Tiger olyan volt, mint egy megsebzett nagyvad, aki egyszerre fél és mégis vágyakozik az emberi érintés után. Én pedig olyan voltam, mint egy sérült lábú gazella, aki megpróbált a lehető legmesszebb menekülni előle, de valahogy minden erőfeszítesem ellenére a vadászmezején kötöttem ki. Ez a két sebesült vadállat pedig begyógyította egymás sérüléseit. A gazella felfedezte és feltárta a tigris érzékenységét, megmutatta neki, hogy milyen szép az élet, ha nincs egyedül. A tigris pedig meglátta a gazella szépsége mögött rejlő erőt, a kitartást, amivel egyedül is túlélte a ragadozók között és együtt, közösen uralják a szavannák világát. Első ránézére a tigris és a gazella párosa halálra van ítélve, de őket összeköti a bizalom és egymás fájdalmának ismerete. Így alkotnak egy kerek egészt. - Domi
Egyet fizet kettőt kap akció. Sosem kérdeztem meg, hogy ő mit érez és mit gondol arról, hogy van egy kis utánfutóm ami az élete része lett. - Domi
Gyenge vagyok, mint a reggeli harmat, de ezekben a pillanatokban kifejezetten élvezem, hogy ő a fűszál alattam. - Domi
Egyszerre érzem magam ebben a percben mocskosnak, elégedettnek, vonzónak, gyengének és az övének. Pillanatnyi állapot, ami a felkelő nap első sugarával eltűnik majd,(...) - Domi
Néhány órával ezelőtt még én is elhittem, hogy sikerülhet megtapasztalnom az életető élet mélységét, néhány órával ezelőtt még Tiger ölelt magához akárcsak a védelmező hullámok, amik egyszerre oltalmazóak és kiismerhetetlenek. - Domi
Nem gondoltam volna, hogy ennyire meg tud érinteni egy anya gyermekéhez való ragaszkodása és a félelme, hogy elveszítheti. Úgy nőttem fel, hogy anyám egy pillanatig sem gyászolta azt, hogy elhagyott, neki én nem kellettem, amire biztos megvolt az oka, de leszarom. Domi jajveszékelésére ellenben úgy ugrottam, mint feldühödött őrült vad, ki kész volt széttépni a fenyegetőt... s tulajdonképpen pontosan ez is történt. A vadakra pedig nem lehet pórázt adni. - Tiger
Tiger olyan, mint a hold, időszakosan megjelenik az éjszakában, a fénye beragyogja az életem, majd mielőtt a nap első sugarai megjelennek ő eltűnik. Számomra csak az emlék marad arról, hogy milyen vidáman sütkéreztem a fényében, milyen kellemes volt és ragyogó. - Domi
Tigerrel beszélgetni néha olyan, mintha az ember önszántából sétálna be a labirintusba, ahol eleinte még tisztában van azzal, hogy mi is történik, aztán pillanatok alatt eltéved az útvesztőben és bármennyire is próbálkozik, nem találja a kiutat. - Domi
BAD GUYS NEED TO GET LUCKY EVERY TIME
Good guys just need to get lucky once.
★ családi állapot ★ :
Don’t go into this lightly. If you
are MINE, you need to understand I
will burn the fucking world to the
ground for power on YOU.
★ lakhely ★ :
Manhattan (is)
★ :
★ idézet ★ :
I realize that our TRAUMAS never really go