New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 200 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 197 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

The perfect mud cake maker
TémanyitásThe perfect mud cake maker
The perfect mud cake maker EmptyVas. Aug. 27 2023, 12:11
Liam  ?
Szabad Stoppolt Foglalt

Play by
Rodrigo Guirao Díaz
Születési hely
Ide
Kor
30-31
Lakhely
Manhattan/Bronx/Brooklyn/Staten
Szexuális beállítottság
hetero
Családi állapot
ahogy jónak látod
Csoport
Média, művészet és sport
Történetünk
Tizenegy éves voltam, amikor megismertelek. Tisztán emlékszem arra a pillanatra, mert úgy meghúztad a copfomat, hogy azóta is érzem a fájdalmat a fejemen. Nem haragudtam rád sokáig, mert lekenyereztél egy levelekből, sárból és a félig rohadt gyümölcsökből készített tortával. Megjegyzem, anyukám nem annyira értékelte, hogy a vadonatúj ruhámat összekentem vele és kétnapi szobafogságot adott, de azért is megérte. Mert ezzel kezdetét vette a közös kis utunk, ami a betegségemnek köszönhetően, pár hónap múlva derékba is tört.
Tudod, vannak a gyerekkori, plátói szerelmek, melyek nagy része soha nem válik komollyá. Nos, a mi esetünk az én részemről pontosan így alakult abban a pár hónapban míg a játszótéren közösen háborúztunk a legjobb mászókáért másokkal. Ne tudd meg mennyi rajzot és levelet készítettem, melyek sajnos hozzád nem, de a nővéremhez bizony eljutottak. Nem tudom, hogy ez hajtotta-e őt hozzád vagy amúgy is a karjaidban kötött volna ki, de így alakult. Persze nem a gyerekkori szerelem lett, hanem hét éven át tartó kapcsolat (14-22 éves korotokig), melynek az vetett véget, hogy ő sokkal többre tartotta magát annál, minthogy megmaradjon a középiskolás szerelemben. (Pár hónapon belül felcsinálta egy pasas, akinek azóta szült még kettőt)
Míg te a nővéremmel voltál kapcsolatban, én a legnagyobb küzdelmem kellős közepén voltam a leukémiával és a kemoterápiás kezelések mellékhatásaival. Néha volt egy-egy beszélgetésünk, nem tudom, hogy kötelességből kérdezted-e meg, hogy vagyok, vagy tényleg érdekelt-e, de mindig mire jobban feloldódhattunk volna, jött a nagy szerelmed, aki inkább odébb rángatott.

A szakításotok után, teljesen eltűntél a képből, mentél a középiskolai álmod után és profi sportolóvá lettél, amit a mai napig űzöl. Ezen felül nem tudom, hogy van-e feleséged, gyermeked, maximum annyi tudással rendelkezem rólad, amit az újságok lehozna vagy az internetre kiengedsz magadból.

Hogy találkozásunk keserű lesz-e valamelyikünk számára, majd kiderül, de én bízok benne, hogy nem engem fogsz büntetni azért, hogy a nővérem dobott, főleg, hogy azóta már millió és egy év eltelt már.

// A név nem kőbe vésett, ahogy a pb alany sem. A történet szempontjából az, hogy mi a jelenlegi foglalkozása és a családi állapota teljesen a megalkotóra van bízva.
A két karakter alakulását teljes mértékben a játéktérre bíznám, mert nem vagyok a híve annak, hogy előre ledumáljuk mi lesz a végkifejlet, aztán utána meg vergődünk, mint part a halon.
Harpernek a remissziós állapota lassan változik és a betegsége ismét kialakul, amit amíg lehet rejteni fog ez biztos.. Utána meg, majd meglátjuk.
Nagyon várom a karaktert, ha bármi kérdésed lenne itt üzenetben és discordon is megtalálsz  The perfect mud cake maker 4146035580
//

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

The perfect mud cake maker
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kenzy & Vincent | the angel maker
» trouble maker, employee and the boss - Yasemin & Jack
» mr. perfect
» just a piece of cake
» Farrow's Cake - Pola & Sarah

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: