New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 246 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 243 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

My best friend; Damien
TémanyitásMy best friend; Damien
My best friend; Damien EmptyPént. Szept. 27 2019, 20:56
Damien, vagy amit szeretnél

Play by:
Brandon Flynn, esetleg Matthew Daddario is szóba jöhet My best friend; Damien 3874598021
Születési hely:
Manhattan (?)
Kor:
22 év
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
Heteroszexuális
Családi állapot:
Egyedülálló
Csoport:
Diákok (?)
Történetünk:

Ezer éve ismerlek. Még általános suliban ismertük meg egymást, azóta mondhatni a legjobb barátokká váltunk - legalábbis én így érzem, azt nem tudom, te hogyan gondolod. Azt tudom, hogy sokszor nálam kerested a vigaszt. A családod sosem volt teljes, téged pedig a szüleid valamiért mindig is fekete bárányként kezeltek, de nem tudni a valódi okát. Azaz én nem tudom. Talán te már igen. Nekem viszont fel sem tűnt, hogy az utóbbi időben teljesen szétestél, olyannyira, hogy drogokba kezdtél menekülni. Emellett a szórakozásba, a bulikba, és... és legutóbb tőlem kértél segítséget. Azt mondtad, szükséged van pénzre, de azt nem akartad elmondani, pontosan mire kell. Sőt, végül édesanyádra hivatkoztál, én meg nem kérdeztem többet.
Loptam a saját anyámtól miattad, s neked adtam a pénzt, habár én kölcsönnek gondoltam, de nem tudom, hogy valaha visszakapom-e. Egy azonban biztos: te elkezdtél lefelé csúszni a lejtőn és én akarlak majd visszarántani, amint összerakom a képet. Az sem érdekel, ha bajba kerülök... tudom, hogy tudok kihez fordulni. Talán Dave bácsikámmal karöltve segíthetünk visszaterelni téged a jó útra.
Továbbá... csak hogy tudd, azt hiszem, én mindig is többet éreztem irántad puszta barátságnál. Neked mit jelentek, Damien?

//A név módosítható, a PB-k közül viszont valamelyiket mindenképpen szeretném.  My best friend; Damien 3874598021 A szerelmi szál pedig opcionális, nem kötelező, akár kialakulhat a játéktéren is, vagy nem, szóval... szóval nyitott vagyok bármire. Lehet az is, hogy Damien csak kihasználja Chels-t és nem érdekli túlzottan a lány mit is kockáztat érte.
Ha megérkeztél, dobj meg egy üzivel, kedves!!  ahw //
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

My best friend; Damien
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Damien Cox
» Zoe & Damien
» Damien Dyce
» instagram.com/damien
» Damien & Brittany

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: