★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 209 felhasználó van itt :: 16 regisztrált, 0 rejtett és 193 vendég :: 3 Bots Aaron Cunnigham, Aramis Ritter, Deborah Winchester, Enzo De Santis, Eric Lindström, Jasper Whitmore, Jayda Winters, Lyall Bradbury, Mallory Duval, Peggy Lynch, Qadir Abbar, Seraphine Murphy, Thibault Tellier, Wendy Hart, William Roberts, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Harvey Irvine
tollából Ma 17:02-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:58-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:57-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:56-kor Jasper Whitmore
tollából Ma 14:08-kor Jude Cowen
tollából Ma 13:03-kor Enzo De Santis
tollából Ma 10:12-kor Nova Garcia
tollából Ma 8:08-kor Lambert Schultz
tollából Tegnap 23:19-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
38
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
242
|
232
|
|
|
|
| | Drága problémám Vas. 12 Márc. - 20:57 |
| Drága problémám Teljes név: amit csak szeretnél Play by: Lee Jong Suk (alkudható) Születési hely:válasz ide Kor: 25-28 Lakhely: Manhatttan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: heteró Családi állapot: egyedülálló Csoport: Média?
Nem ismerlek. Annyira. Ismerős az arcod, a médiában biztosan láttalak már. Nemrég még élőben is találkoztunk. Úgy történt az egész, hogy én éppen videót készítettem (youtuber vagyok) és te is ott voltál a helyszínen, valami olyasmit műveltél ami nem igazán volt helyénvaló egy felnőtt férfihoz, aki ráadásul olyan híres és gazdag, mint te. Ez neked persze nem volt jó, eldöntötted, hogy megszerzed tőlem a felvételt. Ezért valahogyan kiderítetted a számomat és zaklatni kezdtél, hogy adjam át a felvételt. Én végül beleegyeztem, hogy átadom, de csak személyesen és mivel nekem nagyon szükségem lenne pénzre, így alkut kötöttünk. Aztán eljöttél a munkahelyemre, a pizzériába, hogy én átadjam neked a felvételt, te pedig szép kis összeget fizess érte. Csak hogy én közben véletlenül otthon felejtettem a videót. Vajon mi lesz ebből? Gyere és tudjuk meg! //A leírt megadott dolgokon kívül mást nem szeretnék megszabni. A pb is alkudható, ha azon múlna a dolog, bár én ezzel az arccal képzeltem el a karaktert. Valamint romantikus szálra gondoltam, ami lassan bontakozna ki a két karakter között, eleinte ugyanis egymás idegeire mennének, ilyesmi. Nagyon várlak, ha itt vagy küldj PM-et! // |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Drága problémám | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |