★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 217 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 214 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Ismeretlen ismerős Pént. Júl. 28 2023, 14:20 |
| alkotóra bízva Szabad • Stoppolt • Foglalt | Play by Tom Hiddleston (jobb arc esetén alkuképesség fenn áll) Születési hely London vagy máshol Angliában Kor 40 körül Lakhely Manhattan (?) Szexuális beállítottság heteroszexuális Családi állapot nőtlen Csoport alkotóra bízva Történetünk Hogy ki is vagy Te? Azt igazából sosem tudtam meg. Nem beszéltünk sosem, nem volt alkalmunk. Lehetett volna, de csak lehetett volna. Húsz éve volt az a nem túl kellemes találkozásunk. Sok mindenre nem emlékszem, hiszen alig éltem akkor. Kábítószer hatása alatt bátorkodtam vízbe menni... Nem volt jó ötlet, hiszen fuldokolni kezdtem, csupán megakartam mutatni a 'barátaimnak', mennyire merész vagyok. Tulajdonképpen eszem ágába nem lett volna ilyet tenni, csak akkoriban ez volt az életem. Egy nagyon rossz oldala, amelyből sikerült kijutnom, de ehhez az is kellett, hogy ott legyél, ahol én. Megmentettél. Többszörösen is. Nem csak a megfulladástól, hanem önmagamtól is, hogy még lejjebb csússzak. Információk:Sok mindent nem kötöttem meg a karakterrel kapcsolatban, az alkotó elmejére bízom, mit hoz ki belőle, előtörténetemben is szerepel, de név nélkül, így az is szabadon választható, ahogyan a csoportja is. Több elképzelésem is lenne, hogyan találkoznak végül ismét, annyi biztos, hogy nemrég látott téged a kórház parkolójában. Az, hogy miért volt ott, annak oka nagy valószínűséggel Sabrina volt, mert valahogy sikerült infót szerezned róla, akár apja, akár régi haverjai révén, vagy egy közös régi ismerős is lehet. Nem tudom, hogy figyelsz/követsz engem, vagy netán csupán véletlen lett volna, hogy ott vagy, mert csak látogatóba voltál valakinél? Hm... Sok kérdés, sok lehetséges válasszal. Én várni foglak, hogy egymásra találjunk. |
livin' in new york |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Ismeretlen ismerős | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |