New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 416 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 410 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Rea & Romee || Similarities
TémanyitásRea & Romee || Similarities
Rea & Romee || Similarities EmptyPént. Ápr. 26 2024, 17:28

○ Drink, dance and drugs ○
Wrong way...again

A ma estének úgy kellett volna kinéznie, hogy néhány rosszaságokra vevőbb fakabát kollégával elmentünk volna inni, táncolni és barátságukért cserébe, szereztem nekik olcsóbb, de jó minőségű anyagot is. Tudom, hogy le kell állnom, és le is álltam. Én is csak a Sweet Dreamst használom, de a faszom se gondolta volna, hogy ilyen nehéz lesz legalább haverokat találni a rendőrségen. Mi ez, óvoda? Mondjuk lehet, közre játszik, hogy anno a rácsok másik feléről nyúltam át értük és cibáltam meg őket...
A gond az, hogy a memóriám, mint egy aranyhalé. Mire eljött az este és megértettem Juliannel is, hogy csak iszunk egyet, aztán megyek, már csak az maradt meg bennem, hogy valami House nevezetű helyre kell mennem. Meg nagyjából a cím. Adott volt a dolog, hogy elbaszom, de nem akartam őket felhívni, hogy még ennyit sem tudok megjegyezni, meg ideges is voltam, nehogy Juliannek szemet szúrjon, hogy megint anyag van nálam, ezért elindultam a nagyjából besaccolt címre. Az majd csak másnap fog kiderülni, hogy öt épülettel odébb volt a Royal House Club. Se baj.
Már belépésemkor megtorpantam kicsit. Az hely ismerős volt, bár nyilván gyakrabban fordulok meg a vikingeknél, lévén, hogy egykori imádnivaló munkatársként kedvezményesen, olykor pedig ingyen töltik a poharam. Viszont annyira azért tiszteletben is tartom azt a helyet, hogy ezzel nem hencegek az új kollégák előtt, mert nem érnek ők fel ahhoz a helyhez. De pia itt is van, és bár távolról sem tűnik éjszakai klubnak, nem kizárt, hogy ezt is én értettem félre. Körbe is pillantok a helyiségben, amennyire lehet, de így elsőre egyiket sem látom. Jó, akkor majd jönnek, gondolom.
Ruházatilag legalább nem tűntem ki, ez is valami. Ledobtam magam egy sarokban lévő üres helyre, és onnan szemléltem az emberkéket. Volt egy apró vészmadár megérzésem, hogy talán rossz helyre jöttem, de azon nyomban elszállt, mikor az ismerős arcok keresgélése közben rám kacsintott egy gyanúsan alul - de legalább szépen - öltözött, szingli csaj. Mert, hogy nem lehetett több 25-nél. Mosolygósan, szemeim forgatva kerültem a szemezgetést vele. Férjnél is vagyok, meg a nők amúgy sem az eseteim igazán. Szép, szép, de csak, mint egy drága, csinos váza, ami úgyis csak a sarokban porosodik. Egy idő után viszont kezdtem azt érezni, hogy felültettek, ami nem kis csalódást vont maga után. Seggfej vagyok, jó, és sokat genyózok, de ki nem? Fel is kelek, hogy legalább egy ital után hagyjam legalább magam mögött a bárt és szomorúan haza kullogjak Julianhez, mikor a hitemmel ellentétben le nem rázott lány - és nem egyébként barátnője - odaléptek. Magasabb voltam, erősebb is, és hát... kurvára idősebb is... De mintha csak érezték volna a farzsebembe rejtegetett cuccot, vagy bízva benne, hogy így meghívom őket, úgy tűnt, itt egyik fölényemmel sem érek el sikert. Aztán a pultnál helyet foglalva beszélgetésbe kezdtünk. Persze meghívtam őket, de nem szándékoztam Sugar Daddyt játszani. Viszont nagy meglepetésemre sokkal értelmesebbek voltak, mint azt elsőre gondoltam. Egyetemre jártak, dolgoztak és most épp örültek a szabadidejüknek. Eve jutott eszembe róluk. Ő is sokat kínlódott, mire célba jutott, de legalább sikerült neki. S mivel, hogy neki köszönhetően - és mert amúgy is elég könnyen témázgatok mindenről - hamar "összebarátkoztunk". Mire észbekaptam volna - mert ugye az nem erősségem - már a sokadik pohárnál tartottunk és el is felejtettem, hogy nekem most igazából teli kéne sírnom a párnám, meg a párom ölét, hogy felültettek. A zene ugyan annyira nem ütötte meg kezdeményezést, hogy nekiálljunk ott táncolni, meg úgy alapvetően a hely sem, ez engem sosem állított meg és úgy tűnt őket sem. Jobbára csak rötyögtünk és próbáltunk nem egymás lábára lépni, de épp eléggé hangosan tettük mindezt, hogy sokan egy idő után rossz szemmel nézzenek ránk. Éreztem én, hogy míg az egyikkel néptáncolok, a másik kihúzza a kis tasakot a farzsebemből, de nem szóltam. Mintha nem is tudnék róla. Így az én lelkiismeretem és a zsebem is tiszta marad, mintha soha ott sem lett volna. Ők meg kicsit jól érzik maguk a sok vizsga és túlóra közt. Nem sajnálom tőlük. Már nem...
Ha így nem kerültünk a dolgozók keresztüzébe, akkor én a lányok távozása után tettem róla, hogy legalább engem észrevegyenek.
- Hé, cica! Csapass még egy kis whiskyt, gyerünk! - intettem oda, enyhén kipirulva, széles mosollyal, bevetve minden spicces bájom. De azért így is összevonom szemöldököm, mert megismerem. Vagy is hát... tudom, hogy láttam már, beszéltünk. Vannak pofik, személyek, akik valamiért nagyon megmaradnak a lyukas agyamban. Ő pedig ilyen volt.
- De jó újra látni! Te állandóan dolgozol? Itt laksz, vagy mi a kóc? - pillogok rá, bízva benne, hogy magától odajön, mert ha nem, hát... sosem voltam egy szégyenlős fickó, és ha kell, akkor felkelek és akár a pult mögé és besétálok. Julian tudja a legjobban, hogyha én akarok valamit, azt meg is kapom. Ez akkor is így van, ha én azt akarom, hogy valaki akarjon is tőlem valamit. Erről Liam is beszélhetne...
- Meghívlak téged is, csüccs... - mosolygom megpaskolva a helyet magam mellett. Ugyan közben valaki megpróbálja befoglalni a helyet, de tekintetem le se véve a kis munkamániásról, mosolyommal egyetemben, lökök egyet a pasas mellkasán, aki vissza is tántorodik, majd kissé kelletlenül igazgatva nyakkendőjén tovább is áll.

öltözék: x zene: Heaven Can Wait helyszín: Woodhaven House

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then brother that person is a piece of s***. And I’d like to get as many of them out in the open as possible.
mind álarcot viselünk
Roman W. Hemlock
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
Rea & Romee || Similarities 4929e2ca48e17e5adbed64bfd9769bc9
Rea & Romee || Similarities Tumblr_inline_oxnr5dVji91rifr4k_540
“When we stop looking for someone to
complete us, we find completion in ourselves.”
★ kor ★ :
45
★ elõtörténet ★ :
Rea & Romee || Similarities Tumblr_inline_oxnr4py7Y31rifr4k_540
Life is short. Future doesn’t come
with any guarantees.
You want something in life, you gotta go for it.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
Rea & Romee || Similarities Tumblr_inline_oxnr4sL4dQ1rifr4k_540
★ foglalkozás ★ :
Gyilkossági nyomozó
★ play by ★ :
Luke Evans
★ szükségem van rád ★ :
Rea & Romee || Similarities Tumblr_inline_oxnr51we761rifr4k_540
★ hozzászólások száma ★ :
666
★ :
Rea & Romee || Similarities Tumblr_inline_oxnr4vMuEG1rifr4k_540
TémanyitásRe: Rea & Romee || Similarities
Rea & Romee || Similarities EmptyKedd Május 14 2024, 13:44

“You act like you're invincible, but know deep down you want someone to hold your hand and buy you flowers and look you in the eye and tell you you're his soul mate. You want someone who will love every piece of you, even the pieces you can't love yourself.”
Yes it's me

Kint a bejárattól közel három méterre állok meg és használom ki bőszen a cigiszünetemet arra, hogy telefüstöljem a tőlem balra álló kollégám, Luke orrát, míg vígan boldogítjuk egymást a hülyeségeinkkel. Ő nem dohányzik, de irritálja annyira az új pincérünk, hogy ezerszer is az én társaságomat választja, ha már a friss levegő mellettem nem kifejezetten egy létező fogalom. Kínálom cigivel, nem fogadja el, én meg csak vállat vonom, mondván, hogy több marad nekem.
Ma kifejezetten sokan vannak, bár már lassan kezdenek elszállingózni azok, akik csak egy sörre ugrottak be az ír stílusú, enyhén rockos beütésű pubba, úgyhogy tudom, hogy hamarosan fellélegezhet mindenki, aki ezután is marad. Mint mondjuk mi a pultban.
- Najó - nyögöm, miközben elnyomom a cigimet a fémkuka tetején. Eddig bírtam a Luke panaszkodását, lassan vége a tíz percnek is, úgyhogy ideje visszamenni dolgozni, már amennyiben ezt az ajtóban lecövekelt vendégek engedik.
- Bocs, arrébb lépnél egyet, köszi! - túrom be magam közöttük, aztán bent már röhögve nézek vissza Luke-ra, aki kihasználta az én erőszakosságomat arra, hogy az ő nagy testét is bepréselje a bunkó emberek között. - Szerintem kiragasztok egy papírt az ajtóra, hogy „kérlek ne itt csövelj”, mert úgy látom ez sokaknak nem egyértelmű. - Siralmas, de már csak nevetni tudok rajta. Sok éve dolgozok már itt, vendéglátásban, láttam már durvább dolgokat is.
A pulthoz visszatérve észreveszem, hogy Romant elkapták a csajok, akik annyira sutyorogtak körülötte. Mindent látok, oké? Attól még, hogy a kezem jár, a figyelmem gyakran a velünk szemközti asztalokat pásztázza, pusztán csak azért, mert imádom megélni, hogy épp mik történnek itt a pubban. Láttam már szakítást, ami üvöltözésbe torkollott, de hívtunk már mentőt egy túl jól sikerült születésnapon is. Nem szólítom meg, csak némi arcgesztussal köszönök neki, mielőtt engem rohamozna le Myra az italkészítés közben.
- Rea, hoznál Luke-kal a raktárból még vodkát? Kezd elfogyni.
- Persze - fordulok Luke felé, aki nincs ott, ahol eddig volt. - Ez megint hova tűnt?  - bosszankodok még pár pillanatig, de aztán fogom magam és lemegyek a raktárba, hogy aztán pár doboznyi vodkásüveggel visszacsoszogjak a pulthoz. Férfierő van, dehogy minek? Mindegy, elbírom, nem probléma.
Kipakolom a polcra a vodkákat, majd megfordulok, hogy segítsek Myranak a kiszolgálásban, de pár pillanat erejéig lefagyok a meglepettségtől. Egyáltalán nem szürreális látvány, mégsem számítottam rá, hogy Romant látom táncolni a csajokkal. Elég sokan nézik őket, vagyis valószínűleg a lányokat, akiken még az én szemeim is elismerően kúsznak végig egészen addig, amíg az egyik lány ki nem szed egy zacskót Roman hátsó zsebéből.
- Mi a fasz? - bukik ki belőlem, pontosabban belőlünk, mivelhogy a SEMMIBŐL előkerül Luke és mögöttem ejti ki pontosan ugyanazt és ugyanolyan "what da fuck" hanggal, ami az én számat is elhagyja.
- Te meg hol voltál? - nézek rá, miután ijedtemben meg-rezzenek a hangjától és az aurájától.
- Hugyoztam. - Arca full komoly, egészen addig, amíg el nem röhögöm magam. Oké. Emiatt nem fogom lebaszni.
Még néhány vendég kiszolgálása után aztán látom, hogy a lányok távoznak, a kirabolt járőr pedig úgy tűnik, szomjas.
- Cica az anyád, inkább szedd össze magad, mert nem nézel ki jól - kiáltom oda, mert amilyen stílusban megszólított az nekem bicskanyitogató, persze tudom, hogy nem ismer meg elsőre, annyira részeg. Ha megismerne, nem így szólítana meg, de a válaszom segít neki kijózanodni. Kérdésére felnevetek.
- Muszáj. Kell a pénz. - Megvonom a vállam. - Hát volt már, hogy egyszer itt aludtam, de hál’ istennek még odáig nem süllyedtem, hogy beköltözzek ide. Itt lakom húsz perc távolságra amúgy - mutogatok az adott irányba, de így a falak között ennek közel semmi értelme.
- Hallod, azt vágod ugye, hogy én itt nem vendég vagyok? - Csak pislogok, hogy le akar ültetni maga mellé. Ez nem így megy, ellenben megtöltök egy poharat ásványvízzel és Roman elé teszem. - Idd meg, úgy érzem, szükséged van rá. Nyugi, kapod majd a whiskyt is, mielőtt azt gondolnád, hogy minden erőmmel próbálnálak megakadályozni, hogy nekünk add a pénzed - nevetek. Vevőkből élünk, de attól még örülnék, ha kicsit egyenesebben látna. Arra pedig nem reagálok, hogy nekem is venne egy italt, nem ihatok, ezt itt az elmúlt kínos évek után nagyon figyelik. Na meg hogy nézne ki, meghív egy italra, én elkészítem magamnak, aztán megiszom két vendég kiszolgálása között? Ember, ez nem fancy.
- Nem akarok beleszólni, de lehet hiányzik valami a zsebedből - közlöm vele, a Luke-kal való közös „mi a fasz” elszólásunk miértjét. Nem tudom, érezte-e, hogy kihúzzák a zsebéből a zacskót, de mindenesetre én a magam részéről annyit tudok tenni, hogy szólok neki, miközben épp mérem ki pohárba a whiskyt neki.

BEE

"There is a storm you are starting now. I'm a wanderess, a one night stand. Don't belong to no city, don't belong to no man. I'm the violence in the pouring rain I'm a hurricane"

mind álarcot viselünk
Reagan Moore
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Rea & Romee || Similarities 69409568709ab94451813e909d103f244bba5553
Rea & Romee || Similarities Cddd155bb6a23f61295a73c695b5b5e3caf77be5
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
If I can still breathe
I'm fucking fine

Rea & Romee || Similarities 437fb347accb5566837644894d0fd8ec242b1c9e
♫ :
You were red and you liked me 'cause
I was blue, but you touched and
decided purple just wasn't for you.
★ családi állapot ★ :
Forever alone
BUT NEVER SAY NEVER YOU KNOW
Rea & Romee || Similarities C6d2ec6bdfe06f18247ffca3bbe933e385909769
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
I whisper what the fuck
to myself almost fifty times a day

Rea & Romee || Similarities 7a2cb9c64d9d43971b26a0919c1e3709ae454942
★ idézet ★ :
Give me coffee for the things I can change
and
tequila for those I can't.
★ foglalkozás ★ :
Barmaid
★ play by ★ :
Zoe Kravitz
★ szükségem van rád ★ :
Woodhaven house
WHERE EVERY POUR IS A STORY

221
★ :
I'm pretty confident and, at the same time,
I'm insecure. I'm like a
walking conflict.
Rea & Romee || Similarities Ffe78ee6d56c4a8614efd93c30c44538994ffc4f
Rea & Romee || Similarities EmptySzomb. Jún. 29 2024, 17:23

Wrong way...again

Ráncos homlokkal és felvont szemöldökkel fogadom viszont válaszát, ami végett lesandítok üres poharamba, gondolván, hogy akkor ez most bizony üres marad. Rossz voltál Roman, rossz, rossz...
Szerencsére egyikünk sem akad fenn nagyon a dolgon, s bár a pohárkám tartalma nem nő, legalább megismerem a pofiját, mégha túl gyakran nem is botlottunk egymásba. Azért az olyan csajokat, mint ő, nem nehéz megjegyezni. Nem, még így részegen sem. Még másnap is tudni fogom ki ő.
- Komolyan? - rökönyödök meg félszegen, na nem amiatt, hogy van kapcsolat a jólét, a pénz és a munka közt, hanem, hogy tényleg aludt már a munkahelyén. Én távol laktam a bártól, de azt hiszem olyan még nem volt, hogy ott is aludjak. Hogy is tehetném ennyi kölyökkel a nyakamon. - Te nem viccelsz... - állapítom meg, ahogy megbizonyosodom szavaiból, hogy még csak nem is poén. Megvakarom orrcimpám, de azért alkoholtól nyekergő fogaskerekeim, azért megmozdulnak annyira, hogy egy kis fázis késéssel, de olyasmin kezdjek el agyalni, ami minden bizonnyal tévedés. - Most azért mondtad el, hogy merre felé laksz, meeert azt akarod, hogy felmenjek hozzá? - teszem fel a kérdést, noha ahhoz már túl sokat ittam, hogy meglássam az összefüggést az előző téma és e között a dolog között.
- Ó, én nagyon szívesen! Ezen ne múljon! - legyintek kezemmel, és fejem is finoman oldalra biccentem, vállaim apró rántásával együtt. - Ha nagy ágyad van, és nincs se gyereked, se kutyád, se macskád, gond egy szál se. - mosolygom bajszom alatt. Persze szeretem Jujut, és nem is a szexre gondoltam itt kérem szépen, hanem egy nyugodt és csendes, ténylegesen pihentető kibaszott nagy alvásra. Mint mondjuk Liamnél. Mondjuk ott szex is volt... Meg talán valami félhulla is a fürdőben, ha jól emlékszem... hmmm... naaa mindegy.
Gondoltam, ha már itt kínlódik, legalább legyen pár jó perce, meghívtam a saját italaikból, de csak elutasított. - Őőőő... hát persze, hogy! Deee én viszont az vagyok. - figyelmeztetem mosolygósan, kicsit piásan, de még mutatóujjam is megemelem. - És a vendégnek mindig igaza van, és azt kell tenni, ami neki jó. Nekem pedig most épp az esne jól, ha teli poharakkal lecsüccsennénk és meginnánk valamit... Pff, ne már... nincs szüneted??? - húzom el a szám, de utána azért bevetem mackó, boci szemeim. - Rendőr vagyok, szóval van gumibotom, hogy befenyítsem a főnököd. - jelzem, majd kaján vigyorral képemen elkacsintok felé. - Vagy téged... - kuncogom el magam. És a jókedvem még addig is kitart, amíg látom, hogy előkerül még egy pohár, és még ki is tölt magának valamit, aminél először vodkára tippelek, bááár a buborékok valami szénsavasra utalnak. Ráadásul előttem landol a pohár. Ez... ásványvíz??? Miért érzem úgy, hogy teljesen le vagyok ejtve... Még egy jégkockát vagy citromot se kapok bele... brüh-hüh... A pöttöm kislány miatt lesz oda az önbizalmam és a vonzalmam... Össze is szorítom ajkaim egy picit, ahogy némán próbálom be ismerni magam, hogy már nem vagyok 20 éves, ráadásul minden bizonnyal azért is oda a gyakorlatom, mert mostanság csak fiúknak csapom a szelet... Akarom mondani férfiaknak! De azért jófiú módjára elkezdem kortyolgatni. Legalább hideg...
- Pedig már azt hittem próbálsz levenni a lábamról valami puccos lötyivel... De tuti megjegyeztem volna, hogy pöppet túl vizezitek... - mosolyodom el, mert nincs baj a vízzel, és emiatt aztán tuti nem vész kárba a barátságunk. Julian is mindig az ásványvízzel jön, ha picit túlzásba esem. Én is kínálgatnám őt, de ő tudja hol a határ. Ha meg nem... kihasználom a lehetőséget.
Onnantól viszont, hogy láthatóan csak megszán egy kis férfi itókával, jobbára a kimérési technikáját figyelem. Nem vagyok egy Frank Gallagher, de azért én is szeretem a mennyiségre is jó italokat.
- Óó, basszus... - kapok hátra a farzsebemhez, ahogy ráeszmélek figyelmeztetésére, bár egyből le is esik, hogy már akkor is mindegy volt. Legyintek is rá aztán. - Annyi baj legyen... Kamu por volt. Csak hashajtó. Maximum tanulnak belőle... - forgatom szemeim a poénra. Mert amúgy nem, nem volt kamu, ráadásul drága volt, bassza meg. De ahhoz most túl zsibbadt vagyok, hogy loholjak utánuk, plusz, zsaruként nagyobb pofára esés volna, ha kiderülne, hogy az enyém.
- Mikor végzel? Elmehetnénk sétálni... - pillantok fel rá. Hogy honnan jött? Nem tudom... cigizni is cigiznék, és szabadidejében csak nem mond nemet a marhaságokra. Ne mááár... oké, pénz, munka, de azért... élni is kell, különben mi értelme az egésznek.

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then brother that person is a piece of s***. And I’d like to get as many of them out in the open as possible.
mind álarcot viselünk
Roman W. Hemlock
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
45
★ elõtörténet ★ :
with any guarantees.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ foglalkozás ★ :
Gyilkossági nyomozó
★ play by ★ :
Luke Evans
★ szükségem van rád ★ :
666
★ :
Rea & Romee || Similarities EmptyKedd Júl. 30 2024, 15:13

“You act like you're invincible, but know deep down you want someone to hold your hand and buy you flowers and look you in the eye and tell you you're his soul mate. You want someone who will love every piece of you, even the pieces you can't love yourself.”
Yes it's me

- Szerintem mindenki aludt már a munkahelyén, csak egyesek a munka helyett, nemde? - mutatok rá, mintha most valami hatalmas igazságot mondanék, de szerintem ez így van. Aki nem vallja be, az tagadja. Mondjuk a vendéglátásban munka közben aligha lehetne aludni, szóval kizárásos alapon maradt az az opció, hogy erő hiányában leborultam az egyik iroda foteljébe és bealudtam. Egyébként nagyon szar a humorérzékem, ha elkezdenék viccelődni, mindenki csak fogná a fejét, úgyhogy inkább a magam laza stílusában öntöm másokra az őszinteségemet. Mint ahogy most is.
- Nem fekszem le férfiakkal - adom meg az egyértelmű választ, még ha ezzel most el is kell szomorítanom őt. Bár sokakat szívesen látok a lakásomban, pláne, ha valakinek sos-ben kell egy ágy, ahova seggrészegen le tudja tenni a fejét, de most nem így értelmezem Roman kérdését. Bár az egyéjszakások a kedvenceim, jobb, ha tudja, hogy nem a pasik jönnek be.  
- Kaktuszokat sem tudom életben tartani, nemhogy egy állatot vagy embert! - Felnevetek. Gyerek? Biztos, hogy nem! Kutyát már sokkal inkább tartanék, de jelenleg örülök, ha magamat el tudom látni. - De ha tényleg kellene egy alvóhely, van egy üres szobám. Mondjuk van még két lakótársam, Tini meg a pasija, szóval ne lepődj meg, ha zajra ébredsz reggel - vonom meg a vállam. Nem tudom eldönteni, hogy ez ténylegesen mennyire releváns kérdés, de engem tényleg nem zavarna, ha bebérelné egy napra azt a szabad szobát, amennyiben igényt tart rá. Ezzel együtt fel is merül bennem a gondolat, hogy talán menekül-e valaki elől, nem a szó szoros értelmében, inkább párkapcsolatból… De egyelőre nem érzem azt, hogy jogom lenne ilyet kérdeznem tőle. Akkor emelem újra vissza rá a tekintetemet, amikor felemeli a mutatóujját.
- Na, ez egy hatalmas baromság! - szöknek fel szemöldökeim, de azért elnevetem magam. - Bele is őrülnék, ha egy bárban ki kellene elégíteni a sok részeg vendég összes kívánságát. Plusz nagyon simán kipateroljuk azokat a vendégeket, akik nem tartják be a szabályokat, úgyhogy egyáltalán nincs mindig igazuk. - Ezt annak ellenére mondom, hogy egyébként megoldható a közös iszogatás, csak ahhoz még egy kicsit várni kell. Eltörlök egy poharat, aztán kitöltöm neki az ásványvizét.
- Épp most voltam kint cigizni, de figyusz, visszajön Luke, aztán rásózom a melót negyedórára. Így oké? - Tud várni annyit? A gumibot ötletére pedig elvigyorodom. Túlságosan elképzelem a jelenetet.
- A főnököm egy 6'5"-es, marha súlyos pasas, szerintem simán eltörne a gumibot a seggében - Csak mondom. - Bocs, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy előrántod a gumibotodat, aztán elkezdel ütni vele. - Mindegy is, hogy mit ért gumibot alatt. Nem is teheti meg, nincs szolgálatban, így meg csak bántalmazás lenne, de a poént értem, meg amúgy nem vagyok ellene az újabb szünetnek, csak elő kell kerítenem hozzá azt a tökfejet, hogy helyettesítsen. Átadom neki a vizet, majd elkezdem csinálni az alkoholját, amit kért, de időközben megáll kezemben a whiskys üveg.
- Mindjárt kapod, nyugi! Van itt mindenféle whisky, mondd csak, ha vannak spéci igényeid, megcsinálom neked. Vagy talán keverjek valamit? Koktélt? - Mondjuk két jófajta piát biztos nem fogok neki összekeverni, az szentségtörés, de vannak a fejemben jó ötletek. Sokat kérnek csak „valami erőset”, vagy „valami finomat ginből”, úgyhogy rengeteg koktélt el tudok készíteni, vannak saját receptjeim is. Csak mondja mit szeretne és megkapja. Mindeközben pedig bátorkodom jelezni neki, hogy én úgy láttam, kicsúsztattak valamit a zsebéből és olyasvalaminek tűnt, ami irtó drága. Legalábbis az én pénztárcámnak drága. Nagyot nézek a válaszára.
- Kamu por? Miért tartasz magadnál kamu port? - kérdezem teljesen őszinte kíváncsisággal, mert ilyennel még nem találkoztam, pedig láttam már sok mindent ebben a bárban életem során. Én egyébként nem hiszem el, hogy a zsaruk annyira szentek lennének, úgyhogy az se lepne meg, ha csak ezzel próbálna meg védekezni. Én nem ítélek el senkit, úgyhogy most is ráhagyom, csak azért mégis fúrja az oldalamat, hogy miért tart valaki magánál ilyen port kamuból.
Látom, nagyon ki akar ugrasztani engem a bárpultból, szerencséjére épp megjelenik Luke kezében pár láda üveg piával. Átadom a kész italát Romannak, aztán mutatom neki, hogy pillanatot várjon, míg én odalépek a kollégámhoz.
- Csere? Majd én kipakolom, te szolgáld ki a vendégeket! - Kezemmel már tolom a pult felé, ő meg nem bír velem ellenkezni - senki sem bír, aki kicsit is ismer -, úgyhogy átveszi a helyem. Közel két perc alatt minden hozott üveget a helyére pakolok, ezzel feltöltöm a pult készleteit, majd leveszem a fekete kötényt és most nem jelentem be a srácoknak, hogy kimegyek cigizni. Nekik sem kell mindig tudniuk, hogy épp merre vagyok. Egyedül Roman felé intek, hogy jöjjön, mert most sikerül kisurranom valamennyire.
- Két óra múlva - felelem, mikor kiérünk a bár elé az utcára, ahol már elő is veszem a cigisdobozomat és kicsúsztatok egy szálat belőle. Nem felejtettem el a kérdését, még két óra van hátra a melóból nekem ma este. - Ha megvárod, utána elmehetünk valahova. Van valami terved? - Felé nyújtom a cigisdobozt, ha kér, vegyen, én meg meggyújtom addig a sajátomat. Jó érzés ez a csend, igaz, a benti zajok eléggé kiszűrődnek, ráadásul körülöttünk is jönnek-mennek páran, szóval nem vagyunk teljesen magunk, de kétségtelenül nyugodtabb itt kint, mint bent. Ennek apropójára felé is fordulok némiképp sunyi tekintettel.
- Na de mi a helyzet, miért egyedül? - Hol vannak a barátai, kollégái, párja vagy mit tudom én ki… Nem szoktak egyedül jönni bárba az emberek, vagy ha igen - jelentkezem -, akkor elég súlyos mentális gondok lehetnek a háttérben. De cáfoljon meg. Velem lehet beszélgetni.

BEE

"There is a storm you are starting now. I'm a wanderess, a one night stand. Don't belong to no city, don't belong to no man. I'm the violence in the pouring rain I'm a hurricane"

mind álarcot viselünk
Reagan Moore
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Rea & Romee || Similarities 69409568709ab94451813e909d103f244bba5553
Rea & Romee || Similarities Cddd155bb6a23f61295a73c695b5b5e3caf77be5
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
If I can still breathe
I'm fucking fine

Rea & Romee || Similarities 437fb347accb5566837644894d0fd8ec242b1c9e
♫ :
You were red and you liked me 'cause
I was blue, but you touched and
decided purple just wasn't for you.
★ családi állapot ★ :
Forever alone
BUT NEVER SAY NEVER YOU KNOW
Rea & Romee || Similarities C6d2ec6bdfe06f18247ffca3bbe933e385909769
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
I whisper what the fuck
to myself almost fifty times a day

Rea & Romee || Similarities 7a2cb9c64d9d43971b26a0919c1e3709ae454942
★ idézet ★ :
Give me coffee for the things I can change
and
tequila for those I can't.
★ foglalkozás ★ :
Barmaid
★ play by ★ :
Zoe Kravitz
★ szükségem van rád ★ :
Woodhaven house
WHERE EVERY POUR IS A STORY

221
★ :
I'm pretty confident and, at the same time,
I'm insecure. I'm like a
walking conflict.
Rea & Romee || Similarities Ffe78ee6d56c4a8614efd93c30c44538994ffc4f
Rea & Romee || Similarities EmptySzer. Aug. 07 2024, 12:37

Wrong way...again

Viccesre vett - általam legalábbis - rám mutogatására és vádolására kaján vigyor kúszik arcomra. Kikérném magamnak, de mi tagadás, olykor nagyobb csend volt zárás után a bárban, mint odahaza a sok gyerkőc mellett. Ráadásul komoly piás voltam, és igen, megesett, hogy fülem botját se mozdítottam utána, hogy haza jussak, hanem szunyáltam egyet a pihenőben, ami mostmár a vendégek társalgója. Puccos kis hely lett, szívesen is járok oda vissza, nem csak az ingyen pia miatt, de általában egyedül. Akárkit nem néznek jó szemmel a berserkerek és ami azt illeti Julian óta, minden öltönyös belépőre szúrós tekintettel néznek fel.
- Ouh! - lepődök meg a kislány szokatlan kijelentésén, noha ebből egyből leesik, hogy ő sem a talpig egyenes identitású emberkék sorát bővíti. Mert, hogy én sem, s bár nincs ellenemre olykor egy nedves lyuk, azért jobbára a férfiak képesek lázba hozni. Mit mondhatnék... domináns alkat vagyok.
Legyintek a lehetetlennek tűnő feladatra, hisz jó magam sem vagyok egy példás apa, vagy férj vagy akármi, mégis boldogulok, pedig tulajdonképp lófaszt nem csinálok otthon.
- Ugyan... Nehéznek tűnik, de egyszerűen csak az a titka, hogy nem kell túl lihegni. Az első gyerekem én is fejre ejtettem a sok aggodalmaskodás közepette. Ma már 5-en vannak és még a legkisebbik is ellátja magát pedig... hát fogalmam sincs hányadikas, de tuti, hogy általánosba jár... - vázolom fel mennyire egyszerű a nagycsaládos élet. Legalábbis most, mert anno, úgy, hogy a kedves nejem minden szülés után depresszió helyett hónapokra eltűnt, majdnem én is felakasztottam magam, de mivel se ő nem tanult belőle, se én, eljutottunk öt kölyökig és már nincs gond. A kislány valós ajánlatát hallva, azért némi túlzó reakcióval, mellkasomra teszem egyik kezem meghatottságomban.
- Ahw, de kis tünci mókus vagy! Csodálom, hogy még nem éltek vissza a nagylelkűségeddel, de vigyázz, mert én lehet szavadon foglak. - illegetem mutató ujjam figyelmeztetésül, persze mosolyogva. - És ha csak félrekefélni járnék oda valakivel? Ha halkak leszünk, akkor is mehetek? - mondjuk sosem vagyunk halkak, sőt, kifejezetten arra hajtok minél hangosabb legyen a dugópartnerem. Alie sem szokta visszafogni magát, néha hangosabb, mint egy fizetős prosti, de mindig el is mondom neki, hogy jó kis pornószínész lenne belőle. Meg van hozzá az alkata és stílusa, plusz láthatóan imádja, ha tömik. - Szemet hunynék a reggeli zajok miatt is... - kacsintok még alkudozva, de persze viccelek. Mármint most... aztán lehet egy nap tényleg élnék a lehetőséggel. Azért úgy elég necces a kufirc, ha életem szerelme is ott dolgozik, ahol a szeretőmet toszogatom a férfi mosdóban. Ah, de minden pénzt megér, amikor vágja az arcokat Alie baba, miközben új funkciót tölt be a zárható illemhely a számunkra.
Felháborodásán mosolyogva szökik fel kíváncsian szemöldököm, de nevetése nyomán én is elkacagom magam. Ragályos, mert szimpatikus csajszi és aranyos mikor nevet. Pláne mikor meg is toldja komoly indokokkal az amúgy komolytalan témát, amire most is némi elismeréssel bólogatok nagyokat. Most is kicsit okosabb lettem.
- Hát ezt jó tudni bassza meg... Én meg még kezet is csókoltam az előző munkahelyemen... - poénkodtam és ennek fényében el is vigyorodom. Viszont elég kényelmetlen úgy beszélni a kisasszonyhoz, hogy ő közben dolgozik és nem iszik velem önfeledten. Ilyenkor jövök csak rá, mit érezhettek akkor, mikor én töltöttem a vendégnek a piát, és ő akarta kiönteni nekem a lelkét, mialatt sorban állt, mert nem ő volt az egyetlen, plusz ugye a munka is. Aztán lehet pont leszarták, csak én vagyok ilyen...
- Jó, jóó... Jó lesz. - felelem bólogatva a bubis vizet kortyolgatva, ami mellé azért remélem kapok valami finomabbat is.
- Hmm, szóval kemény legény. Az se baj, van sokkoló pisztolyom is. - vonok vállat tovább görgetve a poént, és úgyis somolygok fel rá, majd erről a témáról egyből eszembe is jut egy a még akadémián történt dolog. - Ó, egyébként te tudtad, hogy full komoly kiképzési módszer, hogy beléd lövik azt a szart? Öcsém, én azt hittem azokat csak poénból csinálják és töltik fel a netre, de nem. Nem mintha előtte én már ne kóstoltam volna bele a rossz végről, de azért nem volt jó érzés, mikor pocin lőttek egy röpke pillanatra egy kisült pikachuvá váltam... - csóváltam fejem az emlékre, amit bár pontosan nem tudnék visszaidézni, de azt tudom, hogy baszottul megéreztem. Na meg, hogy alig vártam, hogy Horatiot is seggbe lőhessem egy ilyennel, de közölték, hogy az nem fog megtörténni. No persze a lókukinak is van vége, így egy ponton már gyermeteg módon követelni kezdem a whiskym, amire valszeg holnap úgy sem fogok emlékezni, dehát éljünk a mának, nem? Közben azért meglep újabb és nem kevésbé kecsegtető ajánlata, amire már csak amiatt is nagyot nézek, mert nem gondoltam volna, hogy itt ilyet is lehet.
- Na ne csessz, te ilyen kis bár boszi vagy? Ez tetszik! Minden vendégnek felajánlod eme opciót, vagy csak a legcukibb rendőröknek? - emelgetem kacéran szemöldökeim, bár utóbb tudomásul vettem, hogy nálam nem a pasasok a nyerők. De attól még csinálhatom, nem?
- Hm, talán majd a szünet után meglephetnél egy jóféle tabascos tűzgolyóval. Kettővel is. Egyet neked, egyet nekem. - somolygom, megint csak bepróbálkozva a közös ivással. Nem vagyok egy koktélos, az üvegből öntött piát szeretem, de ajánlották, és mindenképp kiakartam próbálni. Közben kitérünk a cuccra is, amit olyan könnyedén hoz fel itt nyilvánosan, hogy meglep, hogy valaki nem veri a fejem hátulról az asztalba, hogy ilyesmikkel üzletelek.
- Próbára akartam tenni néhány kollégám, hogy kiszúrhassak azokkal, akik szentebbnek hiszik maguk nálam. Deee... azt hiszem ebből már nem lesz semmi. - és a legkínosabb, hogy mindez nem is igaz, ráadásul felültettek. Büdös picsába ezekkel is... Nem is kellenek onnan barátok, basszák meg...
Csendben figyelem, ahogy elterelődik figyelme a kollegusza felé, miközben szépen le is küldöm a tőle kapott italt és várom a sült galambot, pontosabban, hogy végre szívhassunk egy kis friss levegőt és alább hagyjon a már lassan a fejemben is magától hallatszódó duruzsolás körülöttünk. Szar lehet a skizofréneknek. S amint int, már ugrom is fel és megyek utána, hogy odakint folytassuk. Ott tűnik csak fel, ahogy megállok mellette az épület előtt, hogy még a vállamig is alig ér fel. Ez milyen kis cuki már. Ha nem félnék, hogy így is tökön fejelne, biztos milliónyi apróságra utaló becenevet aggatnék rá. Mondjuk... ezt lehet így is megkockáztatom. Tisztára, mint abban a disney mesében, ahol volt az a cukros autóversenyző királylány, meg a nagy, hibbant mamlasz.
- Majd rögtönzök, de néha szimpla séta is elég... - vonok vállat, elfogadva a kölcsön cigit, mert szerintem még a mai nap viszonozni fogom, lévén, hogy nálam is van, de ha már megkínálta... Ha meggyújtja még azért is hálás leszek egy halk köszi kíséretében, aztán neki is állok pöfékelni, miközben hallgatom őt. Mondjuk arra nem számítottam, hogy egyből ilyen kérdéssel jön és felém fordulós mozdulatát illetően elég elvártnak tűnik, hogy őszintén is feleljek rá. Mondjuk nem is szoktam hazudni, max nem mondok el mindent. Jujunak is el akarom majd mondani a dolgokat, csak hát attól félek, pont ez okozná a galibát.
- Hát... szoktam én egyedül járni inni... jó időtöltés, kevesebb pénzbe fáj és jobban lehet gondolkodni, mint mondjuk otthon. Dee... most csak egy kis piálgatás lett volna a kollégákkal, na meg utána számukra egy kellemes cifra fosást terveztem, csak hát... ők okosabbak voltam és asszem máshová mentek vagy tudja tököm... Annyira nem megy a barátkozás. Max, ha felakarok szedni valakit, akkor könnyű. Csodálom is, hogy te még nem lökték kocsi elé... - viccelődök és jót is nevetek a gondolaton, mert vizuálisan gonoszul látom magam előtt, ahogy a kis pöttöm lökdösni próbál az út felé. De ha már így szép finoman kitértünk a lelkizésre, gondoltam kikérem óvatosan a tanácsát, vagy véleményét.
- Szerinted létezik, hogy egy ember két embert szeressen? Mármint... úgy igazán. Tudod, szerelemből. - pillantok rá kérdőn, mert sehogy sem hagy nyugodni a dolog, és ha egy korábbi szeretőm kérdezném, vagy azért mondana igent, mert remélné, hogy rá gondolok, vagy azért mondana nemet, mert rosszat akar, amiért leálltam a vele való kufirccal. Én úgy érzem Juliant és Alaistart is egyformán, de tényleg őszintén szeretem, viszont tartok tőle, hogy ez a két irányú dolog elég rosszul fog végződni egy nap. Szeretnék őszinte lenni hozzájuk, mert tényleg velük akarok lenni, deee... valahogy akárhányszor eljátszom a gondolattal, hogy odalépek Jujuhoz, így néhány hónap házasság után és közlöm vele, hogy "szeretlek és nem akarok elválni tőled soha, de beleszerettem egy másik kollégámba is és hát... baj volna, ha ide költözne?", valahogy sosem úgy végződik, ahogy jó lenne, ha végződne. Julian amúgy is féltékeny típus, előbb Alie babát, aztán engem belezne ki. Vagy még rosszabb... levágná a kukim. Az pedig no es bueno.

Reagan Moore imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Roman W. Hemlock
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
45
★ elõtörténet ★ :
with any guarantees.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ foglalkozás ★ :
Gyilkossági nyomozó
★ play by ★ :
Luke Evans
★ szükségem van rád ★ :
666
★ :
Rea & Romee || Similarities Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Rea & Romee || Similarities
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Alie & Romee || Surprise!
» Minnow & Romee #BadHairDay
» Alie & Romee || My little rubber bone

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: