★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 142 felhasználó van itt :: 20 regisztrált, 0 rejtett és 122 vendég :: 3 Bots Aaron Cunnigham, Adrian Bartolomis Brouen, Adriana Corazon Carrillo, Aramis Ritter, Damian A. Noir, Deborah Winchester, Enzo De Santis, Eric Lindström, Harvey Irvine, Jasper Whitmore, Jayda Winters, Luana Machado, Malakai Kyrie, Mallory Duval, Marcos Carmona, Qadir Abbar, Seraphine Murphy, Wendy Hart, William Roberts, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Peggy Lynch
tollából Ma 17:49-kor Peggy Lynch
tollából Ma 17:48-kor Thibault Tellier
tollából Ma 17:43-kor Harvey Irvine
tollából Ma 17:02-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:58-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:57-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:56-kor Jasper Whitmore
tollából Ma 14:08-kor Jude Cowen
tollából Ma 13:03-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
38
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
242
|
232
|
|
|
|
Ügyvéd || Ian Somerhalder | |
| | Ügyvéd || Ian Somerhalder Vas. 12 Márc. - 21:58 |
| Mr. Ügyvéd Teljes név: - Play by: Ian Somerhalder Születési hely:- Kor: 28-34 Lakhely: Manhatttan Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: szingli Csoport: Hivatal
A válóperes ügyvédem vagy, akivel egy szép napsütéses ebédidőben találkoztam, majd hívtam fel a gondommal kapcsolatban. Az életem sosem volt egyszerű, szerettem a férjemet, de mióta elkezdett inni és kezet emelni rám, azóta minden megváltozott. Már nem férfiként tekintek rá, ezért minden erőmmel azon vagyok, hogy elváljak tőle. Te pedig segítesz nekem, talán túlságosan is törődsz velem emiatt keresem állandóan a társaságod, és próbálok okokat keresni a találkozásra. De, hogy mi lesz közöttünk? Fogalmam sincs... most válok és talán még gyerekem is lesz. Azt se tudom hol áll a fejem...de... szükségem van rád.
//A PB-nek örülnék, ha maradna. A sztori kb ez lenne és a jövőben szerelmi szálat képzelek el kettejük közé, viszont ez nem lesz könnyű. Remélem, hamar elkel és játszhatunk jókat. <3 Csók. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Ügyvéd || Ian Somerhalder | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |