Gyere csak, gyere. Vár a közös kalandunk haver! Még mindig várom a lent olvasható fiatalembert, nem maradna játék nélkül. És unalmas mindennapjai sem lennének XD többek közt több játékostársad is lenne, a szüleimmel is ledarálhatsz dolgokat és korunkbeliekkel is bandázhatsz. Ott van még a nőm is; Keegan
¿Crees en el amor a primera vista o tengo que volver a pasar?
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
Whatever luck I had, I made.
One thought fills immensity.
Fear is a great motivator.
Elimina todo lo que no tenga relevancia en la historia. Si dijiste en el primer capítulo que había un rifle colgado en la pared, en el segundo o tercero este debe ser descolgado inevitablemente. Si no va a ser disparado, no debería haber sido puesto ahí.
★ foglalkozás ★ :
NYU Egyetemista (2)
★ play by ★ :
Benjamin Wadsworth
★ szükségem van rád ★ :
★ hozzászólások száma ★ :
258
★ :
The Best Friend
Pént. Jún. 23 2023, 19:14
Henrik (Henry).....
Szabad • Stoppolt • Foglalt
Play by
Froy Gutierrez (közös képek)
Születési hely
New York
Kor
Egy idős velem
Lakhely
Brooklyn
Szexuális beállítottság
Döntsd el
Családi állapot
Döntsd el
Csoport
Diákok
Történetünk
Te vagy a legjobb barátom, amióta az eszemet tudom. Ugyanarra a csajra hajtunk? Kit érdekel? Ugyanaz az ízlésünk? Hát aztán? A szüleim imádnak? Lehet! Nem mindig vagy benne általam kigondolt jó buliban, így amikor baj van az első hogy a szüleimet értesíted. Szereted az apám főztjét, sűlve főve együtt vagyunk. Egy ovoda? Egy iskola? Ugyanaz az egyetem? Naná! Együtt videojátékozni? Édesapád az egyik legjobb védőügyvédnek számít a magasabb körökben, az édesanyád pedig egy neves francia bortermelő família tagjaként nagyon kiemelkedő jövedelemmel rendelkezik. Te egy ilyen családba születtél bele, és tulajdonképpen egyenes út vezetett volna számodra oda, ahova csak szerettél volna eljutni. A családod reménysége és a szülei büszkesége vagy. Olykor nem tudnak a balhéidról... Ám a rossz társaság miatt, amibe keveredünk, nem épp kecsegtető jövővel vár minket. De eljutunk az egyetemre meglásd! Te jó gyerek vagy, van hogy én húzlak bele a rosszba, de van...mikor neked van valami frankó terved. Mindig tudtad hogyan vidíts fel, motiválj, erősíts meg, vagy nyugtass le valakit. Kisebb korunkban volt, hogy komolyan elgondolkodtam azon, talán gondolatolvasó is vagy... néha utálak, az idegeimre mész, mikor beköpsz a szüleimnek...de hát a legjobb barátok ilyenek, nem? Hiszen te vagy az egyetlen,aki látja, hogy a beképzelt tuskó álarca mögött igenis van tudás...
//A leírtakon kívül abszolút szabad kezet adok, még a pb-t is cserélheted, ha lenyűgözöl valami jóval... csak gyere mert várlak! Várunk! Anyám és apám is örülne neked! //
¿Crees en el amor a primera vista o tengo que volver a pasar?
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
Whatever luck I had, I made.
One thought fills immensity.
Fear is a great motivator.
Elimina todo lo que no tenga relevancia en la historia. Si dijiste en el primer capítulo que había un rifle colgado en la pared, en el segundo o tercero este debe ser descolgado inevitablemente. Si no va a ser disparado, no debería haber sido puesto ahí.