New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 261 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 259 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Nina Fedderson
TémanyitásNina Fedderson
Nina Fedderson EmptyPént. Május 28 2021, 16:15
Nina Fedderson

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Nina Fedderson
Becenevek:
nincs
Születési hely, idő:
Los Angeles, 1997. 03. 12.
Kor:
24
Lakhely:
Manhattan/ Lafayette Hall (NYU kollégium)
Szexuális beállítottság:
hetero (?)
Családi állapot:
csakatindermegazéjszaka
Csoport:
Diákok
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
NYU - Institute for the Study of the Ancient World / még tanul
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
gyakorlaton van
Ha dolgozik//Munkahely:
Metropolitan Museum of Art
Hobbi:
mármint azon kívül, amit tanul? Mert az hobbi, szerelem. Zenehallgatás (teljesen rá van függve a technora), bulik (természetesen mérsékelve), totálisan tineder és tiktok függő, na meg koreai sorozat minden mennyiségben IS
Play by:
Kirsten Zellers

Jellem
Mindenki azt mondja, most kell élni, most van a fénykorom, aztán nagyokat pislognak, ha szóba kerül, mit is tanulok. Sokan végtelenül unalmasnak tartják, és nem is értik, miért létezik egyáltalán ez a kar, vagy miért járnak oda emberek. Azonban pont ez a szép, nincs két egyforma ember, és engem a múlt érdekel. Meg van egy varázsa annak, hogy bárhogyan is nézzük, bármilyen technológiával minden, amit tényként kezelünk, csupán spekuláció, hisz nem él már senki, aki elmondhatná valójában mi történt.
Nem vagyok egy bonyolult lélek. Kinézetemmel ellentétben igencsak visszafogott teremtés vagyok, aki inkább hallgat, semmint a társaság középpontja lenne. Az autókat és a sportot eltekintve szinte bármiről el tudok beszélgetni, van véleményem, de az előbbi kettőhöz semmi affinitásom nincs.
Párszor említettem már, megrögzött tinderező vagyok. Nem is a pár találás a célom, hisz a legjobb barátnőm is onnan szedtem össze. Egyszerűen csak nem hiszek abban, hogy a nagy ő majd szembe ül velem a metrón és hasonlók, emellett szeretek is beszélgetni meg ismerkedni. Persze az ismerkedésből hamar ki is tudok szállni, amint megérzem, nem vagyunk kompatibilisek, vagy épp unom az illetőt.
Nem vagyok a bulik lelke, viszont nagyon szívesen eljárok, és nem egyszer fordult már elő velem, hogy az este úgy alakult, hogy a reggeli kávém valaki másnál ittam meg. Nem tartom ezt rossz dolognak, nekem az egyéjszakás kapcsolatok a legkényelmesebbek, és arra az esetek többségben mindig találok társat.
Viszonylag magas vagyok a magam 178 cm-ével, viszont piszok vékony. Nem diétázok, nem számolok kalóriákat, egyszerűen ilyen az alakom, enni pedig nagyon szeretek. Az nekem mindegy, hogy egy étteremben, vagy egy utcai hot dogosnál. Nem vagyok válogatós, sőt kifejezetten élvezek kísérletezni az étellel, még ha olykor kudarcot is vallok.
A legszembetűnőbb rajtam talán a mindig más színű hajam, illetve a dús szempilláim, amik nem műk, pedig rengetegen hiszik azt, míg nem éri el őket a felismerés, hogy ki az édesanyám. Ugyanis közel az ötvenhez ő még mindig keresett modell a maga korosztályában.
Ruhatáramat természetesen keresztanyám kollekciói képzik, egyszerűen nem engedi, hogy bármi más legyen rajtam, s ha ne adj Isten ez meg is történik, hatalmas hiszti kerekedik belőle. Még mindig fáj visszaemlékeznem a pillanatra, mikor a várólistás Dior táskám a szemétben landolt. Egyébként velük is élek. Az apám kilétéről fogalmam sincs, de bizonyára van valahol a világban. Anyunak nem is tetszik emiatt az életvitelem, neheztel, hisz fél attól, hogy beleesek a hibájába, de én annál megfontoltabb vagyok.

Én még sosem….

...flörtöltem olyannal, aki nem tetszett.
...füveztem/ittam hányásig.
...álmodoztam a legjobb barátom párjáról/a párom legjobb barátjáról.
...mondtam el senkinek a legjobb barátom titkát.
...flörtöltem tanárral.
...jöttem (újra) össze valakivel sajnálatból.
…voltam szerelmes osztálytársba.

this or that

>>> rövid cikk vagy hosszú cikk?
       > hosszú cikk

>>> fagyi vagy puding?
> fagyi

>>> tűrni vagy megmondani?
> megmondani

>>> tavaszi vagy őszi séta?
> őszi séta

>>> háton feküdni vagy hason?
> hason

>>> jobb vagy balkéz?
> bal

>>> motor vagy autó?
> motor

>>> élénk vagy pasztellszínek?
> mindkettő

>>> múzeum vagy koncert?
> múzeum

>>> koreai vagy japán sorozatok?
> koreai

Szeret (+), nem szeret (-)

+ a színes cipőfűzőket
+ a  különleges fákat
+ hóban sétálni
+ a macskákat  
+ a történelmet
+ a messengert

- a párolt zöldséget
- a nagyon meleget
- órákig sminkelni
- a tömött metrót
- az egy nap több ZH-t
- korán kelni

Múlt

Years ago…

- Na na na? – anyám idegesen toporog mellettem, merthogy ez gimis éveim legfontosabb pillanata. A telefonom pedig nehezebb a szokottnál, és bár nem vagyok egy ideges típus, most remeg a kezem, a tenyerem pedig izzad. Négy szempár szegeződik rám, hisz keresztanyám bár nem akar rontani a helyzeten, így nem szólal meg, de ugyanolyan feszült. Furcsa ez a csend, ami átjárja a hatalmas ház étkezőjét, mert amint pittyent a telefonom, a zene is elhalkult.
A felvételi eredménye jött meg. Persze ez nem lenne akkora dolog, ha én nem mentem volna annyira biztosra, hogy csak egyetlen helyre jelentkezzek. De tudtam, hová akarok tovább menni és számomra sosem létezett más opció, nem alkudtam meg, hiába rágták annyiszor a fülem.
Mégis félek megnyitni, mert bár azt éreztem, mindent beleadtam a felvételibe, mi van, ha mégse volt elég? Mi van, ha itt fogok megöregedni Los Angelesben? Nem ez volt az álmom, és ha így lenne, most azt se tudnám, hová tovább. Hisz olyan szépen elterveztem a jövőm…
Ahogy az ajtó nyílik, újra belém hasít a lelkiismeret-furdalás, mert, hogy tényleg szépen elterveztem, csak Kyle-al nem osztottam meg. Már negyedik éve vagyunk együtt, a gimis éveim főképp róla szóltak, miután az első héten összejöttünk. És bár azokat az éveket semmiért nem cserélném el, önző dög módjára készülök elnyisszantani….

A buli oltári, mindenki felszabadult miután sikeres eredményeket kaptunk. Engem is felvettek, mégse tudok áthatóan örülni ennek.
- Nem láttad Kyle-t? – kapom el Shawn kezét, hisz ők ketten sokszor még a wc-re is együtt mennek. Kicsit rosszul esik a tekintet, amivel végigmér, de legalább tudom, hogy legalább beszélni tudott róla a barátom. Nagylelkűen mutat az erkélyre, így hamar ott is hagyom.
Rosszul érzem magam, mert látom a korlátnak támaszkodva. Irtó jól néz ki, tényleg címlapra illik, de én már nagyon rég óta nem érzek úgy semmit. Egyszerűen a megszokás, és a kényelem tartott mellette, de tudom, ennyi nekem nem elég, és előbb utóbb úgyis bekövetkezett volna, csak akkor talán még kellemetlenebb lenne az elválás.
- Nézd…  - kezdek bele, sóhajtva egyet, mert egyáltalán nem könnyíti meg a helyzetem. Még csak rám se néz.
- …  te is tudtad, hogy nem egy helyre fogunk járni. Sose érdekelt az, ami téged, és nem alapozhatom szerelemre a jövőm – undorítónak tartom magam, főleg mert tárgyilagosan közlöm vele mindezt. Inkább utáljon meg, tekintsen rám élete ballépéseként.
- Mi meg inkább barátok volt….
- Te mégis mi a francról beszélsz? Hallod magad? Barátok? A rohadt életbe, négy éve a barátnőm vagy. Szeretlek, és kibaszottul nem fair, amit most leművelsz – túr idegesen a hajába, és nagyon mérgesen néz rám. Egy pillanatra még el is fog az érzés, hogy hagyom a francba az elhatározásom, mégis csak mellette a helyem…
- És imádtam minden egyes pillanatát, de… nem erre vágyom. Nem akarok melletted megöregedni, nem akarok Utahba menni, mert New Yorkba szólít a szívem. A legjobb éveimben folyton melletted voltam, nem is éltem igazán, és nem, nem bánom egyáltalán, de… most már szeretnék szabad lenni, megtapasztalni dolgokat, amiket melletted nem volt lehetőségem, és hidd el, neked is iszonyat jót fog tenni. Lesz egy menő céged, egy gyönyörű feleséged, és minden, amiről beszéltünk, de nekem nem ezek kellenek. Saját karriert akarok, megdolgozni mindenért, és nem azt, hogy valaki a tenyerén hordjon, érted ugye? – igazából én magam sem tudom pontosan azt, mire vágyom igazán. Abban vagyok egyedül biztos, hogy nem ezt akarom folytatni….

These Days…

Belenézek a tükörbe. Bár nemrég értem haza csapzottan és kócos hajjal, abból mostanra semmi nem látszik. Még sikerül magamra aggatnom a felsőm, mikor kopognak is a szobaajtón.
- Legalább a nevét tudod? – Vic vigyorog, hisz jelen volt, mikor leléptem a sráccal. Emlékszem, eleinte mennyire undorodott az életvitelemtől, és hányszor a fejemhez vágta, mekkora r*banc vagyok. Persze az ágyamon hempergő Lintől ezt sose kaptam meg. Ő mellettem volt a gimis éveimben is, és teljes mértékben megérti, mit miért teszek most.
- Nézd, most matcheltetek… aztarohadt, ő is megér egy misét – barátnőim arcát elnézve, csak megpillantom én is a telefonom. Nincsenek előttük titkaim, ők meg hőn szeretettel turkálnak benne, mert szerintük az enyém érdekesebb. Nem hiába van tele a galériám a közös szelfijeikkel.
- Na mindegy, Lin te hová is mész hétvégén? – csak mert Vic nehezményezi, hogy most egyikünk se lesz vele. Engem behívtak a múzeumba egy tárlatnyitóra, Lin pedig…
- Esküvőre Utahba – hajfonás közben merevedek le, és csak a tükörben találkozik a tekintetem barátnőm riadt tekintetével. Gyorsan elmosolyodok, hogy megnyugodjon.
- Mindenkit meghívott – bocsánatkérőn néz rám, amire most már megfordulok, hogy szembe nézhessek vele.
- Furcsa lenne, ha azok után engem is meghívna, és lehet be is verném a képét. Lin. Elmúlt, én szakítottam, teljesen érthető, hogy a francba kíván – osztom meg vele, így évek múltával hogy látom a helyzetet.
- Várj, neked volt pasid? Mármint olyan rendes? – Vic nagyon rám csodálkozik, így a délután sztorizással folytatódik, amit kimondottan élvezek. Olykor jól esik nosztalgiázni.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Nina Fedderson
Nina Fedderson EmptySzomb. Május 29 2021, 00:14
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Nina!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

A külsőddel talán nem ezt mutatod, de egy kedves, csöndes fiatal lány vagy, ahogy te is mondtad, nem vagy tipikusan a bulik középponti figurája, mégis eljársz és ott vagy a többiekkel.
Első ránézésre meg nem mondanám, mit tanulsz. Very Happy Érdekes szakot választottál, de mindenkinek joga van azt tanulni, ami érdekli. Egy tinédzsernek komoly döntés meghozni, merre akar tovább menni, sokan szenvednek is ezzel, mert nem tudják eldönteni, néha még egyetem alatt sem biztosak benne, hogy valóban az érdekli őket, amit éppen tanulnak, de úgy látszik, neked erről egészen határozott véleményed van, amiért szerintem sokan irigyelnek.
Az ország egyik feléből átköltözni a másikba nagy lépés. Mondjuk biztosan sokan cserélnének veled, hogy Los Angelesben öregedjenek meg, mert azért nem olyan rossz hely az. Laughing Santa Monica Beach, Malibu, Beverly Hills, Hollywood Boulevard, Disneyland egy köpésre... én nem panaszkodnék. Very Happy Persze érthető, hogy máshol képzelted el a jövődet, ráadásul New York City fantasztikus város. Egy olyan kapcsolatot feladni ezért, ami már inkább megszokásból működött nem biztos, hogy akkora áldozat. Akármennyire is rossz lehetett a másik félnek ezt megélni, nem lett volna joga megvétózni a döntésed.
A kapcsolatodat egy kicsit megismerve azért már nem annyira érthetetlen ez a Tinder mániád. Vágysz egy kis szabadságra, nem szeretnél kötődni másokhoz, mégis élveznéd az életet. Fiatal vagy, de máris túl vagy egy hosszabb kapcsolaton, most viszont mást akarsz, ez érthető.
Tényleg ennyire hidegen hagyna az esküvője? Mármint... oké, te szakítottál, de... tényleg? :bajod: Ha valóban így van, akkor az bizonyítja, hogy anno jó döntést hoztál. Ha nem... az szomorú.  :taknyos:
Mivel az előtörténetedben nem találtam semmi problémát, ezért nem is tartanálak fel tovább, biztosan van bőven dolgod itt nálunk. Very Happy

Színt és rangot majd admintól kapsz, de addig is szabad előtted a pálya.Nina Fedderson 4146035580

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

❝ I'm fighting the lows
that creep in my mind. i try to remember that life is a ride, down one minute next one you're high, like a wave crashing into the night.
mind álarcot viselünk
Millie Crawford
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Nina Fedderson 3a4d4a80fb900508f4c9b1844ab8b2327ac04042
Nina Fedderson Tumblr_inline_pklym07msC1rjxgbh_1280
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
I know I can be crazy,
But I'm not just a fuck-up,
I'm the fuck-up you need
★ családi állapot ★ :
I may not ever get my shit together
But ain't nobody gonna love you better
★ lakhely ★ :
brooklyn
★ :
Nina Fedderson D248ddc836f2046a0d73dd79617f7506401c69e8
★ idézet ★ :
You know me
Now and then, I'm a mess
Please don't hold that against me
★ foglalkozás ★ :
ethical hacker, personal assistant
★ play by ★ :
emmy rossum
★ hozzászólások száma ★ :
864
★ :
Nina Fedderson Tumblr_inline_pklym8DFHI1rjxgbh_1280

Nina Fedderson
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» who are you?- Ray&Nina
» Nina McDonough
» where are you ~ Nina & Rachel
» Sunshine | Lilah & Nina
» shoot me; Archie & Nina

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: