megoldást találni.

Mindezek mellett pedig köszönjük, hogy aktívan részesei vagytok az oldalnak és tehetséges írásokkal színesítitek a mindennapokat!  Hírek, bejelentések 1471401822

A Staff

Livin' in New York

Admin
Admin
Play by :
New York, New York
Kor :
4
Foglalkozás :
Adminkodás
Hozzászólások száma :
200

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptyPént. Márc. 20, 2020 8:41 am

Figyelem!

Kedves Játékosok!

Az Activity Check vasárnap éjjel lezárult. Az új statisztika tegnap este kikerült, a foglalók frissültek, a töröltek és inaktívak listája is olvasható már a megfelelő topicban.
Innentől akik elfelejtettek bejelentkezni az AC-be, vagy más okból maradtak le róla, és szeretnék visszakapni a színűket, egy darab új reaggal jelentkezhetnek valamelyik adminnál pm-ben. Régebbi reagokat a továbbiakban a visszatéréshez nem fogadunk el.

Köszönettel:
A Staff

Livin' in New York

Admin
Admin
Play by :
New York, New York
Kor :
4
Foglalkozás :
Adminkodás
Hozzászólások száma :
200

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptySzer. Feb. 05, 2020 5:12 pm

Figyelem!

Kedves Játékosok!

Nem szeretnénk senkit a fantázia mezsgyéjén korlátozni, sem az írói szabadság útjába állni, de mivel oldalunk egy real life oldal, tehát a való világon alapul, ezért úgy éreztük, ideje a szabályzaton egy kicsit finomítani. Lehetőleg próbáljunk valósághűek maradni - mind karakteralkotás, mind a játéktéren történő események során. Példának okáért: egy multinacionális vállalat CEO-ja azért ne 18-20 éves legyen, a még szinte kiskorú maffiafőnök is viszonylag abszurd (még alvilági körökben is), egy kórházigazgató sem lehet valamilyen jöttment, de az igazságszolgáltatás ranglétráján sem kerülhet szinte azonnal, mindennemű tapasztalat és/vagy végzettség nélkül valaki vezető pozícióba. Csodák sajnos ritkán történnek, ha mégis, akkor arra biztos van valamilyen jól megalapozott magyarázat. Ezzel csak arra szeretnénk felhívni a figyelmet, ha van egy ötletetek, akkor nézzetek legalább minimálisan utána, mielőtt megalkotjátok a karaktert (vagy a hozzászólást), ne hasraütés-szerűen, a valóságtól elrugaszkodva írjátok meg. Smile
Ha a realitás talajától túlságosan távol álló megvalósítással találkozunk, a staffnak joga van módosítást kérni a megalkotótól, mielőtt a karakter elfogadásra kerülne.

A Staff nevében:
Millie

Livin' in New York

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


❝ I'm fighting the lows
that creep in my mind. i try to remember that life is a ride, down one minute next one you're high, like a wave crashing into the night.

Millie Crawford
Munkások
Play by :
∆ emmy rossum ∆
Kor :
29
Foglalkozás :
ethical hacker, personal assistant
Hozzászólások száma :
471

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptySzomb. Jan. 11, 2020 8:36 pm

Figyelem!

Kedves Játékosok!


Több ember már nekem is írt ez ügyben, és igen én is tapasztaltam, hogy a napokban lefutott Firefox frissítés után eltűnt a kis chat ablak bal oldalról.
Mivel én sem nagyon vagyok Chrome párti, és mert hittem, hogy létezik megoldás erre, utánajártam a dolognak és van is megoldás.
A weboldali menüsorban a lakat mellett található pajzs ikont lenyitva a "Továbbfejlesztett követési védelem" részt kell kikapcsolni és újra működik a chat ablak Firefox alól is.
Vizuálisoknak csináltam egy PS-t is:

https://i.imgur.com/wUsqo45.jpg

Nálam most már jól működik, remélem nálatok is fog, akiknél esetleg gond volt.
Hírek, bejelentések 560292900
A Staff nevében:
Tara

Livin' in New York
Vendég

Anonymous
Vendég

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptyKedd Dec. 24, 2019 12:44 pm

Kellemes ünnepeket!

Kedves Játékosok!

Elérkezett az év legszebb időszaka, a szeretet ünnepe, és így, egyre közelebb az év végéhez, szeretnénk megköszönni, hogy idén (is) velünk voltatok. Nagyon szép évet zárunk, rengeteg új karakter, játék és reag született az elmúlt tizenkét hónapban, amiért egyrészt mérhetetlenül büszkék vagyunk rátok, erre a nagy és lelkes közösségre, másrészt legalább ennyire hálásak is vagyunk nektek. Hiszen minden egyes tag hozzátesz valami különlegeset az oldal pezsgő életéhez, mindannyiunkra szükség van ahhoz, hogy ez az oldal, a mi saját kis New Yorkunk, ilyen jól működjön napról napra, hétről hétre...  

A teljes vezetőség nevében kívánunk most mindenkinek kellemes karácsonyt, finom családi lakomákat, bejglit, zserbót, és sikerekben gazdag, boldog újévet, előre is!  Hírek, bejelentések 757797015

A következő dallal pedig elhoznánk ide nektek egy kis szeletet a New York-i karácsony hangulatából is:



A Staff

Livin' in New York

Admin
Admin
Play by :
New York, New York
Kor :
4
Foglalkozás :
Adminkodás
Hozzászólások száma :
200

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptySzomb. Dec. 14, 2019 3:17 pm

Csere a Staffban

Kedves Játékosok!

Így, az ünnepekhez egyre közeledve, a felfrissült, ünnepi hangulatú külsőt élvezve egy újabb bejelentéssel érkeztem: ismét egy változás történt a Staff sorai között.
Mivel Bailey E. West userileg az utóbbi időben - és előreláthatóan a jövőben is - eléggé elfoglalt, úgy döntött, átadná a helyét moderátorként valakinek, aki aktívabban tudná segíteni a Staff munkáját. Mi pedig szerencsére hamar meg is találtuk az utódját Isabel Marquina személyében.
Tehát köszöntsétek velünk együtt az új moderátorunkat, és ezentúl forduljatok nyugodtan felé is bizalommal! Hírek, bejelentések 2624752903

A Staff nevében:
Rae

Livin' in New York

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆





crazy




about you




Raelyn J. Winters
Egészségügy
Play by :
Chloe Bennet ★
Kor :
30
Foglalkozás :
paramedic, self-defense instructor ★
Hozzászólások száma :
428

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptyPént. Dec. 06, 2019 3:44 pm

Keresztnév-foglaló

Kedves Játékosok!

Amikor a keresztnév-foglaló bevezetésre került az oldalon, az volt a szándékunk vele, hogy egyszerűbbé tegyük a karakterek megkülönböztetését, megszólítását, mert előfordult, hogy egyszerre 2-3 (vagy több) Charlotte, Leon és egyéb nevű játékosunk is volt, ez pedig kavarodásokhoz vezetett. Eddig nem csináltunk ügyet belőle, ha néha-néha valaki lefoglalta a kevésbé (vagy egyáltalán nem) használt középső nevét is, amit esetleg egyébként csak egyetlen rövidítés jelöl a nevében, de mostanra egész sokan lettünk, és túl sok a feleslegesen lefoglalt és nem használt keresztnév, amivel mások talán szívesen regisztrálnának.
Tehát ezúton emlékeztetnénk mindenkit, a keresztnév-foglaló lényege az, hogy mindenki lefoglalhassa azt a regisztrációs nevet, becenevet, megszólítást, amit általában használ reagokban vagy chaten, ezzel elkerülve, hogy másokkal összekeverjék.
Éppen ezért ezentúl mindenki csak egy keresztnevet foglalhat le (függetlenül attól, hogy kettő vagy három névvel regisztrált), a felesleges foglalásokat pedig hamarosan törölni fogjuk a foglalóból.

A Staff

Livin' in New York

Admin
Admin
Play by :
New York, New York
Kor :
4
Foglalkozás :
Adminkodás
Hozzászólások száma :
200

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptyKedd Okt. 08, 2019 10:53 pm

Új moderátor

Kedves Játékosok!

Egy izgalmas, késő esti bejelentéssel érkeztem:
Mivel Fable visszavonulása után a Staff minden egyes tagja egyöntetűen úgy érezte, hogy szükségünk lenne még egy ember segítségére az oldal vezetéséhez, ezért nem volt kérdéses, hogy fel kell töltenünk a felszabadult helyet. Szerencsére igen hamar meg is találtuk az erre legmegfelelőbb személyt, tehát köszöntsétek velünk együtt a vezetőség sorai között Bailey E. Westet, aki mint moderátor, csatlakozik a kis csapathoz!  Hírek, bejelentések 690269075 Fordulhattok ezentúl hozzá is bátran, ha segítségre vagy eligazításra lenne szükségetek. Hírek, bejelentések 2624752903

A Staff nevében:
Rae

Livin' in New York

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆





crazy




about you




Raelyn J. Winters
Egészségügy
Play by :
Chloe Bennet ★
Kor :
30
Foglalkozás :
paramedic, self-defense instructor ★
Hozzászólások száma :
428

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptySzer. Okt. 02, 2019 10:55 pm

Figyelem!

Drága "Gyehekek"!  Hírek, bejelentések 1471401822

Hosszas mérlegelés után, arra jutottam, hogy az admini kötelességeimnek sajnos nem tudok eleget tenni. Sok minden közre játszik igazából, amit nem is nagyon szeretnék részletezni. Ugyan adminként elbúcsúzom, de a játéktéren elérhető leszek, ahogy PM-ben is. Így ha valaki, nagyon nagy hiányt szenvedne bennem, ne aggódjon itt maradok! Ennyi lettem volna, egy bénára sikerült búcsúszöveggel.Hírek, bejelentések 1471401822  reménykedjünk, hogy a jövőben nem kapok Oscart.

Livin' in New York

Fable Hill
Törvényszegõk
Play by :
Blake Lively
Kor :
26
Foglalkozás :
félkész ügyvéd, prostituált renoméval- L&L (Lawson & Lecroy) ügyvédi iroda és a GR Global biztonsági cég
Hozzászólások száma :
149

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptyVas. Szept. 15, 2019 2:12 pm

Figyelem!

Kedves Játékosok!

Egy rövid, személyes bejelentés: praktikai okokból úgy döntöttem, hogy főkaraktert váltok, és Nora Weston helyett ezentúl Raelyn J. Winters karakteremmel intézem a főbb admini teendőket. Nora sem megy sehová, továbbra is játszom vele, de mivel úgy alakult, hogy vele egy ideje már kevesebb és inkább lassú lefolyású játékaim vannak, ő fokozatosan kicsit háttérbe szorult, és számomra így egyszerűbb lesz.
Tehát akinek admini segítségre lenne szüksége, vagy személyesen nekem írna, az lehetőleg inkább Rae-t keresse. Köszönöm a megértést!  szívecske

Nora/Rae

Livin' in New York

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆





crazy




about you




Raelyn J. Winters
Egészségügy
Play by :
Chloe Bennet ★
Kor :
30
Foglalkozás :
paramedic, self-defense instructor ★
Hozzászólások száma :
428

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptySzer. Szept. 11, 2019 8:53 pm

Figyelem!

Kedves Játékosok!

A huforum ismét kicsit megviccel minket, és egy kis plusz munkát ad nekünk: Egyes játékosokat ez az üzenet fogadhatja a fejléc helyén: LINK. Megpróbáltunk kicsit utánajárni. A probléma nem mindenkinél egy időben és egyformán jelentkezik. Van akinél hibákat csinál a diziben, szétcsúszást, a színek megváltozását, a fejléc eltűnését, vagy lehet, hogy egészen mást, de a megoldás elvileg ugyanaz: az e-mail cím cseréje. A gond leginkább azoknál van, akik kamu e-mail címmel regisztráltak (de van akinél ettől függetlenül jó), illetve a hiteles mail cím is gond lehet, pl ha citromail-es (gmail és vipmail, ha létező, elvileg nem jelent gondot).
Tehát a megoldás a csere, amit magatoknak is meg tudtok csinálni a profilban (ne  a fejlécre írt üzenetre kattintva), és mindenképpen érvényes címet adjatok meg, mert kérni fogja a hitelesítést, amit az e-mailben kapott linkre kattintva tudtok elvégezni.

*Szerk: Mint időközben kiderült, a gmail sem mindenkinél jó, érdemes próbálkozni a cserével és új e-mail címekkel, amíg valamelyik be nem válik, akinek sürgős a megoldás, vagy pedig várni egy kicsit, hátha minden visszaáll. Egyelőre sajnos mi sem tudunk többet, csak ennyit tudunk ebben segíteni.

A Staff nevében:
Nora

Livin' in New York

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆




Nora Weston
Bûnüldözés
Play by :
✧ Katie Cassidy Rodgers
Kor :
35
Foglalkozás :
✧ victim & witness care officer
Hozzászólások száma :
608

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptyVas. Szept. 01, 2019 5:10 pm

Figyelem!

Kedves Játékosok!

A napokban többen is jeleztétek, hogy a karakterlap-minta és a keresett karakterek kódjai szétcsúsztak. Valószínűleg ezúttal is a huforum újabb javításai és frissítései a ludasak a dologban. Bár a hiba nem jelentkezett mindenkinél, a dizisünk volt olyan kedves, hogy javította a kódokat. A már elkészült előtöriknél viszont ezt mindenkinek magának kellene javítania (bemásolni a javított változatba), ha szeretnétek, hogy szép és egységes legyen a lapotok.

A Staff

Livin' in New York

Admin
Admin
Play by :
New York, New York
Kor :
4
Foglalkozás :
Adminkodás
Hozzászólások száma :
200

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptySzomb. Júl. 13, 2019 11:27 pm

Figyelem!

Kedves Játékosok!

Az Activity Check utáni takarítás befejeződött. A töröltek és inaktiváltak listáját itt olvashatjátok. Ezáltal természetesen a listán szereplők foglalásai is felszabadultak.
Amennyiben valaki meggondolná magát, vagy valamilyen oknál fogva lemaradt a becsekkolásról, és szeretne visszatérni, nem kell kétségbeesni, egy reag és PM az ára, és bárki visszakaphatja a színét.

A Staff

Livin' in New York

Admin
Admin
Play by :
New York, New York
Kor :
4
Foglalkozás :
Adminkodás
Hozzászólások száma :
200

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptyCsüt. Jún. 06, 2019 3:17 pm

Figyelem!

Kedves Játékosok!


Az avatárfoglaló mintájára egy Keresett Nyilvántartó jött létre.

Itt éritek el ---> Keresett Nyilvántartó

Mindenki legnagyobb örömére sokan vagyunk, sok keresettel, és ezek könnyebb áttekinthetősége érdekében jött létre ez a topik.

Kérünk szépen mindenkit, hogy amennyiben aktív még a keresése, úgy másolja be az új topikba is. Ezzel gyakorlatilag azt is látjuk, hogy mely keresettek azok akiknek a feladója aktív és továbbra is várja a hirdetettjét.

Fontos megjegyezni, hogy a Keresett összesítőben megadott avatárok, akárcsak a sima avatárfoglalónál nem minősülnek előfoglalásnak, csupán tájékoztató jellegűek.

Használjátok bátran és örömmel! Hírek, bejelentések 2075961653

A Staff nevében:
Tara

Livin' in New York
Vendég

Anonymous
Vendég

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptySzomb. Jún. 01, 2019 9:40 pm

Figyelem!

Kedves Játékosok!

Újabb újdonságokkal érkeztem: Létrejött egy olyan téma az oldalon, ahol gyors tempójú real time játékokat játszhatnak ki azok, akiknek épp nincs ideje vagy ihlete hosszabb játékokra és reagokra. Emellett pedig kisebb kihívásokat is teljesíthetnek, akik szívesen játszanak ki efféle feladatokat. A részleteket itt olvashatjátok.

A Staff nevében:
Nora

Livin' in New York

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆




Nora Weston
Bûnüldözés
Play by :
✧ Katie Cassidy Rodgers
Kor :
35
Foglalkozás :
✧ victim & witness care officer
Hozzászólások száma :
608

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptySzomb. Május 25, 2019 12:33 am

Figyelem!

Kedves Játékosok!

A szabályzatunk három lényeges pontban változott. Mivel szeretnénk jobban kiszűrni azokat, akik sorra halmozzák az el nem készült karaktereket, és esetleg ezáltal jogtalanul foglalnak hetekig egy-egy play by alanyt; illetve azokat, akik csupán a negyedévente esedékes Activity Check idejére produkálnak egy-egy reagot a karaktereikkel (vagy akkor sem), ezért mától a következő változtatások lépnek érvénybe:

◊ Play by alany előfoglalására nincs lehetőség. Az avatar azé, aki először elkészül az előtörténetével, és azután lefoglalja, ezért nincs értelme előre foglalni. (Az eddigi előfoglalások még ez alól kivételt képeznek.)

◊ Egyszerre, egy időben, összesen legfeljebb két karaktered készülhet. Ha az elkészült, elfogadásra váró karaktered mellett egynél több még készülő, vagy csak szimplán beregisztrált karaktered van, a karakterlapodat nem fogadjuk el. Viszont kérheted az előzőek törlését és átnevezését is, illetve haladékot is kérhetsz a vezetőségtől, ha 2 hét alatt nem tudnál elkészülni.

◊ Ha kettő hónapon keresztül nem érkezik új hozzászólás egy karaktertől a játéktérre, az adott karakter az inaktív csoportba kerül, a foglalásai pedig felszabadulnak. A játékosnak további két hónapja van, hogy visszatérjen, játékba kezdjen, és jelezze a Staff felé maradási szándékát, mielőtt törlésre kerülne. Tehát összesen legfeljebb négy hónapnyi inaktivitás utána a karaktereiteket törölni fogjuk.
Kivételt képez ez alól, ha a távolmaradásodat külön jelezted, vagy kérted a karaktered inaktív csoportban maradását.

Emellett, hogy egy jó hírrel is szolgáljak, ma egy Avatárajánló témával is gazdagabbak lettünk, ami a jövőben segítségére lehet a karakterkészítés és karakterhirdetés előtt állóknak.

A Staff

Livin' in New York

Admin
Admin
Play by :
New York, New York
Kor :
4
Foglalkozás :
Adminkodás
Hozzászólások száma :
200

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptySzer. Május 08, 2019 10:58 pm

Figyelem!

Kedves Játékosok!

Csupán néhány óra leforgása alatt rögtön 6-7 jelentkező is akadt, akik szívesen csatlakoznának a Staff csapathoz moderátorként, aminek nagyon örülünk, hiszen megnyugodhattunk, hogy többekre is számíthatunk, ha segítségre van szükségünk. Köszönjük mindenki jelentkezését. Hírek, bejelentések 2624752903
Végül három olyan emberkét választottunk, akik egy ideje már állandó, aktív és lelkes tagjai az oldalnak, név szerint:  Bellamy West,  Millie Crawford és Tara Thredson. Tehát ők azok, akikhez ezentúl szintén fordulhattok majd segítségért.

A Staff nevében:
Nora

Livin' in New York

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆




Nora Weston
Bûnüldözés
Play by :
✧ Katie Cassidy Rodgers
Kor :
35
Foglalkozás :
✧ victim & witness care officer
Hozzászólások száma :
608

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptySzer. Május 08, 2019 4:42 pm

Figyelem!

Moderátorokat keresünk!

Kedves Játékosok!

Alig egy évvel ezelőtt még az oldal aktívsága (illetve annak hiánya) miatt aggódhattunk, és azért fáradoztunk, hogy fenn tudjunk maradni a többi real life alapú oldal között, az utóbbi hónapokban azonban olyan fellendülésnek és virágzásnak indultunk, amihez a mi igyekezetünk és lelkesedésünk már kevés. Természetesen jó látni itt az állandó nyüzsgést, hogy jól érzitek magatokat az oldalon, és büszkék vagyunk rátok a sok-sok új és rendszeres játék, reag és karakter miatt. Jelenleg több mint 220 elfogadott karakterünk, és közel 350 tagunk van, átlagosan 2-3 új karakterlap kerül elfogadásra naponta, de ez a szám nem ritkán felugrik 8-10-re is, ami egyszerre lenyűgöző, viszont egyértelműen túlnőtt rajtunk. Nekünk, adminoknak, is akadnak az oldalon kívül is állandó elfoglaltságaink és kötelezettségeink, és ha egy betegség, vagy egyéb program miatt akár csak egyikünk kiesik egy-két napra, bár igyekszünk ezt leplezni, de mondhatjuk, hogy azonnal teljes a felfordulás.
Tehát tartunk tőle, hogy a segítségetek nélkül, ilyen szintű aktívság mellett, mi már nem tudjuk sokáig tartani a frontot, ezért nagy szükségünk lenne moderátorokra. Minimum egy-két (de akár több) olyan személyre, akik vállalnák, hogy besegítenek elsősorban a karakterlapok elfogadásánál, illetve a foglalók frissítésénél, és egyéb kisebb feladatoknál. Aki érez magában erre kedvet vagy bárminemű késztetést, az jelentkezzen hamar valamelyikünknél PM-ben (vagy ahol épp elér).

Illetve a fent leírt okok miatt kicsit változhat a karakterlapok elfogadásának menete is. Bár szeretünk minden új tagot és karaktert személyre szabott üdvözlővel fogadni, bizony ezek megfogalmazása is időbe telik, főleg ha egymás után 2-3 lap is várakozik, miközben nekünk gyakran csak néhány lopott percünk van a gép előtt, ezért hogy senkinek ne kelljen sokat várnia, a jövőben ilyen esetekben előfordulhat, hogy egy-egy új lap csupán egy gyors sablon elfogadót kap. Reméljük, senki nem veszi ezt tőlünk zokon.  Hírek, bejelentések 2451935670

A Staff nevében:
Nora

Livin' in New York

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆




Nora Weston
Bûnüldözés
Play by :
✧ Katie Cassidy Rodgers
Kor :
35
Foglalkozás :
✧ victim & witness care officer
Hozzászólások száma :
608

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések EmptyPént. Márc. 08, 2019 12:06 pm

Figyelem!

Kedves Játékosok!

Az oldal összes hölgy tagjának, karaktereknek és játékosoknak egyaránt, kívánunk nagyon boldog nőnapot!  Hírek, bejelentések 2624752903
Virág és csoki helyett ezzel a videóval kedveskedünk:



Staff

Livin' in New York

Admin
Admin
Play by :
New York, New York
Kor :
4
Foglalkozás :
Adminkodás
Hozzászólások száma :
200

Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hírek, bejelentések   Hírek, bejelentések Empty

Ajánlott tartalom


Hírek, bejelentések Empty
Vissza az elejére Go down
 

Hírek, bejelentések

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: A legfrissebb hírek-
^
ˇ