★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 219 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 215 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Dr. Manish - friend or something more? | |
| | Dr. Manish - friend or something more? Kedd Aug. 22 2023, 18:45 |
| RahulManish Szabad • Stoppolt • Foglalt | Play by Manish Dayal, Mena Massoud, más is lehet, ha indiai vonásokkal rendelkezik Születési hely rád bízva, lehet akár India is Kor 28-30 Lakhely New York Szexuális beállítottság heteroszexuális Családi állapot nőtlen Csoport Egészségügy Történetünk A mi ismeretségünk igen régre nyúlik vissza, mind a ketten a Harvard orvosi karára jártunk, az első két évet egy közös baráti társaságban töltöttük el, sokat készültünk néhányan a vizsgákra és együtt vettünk részt a bulikon is. Egész jó barátságban voltunk, de aztán hirtelen ott hagytad az egyetemet, családi okok miatt kellett elutaznod. Utána sokat nem hallottunk felőled, a közösségi oldalakat nem is nagyon használtad, így még csak arra sem volt lehetőségünk, hogy felvegyük veled a kapcsolatot.
Az évek közben elteltek, néhány éve a new yorki Presbyterian Kórházba kerültem, ahol azóta is rezidensi éveimet töltöm, és legnagyobb meglepetésemre úgy nagyjából két éve Te is felbukkantál, ugyanebben a kórházban töltöd rezidensi éveidet. Arról, hogy mi történt veled az elmúlt években, túl sokat nem meséltél, nem is akartunk faggatni, a beilleszkedésed viszont nagyon jól sikerült. Rengeteg barátra találtál, ismét közös baráti körben vagyunk, és mondhatom, hogy a többiek közül én állok hozzád a legközelebb. Egy kicsit olyan, mintha anno ott se hagytad volna a Harvardot, nem volt nehéz feléleszteni a közös régi emlékeket.
A kapcsolatunk tényleg egy bizalmon alapuló, közeli baráti viszonyként írható le, egy valami azonban történt a legutóbbi orvosi konferencián, ahol mindannyian részt vettünk. Nekem elég rosszul sikerült az estém, Te vígasztaltál, aztán ki tudja, miféle indíttatásból, megcsókoltál, annak ellenére, hogy tudod, vőlegényem van. Ezt követően hagytalak ott, azóta pedig túl sok időt nem is töltöttünk együtt, s nem is beszéltük meg a dolgot. [Röviden ennyi lenne a kis kapcsolódási pontunk, ami egész biztos, hogy benne van ebben a kapcsolatban, az egy nagyon jó barátság (ha nem a legjobb), a többit pedig nem tudom, a játéktéren áll, hogy az aktuális szitu után merre indul meg kettejük kapcsolata. Ezután örihari lesz, vagy esetleg megbeszélik a történteket? Lehet, hogy Manish-nek jobban tetszik Debbie és a kelleténél többet érez iránta? Lehet, hogy Debbie sem közömbös a doki felé? Mindezt teljesen a játéktérre hagynám, nincs igazán megkötve semmi, talán csak az, hogy ők tényleg a legjobb barátok jelenleg, aztán hogy ez milyen irányba megy tovább, már csak rajtuk (rajtunk múlik). A karakter múltját, eltűnésének okát szabadon rád bíznám, nyugodtan bele lehet tenni valami izgis dolgot is, ami akár a későbbiekben még problémát is okozhat. Ha szeretnéd, közösen is kitalálhatjuk, szívesen segítek benne, sőt, még egy ötletem is van! (ha érdekel, pm-ben leírom). Avinak örülnék, ha Manish Dayal lenne, vagy Mena Massoud, az első szerintem cuki és passzol a karihoz, meg van dokis gifje, a másik meg szintén cuki, és van néhány közös képe Debb-el. Ha nem tetszik egyik sem, változtathatunk az avin is.]
|
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Dr. Manish - friend or something more? | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |