Esküszöm legutóbb is csak véletlenül hagytam otthon mindent Viszem a sapid szombaton! Mindjárt írok emlékeztetőt magamnak, vagy azzal fekszem és kelek. Még nem döntöttem el
Ugyan már tudod, hogy az ötös nagy ugrás lenne az előző ketteshez képest, hacsak ki nem kérdezed előtte...te vagy a történész a családban, nem én! Nessát hagyjuk, mindig is volt bennem valami távolságtartás az irányába, nem szeretem, amikor sipítozva jelenik meg a házban. A szombat dél jó lehet, addig főzök valamit, akkor nyugodtan csatlakozz. Kivételesen ne hagyd otthon az elemlámpát és a baseball sapkám is ott maradt. Várlak szombaton.
Mindenképp.. Valaki(k)nek még szüksége lehet rád. De tudom, hogy vigyázol magadra. Lehet, hogy inkább az oktatással kapcsolatban kellene feltételeket támasztani, azt nehezebben ugorja meg mostanában. A történelem 5-ös lehetne a kezdet De Nessa ilyen. És van, hogy éjjel nem veszem fel neki a telefont. Tudod, hogy zűrös a magánélete és nem akar menni pszichológushoz... Szombaton Nessát nem tudom már lemondani. De ha az úgy jó, akkor délre a háznál tudnék lenni kocsival. A rosszul létet vasárnap reggel nem hiszem, hogy el tudnám keeülni. De nyugi, nem kérlek meg arra, hogy fogd meg a hajam.
Már egy ideje ismerlek Gaby, nem újdonság, de igyekszem egyben tartani magamat. A fiad fel tudja vezetni, ha valamit akar, én meg feltételeket állítottam. Nessa nem a kedvencem, tudod, hogy mindig felhúz, ha nyafogni kezd, vagy éjszaka felhív. Kirándulgatni terveztem, és ha nem vagy rosszul, akkor igen...hidd el a levegőváltozás jót tenne.
Az jó.. egy kicsit megnyugtat a tény, hogy nem kell a rabbal lenned. Honnan tudtad, hogy oda akartam kilyukadni a kérdésekkel, hogy vigyázol-e magadra?! Komolyan lenyakazom ezt a gyereket, hogy te mindig mindent előbb tudsz nálam. De ha így állunk, akkor még a szomszédoknál is ő fog takarítani.. Ne csináld, Nessa nem is olyan rémes! Nem rossz terv a hétvégére.. szeretnéd, hogy én is menjek és azért hoztad fel?
Magánzárkába került, de nem tudom, hogy mi lesz a büntetése, az is lehet, hogy fellebbeznek és akkor súlyosabb következményei lesznek. Vigyázok magamra, ne aggódj, lassan az arcom is a régi lesz. Nem tudom, hogy mit kívánsz, de csak egyél, ne az legyen, hogy megint fogyni kezdesz. Én úgy tudom, hogy születésnapot tart az egyik barátjának...és hát megint le kellene kopnunk. Vanessa...jaj, de nem hiányzott az életemből. Gondoltam felnézek a kunyhóba egy laza kirándulásra...kellene a kikapcsolódás, és az elszabadulás a városból. Igen...és szabad a hétvégém ez azt jelenti. Tudod melyik kunyhó, ahol egyszer eltévedtünk...na mindegy. Csak szólni szerettem volna, hogy...mennem kell, mert hívnak.
Mínusz egy ember és csak titeket is jobban ellenőriznek, még pisilni se lesz időtök kimenni... A rabbal mi a helyzet? Elkülönítettétek őt is? Kitartást, Miles! Csütörtökig van bőven idő, de ha pihennél inkább sem fogom letépni a fejed. Ígérem! Inkább ennék jalapeno paprikát nonstop, mint a kefírt.. de kipróbálom. Ha hat, abban fogok fürdeni is. Gondolod, hogy megint egy bulit akarna? Mondjuk.. legalább kitakarítja a házat, eltüntetve minden bizonyítékot maga ellen.. Ennek most örülünk amúgy? Vanessával beülünk kávézni szombat délelőtt. Meg fel kell készülnöm, hogy felhívjam anyámékat is valamikor. Miért?
Nyugodj meg már felfüggesztették, de komoly eljárás indult ellene, így szigorították a munkarendünket is...kész rémálom, de nem panaszkodom. Később még jelentkezem az orvossal kapcsolatban. Jól megdolgoztat, nem tudom, a citromos víz, vagy...várj a sima kefír? Undorító, de lehet beválik, hogy az émelygés csillapodjon. A mosogatás a kezdet, ha bulit akar tartani a hétvégén. Ajánlom neki, hogy a szobája is legyen kitakarítva. Merre mész a hétvégén, vagy már programot csináltál? Gondolom nem leszel felügyelő...
Nem is értem az ilyen embereket, nagyon remélem már nincs köztetek az illető. Ami a dokit illeti.. rendben. Ha szeretnéd, elmondom majd a részleteket később. Minden reggelt azzal kezdem persze, tegnap késtem is a galériából másfél órát amiatt. Próbáltam.. visszajött ma reggel a gyömbér... nem volt finom. Az utókornak fel kell jegyeznünk.. tegnap elmosogatott a fiad! Kétszer is... Kíváncsi vagyok, mire készül.
Valószínűleg dolgoznom kell, így nem tudok ígérni semmit Gaby. Most derült ki az egyik kollégámról, hogy falazott egy benti rabnak, és a szigorított eljárás miatt sajnos eléggé besűrűsödtek az események. Minden reggel hánysz? Igyál gyömbérteát, az bevált Manolo esetében. Mit értesz azon, hogy fura? Ötös lett a történelem dolgozata?
Szia! Végül nem beszéltük meg, hogy szeretnél-e jönni, vagy kihagynád inkább, csak emlékeztetőül írok. Csütörtökön 16:30-ra megyek Dr. Jack Buchananhez. Szeretnél jelen lenni?
Nem zaklatni akarlak, csak az előbb lemaradt pár dolog. Hogy vagy? Minden rendben nálad? Nem hallottam felőled azóta, hogy.. elköszöntünk egy jó éjttel egymástól... Mire képes voltam elhagyni az emeletet és a fehér porcelánok istennőjét, már nem voltál sehol. Manolo furán viselkedik...