A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Elég nehéz helyzetbe kerülünk abba az esetbe, ha saját magunknak okozunk problémát, de ahogyan az lenni szokott, egyszerűen képtelenség parancsolni az érzéseinknek. Az egyik pillanatban még tök normális minden, a másikban meg azon kapjuk magunkat, hogy nem tudunk egy másik embert kitörölni a gondolatainkból még akkor sem, ha tudjuk mennyire helytelen is ez valójában. Ahogyan belemerülhettünk a történetedbe, észrevehettük, hogy veled is hasonló történik. És igen, az élet nyomorultul igazságtalan tud lenni néha, de olykor okoz meglepetéseket is és abba az irányba terel ahol lenned kell. Talán egy nap haladtok egy lépést közelebb a másikhoz, de a reménybe is addig érdemes kapaszkodni, amíg nem okoz több fejtörést, mint jó élményt. Páratlan egy személyiségű kiscsajnak tűnsz, tele energiával amivel akarva akaratlanul is színt viszel mások életébe. Na most nem én vagyok a legokosabb alma a kosárban, de még én is sejtem, hogy sokkal többet érdemelsz annál, minthogy olyan ember után menj aki már foglalt ahhoz, hogy értékelni tudja mindezt. Idővel pedig talán ezt te is belátod majd. Tetszett a fogalmazásod és az is ahogyan részletesebben leírtad a jellemedet. Kíváncsian várom, hogy Duracell-nyuszi éned kinek az életét fogja még felforgatni, így nem is tartalak fel tovább.
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!