A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Egy-egy buszút önmagában is eléggé megrázó élmény tud lenni - és most nem is feltétlenül arról beszélek, hogy milyen utastársakkal, vagy kellemetlenségekkel sodor össze a sors, hanem arról is, hogy buszon utazni hosszú távon a gyakorlatban egyszerűen rázós. Habár ha nekem is olyan élményben lenne részem, amikor meg kell kapaszkodnom valamiben a tömegközlekedésen, mint Neked... Nos, azt hiszem legalább egyszer cseréltem volna veled helyet. De csak és kizárólag ha ugyanaz a 12/10-es fenék kerül a kezeim közé. A Sors pedig nem hagyott téged egyszerűen megfeledkezni erről az élményről, feltétlenül olyan utassal kellett ennek megtörténnie, aki hozzád hasonlóan rendszeres látogatója annak a járatnak. Kíváncsivá tettél viszont. Akármilyen arcátlan is a kérdés, na meg a feltevési mód, de mi volt a válaszod? (Vagy egy olyan megérzésem, hogy ez a játéktéren kiderül majd.) Nagyon tetszett, hogy ilyen kreatívan oldottad meg a jellem részt - főleg, mert egy művészről van szó, aki jobban ért a színekhez és a keverésükhöz, mint egy átlagos ember, aki nincs megáldva olyan tehetséggel, mint Te. Remélem azért idővel lesz majd valami, ami feltöri azt a gátat, ami miatt úgy érzed, hogy a műveid megakadtak egy bizonyos szinten. Talán egy múzsa. De az is lehet, hogy a környezetedben van szükség változásra, vagy azokat a toxikus embereket kellene kizárnod az életedből, akik befelhősítik az életed egét. Színt hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've beenI know that's all rightLast night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home And now I want more
See, what you don't understand Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my manDoubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
“What are we then?”
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.