Édes Istenem, Jake, hát mit nem hallok? Hiányoltál? Nyalom a hangodat, te is hiányoztál nekem. Nyilván tudom, hogy mindenkinek megvan a maga keresztje, ezért is nem zaklattalak. Maddie esete kegyetlen szituáció, hidd el, tudom. Átérzem. Én nem is kezeltem ilyen jól Tessa esetét, ezt te is tudod. Még néha kibaszott egy kölyökkutyának érzem magam, aki csak felnőtteset játszik. De hát ez van, így cseszett el az univerzum. Szóval, nem akartalak sem zaklatni, bár azt sem akartam, hogy úgy érezd nem érdekelsz. Csak hát velem is történtek az események és elvittek a hétköznapok, a munka, a változások, a drámák. Tudom, fura, de itt most kicsit kiléphetek a komfortzónámból. Morgan azt mondta, a levegőváltozás jót tehet nekem, talán kicsit tisztábban látom majd önmagam, a világot, benne a helyemet. Naplót kell írnom. Hallod, a doktori disszertációm könnyebb volt mint öt sort leírni arról, hogy vagyok. Bár ha elkezdem benyakalni a nagyapám whiskeyjét, talán könnyebb lesz..... Tessa Londonban? Hmm...hát...megértem. Biztos neki sem könnyű. Mi nem beszéltünk azóta a vizsgálat óta, tiszteletben tartottam, hogy nem akar látni, nem akar beszélni velem. De bevallom, néha őrülten hiányzik. Bár néha meg azt érzem, ez már csak a megszokás, az újtól való félelem. Valaha megnyugszom ebből? Tudod, mindig azzal nyugtatom magam, hogy én voltam az, aki rossz voltam neki. Hogy jobb neki nélkülem, mert csak bántottam. Megérdemelne egy olyan pasit, aki tiszteli, becsüli, szereti úgy, ahogy neki szüksége van rá. Mert azt hiszem én nem tudtam megadni azt, ami kellett volna neki úgy igazán. Aztán a fene se tudja.... Nézd már, időközben legurítottam két whiskeyt, mennyire lazábban tudok írni! Ja, tényleg, kértél képet! Tessék:
Amúgy be akartam jelentkezni skypeon, csak nem tudok mert itt épp ordas nagy hóvihar van, az orromig nem látok. Isten Átka (a macskám) ide hallom, hogy nagyanyámmal kedélyesen beszélget őfelsége. Bármi kell Maddienek amúgy, kérlek, szólj! AZONNAL!!!!!!! Itt vagyok, bár tudom, hogy nagyfiú vagy, megvan neked is a magad ereje, kapcsolatai, ráadásul azért tudom, hogy te vagy a legjobb, akit csak orvosként kaphat! De tényleg szívesen segítek, ha kell.
Az öcsédnek meg sok sikert! Biztos nem könnyű az élet így, de élvezze amennyire csak lehetséges! Biztosan csodás így együtt lenni a gyermekeddel! Norton is tudja, az öcséd is! Egyszer pedig te is meg fogod tudni, barátom! Ennél pedig biztosan nem lesz jobb és szebb dolog az életedben!
A lovakkal egyelőre kölcsönösen tiszteletben tarjuk egymás auráját. Ők nem rúgnak fel, én nem megyek a közelükbe. Bár mindenkinek szent meggyőződése, hogy a véremben kell, hogy legyen a lovak iránti imádat és a lovaglás utáni vágy, valahogy szívesebben lapátolom alóluk a trágyát, minthogy akár egynek is hozzáérjek az orrához. Pedig amúgy tényleg ártalmatlannak tűnnek...de esküszöm neked, eszelősek mindahányan vannak! Eszelősek! Gondolnak egyet és letépik a fejedet, téged meg szétcibálnak akár a lábtörlőt a szomszédék agresszív foxija.
Amúgy hová repülsz ilyen nagy hévvel? Én azóta is csak akkor szállok repülőre, ha naaaaaagyon muszáj.
koraszülött, gyermek és magzati sebész, szív-, ér- és mellkassebészeti kutató orvos
★ play by ★ :
Jensen Ackles
★ hozzászólások száma ★ :
148
Re: Galamb a felhők felett 9000 méterről
Vas. Jan. 30 2022, 16:19
Még szerencséd, hogy bedugtam a fülembe a headsetet, mert különben a fél gép rajtam röhögne, amiért félrenyeltem a piát. Az isten szerelmére, de most elképzeltelek, ahogyan táncolsz a gép előtt, mert írtam pár sort. A seggedbe kellene dugnom egy répát, amiért eddig vártál, hogy én jelentkezzek. Megértem, hogy egy kis levegőváltozásra volt szükséged, de arra nem gondolsz, hogy a bolygó másik felén valaki hiányol? NEM MELLESLEG.
Tessa sem volt gyalog-galopp, de most nagyon fosok. Miért kell, hogy nekünk ezen legyen a sorsunk? Komolyan néha elgondolkodom azon, hogy mi lett volna, ha nem megyek orvosnak. A katonai lét is lehetett volna ennyire izgalmas, ha ne láttam volna megannyi halált. Fúj...most szembe kellene köpnöm magamat, hogy ilyeneket írok neked. Érzelgős lettem, pedig csak egy pohárral ittam eddig, de már rendeltem egy újabb kört. Az ökör iszik magában, így képes bizonyítékot várok arra, hogy te is együtt érzel velem, haver!
Megfontolom, hogy berántsalak, de elég lesz, ha telefonközelben vagy, netalán egy kis internetes kapcsolat sem árthat. Norton szarik ránk, ne szépítsd. Nem érdekel, hogy Lauren milyen volt, most ott van neki Nadia, meg a sok-sok gyerek. NEKI MEGVAN, AMI NEKÜNK nincs....bocs bekapcsolva hagytam a Capset.
Az öcsém éppen tanulja az apai szerepkört a lányával. Nagyon élvezi, de van hova fejlődnie, mert bizakodom benne, hogy a múltját is sikerül tisztára mosnia. Fiatal vagyok még ahhoz, hogy ássam a sírját. Tessa...azt hiszem, hogy éppen költözésben van, itt hagyja a várost. Nem tudom, hogy szólt-e neked, de egy kis időre ő is továbbállt, ha jól hallottam, akkor Londonba utazott.
Te lovak között? Miért nem jelentkeztél be még skype-on?
If I showed you my flaws. If I couldn't be strong Tell me honestly would you still love me the same?
My life is a chaos with brother love, blondie angels and dogs.
★ foglalkozás ★ :
Idegsebész
★ play by ★ :
Jesse Lee Soffer
412
★ :
Re: Galamb a felhők felett 9000 méterről
Szer. Jan. 26 2022, 14:12
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaake!!!!!!!!!
Ha most látnál....mikor megláttam, hogy írtál, úgy megörültem, hogy teljes két perc tizenhat másodpercig táncoltam mint akit megrázott a kettőhúsz. Na jó, viccet félretéve, tényleg örülök annak, hogy írtál! Annak már kevésbé, amit! Maddie egy tündér, kedvelem őt, noha nem sokszor futottunk össze a kórházban. Ennyire súlyod gondra azért reméltem, hogy nem kell számítanom. Sajnálom, haver! De figyu már! Meg fogsz vele küzdeni! Meg fogod tudni csinálni! Tudod miért? Mert te vagy az egyetlen, aki képes rá, és ezt el is kell hinned magadról! Jake, megmentetted az életemet! Számtalan idegsebésszel konzultáltunk azóta, emlékszel? Mind azt mondta, őrült vagy, ha belevágsz! De te nem adtad fel! Megmentetted az életem, visszaadtad a látásomat! Megértem a dilemmádat, Tessánál hasonlón mentem keresztül, mikor a transzplantációt csináltam. Kibaszottul fostam, emlékszel? De megcsináltuk. Most én mondom neked, hogy meg fogjuk csinálni! Itt vagyok, haver, ha kellek, azonnal kocsiba pattanok, huszonnégy óra és ott vagyok (ha csak le nem csuknak gyorshajtásért a yardosok). Hidd el, meg fogod csinálni! Ilyen esetekben sajnos kevés az etika, kevés a tudomány, kevés, hogy hozzátartozót nem operálhatunk. De, van az a pont amikor ezeket felül kell írnunk. Bármiben tudok segíteni? Itt vagyok, ha kellek, tudod, hogy számíthatsz rám akkor is, ha épp Texasba száműztem magam. Csak egy szavadba kerül! Norton meg...Norton. Hasonló dolgokon megy olykor át, mint mi, csak neki most épp a jó periódus van. Ott van Nadia, a gyerkőcök, a rendőrségi ügye még mindig zajlik, faszom se érti mit tudnak még ennyit nyomozni azon, hogy a volt neje teljesen megzápult aggyal mit művelt! Felháborító! Nálatok mizu? Tesódéknál minden oké? Tényleg ezer éve nem beszélgettünk már! Tudod mit? A tiszteletedre a drága nagyapámtól kérek egy jó déli whiskeyt és lenyomok egy fél üveggel! Aztán majd szinkron-hányunk, te ott én meg itt! Tessáról tudsz valamit? Jól van?
Üdv: Jamie, a te hibbant, zavarodott elméjű de örök cimborád!
Ps: Lovak közt vagyok. Egész nap! LOVAK KÖZT!!!!!!! Még mindig félek tőlük, és szerintem az egyik meg akar ölni! Csak hogy tudd, ha eltűnnék, a 16os karám környékén keressetek!
koraszülött, gyermek és magzati sebész, szív-, ér- és mellkassebészeti kutató orvos
★ play by ★ :
Jensen Ackles
148
Galamb a felhők felett 9000 méterről
Vas. Jan. 23 2022, 21:43
Jamie…már megszólítani sem tudlak…na jó JAMIE
Előkaptam a gépemet a repülőn, most nem szép szemmel néznek rám a nők, de szarok rá. Túl sok minden kavarodik a fejemben és muszáj valakinek lelkiznem, mert igen azt hiszem most a rendelt whiskey mellé még ez is be fog társulni. Hetek óta nem tudok rólad semmit, engem meg megesz a fene, mert annyi minden történt. Utoljára akkor beszéltünk telefonon, amikor még Alaszkában tartózkodtam, és az új életemet igyekeztem egyengetni, de a semmiből feltűnt Maddie. Nem számítottam rá, hogy a világ másik felére is követ, de ha nem tette volna meg, akkor ma biztosan nem utaznék Seattle felé. Az igazság az, hogy nagyon félek. A tumor agresszív, amit az agyában, pontosabban a homloklebenyében találtam. Számtalan vizsgálatot végeztem el, de még mindig az egyetlen járható út az lenne, ha kivenném. Nincs kedvem ehhez az operációhoz, megint de ja vu érzésem van…miattad. A lövés, és az életed. Nem vagyok isten, de visszahoztalak az élők sorába, holott egy egész regiment sereg állt fel, ha elbuknék a próbán. Életemben nem remegett a kezem, de most úgy érzem, hogy ez a kihívás még annál is pokolibb. Mit tehetnék? Hagyjam meghalni, és nézzem végig, ahogyan elsorvad? Nem ilyen életet érdemel, senki nem érdemli meg, hogy ne kapjon esélyt. Beszarás, de csak harminc éves, és…mindegy érzelmileg fel vagyok kavarodva. Igyál velem.
Soha nem szoktam képet lőni, de most megtettem a kedvedért…a piát megtartom magamnak. Ha jól hallottam, akkor már Texasban vagy. Meddig kívánod odaát szívni a levegőt? Tudod igazán jól esne, ha valaki most jól seggbe rúgna, vagy támogatna az ivászatban. Norton felszívódott hetek óta, és te sem adsz magadról életjelet, ami szívás. Unom már, hogy én vagyok a jó fiú, aki életeket ment, és szerelembe esik. Ez fasza, nem így akartam közölni, de azt hiszem a szöszi jelenti azt a bizonyos várj… Ő. Megtaláltam a megfelelő billentyűzetet. Öregem nagyon remélem, hogy a géped közelében vagy, még akkor is, ha az idő másképpen telik, mint nekem. Nem is merek kinézni, nehogy megint felforduljon a gyomrom. A kutyáim hiányolják a nagy képedet…már fel is ragasztottalak a tápos zacskóra. Tetszene…komolyra fordítva a szót, várom az élménybeszámolót.
Jake a pöcs barátod
If I showed you my flaws. If I couldn't be strong Tell me honestly would you still love me the same?